Субота, 18.05.2024, 23:02

Вітаю Вас Гость | RSS

На межі / Man on a Ledge (2012)фільми онлайн Місія нездійсненна: Протокол Фантом / Mission: Impossible - Ghost ProtocolДивитись фільми онлайн 7 днів і ночей з Мерилін / My Week with Marilyn фільми онлайн 4 дні в травні / 4 дня в мае фільми онлайн Хроніка / Chronicle (2012)фільми онлайн На Байкал (2011)фільми онлайн Сутичка / The Grey (2012)фільми онлайн Спочатку кохання, потім весілля (2011)фільми онлай Висоцький. Дякую, що живий (2011)фільми онлайн дивитись Час / In Time (2011)фільми онлайн дивитись Дім / Дом (2011) Дивитись фільми онлайн Як вкрасти хмарочос / Tower Heist (2011) DVDRipДивитись фільм онлайн П'ять наречених / Пять невест (2011)фільми онлайн Мальчишник 2: Из Вегаса в Бангкок / The Hangover Part II (2011) фільми онлайн дивитись Перший месник / Captain America: The First Avenger (2011)Дивитись фільми онлайн Ріо / Рио (2011)фільми онлайн Лінкольн для адвоката / The Lincoln Lawyer (2011)фільми онлайн Митниця дає добро / Rien а declarer (2010)фільми онлайн Орел Дев'ятого легіону (2011) DVDRipфільми онлайн Пирамммида (2010)фільми онлайн Залізний лицар / Ironclad (2011)Дивитись фільми онлайн
прокрутить вправо
прокрутить влево

Пошук

 
[Розширений пошук]
За алфавітом: За жанром: За роком:
Вибрати фільми:
А Б В Г Д Е Є Ж З І Ї К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ю Я
Нові фільми Популярні фільми Нові серіали Популярні серіали Популярні новорічні

« 1 2 ... 5 6 7 8 9 ... 12 13 »
До Ніку, власнику цілорічного Різдвяного тематичного парку, після трирічної відсутності повертається його дочка Холлі. Зрозумівши, що дух Різдва в Сантавілле зник, вона вирішує взяти сімейний бізнес в свої руки. Первинна спроба Холлі надати підтримку своєму батькові закінчується для неї відновленням віри в Різдво ...

Жанр: мелодрама, драма, сімейний
Режисер: Карен Артур.
У ролях: Камерон Кендес Буре, Том Арнольд, Барбара Найвен, Adam Desautels, Хейлі Сміт, Метт Уолтон, Річард Уотерхаус, Кевін Чеп.

Випущено: США.
Тривалість: 1:24:26

Якість: DVDRip
Переклад: Багатоголосий, закадровий
... Читати далі »
Переглядів: 1296 | Додав: feoh | Дата: 31.12.2010 | Коментарі (2)

Старий добрий Санта не хоче йти на пенсію, але правила є правила - він повинен когось навчити собі на заміну. Щасливчика, якого оберуть з числа мільйонів дітей, повинні кликати Ніколасом, він повинен бути сиротою і, звичайно, мати чисте серце. І така дитина є!
 На іншому кінці світу живе маленький хлопчик, який ідеально підходить для цієї відповідальної місії, але невпевненість в собі і, головне, страх висоти роблять його нікчемним претендентом. Чи погодиться Санта допомогти своєму учневі впоратися зі страхами і гідно зайняти його місце?

 Жанр: мультфільм
 Режисер: Люк Вінчікуерра
 У ролях: Макс Каллен, Холлі Фрайзер, Сем Фрайзер, Дельта Гудрам, Шейн Джейкобсон, Джорджі Паркер, Х'ю Шерідан, Магда Шубанскі, Джек Версаче

 Випущено: Франція, Австралія / Avrill Stark Entertainment, Gaumont-Alphanim
 Тривалість: 1:17:08

 Якість: DVDRip
 Озвучування: Дубльоване [ліцензія]

... Читати далі »
Переглядів: 922 | Додав: feoh | Дата: 25.12.2010 | Коментарі (0)

 Події самої новорічної комедії ЯЛИНКИ відбуваються в 11 містах: Калінінграді, Казані, Пермі, Уфі, бавлю, Єкатеринбурзі, Красноярську, Якутську, Новосибірську, Санкт-Петербурзі та Москві. Герої фільму - таксист і поп-діва, бізнесмен і актор, сноубордист і лижник, студент і пенсіонерка, пожежник і директриса, злодій і міліціонер, гастарбайтер і Президент Росії. Всі вони опиняються в самий переддень Нового року в дуже непростій ситуації, вийти з якої їм допоможе лише диво ... або Теорія шести рукостискань, згідно з якою кожна людина на землі знає іншого через шість знайомих.

