П`ятниця, 26.04.2024, 09:23

Вітаю Вас Гость | RSS

На межі / Man on a Ledge (2012)фільми онлайн Місія нездійсненна: Протокол Фантом / Mission: Impossible - Ghost ProtocolДивитись фільми онлайн 7 днів і ночей з Мерилін / My Week with Marilyn фільми онлайн 4 дні в травні / 4 дня в мае фільми онлайн Хроніка / Chronicle (2012)фільми онлайн На Байкал (2011)фільми онлайн Сутичка / The Grey (2012)фільми онлайн Спочатку кохання, потім весілля (2011)фільми онлай Висоцький. Дякую, що живий (2011)фільми онлайн дивитись Час / In Time (2011)фільми онлайн дивитись Дім / Дом (2011) Дивитись фільми онлайн Як вкрасти хмарочос / Tower Heist (2011) DVDRipДивитись фільм онлайн П'ять наречених / Пять невест (2011)фільми онлайн Мальчишник 2: Из Вегаса в Бангкок / The Hangover Part II (2011) фільми онлайн дивитись Перший месник / Captain America: The First Avenger (2011)Дивитись фільми онлайн Ріо / Рио (2011)фільми онлайн Лінкольн для адвоката / The Lincoln Lawyer (2011)фільми онлайн Митниця дає добро / Rien а declarer (2010)фільми онлайн Орел Дев'ятого легіону (2011) DVDRipфільми онлайн Пирамммида (2010)фільми онлайн Залізний лицар / Ironclad (2011)Дивитись фільми онлайн
прокрутить вправо
прокрутить влево

Пошук

 
[Розширений пошук]
За алфавітом: За жанром: За роком:
Вибрати фільми:
А Б В Г Д Е Є Ж З І Ї К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ю Я
Нові фільми Популярні фільми Нові серіали Популярні серіали

Фільми DIvX

Це історія неймовірних пригод 13-річного вихованця дитбудинку Шурки Калашникова і вівчарки на ім'я Спартак. Друзі бродяжать, і їхня дружба неодноразово піддається випробуванням на відданість і вірність. Доля заносить їх то до "новим російським", то до безпритульним, то у військову частину службового собаківництва: Врешті-решт Спартак допомагає знешкодити терористів, і друзі стають героями.

Жанр: драма, сімейний.
Режисер: Андрій Прошкін.
У ролях: Ірина Розанова, Володимир Меньшов, Андрій Панін, Юрій Степанов, Григорій Сіятвінда, Олена Захарова, Гнат Акрачков, Ярослав Рощин, Женя Крайнов, Гриша Христофоров, Даша Якамасова та ін

Виробництво: Росія.
Тривалість: 01:34:27.

Якість: DVDRip.
Переклад: Оригінал (Російський).

Категорія: Дитячі / Сімейні | Переглядів: 1622 | Дата: 20.10.2010| Коментарі (0)

Ласкаво просимо в божевільний, дивовижний і неймовірний світ - WELCOME режисера Анізія Базмі, своєрідний сиквел хітової комедії No Entry. За стилем Welcome дуже нагадує комедії Девіда Дхавана і Пріядаршана. Рецепт простий: відключіть мізки і логіку, залиште всі ваші турботи за дверима і на дві години поринути в світ яскравих фарб ...

Жанр: Комедія.
Режисер: Анізія Базмі.
У ролях: Акшай Кумар, Аніл Капур, Фероз Кхан, Катріна Каїф, Маліка Шерават, Нана Патекар.

Випущено: Індія.
Тривалість: 2:37:49.

Якість: DVDRip.
Переклад: Професійний.

Категорія: Індійські | Переглядів: 1291 | Дата: 20.10.2010| Коментарі (0)

Досягнувши неймовірних висот в своєму бізнесі, торговець зброєю Юрій Орлов раптом стикається з абсолютно несподіваним ворогом - власною совістю.
Та ще йому на «хвіст» сідає агент Інтерполу. Але не так-то просто залишити гламурний світ, повний дівчат і зброї, коли ніхто не хоче, щоб ти зупинявся, навіть твої вороги ...

Жанр: трилер, драма, кримінал
Режисер: Ендрю Ніккол.
У ролях: Ніколас Кейдж, Ітан Хоук, Джаред Лето, Бріджет Мойнехен, Імонн Уокер, Іен Холм, Саммі Ротібі, Налу Тріпікян, Патрік Уолтон-мол.

