Субота, 20.04.2024, 10:30

Вітаю Вас Гость | RSS

На межі / Man on a Ledge (2012)фільми онлайн Місія нездійсненна: Протокол Фантом / Mission: Impossible - Ghost ProtocolДивитись фільми онлайн 7 днів і ночей з Мерилін / My Week with Marilyn фільми онлайн 4 дні в травні / 4 дня в мае фільми онлайн Хроніка / Chronicle (2012)фільми онлайн На Байкал (2011)фільми онлайн Сутичка / The Grey (2012)фільми онлайн Спочатку кохання, потім весілля (2011)фільми онлай Висоцький. Дякую, що живий (2011)фільми онлайн дивитись Час / In Time (2011)фільми онлайн дивитись Дім / Дом (2011) Дивитись фільми онлайн Як вкрасти хмарочос / Tower Heist (2011) DVDRipДивитись фільм онлайн П'ять наречених / Пять невест (2011)фільми онлайн Мальчишник 2: Из Вегаса в Бангкок / The Hangover Part II (2011) фільми онлайн дивитись Перший месник / Captain America: The First Avenger (2011)Дивитись фільми онлайн Ріо / Рио (2011)фільми онлайн Лінкольн для адвоката / The Lincoln Lawyer (2011)фільми онлайн Митниця дає добро / Rien а declarer (2010)фільми онлайн Орел Дев'ятого легіону (2011) DVDRipфільми онлайн Пирамммида (2010)фільми онлайн Залізний лицар / Ironclad (2011)Дивитись фільми онлайн
прокрутить вправо
прокрутить влево

Пошук

 
[Розширений пошук]
За алфавітом: За жанром: За роком:
Вибрати фільми:
А Б В Г Д Е Є Ж З І Ї К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ю Я
Нові фільми Популярні фільми Нові серіали Популярні серіали

Фільми DIvX

Мунгілал (Анупам Кхер) колись, у 70-х роках минулого століття, був ватажком банди в Мумбаї. Джігнеш (Сатіша Шах) був його найближчим другом і порадником. Але як тільки поліція почала на них полювання, вони відразу ж перебралися до Бангкока.Але і там Мунгілал не залишив свого кримінального бізнесу. І ось, на одній зі сходок королів місцевої мафії, постало питання про призначення нового Дону.Фурсат Лала (Гульшан Гровер), конкурент Мунгілала, не хоче поступатися йому це місце. Головним його аргументом є те, що в їхньому бізнесі дуже важливо мати спадкоємця. А так як у Мунгілала немає нікого, кому б він міг передати свою справу в майбутньому, Фурсат Лала пропонує свою кандидатуру на місце нового Дону. Однак Мунгілал запевняє синдикат, що у нього є спадкоємець, якого він представить їм через місяць. І тут він опиняється перед вибором, кого з чотирьох живуть з ним по сусідству молодих людей зробити своїм «спадкоємцем»?

Жанр: комедія.
Режисер: Шаші Ранджан.
У ролях: Анупам Кхер, Сатіша Шах, Гульшан Гровер, Самір Даттані, Шад Рандхава, Арті Чабрія, Шама Сікандера, чанкі Пандей, Джекі Шрофф, Ракха Савант, Сатіша Каушик.

Виробництво: Індія.
Тривалість: 2:14:30.

Якість: DVDRip.
Переклад: Професійний (багатоголосий, закадровий).

Категорія: Індійські | Переглядів: 1321 | Дата: 08.10.2010| Коментарі (0)

У цьому фільмі розповідається історія звичайного студента Діліпа, який приїжджає на навчання в Джайпур в супроводі свого слуги Бханвара. Саме в цей самий час в місті спалахують пристрасті, пов'язані з рухом раджпутів, що вимагають створення незалежного князівства Раджпутани. Тут доля зводить його з Рана Сінгхом, сучасним чуйним і інтелектуальним молодою людиною, яка відмовляється жити за загальноприйнятими мірками. Ватажок руху, Дуки Бана намагається розпочати збройну боротьбу проти законно обраного уряду і агітує студентів поддрежать його. Діліп втягується в цю боротьбу і тільки потім розуміє, що всі ці люди: Дуки Бана, Рана, Кіран, Ануджа і Бхат - відстоюють свої корисливі інтереси, а його використовують як пішака.

