П`ятниця, 19.04.2024, 05:34

Вітаю Вас Гость | RSS

На межі / Man on a Ledge (2012)фільми онлайн Місія нездійсненна: Протокол Фантом / Mission: Impossible - Ghost ProtocolДивитись фільми онлайн 7 днів і ночей з Мерилін / My Week with Marilyn фільми онлайн 4 дні в травні / 4 дня в мае фільми онлайн Хроніка / Chronicle (2012)фільми онлайн На Байкал (2011)фільми онлайн Сутичка / The Grey (2012)фільми онлайн Спочатку кохання, потім весілля (2011)фільми онлай Висоцький. Дякую, що живий (2011)фільми онлайн дивитись Час / In Time (2011)фільми онлайн дивитись Дім / Дом (2011) Дивитись фільми онлайн Як вкрасти хмарочос / Tower Heist (2011) DVDRipДивитись фільм онлайн П'ять наречених / Пять невест (2011)фільми онлайн Мальчишник 2: Из Вегаса в Бангкок / The Hangover Part II (2011) фільми онлайн дивитись Перший месник / Captain America: The First Avenger (2011)Дивитись фільми онлайн Ріо / Рио (2011)фільми онлайн Лінкольн для адвоката / The Lincoln Lawyer (2011)фільми онлайн Митниця дає добро / Rien а declarer (2010)фільми онлайн Орел Дев'ятого легіону (2011) DVDRipфільми онлайн Пирамммида (2010)фільми онлайн Залізний лицар / Ironclad (2011)Дивитись фільми онлайн
прокрутить вправо
прокрутить влево

Пошук

 
[Розширений пошук]
За алфавітом: За жанром: За роком:
Вибрати фільми:
А Б В Г Д Е Є Ж З І Ї К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ю Я
Нові фільми Популярні фільми Нові серіали Популярні серіали

Фільми DIvX

Джордж Чамберс, колишній чемпіон світу з боксу під час візиту до Росії випадково потрапляє в кримінальну розбірку, пов'язану з вищими урядовими чинами, і проти нього фабрикується помилкова справа. Дорога додому буде довгою і важкою, що проходить через сувору російську в'язницю ...

Жанр: Бойовик, драма, кримінал, спорт.
Режисер: Айзек Флорентайн.
У ролях: Майкл Джей Уайт, Бен Кросс, Елі Данкер, Марк Іванір, Кен Кенер.

Країна: США
Тривалість: 1:33:32

Якість: DVDRip.
Переклад: Професійний (багатоголосий).

Категорія: Бойовики / Військовi | Переглядів: 1548 | Дата: 02.10.2010| Коментарі (0)

Отримавши термін за згвалтування і позбувшись свого зоряного титулу, чемпіон з боксу у важкій вазі Джеймс Чемберс опиняється в знаменитій своїми жорстокими порядками в'язниці Світуотер, де вже 10 років незаперечним чемпіоном є грізний Монро Хатчинс. Непереможний Чемберс знає, що в світі немає боксера краще за нього, і він готовий це довести. Але і Хатчинс не збирається здаватися професіоналові на очах у сотень досвідчених карних злочинців. Незабаром на тюремному рингу зустрінуться два великі бійця, і це буде поєдинок не на життя, а на смерть!

Жанр: Детектив, Драма, Триллер
Режисер: Уолтер Хілл.
У ролях: Уеслі Снайпс, Вінг Реймс, Пітер Фальк, Майкл Рукер, Джон Сива, Уес Стаді, Фішер Стівенс, Джоні Уїльямс.

Випущено: США - Німеччина.
Тривалість: 1:33:39.

Якість: DVDRip.
Переклад: Професійний (одноголосий).

Категорія: Бойовики / Військовi | Переглядів: 1744 | Дата: 02.10.2010| Коментарі (0)

Юрій Бойка російський чемпіон підпільних боїв у в'язниці «Чорні пагорби» травмований після поразки з Джорджем Чемберсом отримує шанс повернутися на ринг. Глава мафії і організатор боїв на прізвисько Гага оплачує операцію з відновлення коліна Бойки, тепер Бойка отримує секретну зброю титанову вставку в коліні для нанесення нокаутів і можливість довести що він незаперечний.

Жанр: бойовик.
Режисер: Айзек Флорентайн.
У ролях: Скотт Едкінс, Майкл Шеннон Дженкінс, Марк Іванір, Христо Шопов, Марко Зарор, Michael Baral, Ілрам Чої, Латіф Кроудер, Роберт Костанцо, Вернон Добчефф.

Випущено: США.
Тривалість: 00:01:51.

Якість: DVDRip.
Переклад: Професійний (одноголосий).

Категорія: Бойовики / Військовi | Переглядів: 1408 | Дата: 02.10.2010| Коментарі (0)

Молода жінка наймає в допомогу найманця, що б той навчив її стріляти, таким чином вона зможе вистежити людей і поквитатися з ними, за вбивство своєї сім'ї ...

Жанр: Вестерн.
Режисер: Шейн Ван Дайк.
У ролях: Сейдж Мірс, Аня Бентон, Джейсон Еллефсон, Грег Евіган, Валері К. Гарсія, Ерін Марі Хоган, Джофф Мід, Джонатан Нейшн, Рілей Полянський, Джуд Герард.