Виробництво: США, Франція, Ascendant Pictures / Saturn Films
Тривалість: 2:01:46.

Якість: DVDRip.
Переклад: Дубльований.

Категорія: Трилери | Переглядів: 1526 | Дата: 20.10.2010| Коментарі (0)

Коли в Брукліні злітає в повітря автобус і на вулицях Нью-Йорка розгортається кривавий терор, Хаб Хаббарт, глава Об'єднаного Антитерористичного Підрозділу ФБР, отримує завдання затримати терористів і пред'явити їм звинувачення. Еліза Крафт - таємний оперативний агент ЦРУ. Вона володіє цінними джерелами інформації в середовищі американців арабського походження і тісно пов'язана з ними. Хаб і Еліза працюють разом, об'єднавшись для спільної боротьби проти терористичної групи. Але цього виявляється недостатньо. Вимоги громадськості забезпечити безпеку громадян змушують президента США оголосити надзвичайний стан, і звернутися за допомогою до армії. Генерал Вільям Деверо рішуче береться за справу з наведення військового порядку ...

Жанр: Бойовик, трилер, кримінал.
Режисер: Едвард Звіков.
У ролях: Дензел Вашингтон, Аннетт Бенінг, Брюс Вілліс, Тоні Шелуб, Самі Буажіла, Ахмед Бен Ларбі, Мослі Мохамед, ліан Пай, Марк Веллі, Джек Гуолтні.

Випущено: США, 20th Century Fox.
Тривалість: 1:55:58.

Якість: DVDRip.
Переклад: Дубльований.

Категорія: Бойовики / Військовi | Переглядів: 1455 | Дата: 20.10.2010| Коментарі (0)

Це сучасна адаптація великого індійського епосу Рамаяна, але Мані вирішив не дотримуватися суворо сюжету Рамаяни, боячись обурення індуїстів. Історія оповідає про заміжню жінку Сіте (Айшварія Рай), вкрадену негативним героєм, сучасним Равану (Вікрам, тамільська версія, і Абхішек, версія на хінді), і згодом вони захоплюються один одним. Чоловік Сіти - офіцер поліції (Прітхвірадж у фільмі на тамили, і Вікрам в хінді версії), він завжди думає негативно, у нього погані стосунки зі своєю дружиною ситою. Він більше прив'язаний до свого брата Лакшманой (Прабху). Головний герой Равана - це антигерой, який хоче помститися поліцейському, обидевшему його сестру (Пріямані) й винному в її смерті.

Жанр: Мелодрама.
Режисер: Мані Ратному.
У ролях: Абхішек Баччан, Айшварія Рай, Говінда, Вікрам, Прітхвірадж, Раві Кішан, Пріямані, Шобана, Никхил Двіведі.

Випущено: Індія.
Тривалість: 2:10:39.

Якість: DVDRip.
Переклад: Любительський.

Категорія: Індійські | Переглядів: 1404 | Дата: 20.10.2010| Коментарі (0)

Представники влади, які розслідують теракт, радять Горді Брюеру не втручатися в цю справу.Але він вже втрутився самим найстрашнішим чином: його дружина і син значаться в списку жертв вибуху бомби. Брюер, пожежник з Лос-Анджелеса, повний рішучості знайти невловимого терориста по кличці Ель Лобо. Брюер знає, що Ель Лобо нанесе свій наступний удар саме тут. Але як? Коли? І де саме? У болісному пошуку відповідей на ці питання ясно тільки одне: Відшкодування збитку - це цокає бомба постійної напруги.

Жанр: Бойовик, трилер.
Режисер: Ендрю Девіс.
У ролях: Арнольд Шварценеггер, Франческа Нері, Еліас Котеас, Кліфф Кертіс, Джон Легуізамо, Джон Туртурро, Хсу Гарсія, Тайлер Пози, Майкл Мілхон, Рік Уорсі.

Виробництво: США.
Тривалість: 1:48:48.

Якість: DVDRip.
Переклад: Дубльований.

Категорія: Бойовики / Військовi | Переглядів: 1214 | Дата: 20.10.2010| Коментарі (0)

Буджі і Читті з дитинства були не розлий вода. Але дурна сварка розлучила їх на 12 років. Напередодні довгоочікуваної зустрічі Буджі втягують в бандитські розбірки, і він береться вбити відомого мафіозі. Однак він ще поки не знає, що людина, кого він збирається вбити - брат його коханої ...