Жанр: драма.
Режисер: Анураг Кашьяп / Anurag Kashyap.
У ролях: Кей Кей Менон, Джессі Рандхава, Діпак Добріял, Аєша Мохан, Махи Гілл, Піюш Мішра, Мукеш Бхатт, Раджа Чаудхарі та ін

Виробництво: Індія.
Тривалість: 2:16:50.

Якість: DVDRip.
Переклад: Професійний (двоголосий).

Категорія: Індійські | Переглядів: 1144 | Дата: 08.10.2010| Коментарі (0)

Друга світова війна. Америка веде запеклі бої з японцями в Тихому океані. У перебігу цієї війни японці майстерно розшифровують секретні американські радіограми. Ця обставина змусила американський уряд завербувати кілька сотень індіанців Навахо, щоб використовувати їх рідну мову як код для секретних повідомлень.

Жанр: Бойовик, військовий.
Режисер: Джон Ву.
У ролях: Ніколас Кейдж, Адам Біч, Петер Стормаре, Ной Еммеріх, Марк Руффало, Брайан Ван Холт, Мартін Хендерсон, Роджер Уіллі, Крістіан Слейтер.

Країна: США.
Тривалість: 2:13:49.

Якість: DVDRip.
Переклад: Професійний (багатоголосий, закадровий).

Категорія: Бойовики / Військовi | Переглядів: 1415 | Дата: 08.10.2010| Коментарі (0)

Дева - чарівний шахрай, головний герой фільму, він примудряється перевозити через кордон різну контрабанду. Він дуже кмітливий, кмітливий і цілеспрямована.Так чи інакше, для нього все це тільки баловство ... До того самого моменту, коли на його близьких і улюблених не зазіхає ватажок конкурентів, який не гребує нічим для того, щоб підім'яти під себе весь ринок контрабанди ... Протистояння розгорається і Діва змушений боротися за свою любов, родину і життя ...

Жанр: бойовик.
Режисер: Anand K.V.
У ролях: Сурья Шівакумар, Тамань Бхатія, Прабху, Акашдіп Сайгал, Ponvannan, Ренука, Karunas, Коена Мітра, Джаган Аян, Delhi Ganesh.

Виробництво: Індія.
Тривалість: 2:42:22.

Якість: DVDRip.
Переклад: Професійний (багатоголосий).

Категорія: Індійські | Переглядів: 1579 | Дата: 08.10.2010| Коментарі (0)

Терорист № 1 Джаффад Бен Зайіді викрав із затонулого американського підводного човна чотири ядерні боєголовки, заховавши їх в найбільших мегаполісах світу. Заряд активується четирнадцятизначним кодом, дізнатися який можна лише зібравши воєдино цифри, відомі трьом наближеним Джаффада, яких ніхто не бачив в обличчя.
Але терориста вбивають при дивних обставинах, а його колишній напарник на прізвисько Кат має намір привести бомби в діюПо його сліду пускаються об'єднали зусилля ФСБ і ЦРУ, чий агент Марі кілька років тому проникла в угрупування Джаффада. Тепер під новою легендою їй належить врятувати світ.

Жанр: Бойовики, Пригоди.
Режисер: Вадим Шмельов.
У ролях: Анастасія Заворотнюк, Венсан Перес, Володимир Меньшов, Олексій Серебряков.

Виробництво: Росія.
Тривалість: 1:45:37.

Якість: DVDRip.
Переклад: Оригінал (Російський).

Категорія: Бойовики / Військовi | Переглядів: 1271 | Дата: 08.10.2010| Коментарі (0)

Це історія про двох хлопців: Саміру (Абхішек Баччан), який працює медбратом, і Кунале (Джон Абрахам) фотографа. Вони стикаються один з одним по дорозі на квартиру, яку хочуть зняти. Проте, дістають в цьому відмову, тому що господиня квартири бажає здавати її тільки дівчатам, адже тут же житиме її племінниця, Неха (Пріянка Чопра). Квартира аж надто хороша, і хлопці вирішують обдурити тітку, сказавши, що з ними племінниці боятися нічого: вони обидва блакитні. План спрацьовує, хлопці вельми успішно прикидаються блакитними і все йде як не можна краще: всі троє весело проводять час, стають друзями, але незабаром з'являється одна складність - Самір і Кунал закохуються в Неху.

Жанр: Комедія.
Режисер: Таран Мансукхані.
У ролях: Абхішек Баччан, Джон Абрахам, Пріянка Чопра, Боббі Деол, Кірон Кхер, Бома Ірані, Шилпа Шетті.