Випущено: США, The Global Asylum.
Тривалість: 1:35:34.

Якість: DVDRip.
Переклад: Професійний (багатоголосий).

Категорія: Бойовики / Військовi | Переглядів: 1221 | Дата: 02.10.2010| Коментарі (0)

Фільм розповідає три різні історії: про призовників-дезертир, про господаря компанії з поховань, в казино програв усі гроші, і про трьох дрібних злодюжок. Усіх цих героїв, які не мають нічого спільного між собою, у фіналі зводить випадок.

Жанр: бойовик, кримінал, трилер.
Режисер: Еміліс Велівіс.
У ролях: Адомас Станцікас, Скірмантас Валюліс, Саулюс Сіпаріс, Рамунас Рудокас.

Випущено: Литва.
Тривалість: 01:28:08

Якість: DVDRip. (Flv)
Переклад: Професійний (одноголосий).

Категорія: Кримінал | Переглядів: 1247 | Дата: 02.10.2010| Коментарі (0)

Що виходить, якщо поєднати гангстерський фільм з мильною оперою? "Зеро 2" - це очманіле поєднання кримінальної мелодрами і вабить насильства, що змушує сміятися. Коли кримінальний світ стикається з шоу-бізнесом, наймані вбивці і приятелі Макс і Сильвестр раптово опиняються втягнутими в гущу дивних подій і драматічесіх перипетій на межі абсурду. Під натиском дешевих інтриг і силіконових грудей вони повинні виконати поставлене перед ними завдання - повернути зниклий вантаж наркотиків і наркокур'єра, вбити купу людей і любити небезпечних жінок. Головне - не втратити голови. Або яєць. У залежності від того, що важливіше.

Жанр: бойовик, кримінальна комедія чорного гумору.
Режисер: Еміліс Велівіс.
У ролях: Вітаутас Шапранаускас, Рамунас Рудокас, Кястутіс Стасіс Якштас, Інга Янкаускайте, Алдона Вілутіте, Аушра штуки, Жеміна Ашмонтайте, Саулюс Сіпаріс, Донатас Шімукаускас, Андрюс Паулавічюс.

Випущено: Литва
Тривалість: 1:22:12

Якість: DVDRip.
Переклад: Професійний (одноголосий).

Категорія: Кримінал | Переглядів: 1348 | Дата: 02.10.2010| Коментарі (0)

Після того, як Джессі Джеймс поранений, його банда розділяється, що б через чотири дні зустрітися в покинутому місті Джила Уельс. Але, коли вони зустрічаються, виявляють, що рішучий Маршал Кейн влаштував їм справжню пастку ...

Жанр: Вестерн.
Режисер: Фред Олен Рей.
У ролях: Пітер Фонда, Тім Ебелл, Майкл Гальо, Джеффрі Комбс, Джордж Стульц, Ентоні Тайлер Куїнн, Сірі Барук, Йен Патрік Вільямс, Тед Монте, Кріс Вейр.

Випущено: США, ARO Entertainment.
Тривалість: 01:28:41.

Якість: DVDRip.
Переклад: Любительський (багатоголосий).

Категорія: Бойовики / Військовi | Переглядів: 1554 | Дата: 02.10.2010| Коментарі (0)

Повнометражна версія серіалу 80-х років «Команда А». Останній варіант історії, написаний Джейсоном Ротуеллом, обертається навколо групи ветеранів війни в Іраку. Їх розшукують збройні сили США за звинуваченням у злочині, якого герої не скоювали. Ховаючись від переслідування, вони встигають допомагати скривдженим і ображеним. Новизну старої історії надають залучені до неї нафтові верховоди і лазерні технології.

Жанр: Бойовик, трилер, пригоди.
Режисер: Джо Карнахан.
У ролях: Ліам Нісон, Бредлі Купер, Джессіка Біл, Куінтон Джексон, Шарлто Коплі, Патрік Вілсон, Джералд МакРейні, Генрі Черні, Юл Васкез, Брайан Блумті та ін

Випущено: США, Dune Entertainment
Тривалість: 1:47:44

Якість: DVDRip.
Переклад: Дубльоване.


Категорія: Бойовики / Військовi | Переглядів: 1378 | Дата: 02.10.2010| Коментарі (0)

1990-ті. Бандитський Київ. Бригада з чотирьох бійців отримує завдання привезти з Праги дівчину на прізвисько «Чужа». Вона - рідна сестра арештованого Бабая, чиї свідчення можуть нашкодити важливим людям.

Жанр: драма, кримінал.
Режисер: Антон Борматов.
У ролях: Наталя Романичева, Кирило Полухін, Євген Ткачук, Анатолій Отраднов, Олександр Голубков, Євген Мундум, Олег Байкулов, Олександр Корчагін, Дмитро Ратомський, Сергій Сипливий.

Випущено: Росія.
Тривалість: 1:39:34.

Якість: DVDRip.

Переклад: оригінал - російська.


