П`ятниця, 29.03.2024, 16:57

Вітаю Вас Гость | RSS

На межі / Man on a Ledge (2012)фільми онлайн Місія нездійсненна: Протокол Фантом / Mission: Impossible - Ghost ProtocolДивитись фільми онлайн 7 днів і ночей з Мерилін / My Week with Marilyn фільми онлайн 4 дні в травні / 4 дня в мае фільми онлайн Хроніка / Chronicle (2012)фільми онлайн На Байкал (2011)фільми онлайн Сутичка / The Grey (2012)фільми онлайн Спочатку кохання, потім весілля (2011)фільми онлай Висоцький. Дякую, що живий (2011)фільми онлайн дивитись Час / In Time (2011)фільми онлайн дивитись Дім / Дом (2011) Дивитись фільми онлайн Як вкрасти хмарочос / Tower Heist (2011) DVDRipДивитись фільм онлайн П'ять наречених / Пять невест (2011)фільми онлайн Мальчишник 2: Из Вегаса в Бангкок / The Hangover Part II (2011) фільми онлайн дивитись Перший месник / Captain America: The First Avenger (2011)Дивитись фільми онлайн Ріо / Рио (2011)фільми онлайн Лінкольн для адвоката / The Lincoln Lawyer (2011)фільми онлайн Митниця дає добро / Rien а declarer (2010)фільми онлайн Орел Дев'ятого легіону (2011) DVDRipфільми онлайн Пирамммида (2010)фільми онлайн Залізний лицар / Ironclad (2011)Дивитись фільми онлайн
прокрутить вправо
прокрутить влево

Пошук

 
[Розширений пошук]
За алфавітом: За жанром: За роком:
Вибрати фільми:
А Б В Г Д Е Є Ж З І Ї К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ю Я
Нові фільми Популярні фільми Нові серіали Популярні серіали

Фільми DIvX

« 1 2 ... 19 20 21 22 »
Дева - чарівний шахрай, головний герой фільму, він примудряється перевозити через кордон різну контрабанду. Він дуже кмітливий, кмітливий і цілеспрямована.Так чи інакше, для нього все це тільки баловство ... До того самого моменту, коли на його близьких і улюблених не зазіхає ватажок конкурентів, який не гребує нічим для того, щоб підім'яти під себе весь ринок контрабанди ... Протистояння розгорається і Діва змушений боротися за свою любов, родину і життя ...

Жанр: бойовик.
Режисер: Anand K.V.
У ролях: Сурья Шівакумар, Тамань Бхатія, Прабху, Акашдіп Сайгал, Ponvannan, Ренука, Karunas, Коена Мітра, Джаган Аян, Delhi Ganesh.

Виробництво: Індія.
Тривалість: 2:42:22.

Якість: DVDRip.
Переклад: Професійний (багатоголосий).

Категорія: Індійські | Переглядів: 1573 | Дата: 08.10.2010| Коментарі (0)

Це історія про двох хлопців: Саміру (Абхішек Баччан), який працює медбратом, і Кунале (Джон Абрахам) фотографа. Вони стикаються один з одним по дорозі на квартиру, яку хочуть зняти. Проте, дістають в цьому відмову, тому що господиня квартири бажає здавати її тільки дівчатам, адже тут же житиме її племінниця, Неха (Пріянка Чопра). Квартира аж надто хороша, і хлопці вирішують обдурити тітку, сказавши, що з ними племінниці боятися нічого: вони обидва блакитні. План спрацьовує, хлопці вельми успішно прикидаються блакитними і все йде як не можна краще: всі троє весело проводять час, стають друзями, але незабаром з'являється одна складність - Самір і Кунал закохуються в Неху.

Жанр: Комедія.
Режисер: Таран Мансукхані.
У ролях: Абхішек Баччан, Джон Абрахам, Пріянка Чопра, Боббі Деол, Кірон Кхер, Бома Ірані, Шилпа Шетті.

Випущено: Індія.
Тривалість: 2:26:23.

Якість: DVDRip.
Переклад: Любительський (двоголосий).

Категорія: Індійські | Переглядів: 1295 | Дата: 08.10.2010| Коментарі (0)

В університеті Анкерт, Каліфорнія, у мрії є ім'я .. і це ім'я Аліша. Це найкрасивіша дівчина в університетському містечку, яка змушує тремтіти юнацькі серця, як листя на вітрі. Їй досить поманити пальчиком, щоб всі молоді люди вишикувалися в чергу для виконання її бажань.
Не дивно, що і Абхай також у неї закоханий. Він навіть думає про неї більше, ніж про своїх комп'ютерних програмах. Хто такий Абхай? Абхай це незграбний молодий чоловік, старомодно одягається, ну, і зрозуміло, що носить окуляри. Він настільки далекий від її світу, що вона навіть не підозрює про його існування.
Ну так що, любов між ними можлива чи ні?

Жанр: Романтична комедія, мелодрама.
Режисер: Джугал Хансрадж / Jugal Hansraj.
У ролях: Пріянка Чопра, Анупам Кхер, Удай Чопра, Діно Мореа, Рахул Вохра.