Випущено: Індія.
Тривалість: 2:26:23.

Якість: DVDRip.
Переклад: Любительський (двоголосий).

Категорія: Індійські | Переглядів: 1301 | Дата: 08.10.2010| Коментарі (0)

В університеті Анкерт, Каліфорнія, у мрії є ім'я .. і це ім'я Аліша. Це найкрасивіша дівчина в університетському містечку, яка змушує тремтіти юнацькі серця, як листя на вітрі. Їй досить поманити пальчиком, щоб всі молоді люди вишикувалися в чергу для виконання її бажань.
Не дивно, що і Абхай також у неї закоханий. Він навіть думає про неї більше, ніж про своїх комп'ютерних програмах. Хто такий Абхай? Абхай це незграбний молодий чоловік, старомодно одягається, ну, і зрозуміло, що носить окуляри. Він настільки далекий від її світу, що вона навіть не підозрює про його існування.
Ну так що, любов між ними можлива чи ні?

Жанр: Романтична комедія, мелодрама.
Режисер: Джугал Хансрадж / Jugal Hansraj.
У ролях: Пріянка Чопра, Анупам Кхер, Удай Чопра, Діно Мореа, Рахул Вохра.

Виробництво: Індія.
Тривалість: 2:20:45.

Якість: DVDRip.
Переклад: Професійний (багатоголосий, закадровий).

Категорія: Індійські | Переглядів: 1753 | Дата: 08.10.2010| Коментарі (0)

Співробітникові Управління по боротьбі з наркотиками не на що скаржитися. У нього є все: відмінна робота, любляча дружина і маленька донька. Словом, не життя, а американська мрія, яка одного разу обертається самим страшним кошмаром: якийсь психопат вбиває його дружину і дочку.
Відтепер у Макса тільки одна мета - помститися. Але помста ускладнюється тим, що його несправедливо звинувачують у вбивстві, і всі, кому не лінь, починають на нього полювання - Поліцейське управління Нью-Йорка, кримінальний світ та міська влада. Тепер йому вже дійсно нічого втрачати і нічого побоюватися. При такій запеклою рішучості тільки Макс Пейн здатний пролити світло на всі таємниці, пов'язані із знищенням його сім'ї, і головне, отримати задоволення від помсти, якої він так жадає.

Жанр: Бойовики, Трилери, Кримінал.
Режисер: Джон Мур.
У ролях: Марк Уолберг, Міла Куніс, Бо Бріджес, Лудакріс, Кріс О `Доннелл, Донал Лог, Аморі Ноласко, Кейт Бертон, Ольга Куриленко, Ротафорд Грей.

Виробництво: США, Abandon Entertainment.
Тривалість: 1:35:36.

Якість: DVDRip.
Переклад: Дубльований.

Категорія: Бойовики / Військовi | Переглядів: 1499 | Дата: 08.10.2010| Коментарі (0)

476 рік Нашої єрі. Римська Імперія в агонії ... Династія Цезарів перемож ...Останнього імператора, 12-річного Ромулуса Августуса, Що правил Країною Всього один день, варвари укладають в темницю на острові Капрі. Однак за допомогою метода свого вчителя І легіонера Августус здійснює втеча І відправляється в ризикованості подорож до берегів Брітанії, щоб очоліті дев'ятий ЛЕГІОН, єдиний зберіг вірність Риму. Останній ЛЕГІОН ... Августус повинен Врятувати країну, повернути владу, відновіті дінастію. Кому лить Небо у вірішальній бітві? ..

Жанр: Пригоди, фентезі, Історичні.
Режисер: Даг Лефлер.
У ролях: Колін Ферт, Бен Кінгслі, Айшварайя Рай, Пітер Маллен, Кевін МакКідд, Джон Ханна, Айейн Глен, Томас Сенгстер, Руперт Френд, Нонсо Анозі.

Виробництво: США, Франція, Великобританія.
Длительность: 1:36:29.

Якість: DVDRip.
Переклад: Професійний (багатоголосся).

Категорія: Історичні | Переглядів: 1676 | Дата: 08.10.2010| Коментарі (0)

Донсай - життєрадісна молода людина, для якої не існує понять «шлюб» і «довгострокові відносини». Самара - скромна пенджабських дівчина, для якої дуже важлива сім'я. Шімер - гламурна діва, для якої любов і відносини не так важливі в житті, як незалежність і успіх. Паван Радж Ганді - мільярдер, чиє серце все ще залишається значно більше, ніж його банківський рахунок.