Категорія: Кримінал | Переглядів: 1511 | Дата: 02.10.2010| Коментарі (0)

Дванадцятирічний Дре Паркер (Джейден Сміт) разом з матір'ю-одинаком переїжджає з Детройта в незнайомий Пекін, не знаючи мови і місцевих традицій.Тут він зустрічає китайську дівчинку Мей Ін. Однак крім її батька, не схвалює їх дружбу з-за культурних забобонів, на його шляху встає банда хуліганів на чолі з Ченом, що володіє мистецтвом кунг-фу. Єдиний спосіб перемогти його - зустрітися з ворогом на наближення грандіозному турнірі бойових мистецтв. У цьому хлопчику вирішує допомогти знавець бойових мистецтв містер Хан (Джекі Чан).

Жанр: бойовик, драма, сімейний, спорт.
Режисер: Харольд Цварт.
У ролях: Джейден Сміт, Джекі Чан, Тараджі П. Хенсон, Жунгуан Ю, Zhensu Wu, Zhiheng Wang, Zhenwei Wang, Джаред МінНС, Shijia Lü, Йі Жао.

Випущено: США / Китай, Columbia Pictures.
Тривалість: 2:13:56.

Якість: DVDRip.
Переклад: дубльований.

Категорія: Бойовики / Військовi | Переглядів: 1847 | Дата: 02.10.2010| Коментарі (0)

Майк Блуберри - суворий шукач пригод з Дикого Заходу. Тільки йому вдалося знайти взаєморозуміння з загадковими індіанцями, котрі врятували його одного разу від вірної загибелі. Несподівано в місті з'являється таємничий незнайомець на ім'я Блонт. Майк впізнає у ньому свого заклятого ворога, що став причиною загибелі його коханої 20 років тому. На цей раз Блонт полює за незліченними скарбами, захованими в священних землях індіанців. І хто прагне помсти, Блуберри відправляється в погоню ...

Жанр: Бойовик, Пригоди.
Режисер: Ян Кунен.
У ролях: Венсан Кассель, Майкл Медсен, Джульєтт Льюїс, Темуера Моррісон, Едді Іззард.

Якість: DVDRip
Переклад: Дубльований.

Категорія: Індійські | Переглядів: 1516 | Дата: 02.10.2010| Коментарі (0)

На планеті Хижаків людям не місце. Але якщо ви туди потрапили, будьте готові пережити такий жах, про який ви ніколи не чули ...

Жанр: фантастика, бойовик, трилер, пригоди.
Режисер: Німрод Антал.
У ролях: Едріан Броуді Тофер Грейс Алісі Брага Уолтон Гоггінс Олег Тактаров Лоренс Фішберн Денні Трехо Луїс Одзава Чангчьен Махершалалхашбаз Алі Кері Джонс.

Країна: США.
Тривалість: 1:41:25.

Якість: DVDRip
Озвучування: Дубльоване (російська, українська).

Категорія: Фантастика/Фентезі | Переглядів: 9095 | Дата: 02.10.2010| Коментарі (1)

У центрі викрадення і викуп, жертва не спадкоємець мільярдерів, а важливий бос мафіозної тріади. Хто його викрадачі? Викрадачі, яких хвилюють не стільки гроші, а ліквідація злочинного клану ... Психологічний поєдинок у детективному розслідуванні між ветераном поліцейським Ченгом і екс поліцейським Семом ...

Жанр: бойовик, трилер.
Режисер: Квок-Мен Кеунг.
У ролях: Саймон Ям, Міу КВУ-Ваї, Фала Чен, Ліу Янг, Енді Він, Кенні Вонг, Вонг Так-Бун, Ріккі Чан, Вінсент Вонг, Чеунг Луї, Семюель Панг, Зукі Лі, Вінні Леунг, Паркман Вонг, Чеунг Ка-Лун, Ада Вонг.

Випущено: Hong Kong, Vicol Entertainment.
Тривалість: 1:32:28

Якість: DVDRip.

Категорія: Бойовики / Військовi | Переглядів: 1232 | Дата: 02.10.2010| Коментарі (0)

Евелін Солт - співробітниця ЦРУ. Їй дивом вдається уникнути в'язниці: власне агентство висуває проти неї необгрунтовані звинувачення в тому, що вона працює на російську розвідку. Тепер Солт необхідно відновити своє добре ім'я.

Жанр: бойовик, трилер.
Режисер: Філліп Нойс.
У ролях: Анджеліна Джолі, Лів Шрайбер, Чіветел Еджіофор, Даніель Ольбрихський, Аугуст Діль, Деніел Пірс, Хант Блок, Андре Брогер, Олек Крупа, Кессіді Хінкль.

Випущено: США.
Тривалість: 92 хв.

Якість: DVDRip.
Переклад: дубльований.

Категорія: Бойовики / Військовi | Переглядів: 1417 | Дата: 02.10.2010| Коментарі (0)

Історія трьох єврейських сімей, заснована на реальних фактах. Головні герої опиняються в самому епіцентрі подій, які сталися 16 і 17 липня 1942 року, коли французькі поліцейські затримали більше 12 тисяч євреїв і тримали їх на стадіоні Вель-д `Ів. Умови утримання були жахливі, близько сотні в'язнів покінчили самогубством, а кожного, хто намагався втекти, розстрілювали на місці. Після шести днів у Вель-д `Іві євреїв депортували до французьких табору Дрансі, Бон-ла-Роланд і Пітів'єрі, звідки потім етапували в німецькі табори смерті.