Жанр: Комедія
Режисер: Тимур Бекмамбетов, Олександр Войтинський, Дмитро Кисельов
У ролях: Іван Ургант, Сергій Свєтлаков, Віра Брежнєва, Сергій Гармаш, Артур Смольянинов, Катерина Вілкова, Марія Порошина, Дато Бахтадзе, Олександр Головін, Олександр Домогаров

Випущено: Росія
Тривалість: 1:24:22

Якість: DVDRip
Переклад: Оригінал - російська

... Читати далі »
Переглядів: 1873 | Додав: feoh | Дата: 23.12.2010 | Коментарі (0)

Вдівець Сет Вебстер шукає економку для догляду за його недесцепленованими шестирічними хлопчиками-близнюками. Але всі його старання марні - діти "виживають" кожну знов прийшла економку. Таємничим чином з'являється "Місіс Диво" і стає для цієї сім'ї незамінною нянею, кухарем, другом і свахою.

Жанр: фентезі, сімейний, комедія
Режисер: Майкл Скотт
У ролях: Доріс Робертс, Джеймс Ван Дер Бік, Ерін Карплак, Чела Хорсдел, Даліла Бела, Ріккі Гань, Пітер Грехем-Годреу

Випущено: США, Hallmark Channel / Dan Wigutow Productions / KZ Productions
Тривалість: 1:32:11

Якість: DVDRip
Озвучування: Любительське (багатоголосе) [Katerina і Laids]

... Читати далі »
Переглядів: 1817 | Додав: feoh | Дата: 20.12.2010 | Коментарі (0)

Перед самими святами молода керівниця рекламного відділу втрачає свою перспективну роботу, однак, не розгубившись, швидко знаходить нову у боса конкуруючої фірми в якості няньки. Незабаром їй доведеться відповісти собі на найважливіше запитання - хто ж вона насправді, тому що діти і романтичні відносини врівноважують її потяг до кар'єризму.

Жанр: комедія
Режисер: Майкл Фейфер / Michael Feifer
У ролях: Еммануель Вожье, Дін Кейн, Річард рукола, Синтія Гібб, Сьєрра Маккормік, Джаред Гілмор, Сара Томпсон, Клайд Кусацу, Джон Бурк, Кайа Колі

Випущено: США
Тривалість: 1:27:35

Якість: DVDRip
Переклад: Любительський (двоголосий)

... Читати далі »
Переглядів: 1672 | Додав: feoh | Дата: 14.12.2010 | Коментарі (0)

Ця історія сталася під Новий рік. Молодий успішний бізнесмен Роман Інсаров, президент великого московського банку, приїжджає на відкриття філіалу в сибірське місто. Здається, що в житті Романа все сплановано: робота і особисте життя не підносять сюрпризів. Але все різко міняється після зустрічі з симпатичною незнайомкою на засніженій міській вулиці. Як це часто буває, життя вносить свої корективи, і ось вже тебе приймають за бандита, що пограбував ювелірний магазин, колишня подруга будує проти тебе підступи, а на довершення всього тобі доводиться дати бій справжнісіньким грабіжникам. Але пригода того варте: адже на кону - любов самої чудової дівчини на світі. І нічого страшного в тому, що ви познайомилися не на Рубльовці або Куршевелі, а випадково зіткнулися на міській вулиці всього за кілька днів до Нового року. Головне, що ти любиш її, а вона - тебе, а не круглу суму на твоєму банківському рахунку.

Жанр: мелодрама
Режисер: Сергій Лялін
У ролях: Єва Авєєва, Єгор Бероєв, Марина Дюжева, Олександр Єфімов, Анатолій Котенєв

Випущено: Росія, Кінокомпанія "Країна"
Тривалість: 1:22:57

Якість: SATRip
Переклад: Оригінал

... Читати далі »
Переглядів: 1338 | Додав: feoh | Дата: 10.12.2010 | Коментарі (0)

Дісней представляє вашій увазі повернення говорять цуценят в душевний світ пригод і свята! Приєднуйтесь до фантастичної подорожі у чарівний світ Північного Полюса з вашими улюбленими друзями! Неповторна історія про чарівну Різдвяної бурульки, яка напередодні Різдва починає танути, і про те, як відважні щенята будуть робити все можливе, щоб зберегти Різдво!