Жанр: Комедія.
Режисер: Мудассар Азіз.
У ролях: Фардін Кхан, Сушміта Сен, Джонні Левер, Ішіта Шарма, Шахрукх Кхан.

Виробництво: Індія.
Тривалість: 2:25:51.

Якість: DVDRip.
Переклад: Професійний (багатоголосий, закадровий).

Категорія: Індійські | Переглядів: 1742 | Дата: 08.10.2010| Коментарі (0)

Дія фільму відбувається незадовго до початку Сіпайского повстання, яке зараз в індійській історіографії називають Першою війною за незалежність Індії. Раджа Мадгавгарха, ставленик англійців, розв'язав війну проти Піндара (було таке плем'я в Південній Індії). У цій війні загинуло 4 тисячі воїнів цього племені. Раджа Піндара зрадив свій народ і також став на бік англійців. Воїн Піндара на ім'я Прітхві Сінгх дає клятву, що він помститься за загибель загиблих співвітчизників. Ще з дитинства він готував свого старшого сина Віра до ратного подвигу. Молодший брат Пунья брав у всьому з нього приклад. Під час захоплення скарбниці в рухомому потязі Вир підкорив серце принцеси Яшодхара, яка виявилася дочкою раджі Мадхавгарха, його заклятого ворога. Прітхві Сінгх відправляє своїх синів на навчання до Лондона. Там Вир знову зустрічається з Яшодхара.

Жанр: Драма, історичний.
Режисер: Аніл Шарма / Anil Sharma.
У ролях: Салман Кхан, Мітхун Чакраборті, Джекі Шрофф, соха Кхан, Раджеш Вівек, Ніна Гупта, Ліза Лазарус, Шахбааз Кхан, Ариян Ваїді, Зарині Кхан, Бьянка Ван Варенберг.

Виробництво: Індія.
Тривалість: 2:43:01

Якість: DVDRip.
Переклад: Любительський (одноголосий, закадровий).

Категорія: Індійські | Переглядів: 1737 | Дата: 08.10.2010| Коментарі (0)

1943 рік. Полковник Вишневецький отримує урядове завдання: підготувати диверсійну групу бійців-смертників, яка повинна блокувати дії добірних німецьких з'єднань «Едельвейс». Група набирається з відчайдушних хлопчиськ 14-15 років, сиріт, яких ніхто не шукатиме. Підлітків відправляють у таємний гірський табір, де вони проходять спеціальну підготовку. Їм призначено знищити фашистську військову базу і загинути, оскільки «носії особливо секретної інформації» не повинні залишатися в живих.

Жанр: Бойовики, Драми.
Режисер: Олександр Атанесян.
У ролях: Андрій Панін, Андрій Краско, Олександр Головін, Сергій Риченков та ін

Виробництво: Росія.
Тривалість: 1:37:23.

Якість: DVDRip.
Переклад: Оригінал (Російський).

Категорія: Бойовики / Військовi | Переглядів: 1548 | Дата: 08.10.2010| Коментарі (0)

Дія фільму відбувається в проміжку між двома годинами дня і шостою годиною вечора у вівторок. Один терорист зателефонував Пракаш Ратходу, комісару поліції Мумбая і зажадав звільнити чотирьох терористів. В якості винагороди він обіцяє повідомити місця, де терористи заклали вибухові пристрої.

Жанр: Триллер, Драма.
Режисер: Нірадж Пандея.
У ролях: Анупам Кхер, Насіруддін Шах, Джиммі Шергей, Аамір Башир, Віджай Бхатія, Раджендра Чавла, Снехал Дабі, Гура Капур і ін

Виробництво: Індія.
Тривалість: 1:43:48

Якість: DVDRip.
Переклад: Дубльований.