Жанр: драма, військовий, історичний.
Режисер: Розлін Бош.
У ролях: Жан Рено, Мелані Лоран, Гад Елмале, Хьюго Левердез, Ребекка Мардер, Анн Броше.

Випущено: Німеччина, Франція, Угорщина / Légende Films.
Тривалість: 2:00:01

Якість: DVDRip.
Переклад: Професійний (багатоголосий).
Категорія: Бойовики / Військовi | Переглядів: 1479 | Дата: 02.10.2010| Коментарі (0)

Після того, як супер бос був убитий, в надсекретної підземної лабораторії починається бійка між двома командами урядових агентів. Новачок серед агентів Фул повинен знайти вбивцю до того, як лабораторію зітруть на порошок.

Жанр: бойовик, комедія, драма.
Режисер: Фоад Мікаті.
У ролях: Вінг Реймс, Зак Галіфіанакіс, Емілі де Рейвін, Роб Кордрі, Одетт Юстман, Адам Скотт, Еллен Баркін, Брендон Т. Джексон, Меггі Кью, Джо Андерсон, Джефрі Тембор.

Випущено: США
Тривалість: 1:22:07

Якість: DVDRip.
Переклад: Професійний (одноголосий).

Категорія: Бойовики / Військовi | Переглядів: 1217 | Дата: 02.10.2010| Коментарі (0)

Дія розгортається в 117 році нашої ери. Головний герой - Квінтус Діас - єдина людина, що вцілів після нальоту піктів на прикордонну римську фортецю. Разом з легендарним Дев'ятим легіоном він відправляється на північ, щоб стерти з лиця землі піктів і знищити їхнього ватажка, Горлакона.

Жанр: бойовик, трилер, драма, пригоди, військовий, історичний.
Режисер: Ніл Маршалл.
У ролях: Майкл Фассбендер, Домінік Уест, Ольга Куриленко, Ноель Кларк, Девід Морріссі, Джей Джей Філд.

Випущено: Великобританія, Celador Films
Тривалість: 1:28:50

Якість: HDRip
Переклад: Дубльоване

Категорія: Бойовики / Військовi | Переглядів: 1446 | Дата: 02.10.2010| Коментарі (0)

Хранителі мережі - таємна організація. Її члени - Ігор, Макс і їх подруга Женя - закінчені авантюристи і генії всесвітньої павутини. У минулому вмілі хакери, які розкрили не одну секретну базу даних, тепер вони служать на благо Батьківщини і гордо називають себе нетрейнджерамі. Втім, підхід до роботи у них залишився той самий ...

Жанр: фантастика, бойовик, пригоди.
Режисер: Дмитро Матов.
У ролях: Михайло Козаков, Олександр Носик, Дмитро Лабуш, Клавдія Коршунова, Олександр Яцко, Олександр Баширов, Дмитро Матов.

Випущено: Росія
Тривалість: 1:18:16

Якість: DVDRip.
Переклад: оригінал - російська.

Категорія: Бойовики / Військовi | Переглядів: 1187 | Дата: 02.10.2010| Коментарі (0)

Загін професійних найманців і відчайдушних хлопців на чолі з Барні Россом отримує непросте завдання - будь-що знайти і знищити кривавого тирана-диктатора, нагнітає страх на мирне населення і сіючого хаос в південноамериканській країні. Вирушаючи на виконання нелегкої місії, загартовані вогнем і водою, що пройшли не одну війну, люди Росса потрапляють у саме пекло.Відтепер їм доведеться виживати: згуртуватися і досягти мети, або впасти у відчай і загинути. І все ж ці хоробрі, воістину незворушні хлопці готові реалізувати навіть не реалізоване. Але не все так просто, як здається на перший погляд ...

Жанр: бойовик, трилер, пригоди.
Режисер: Сільвестр Сталлоне.
У ролях: Сильвестр Сталлоне, Джейсон Стетхем, Джет Лі, Дольф Лундгрен, Ерік Робертс, Ренді Кутюр, Стів Остін, Девід Зайас, Жизель Ітье, Харизма Карпентер.

Країна: США
Тривалість: 01:34:27

Якість: DVDRip.
Переклад: Професійний (російська, українська).

Категорія: Бойовики / Військовi | Переглядів: 1553 | Дата: 02.10.2010| Коментарі (0)

Брендон - шановний вуличний боєць, він змушений тікати з міста після того, як його брат був убитий, а гроші, які повинні були бути повернені місцевим гангстерам вкрадені. Брендон затаївся в будинку свого батька в маленькому південному містечку. Незабаром він починає брати участь у місцевих боях ...

Жанр: бойовик.
Режисер: Майк Гюнтер.
У ролях: Сьюзі Абромейт, Десмонд Елдрідж, Ерік Бальфур, Майкл Біспінг, Зейн Бампасс, Ян Дрон, Майк Гасавей, Джефф Гіббс, Джейс Джінес, Ганс Марреро.

Випущено: США
Тривалість: 1:29:43

Якість: DVDRip.
Переклад: Професійний (багатоголосий).