Виробництво: Індія.
Тривалість: 2:20:45.

Якість: DVDRip.
Переклад: Професійний (багатоголосий, закадровий).

Категорія: Індійські | Переглядів: 1739 | Дата: 08.10.2010| Коментарі (0)

Донсай - життєрадісна молода людина, для якої не існує понять «шлюб» і «довгострокові відносини». Самара - скромна пенджабських дівчина, для якої дуже важлива сім'я. Шімер - гламурна діва, для якої любов і відносини не так важливі в житті, як незалежність і успіх. Паван Радж Ганді - мільярдер, чиє серце все ще залишається значно більше, ніж його банківський рахунок.

Жанр: Комедія.
Режисер: Мудассар Азіз.
У ролях: Фардін Кхан, Сушміта Сен, Джонні Левер, Ішіта Шарма, Шахрукх Кхан.

Виробництво: Індія.
Тривалість: 2:25:51.

Якість: DVDRip.
Переклад: Професійний (багатоголосий, закадровий).

Категорія: Індійські | Переглядів: 1739 | Дата: 08.10.2010| Коментарі (0)

Дія фільму відбувається незадовго до початку Сіпайского повстання, яке зараз в індійській історіографії називають Першою війною за незалежність Індії. Раджа Мадгавгарха, ставленик англійців, розв'язав війну проти Піндара (було таке плем'я в Південній Індії). У цій війні загинуло 4 тисячі воїнів цього племені. Раджа Піндара зрадив свій народ і також став на бік англійців. Воїн Піндара на ім'я Прітхві Сінгх дає клятву, що він помститься за загибель загиблих співвітчизників. Ще з дитинства він готував свого старшого сина Віра до ратного подвигу. Молодший брат Пунья брав у всьому з нього приклад. Під час захоплення скарбниці в рухомому потязі Вир підкорив серце принцеси Яшодхара, яка виявилася дочкою раджі Мадхавгарха, його заклятого ворога. Прітхві Сінгх відправляє своїх синів на навчання до Лондона. Там Вир знову зустрічається з Яшодхара.

Жанр: Драма, історичний.
Режисер: Аніл Шарма / Anil Sharma.
У ролях: Салман Кхан, Мітхун Чакраборті, Джекі Шрофф, соха Кхан, Раджеш Вівек, Ніна Гупта, Ліза Лазарус, Шахбааз Кхан, Ариян Ваїді, Зарині Кхан, Бьянка Ван Варенберг.

Виробництво: Індія.
Тривалість: 2:43:01

Якість: DVDRip.
Переклад: Любительський (одноголосий, закадровий).

Категорія: Індійські | Переглядів: 1720 | Дата: 08.10.2010| Коментарі (0)

Дія фільму відбувається в проміжку між двома годинами дня і шостою годиною вечора у вівторок. Один терорист зателефонував Пракаш Ратходу, комісару поліції Мумбая і зажадав звільнити чотирьох терористів. В якості винагороди він обіцяє повідомити місця, де терористи заклали вибухові пристрої.

Жанр: Триллер, Драма.
Режисер: Нірадж Пандея.
У ролях: Анупам Кхер, Насіруддін Шах, Джиммі Шергей, Аамір Башир, Віджай Бхатія, Раджендра Чавла, Снехал Дабі, Гура Капур і ін

Виробництво: Індія.
Тривалість: 1:43:48

Якість: DVDRip.
Переклад: Дубльований.

Категорія: Індійські | Переглядів: 1204 | Дата: 08.10.2010| Коментарі (0)

Головний герой Монті - успішний рок-музикант, що живе в Південній Африці. Він дуже популярний у всьому світі. На одному концерті він знайомиться з дівчиною Тіною і закохується в неї з першого погляду. Під час одного виступу Монті починає грати мелодію і раптово входить в транс, у нього починаються бачення. Він бачить особняк, храм, красиву дівчину ... Пізніше він розшукує цей будинок і дізнається, що він належав Раві Верма, який загинув в результаті нещасного випадку. Монті переслідують нові бачення, тепер він бачить самого себе в образі Раві Верма. У тій чужого життя у нього є мати, сестра, кохана дружина на ім'я Камін.

Жанр: Драма, мюзикл.
Режисер: Сатіша Каушик.
У ролях: Хімеш Решаммія, Урміла Матондкар, Швета Кумар, Діно Мореа, Денні Дензонгпа, Рохіні Хаттангаді, Гульшан Гровер, Радж Баббар, Бахтіяр Ірані, Асрані, Сміта Бансал.

Виробництво: Індія.
Тривалість: 2:17:28

Якість: DVDRip.
Переклад: Дубльований.

Категорія: Індійські | Переглядів: 1273 | Дата: 08.10.2010| Коментарі (0)

У живучого в любові та злагоді подружжя Ананда і Кавіта немає дітей і вони беруть з притулку маленьку дівчинку Неху. Маля стає сенсом з життя. Але незабаром з'ясовується, що жива рідна мати Нехі.
Коли вона приїжджає в їхній будинок і зустрічається з Анандом, він впізнає в ній незнайомку, яку кілька років тому в поїзді захистив від бандитів, а потім і провів з нею ніч. А значить Неха може бути його рідною дочкою ...