Категорія: Індійські | Переглядів: 1211 | Дата: 08.10.2010| Коментарі (0)

Після зради Веспер, агент 007 бореться з бажанням перетворити останнє завдання на особисту вендету. У пошуках істини, Бонд і М допитують Містера Уайта, від якого дізнаються, що шантажувала, Веспер набагато складніша і небезпечніша, ніж можна було подумати. Судмедексперти Mi6 встановлюють зв'язок Веспер з анонімним банківським рахунком на Гаїті. Там Бонд випадково знайомиться з бойовою дівчиною Каміллою, яка теж жадає помсти. Через Каміллу Бонд виходить на Домініка Гріна, жорстокого бізнесмена і не останню людину в Організації. Побувавши в Австрії, Італії і Південній Америці, Бонд дізнається про сумісну змову Гріна і генерала Медрано з метою встановлення контролю над світовими запасами нафти. Використовуючи можливості Організації і вірних йому людей в ЦРУ і британської розвідки, Грін обіцяє генералові повалити існуючий режим у вигаданій латиноамериканській країні, в обмін на, здавалося б, пустельну ділянку землі. Бонд вдається до допомоги старих друзів, щоб встановити істину.Чим ближче до встановлення особистості людини, яка штовхнула Веспер на зраду, тим складніше Бонду бути на крок попереду ЦРУ, терористів і навіть М, щоб розкрити злочинний план Гріна і зупинити його Організацію.

Жанр: бойовик, трилер, пригоди.
Режисер: Марк Форстер.
У ролях: Деніел Крейг, Ольга Куриленко, Матьє Амальрік, Джуді Денч, Джанкарло Джанніні, Джемма Артертон, Джеффрі Райт, Девід Харбор, Джеспер Крістенсен, Анатоль Таубман.

Випущено: США / Великобританія, Metro-Goldwyn-Mayer.
Тривалість: 1:46:07.

Якість: DVDRip.
Переклад: Дубльований.

Категорія: Бойовики / Військовi | Переглядів: 1530 | Дата: 08.10.2010| Коментарі (0)

Головний герой Монті - успішний рок-музикант, що живе в Південній Африці. Він дуже популярний у всьому світі. На одному концерті він знайомиться з дівчиною Тіною і закохується в неї з першого погляду. Під час одного виступу Монті починає грати мелодію і раптово входить в транс, у нього починаються бачення. Він бачить особняк, храм, красиву дівчину ... Пізніше він розшукує цей будинок і дізнається, що він належав Раві Верма, який загинув в результаті нещасного випадку. Монті переслідують нові бачення, тепер він бачить самого себе в образі Раві Верма. У тій чужого життя у нього є мати, сестра, кохана дружина на ім'я Камін.

Жанр: Драма, мюзикл.
Режисер: Сатіша Каушик.
У ролях: Хімеш Решаммія, Урміла Матондкар, Швета Кумар, Діно Мореа, Денні Дензонгпа, Рохіні Хаттангаді, Гульшан Гровер, Радж Баббар, Бахтіяр Ірані, Асрані, Сміта Бансал.

Виробництво: Індія.
Тривалість: 2:17:28

Якість: DVDRip.
Переклад: Дубльований.

Категорія: Індійські | Переглядів: 1278 | Дата: 08.10.2010| Коментарі (0)

У цих дівчаток тече одна кров, але вони ненавидять один одного. Діні - вісім, вона грає на скрипці і мріє стати актрисою. Світі - вже тринадцять, вона відмінно стріляє і хоче стати снайпером у Чечні. Ці юні істоти змушені жити у світі, де панують вовчі порядки. У світі, де крадуть і вбивають дітей, а закон - всього лише блідий і безсилий привид ...

Жанр: Бойовик, Драма.
Режисер: Сергій Бодров.
У ролях: Оксана Акіньшина, Катя Горіна, Роман Агеєв, Тетяна Колганова, Дмитро Орлов, Кирило Пирогов, Олександр Баширов, Андрій Краско, Тетяна Ткач.

Випущено: Росія.
Тривалість: 1:20:08.

Якість: DVDRip.
Переклад: Оригінал (Російський).

Категорія: Кримінал | Переглядів: 1571 | Дата: 08.10.2010| Коментарі (0)

У живучого в любові та злагоді подружжя Ананда і Кавіта немає дітей і вони беруть з притулку маленьку дівчинку Неху. Маля стає сенсом з життя. Але незабаром з'ясовується, що жива рідна мати Нехі.
Коли вона приїжджає в їхній будинок і зустрічається з Анандом, він впізнає в ній незнайомку, яку кілька років тому в поїзді захистив від бандитів, а потім і провів з нею ніч. А значить Неха може бути його рідною дочкою ...

Жанр: трилер, мелодрама, драма, мюзикл.
Режисер: Пракаш Джха.
У ролях: Аджай Девган, Махіма Чаудхарі, Каджол, Фарида Джалал, Лакшмікант Берді, Мохан Джоші, Ананд Махадеван, Автар Гілл.