Категорія: Бойовики / Військовi | Переглядів: 2006 | Дата: 02.10.2010| Коментарі (0)

Фільм за відеогрою "Король Борців". Людська істота, яка живе за правилами дикої місцевості, де виживання - єдина турбота ...

Жанр: фантастика, бойовик.
Режисер: Гордон Чан.
У ролях: Шон Феріс, Уїлл Юн Лі, Девід Лейтч, Меггі Кью, Рей Парк, Берніс Жан, Моніка Гандертон, Сем Харгрейв, Франсуаза Їп, Даг Абрахамс.

Випущено: Німеччина, США, Японія / Axis Entertainment, Convergence Entertainment
Тривалість: 1:32:55

Якість: DVDRip.
Переклад: Любительський (багатоголосий).

Категорія: Фантастика/Фентезі | Переглядів: 1306 | Дата: 02.10.2010| Коментарі (0)

Планета під загрозою знищення, Вашингтон у небезпеці: божевільний Дітер ось-ось вибухне Білий Дім за допомогою вкраденої ядерної боєголовки. Армії і спецслужби всіх держав опускають руки. Хто ж врятує світ? Звичайно МакГрубер!Колишній суперагент, який залишив суєтний світ заради самоти в одному з монастирів Еквадору, знову виходить на стежку війни. Круглий тупиця МакГрубер - єдина і остання надія Америки, та й усього людства.

Жанр: бойовик, комедія.
Режисер: Йорма Такконе.
У ролях: Вел Кілмер, Крістен Уіг, Уїлл Форте, Райан Філіп, Майя Рудольф, Пауерс Бут, Даліп Сінх, Кріс Джеріко, Різ Койро, Глен Джейкобс.

Випущено: США
Тривалість: 1:20:37

Якість: DVDRip.
Переклад: Дубльований.

Категорія: Бойовики / Військовi | Переглядів: 1321 | Дата: 02.10.2010| Коментарі (1)

Дві сестри, поховавши матір, їдуть з провінції до Москви на пошуки батька, що кинув їх п'ятнадцять років тому, коли одній було шість, а інший ледь виповнився рік.Випадково в журналі їм потрапляє інтерв'ю з їхнім батьком - успішним бізнесменом, щасливо живуть у новій сім'ї і обожнює свою маленьку доньку.Обділені щастям і любов'ю сестри вирішують пред'явити йому рахунок і йдуть на відчайдушний крок ...

Жанр: Драма.
Режисер: Віра Сторожева.
У ролях: Гоша Куценко Любов Толкаліна Володимир Епіфанцев Поліна Куценко Анфіса Медведєва Ірина Горбачова.

Випущено: Росія
Тривалість: 1:26:15

Якість: DVDRip.

Переклад: оригінал - російська.


Категорія: Мелодрами/Драми | Переглядів: 1323 | Дата: 02.10.2010| Коментарі (0)

У Германа є слабкість до стриптиз-клубів. У Доні весь час тягнуться руки куди не слід, а Тіффані намагається зав'язати зі своєю колишньою розпусну життям. Всі вони стають новими друзями Енді після того, як він зустрічає Ванессу., І щоб з нею познайомитися він записується до них на заняття в психологічну групу допомоги.Все спочатку починається не погано, але потім, коли на поверхню начанают спливати таємниці з минулого Енді, історія начанает вже купувати інший оборот ...

Жанр: Комедія.
Режисер: Лоуренс Тріллінг.
У ролях: Джош Кук, Грег Гранберг, Роберт Патрік Бенедикт, Кім Уітлі, Том Арнольд, Генрі Вінклер, Ломбардо Бойяр, Кетрін Нардуччі, Грег Джерманн, Курт Фуллер.

Випущено: США
Тривалість: 1:32:19

Якість: DVDRip.
Переклад: Любительський (одноголосий).

Категорія: Комедії | Переглядів: 1816 | Дата: 02.10.2010| Коментарі (0)

Літо 1941 року. Радянський Союз атакований фашистською Німеччиною та її союзниками. З півночі на террііторію СРСР втрогаются війська Вермахту, укомплектовані фінськими частинами. По всьому фронту йдуть запеклі бої за території захоплені Радянським Союзом в ході зимової компанії 1939р. Взвод молодого фінського лейтенанта відправляється у важкий і небезпечний похід у глиб ворожого тилу, але незабаром командир плучает звістка про те, що його наречена, медсестра Карина, загинула. З цієї хвилини вооенная операція стає для юного лейтенанта ще й місією помсти за кохану.

Жанр: трилер, кримінал.
Режисер: Оллі Саарела.
У ролях: Пітер Францен, Ірина Бйорклунд, Дженні Банерджі, Вілле Віртанен, Томмі Корпела.

Випущено: Фінляндія, MRP Matila Röhr Productions Oy / Yleisradio (YLE)
Тривалість: 1:57:12

Якість: DVDRip.
Переклад: Професійний (багатоголосий).