Жанр: Сімейний, Фентазі
Режисер: Роберт Вінс
У ролях: Джордж Уендт, Крістофер Ллойд, Денні Вудберн, Пол Рей, Майкл Тіган, Крейг Ентон, Ендрю Естор

Випущено: США, Keystone Entertainment, Santa Buddies Productions
Тривалість: 1:24:58

Якість: DVDRip
Озвучування: Дубльоване ліцензія

... Читати далі »
Переглядів: 1113 | Додав: feoh | Дата: 05.12.2010 | Коментарі (0)

Блінка Білл - так звуть пустотливого ведмежати-коалу з Австралії, любителя попустувати. Скоро Різдво, і старий і мудрий Вумбо розповідає Блінкі і його друзям, як відзначають Різдво в північній півкулі: прикрашають ялинку, ліплять із снігу сніговиків, дарують один одному подарунки.
Блінка і його друзі вирішили докласти максімкм зусиль, щоб їх Різдво було не гірше.Тільки в Австралії знайти ялинку велика рідкість ... Однак, Блінкі з друзями обов'язково придумають вихід з ситуації, що склалася і влаштують собі самий захоплюючий і чарівне свято.

Жанр: Мультфільм
Режисер: Гай Гросс

Країна: Австралія
Тривалість: 1:20:00

Якість: DVDRip
Переклад: професійний

... Читати далі »
Переглядів: 1013 | Додав: feoh | Дата: 02.12.2010 | Коментарі (0)

Сучасний скнара і скептик отримує під Різдво незвичайний подарунок - подорож в минуле. Завдяки чарівним подіям він усвідомлює всю велич цього свята.


Жанр: комедія
Режисер: Рон Олівер
У ролях: Том Арнольд, Андреа Рот, Леслі Джордан, Бріттні Уїлсон, Роберт Кларк, Сара-Джейн Редмонд, Бен Ейрс, Лорі Брунетті, Кейт Даллас, Кейсі Дюбуа


Випущено: США, Канада
Тривалість: 1:17:35
Переклад: професійний (одноголосий, закадровий)

... Читати далі »
Переглядів: 1531 | Додав: feoh | Дата: 02.12.2010 | Коментарі (0)

В один з метушливих днів зими 1990 Джонатан Трейгер зустрічає Сару Томас. Два незнайомця посеред нью-йоркської юрби, охопленої передноворічної лихоманкою, виявляють, що їх нездоланно тягне одне до одного. Хоча в кожного з них є постійний партнер, Джон і Сара проводять вечір, гуляючи по Манхеттену, так і не запитавши один у одного імена. Коли приголомшений Джонатан пропонує обмінятися телефонними номерами, Сара заперечує проти цього і пропонує надати справа долі: нехай вона сама подбає про їхнє майбутнє. Вона стверджує, що якщо вони створені одне для одного, їх наступна зустріч вирішена. У всякому разі, такий план. Але удача відвертається від них ... Через кілька років у житті Джонатана і Сари відбуваються важливі події: вони обидва готуються вступити в шлюб. Їм видається останній шанс задовольнити свою цікавість і знайти один одного. Але чи зможуть вони обдурити приречення і взяти долю у свої руки?

Жанр: Мелодрама, комедія
Режисер: Пітер Челсі
У ролях: Джон Кьюсак, Кейт Бекінсейл, Ліллі Лавінь, Майкл Джуаріно мл., Абдул Альшавіш, Енн Телман, Крістал Бок, Стефен Брюс, Девід Сперроу, Гарі Гербрандта, Моллі Шеннон

Випущено: США, Miramax Филмс
Тривалість: 1:27:17

Якість: DVDRip
Переклад: Дубльований

... Читати далі »
Переглядів: 1051 | Додав: feoh | Дата: 01.12.2010 | Коментарі (0)


У нашому кінопалац Ви знайдете різноманітні стрічки вітчизняного і зарубіжного виробництва. Усі фільми представлені у кодуванні DivX. Цей формат дозволяє здійснювати перегляд онлайн фільмів у якості яка значно перевищує FLV.

Бажаємо Вам приємного перегляду.

І хоч нині кількість фільмів онлайн запропонованих до перегляду не велика, адміністрація сайту докладає усіх зусиль для подальшого розширення ресурсу і поліпшення його якості.