Виробництво: Індія.
Тривалість: 2:38:52.

Якість: DVDRip.
Переклад: Професійний (багатоголосий, закадровий).

Категорія: Індійські | Переглядів: 2437 | Дата: 08.10.2010| Коментарі (0)

Єгор Кремньов - спеціальний агент російської розвідки. Останнім часом його переслідують невдачі: провал бойової операції в Колумбії, де Кремньов керував групою захвату, забрав життя всіх його товаришів. Кремньова обвинувачують у цій трагедії. Його позбавляють командирських повноважень. Тепер він - рядовий агент спостереження. Але схоже на цьому його біди не закінчилися. Під час останнього завдання, яке обіцяло бути простим і безпечним, колумбійська трагедія повторилася - загинули всі соратники Кремньова. А людина, яку повинні були захопити, виявилася секретарем олігарха Соркіна - Михайлом Шерінгом, давно перебував у розшуку. У Шерінга, за чутками, є секретні папери, за якими полює не тільки російська розвідка, але й потужний злочинний синдикат Заходу.Тепер у Кремньова складне завдання - доставити Шерінга на батьківщину. Щоб реабілітуватися за минулі провали і повернути собі добре ім'я, Кремньов має намір здійснити доставку Шерінга наодинці, не вдаючись до допомоги колег-розвідників. Тим більше що навколо - суцільні зради, змови, засідки й пастки. Але найголовніша пастка Кремньова це об'єкт доставки - Шерінг. Від впливу свого попутника Кремньову так просто не позбутися. Це смертельно небезпечна подорож змінить обох: і переможеного Шерінга, і непереможного Кремньова.

Жанр: бойовик.
Режисер: Олег Погодін.
У ролях: Володимир Епіфанцев, Юрій Соломін, Гаррі Борд, Вольфганг Раач, Кіт Мале, Володимир Турчинський, Сергій Астахов, Володимир Стеклов, Джон-Себастьєн Коут, Ольга Фадєєва.

Випущено: Росія, Парк Сінема Продакшн.
Тривалість: 1:53:48.

Якість: DVDRip.
Переклад: Оригінал (Російський).

Категорія: Бойовики / Військовi | Переглядів: 1601 | Дата: 08.10.2010| Коментарі (1)

Серіали DIvX

Страшна красуня / Страшная красавица (2012) Фільми DivX- Дивитись серіали онлайн
Татусеві дочки. Суперневести / Папины дочки. Суперневесты (2012) Серіали DIvX- Дивитись серіали онлайн
Матуся моя (1-4 серії з 4) / Мамочка моя (2011) Серіали DIvX- Дивитись серіали онлайн
Батьківський інстинкт (1-4 серія з 4) / Отцовский инстинкт (2012) Серіали DIvX- Дивитись серіали онлайн
Була тобі кохана (1-4 серії з 4) / Была тебе любимая (2011) Серіали DIvX- Дивитись серіали онлайн
Небесні родичі (8 серій з 8) / Небесные родственники (2011) Серіали DIvX- Дивитись серіали онлайн
Не було б щастя (1-4 серия из 4) / Не было бы счастья  (2012) Серіали DIvX- Дивитись серіали онлайн
Салямі (4 серии из 4) / Салями (2011) Серіали DIvX- Дивитись серіали онлайн
Пощастить у коханні (1-4 серія з 4) / Повезет в любви (2012) Серіали DIvX- Дивитись серіали онлайн
Смугасте щастя / Полосатое счастье (2012) серіали DivX- Дивитись серіали онлайн
Білі троянди надії (4 серії з 4) /  Белые розы надежды (2011) Серіали DIvX- Дивитись серіали онлайн
Небесний суд / Небесный суд (1-4 серия из 4) (2012) Серіали DIvX- Дивитись серіали онлайн

У нашому кінопалац Ви знайдете різноманітні стрічки вітчизняного і зарубіжного виробництва. Усі фільми представлені у кодуванні DivX. Цей формат дозволяє здійснювати перегляд онлайн фільмів у якості яка значно перевищує FLV.

Бажаємо Вам приємного перегляду.

І хоч нині кількість фільмів онлайн запропонованих до перегляду не велика, адміністрація сайту докладає усіх зусиль для подальшого розширення ресурсу і поліпшення його якості.