Категорія: Бойовики / Військовi | Переглядів: 1426 | Дата: 02.10.2010| Коментарі (0)

Історія про тяготи життя колишнього ув'язненого після його виходу з в'язниці.
Ульрік, відсидів більше десятка років за вбивство коханця дружини, виходить на свободу. Життя налагоджується з великими труднощами: син став дорослим і обзавівся власною сім'єю, кращий друг-гангстер підбиває на нову справу і відразу три жінки - колишня дружина, колега і квартирна хазяйка - домагаються його уваги.

Жанр: Комедія, Кримінал, Драма.
Режисер: Ганс Петтер Моланд.
У ролях: Стеллан Скарсгард, Бьерн Флоберг, Гард Б. Ейдсвольд, Йорунн Кьеллсбі, Бьорн Сундквіс.

Країна: Норвегія
Тривалість: 1:45:02

Якість: DVDRip.
Переклад: Любительський (одноголосий).

Категорія: Комедії | Переглядів: 1329 | Дата: 02.10.2010| Коментарі (0)

"Телевізор - сміття!"
Його батько бажає стати президентом Сполучених Штатів. Його бабуся - Анджеліна Джолі, його дідусь - Бред Пітт. Він прозрів, коли побачив Андрія Малахова ... іншими словами, телевізор - сміття!

Жанр: комедія, драма, пригоди.
Режисер: Юрій Гримов.
У ролях: Антон Шагін, Наталія Наумова, Олександр Балуєв, Валерій Баринов, Віталій Хаєв, Володимир Яглич, Юрій Назаров.

Якість: DVDRip.

Переклад: Оригінальний - Російський (ліцензія).


Категорія: Комедії | Переглядів: 1344 | Дата: 02.10.2010| Коментарі (0)

Дві молоді пари їхали через дрімучий ліс, коли у них зламалася машина. Цікавий ведмідь проходив повз, проте люди цього не зрозуміли і вони його вбивають. Друг цього ведмедя у відповідь нападає на їх машину. У підсумку вони застрягли в машині і їм потрібно дуже швидко знайти спосіб обхитрити неймовірно тямущого противника, інакше їм не вижити.

Рік виходу: 2010.
Жанр: жахи, трилер.
Режисер: Джон Ребел.
У ролях: Брендан Майкл Кофлін, Патрік Скотт Льюіс, Кеті Лоус, Білл Ремплі, Марія Олександра Стіфвейтер.

Випущено: США, Rebel Film BV
Тривалість: 1:18:48

Якість: DVDRip.
Переклад: Професійний (одноголосий).

Категорія: Жахи | Переглядів: 1336 | Дата: 02.10.2010| Коментарі (0)

Взимку 1992 року група молодих анархістів не побоялася їхати через незнайому місцевість і, кинувши їй виклик, розбила тут табір. У першу ж ніч усі вони стали жертвами психопата. 15 років по тому, відома письменниця в жанрі криміналу Сьюзен, дуже тонка натура, разом з чоловіком переїжджає з її рідної Каліфорнії на його батьківщину Англію в пошуках спокою. Свою ідилію вони знаходять у відокремленому заміському будинку. Але будинок зберігає страшну таємницю минулого, і незабаром Сьюзен доведеться зіткнутися зі своїм найстрашнішим кошмаром ...

Жанр: жахи, трилер, детектив.
Режисер: Рег Тревісс.
У ролях: Харизма Карпентер, Пол Скалфор, Річчі Харнетт, Джастін Хоукінс, Ті Глейсер, Бернард Кей, Шон Чепман, Катріна Рошелль.

Випущено: Великобританія.
Тривалість: 89 хв.

Якість: DVDRip.
Переклад: Професійний.

Категорія: Жахи | Переглядів: 1374 | Дата: 02.10.2010| Коментарі (0)

Головного героя, заможного старшокласника Майка, виключають зі школи.Хлопець знаходить себе в світі торгівлі наркотиками. Справи йдуть успішно, гроші течуть рікою, але в один день все змінюється: брат героя виявляється жорстоко вбито, а кращий друг заарештований.

Жанр: трилер, драма.
Режисер: Джоел Шумахер.
У ролях: Чейс Кроуфорд, Рорі Калкін, Філіп Еттінджер, Есті Гінзбург, Кертіс «50 Cent» Джексон, Зої Кравіц, Емілі Міде, Емма Робертс, Еллен Баркін.

Випущено: США, Gaumont
Тривалість: 01:30:45

Якість: HDRip
Переклад: Любительський (багатоголосий).

Категорія: Трилери | Переглядів: 1386 | Дата: 02.10.2010| Коментарі (0)

У фільмі розповідається історія Іена Дьюрі, який, перехворівши в молоді роки полиомелита, стає в 1970-х рр.. одним із засновників британського панк-руху. Про боротьбу між його невмирущої любов'ю до дружини й бурхливо розвиваються, з подружками, неймовірному таланті і всепоглинаючих виступах на сцені. Це були роки небувалого прагнення до свободи і приголомшуючою популярності рок-н-ролу. Його ідоли зводилися на п'єдестал, їм поклонялися і наслідували. Його розкута, п'янка музика стали символом покоління.

Жанр: Драма, музика.
Режисер: Мат Уайткросс.
У ролях: Енді Серкіс, Том Хьюз, Кліффорд Семюел, Джозеф Кеннеді, Артур Дарвілл, Джеймс Джаггер, Shakraj Soornack, Маккензі Крук, Олівія Вільямс, Сем Спруелл.