Жанр: трилер, мелодрама, драма, мюзикл.
Режисер: Пракаш Джха.
У ролях: Аджай Девган, Махіма Чаудхарі, Каджол, Фарида Джалал, Лакшмікант Берді, Мохан Джоші, Ананд Махадеван, Автар Гілл.

Виробництво: Індія.
Тривалість: 2:38:52.

Якість: DVDRip.
Переклад: Професійний (багатоголосий, закадровий).

Категорія: Індійські | Переглядів: 2419 | Дата: 08.10.2010| Коментарі (0)

Прекрасний фільм про життєву боротьбу, любові і сили духу. Вічний сюжет про Попелюшку: сходження з нічого до вершин слави. Джиммі - бідна дитина, виступає з дядьком на вулицях, заробляючи на шматок хліба. Однак, мирне існування сім'ї порушує інцідент в будинку одного багатія. Після цього Джиммі і його мати змушені покинути рідне місто. Минають роки. Джиммі своєю працею і талантом домагається слави. Зустрічає він і свою любов. І треба ж статися, щоб його дівчина виявилася дочкою багача, скривдившого Джіммі і його мати багато років тому ...

Жанр: Мелодрама.
Режисер: Баббар Субхаш.
Актори:: Мітхун Чакраборті, Кім, Ом Пурі, Чандрашекхар, Біна,
Ом Шивпурі, Каран Раздан, Раджеш Кхана.

Виробництво: Індія.
Тривалість: 2:14:15

Якість: DVDRip.
Переклад: Дубльований.

Категорія: Індійські | Переглядів: 2154 | Дата: 06.10.2010| Коментарі (0)

Що буде, якщо один день випаде із твого життя? Зехер: вона може зобразити тисячу самих різних персонажів, тому з нею дуже люблять працювати режисери-мультіплікатори.Но зараз її розшукують самі різні люди-гангстери, водії таксі і поліцейські-і зовсім не для того, щоб озвучувати мультфільми. Помічник комісара поліції Раджвір Рандхіва-хоробрий поліцейський, який любить морозиво так само, як і погоні за преступнікамі.Но найбільше він любить відпускати тільки що спійманих преступніков.Почему? І що буде, коли він зіткнеться з таємницею вбивства, де головним підозрюваним може виявитися його наречена? Так що ж все-таки відбулося в цю злощасну неділю?

Жанр: Комедія.
Режисер: Рохіт Шетті.
У ролях: Аджай Девган, Айеша Такія, Аршад Варсі, Ірфан Кхан, Іша Деол.

Виробництво: Індія.
Тривалість: 2:10:24.

Якість: DVDRip.
Переклад: Професійний (багатоголосий, закадровий).
  

Категорія: Індійські | Переглядів: 1250 | Дата: 05.10.2010| Коментарі (0)

Серіали DIvX

Страшна красуня / Страшная красавица (2012) Фільми DivX- Дивитись серіали онлайн
Татусеві дочки. Суперневести / Папины дочки. Суперневесты (2012) Серіали DIvX- Дивитись серіали онлайн
Матуся моя (1-4 серії з 4) / Мамочка моя (2011) Серіали DIvX- Дивитись серіали онлайн
Батьківський інстинкт (1-4 серія з 4) / Отцовский инстинкт (2012) Серіали DIvX- Дивитись серіали онлайн
Була тобі кохана (1-4 серії з 4) / Была тебе любимая (2011) Серіали DIvX- Дивитись серіали онлайн
Небесні родичі (8 серій з 8) / Небесные родственники (2011) Серіали DIvX- Дивитись серіали онлайн
Не було б щастя (1-4 серия из 4) / Не было бы счастья  (2012) Серіали DIvX- Дивитись серіали онлайн
Салямі (4 серии из 4) / Салями (2011) Серіали DIvX- Дивитись серіали онлайн
Пощастить у коханні (1-4 серія з 4) / Повезет в любви (2012) Серіали DIvX- Дивитись серіали онлайн
Смугасте щастя / Полосатое счастье (2012) серіали DivX- Дивитись серіали онлайн
Білі троянди надії (4 серії з 4) /  Белые розы надежды (2011) Серіали DIvX- Дивитись серіали онлайн
Небесний суд / Небесный суд (1-4 серия из 4) (2012) Серіали DIvX- Дивитись серіали онлайн

У нашому кінопалац Ви знайдете різноманітні стрічки вітчизняного і зарубіжного виробництва. Усі фільми представлені у кодуванні DivX. Цей формат дозволяє здійснювати перегляд онлайн фільмів у якості яка значно перевищує FLV.

Бажаємо Вам приємного перегляду.

І хоч нині кількість фільмів онлайн запропонованих до перегляду не велика, адміністрація сайту докладає усіх зусиль для подальшого розширення ресурсу і поліпшення його якості.