Жанр: Гостросюжетна мелодрама.
Режисер: Пурі Джаганнатха.
У ролях: Тріша Крішнан, Прабхас, Суніл, Мохан Бабу, Санджана, Алі, Мумайт Кхан, Шрініваса Рао Кота.

Виробництво: Індія.
Тривалість: 2:26:46.

Якість: DVDRip.
Переклад: Професійний (багатоголосий).

Категорія: Індійські | Переглядів: 1218 | Дата: 20.10.2010| Коментарі (0)

Фільм про найсучаснішому винищувачі корпорації «Сухой», що носить кодову назву «СУ-XX». Мета колишніх співробітників ЦРУ, які стали найманими бойовиками, чужими руками зіштовхнути дві держави: Росію і США.

Жанр: бойовик, кримінал
Режисер: Василь Чигинский
У ролях: Олександр Єфімов, Ксенія Алфьорова, Валерій Ніколаєв, Михайло Горевий, Малкольм Макдауелл, Арманд Ассанте, Рутгер Хауер, Івар Калниньш, Ольга Яковцева, Анатолій Журавльов.

Виробництво: Росія.
Тривалість: 1:48:06.

Якість: DVDRip.
Переклад: Оригінал (Російський).

Категорія: Бойовики / Військовi | Переглядів: 1307 | Дата: 20.10.2010| Коментарі (0)

Дочка загиблого пожежника винить тільки себе в смерті батька. Відважна Крістін кидає виклик суспільству, проходить важкі випробування, доводячи всім, що і жінка може врятувати постраждалих від вогненного демона.

Жанр: бойовик, драма.
Режисер: Джон Терлеськи.
У ролях: Брук Бернс, Ерін Карплак, Роберт Молоні, Еріка-Шей Гейр, Уїнстон Рекерт, Майкл Адамуейт, Ральф олдермена, Метт Андерсон, Мішель Бобак.

Випущено: Канада, Deep In Productions.
Тривалість: 1:29:18.

Якість: DVDRip.
Переклад: Професійний (багатоголосий).

Категорія: Бойовики / Військовi | Переглядів: 1188 | Дата: 20.10.2010| Коментарі (0)

Нейт - найманець що шукає гроші щоб виплатити борг. Він дізнається що є злочинець за упіймання якого об'явлена нагорода, і її достатньо щоб уникнути вбивства Нейтона за борги. Нейт повинен за всяку ціну дістати злочинця з в'язниці і врятувати йому життя.

Жанр: Бойовик, вестерн.
Режисер: Джаред Ішам.
У ролях: Остін О'Браєн, Michelle Acuna, Джонатан Девіс, Родрік Лі Гойнс, Брюс Ішам, Рафаель Ріос, Jarret LeMaster, Патрік Маккой, Джонні Оберг мл., Ребекка Ода.

Випущено: США.
Тривалість: 1:35:18.

Якість: DVDRip.
Переклад: Любительський (двоголосий).

Категорія: Бойовики / Військовi | Переглядів: 1071 | Дата: 20.10.2010| Коментарі (0)

Омар приїхав з Індії до Америки здобувати освіту в університеті. У Нью-Йорку він знайшов свою любов і друзів, але день 9 / 11 перевернув все його життя. Через роки Омар вимушений піти на відчайдушні заходи, щоб зняти підозру в тероризмі з вірних друзів. Сильно, хвилююче і навіть небезпечно.

Жанр: драма, бойовик.
Режисер: Кабір Кхан
У ролях: Ніл Нітін Мукеш, Катріна Кейф, Джон Абрахам, Ірфан Кхан, Різван Алві, Самрат Чакрабарті, Обаїд Кадвані, Коуді Росс Піттс, Джек Дін, Джон Стосал та інші.

Випущено: Індія.
Тривалість: 2:31:28.

Якість: DVDRip.
Переклад: Любительський (двоголосий).

Категорія: Індійські | Переглядів: 1306 | Дата: 20.10.2010| Коментарі (0)

Фільм заснований на реальних подіях, що відбулися в 1997 році в Північному Голлівуді. Двоє грабіжників, в повній екіпіровці армійської, озброєних АК-47, захопили банк і відкрили вогонь по більш, ніж 200 поліцейським і перехожим.

Жанр: Бойовик, трилер, драма, кримінал.
Режисер: Ів Сімоно.
У ролях: Майкл Медсен, Олег Тактаров, Маріо Ван Поблизу, Рон Лівінгстон, Рей Бейкер, Дуглас Спейн, Клер Кері.

Виробництво: США.
Тривалість: 1:25:19.