Випущено: Великобританія
Тривалість: 1:50:17

Якість: DVDRip.
Переклад: Професійний (багатоголосий).

Категорія: Мелодрами/Драми | Переглядів: 1537 | Дата: 02.10.2010| Коментарі (0)

За пивом, розмовами про дрібниці в барі і ... за сніданком наступного ранку безмежне дотепність і непідробна щирість Ерін зачаровують недавно пережив розлучення Гарретта. Пристрасть спалахнула і переросла в справжню бурю почуттів, що захопила молодих людей на все літо, але ніхто не чекав, що в роману може бути продовження - адже Ерін відправляється додому в Сан-Франциско, а Гарретт залишається працювати в Нью-Йорку. Однак шість тижнів божевільного веселощів несподівано стали дуже значущими, і обидва більше не впевнені, чи хочуть вони, щоб всі раптом закінчилося.

Жанр: комедія, мелодрама.
Режисер: Нанетт Бурстейн.


Випущено: США.
Тривалість: 1:33:36.

Якість: DVDRip.
Переклад: Дубльований.

Категорія: Комедії | Переглядів: 1404 | Дата: 02.10.2010| Коментарі (0)

У результаті укусів щурів жителі Манхеттена заразилися небаченої хворобою, що перетворює їх в крисоподобних істот з великою тягою до людської плоті. Уряд вводить карантин у місті, ізолюючи Манхеттен від решти міста. Через вулиці, які заповнили натовпи голодних істот, Кейсі спробує пробитися до свого батька ...

У ролях: Нік Дамічі, Антон Паган, Тім Хаус, Ларрі Флайшмен, Бо Корр, Рон Брайс, Джон Хойт, Кім Блер, Лу Торрес, Сара Дікінсон.

Жанр: жахи, бойовик, трилер.
Режисер: Джим Міклі.

Випущено: США
Тривалість: 1:20:57

Якість: DVDRip.
Переклад: любительський (одноголосий).

Категорія: Жахи | Переглядів: 1279 | Дата: 02.10.2010| Коментарі (0)

Лаки Кунене точно знає, чого він хоче в житті: Вступити до інституту, BMW 7 серії, будинок з видом на море і розумну, красиву дружину. Але Лаки було відмовлено в університетській стипендії. І він і його кращий друг Зейкс починають заробляти на крадіжці автомобілів, які підіймають їх на запаморочливу висоту багатства. Після невдалого пограбування друзі рвуть кігті в Йоханесбурзі. П'ять років вони пишуть у загнаному бізнес-таксі та живуть в брудній квартирі спільно з 20 іншими людьми. І Лаки створює Народний Житловий Фонд району Хілброу, і приступає до нової кар'єрі, кар'єра, яка візьме його на вершину злочинного світу в Південній Африці.

Жанр: Бойовик, кримінал, драма.
Режисер: Ральф Займан.
У ролях: Деніел Бакленд, Роберт Хоббс, Юджин Хумбанйіва, Джафта Мамаболо, Шеллі Мескіна.

Випущено: ПАР, Muti Films
Тривалість: 1:58:56

Якість: DVDRip.
Переклад: Любительський (одноголосий).

Категорія: Бойовики / Військовi | Переглядів: 1262 | Дата: 02.10.2010| Коментарі (0)

Жорстока, напхана наркотиками, вона була звинувачена у вбивстві і засуджена до смерті. Але секретна державна служба перетворила цю жінку з мешканки камери смертників у вбивцю-професіонала, що живе в борг ...

Жанр: бойовик, трилер, мелодрама, драма, кримінал.
Режисер: Джон Бедем.
У ролях: Бріджет Фонду, Гебріел Бірн, Дермот Малруні, Харві Кайтел.

Якість: DVDRip.
Озвучування: Дубльоване

Категорія: Бойовики / Військовi | Переглядів: 1208 | Дата: 02.10.2010| Коментарі (0)

Агенти Служби зовнішньої розвідки Франції Бріссо і Надеж отримують чергове завдання - цього разу в Лівані. Їм допомагають Раймон і Луак, фахівці, які повинні знищити корабель, що перевозить зброю. Після цього завдання Надеж розраховує піти у відставку і зайнятися особистим життям.

Жанр: Бойовик, Трилер.
Режисер: Фредерік Шондорффер.
У ролях: Венсан Кассель, Моніка Белуччі, Андре Дюссолье, Бруно Тодескіні, Людовик Шондорффер, Ерік Савен.

Якість: DVDRip.
Озвучування: Дубльоване.

Категорія: Бойовики / Військовi | Переглядів: 1318 | Дата: 02.10.2010| Коментарі (1)

Інструктор з рукопашного бою морський піхотинець-спецназівець Денні Сільва, повернувшись у рідне місто, не впізнає його: тут все змінилося, тут усім заправляють вуличні банди, очолювані Бішопом Торном, і від рук Торна загинули всі, кого знав і любив Денні.
І тоді солдатів оголошує бандитам війну - війну жорстоку і нещадну, війну до останньої краплі крові ...

Жанр: Бойовик.
Режисер: Скотт Томас.
У ролях: Фабіан Каррільо, Гері Бьюзі, Лоренцо Ламас, Роберт ЛаСардо, Джойс Жіро, Луїс Антоніо Рамос, Пепе Серна, Джеймс Хонг, Крістос.

Якість: DVDRip.
Переклад: Любительський.

Категорія: Бойовики / Військовi | Переглядів: 1476 | Дата: 02.10.2010| Коментарі (0)

У переддень Різдва група терористів захопила міжнародний аеропорт і тепер утримує тисячі мандрівників, свято як заручників. Терористи, банда відступників, що складається з першокласно озброєних коммандос, очолюваних одержимим, жорстоким офіцером. Банда підготовлена до всіляких випадковостей, за винятком однієї - Джона Макклейна, відставного поліцейського ... Він бореться не тільки з терористами, але і з некомпетентним шефом поліції аерофлоту і страшним сніжним бураном.

Жанр: Бойовик.
Режисер: Ренні Харлін.
У ролях: Брюс Вілліс, Бонні бедел, Вільям Седлер, Вільям Етертон, Франко Неро, Денніс Франц.

Якість: DVDRip.
Переклад: Дубльований.
Категорія: Бойовики / Військовi | Переглядів: 1564 | Дата: 02.10.2010| Коментарі (0)

Історія про нав'язливому переслідуванні відомої молодої кінозірки Бо Ларамі чотирма фотографами-папараці. Ситуація загострюється все сильніше і досягає своєї кульмінації, коли сім'я Бо Ларамі потрапляє в автокатастрофу. Бо в люті, він оскаженів і готовий мстити


Жанр: трилер, кримінал.
Режисер: Пол Абаскал.
У ролях: Коул Хаузер, Робін Танні, Денніс Фаріна, Деніел Болдуін, Том Холландер, Кевін Гейдж, Блейк Майкл Брайан, Том Сайзмор, Андреа Тейлор, Джордан Бейкер.

Якість: DVDRip.
Переклад: Професійний.

Категорія: Трилери | Переглядів: 1358 | Дата: 02.10.2010| Коментарі (0)

Снайпер Том Бекетт став легендою за життя. І навіть не
тому, що завжди виконував самі запаморочливо складні завдання. А
тому, що завжди повертався з них цілим і неушкодженим. Але на цей раз
йому належить, мабуть, самий суворий іспит на профпридатність,
який тільки можна собі уявити - без права на щонайменшу помилку.
Герою наказано відправитися в одну з "гарячих точок" Східної Європи і
знищити місцевого диктатора. Бекетт і його напарник виступають на свою
мисливську стежку, ще не відаючи, що незабаром обставини драматично
переміняться, і об'єктом безжальної полювання стануть вони самі!

Жанр: Бойовик, Пригоди.
Режисер: Крейг Р. Бекслі.
У ролях: Том Беренджер, Букем Вудбайн, Еріка Марожан, Ден Батлер, Лінден Ешбі, Ференц Ковач, Денніс Хейден, Кан Тогай.

Якість: DVDRip.
Переклад: Професійний.

Категорія: Бойовики / Військовi | Переглядів: 1825 | Дата: 02.10.2010| Коментарі (0)

Серіали DIvX

Страшна красуня / Страшная красавица (2012) Фільми DivX- Дивитись серіали онлайн
Татусеві дочки. Суперневести / Папины дочки. Суперневесты (2012) Серіали DIvX- Дивитись серіали онлайн
Матуся моя (1-4 серії з 4) / Мамочка моя (2011) Серіали DIvX- Дивитись серіали онлайн
Батьківський інстинкт (1-4 серія з 4) / Отцовский инстинкт (2012) Серіали DIvX- Дивитись серіали онлайн
Була тобі кохана (1-4 серії з 4) / Была тебе любимая (2011) Серіали DIvX- Дивитись серіали онлайн
Небесні родичі (8 серій з 8) / Небесные родственники (2011) Серіали DIvX- Дивитись серіали онлайн
Не було б щастя (1-4 серия из 4) / Не было бы счастья  (2012) Серіали DIvX- Дивитись серіали онлайн
Салямі (4 серии из 4) / Салями (2011) Серіали DIvX- Дивитись серіали онлайн
Пощастить у коханні (1-4 серія з 4) / Повезет в любви (2012) Серіали DIvX- Дивитись серіали онлайн
Смугасте щастя / Полосатое счастье (2012) серіали DivX- Дивитись серіали онлайн
Білі троянди надії (4 серії з 4) /  Белые розы надежды (2011) Серіали DIvX- Дивитись серіали онлайн
Небесний суд / Небесный суд (1-4 серия из 4) (2012) Серіали DIvX- Дивитись серіали онлайн

У нашому кінопалац Ви знайдете різноманітні стрічки вітчизняного і зарубіжного виробництва. Усі фільми представлені у кодуванні DivX. Цей формат дозволяє здійснювати перегляд онлайн фільмів у якості яка значно перевищує FLV.

Бажаємо Вам приємного перегляду.

І хоч нині кількість фільмів онлайн запропонованих до перегляду не велика, адміністрація сайту докладає усіх зусиль для подальшого розширення ресурсу і поліпшення його якості.