Якість: DVDRip.
Переклад: Професійний (багатоголосий).

Категорія: Бойовики / Військовi | Переглядів: 1203 | Дата: 20.10.2010| Коментарі (0)

Вамсі, син багатого власника магазинів з продажу сарі, закохується в дівчину-сироту Буджі. Батьки дають згоду на їхній шлюб, але в день заручин Буджі викрадають. З'ясовується, що викрадач - місцевий Дон, брат якого колись на вулиці причепився до Буджі, за що ВАМС побив його у всіх на очах. Повні ненависті і бажання помститися, щоб дістатися до ВАМС вони користуються допомогою його найкращого друга, пообіцявши йому місце міністра. Намагаючись врятувати Буджі, ВАМС потрапляє в руки бандитів. У нього на очах вони гвалтують Буджі, а кращий друг встромляє йому ніж у спину. ВАМС вдалося вижити, але далеко не відразу він зрозумів, що залишився один ...

Жанр: Гостросюжетна мелодрама, бойовик.
Режисер: Б.В. Рамана.
У ролях: Гопічанд, Бхавана, Ашиш Відьятхі, Суніл, Рагху Бабу, Аджай.

Виробництво: Індія.
Тривалість: 2:28:02.

Якість: DVDRip.
Переклад: Професійний (багатоголосий, закадровий).

Категорія: Індійські | Переглядів: 1536 | Дата: 20.10.2010| Коментарі (0)

Повернувшись в рідне місто до коханої дівчини, байкер Кері Форд опиняється в пастці: проти нього фабрикують кримінальну справу про вбивство, якого він ніколи не здійснював. Форд стає мішенню агресивних випадів з боку брата жертви, осліпленого ідеєю помсти, і об'єктом переслідування агентів ФБР.
Кері Форд у що б то не стало намір відновити своє добре ім'я і вистежити злочинців ...

Жанр: бойовик, трилер, кримінал.
Режисер: Джозеф Кан.
У ролях: Мартін Хендерсон Айс Кьюб Моніт Мазур Адам Скотт Метт Шульц Уїлл Юн Лі Джеймі Преслі Макс Біслі Христина Міліан Джей Ернандез.

Виробництво: США, Австралія.
Тривалість: 1:20:36.

Якість: DVDRip.
Переклад: Дубльований.

Категорія: Бойовики / Військовi | Переглядів: 1457 | Дата: 20.10.2010| Коментарі (0)

Серіали DIvX

Страшна красуня / Страшная красавица (2012) Фільми DivX- Дивитись серіали онлайн
Татусеві дочки. Суперневести / Папины дочки. Суперневесты (2012) Серіали DIvX- Дивитись серіали онлайн
Матуся моя (1-4 серії з 4) / Мамочка моя (2011) Серіали DIvX- Дивитись серіали онлайн
Батьківський інстинкт (1-4 серія з 4) / Отцовский инстинкт (2012) Серіали DIvX- Дивитись серіали онлайн
Була тобі кохана (1-4 серії з 4) / Была тебе любимая (2011) Серіали DIvX- Дивитись серіали онлайн
Небесні родичі (8 серій з 8) / Небесные родственники (2011) Серіали DIvX- Дивитись серіали онлайн
Не було б щастя (1-4 серия из 4) / Не было бы счастья  (2012) Серіали DIvX- Дивитись серіали онлайн
Салямі (4 серии из 4) / Салями (2011) Серіали DIvX- Дивитись серіали онлайн
Пощастить у коханні (1-4 серія з 4) / Повезет в любви (2012) Серіали DIvX- Дивитись серіали онлайн
Смугасте щастя / Полосатое счастье (2012) серіали DivX- Дивитись серіали онлайн
Білі троянди надії (4 серії з 4) /  Белые розы надежды (2011) Серіали DIvX- Дивитись серіали онлайн
Небесний суд / Небесный суд (1-4 серия из 4) (2012) Серіали DIvX- Дивитись серіали онлайн

У нашому кінопалац Ви знайдете різноманітні стрічки вітчизняного і зарубіжного виробництва. Усі фільми представлені у кодуванні DivX. Цей формат дозволяє здійснювати перегляд онлайн фільмів у якості яка значно перевищує FLV.

Бажаємо Вам приємного перегляду.

І хоч нині кількість фільмів онлайн запропонованих до перегляду не велика, адміністрація сайту докладає усіх зусиль для подальшого розширення ресурсу і поліпшення його якості.