Четвер, 28.03.2024, 22:15

Вітаю Вас Гость | RSS

На межі / Man on a Ledge (2012)фільми онлайн Місія нездійсненна: Протокол Фантом / Mission: Impossible - Ghost ProtocolДивитись фільми онлайн 7 днів і ночей з Мерилін / My Week with Marilyn фільми онлайн 4 дні в травні / 4 дня в мае фільми онлайн Хроніка / Chronicle (2012)фільми онлайн На Байкал (2011)фільми онлайн Сутичка / The Grey (2012)фільми онлайн Спочатку кохання, потім весілля (2011)фільми онлай Висоцький. Дякую, що живий (2011)фільми онлайн дивитись Час / In Time (2011)фільми онлайн дивитись Дім / Дом (2011) Дивитись фільми онлайн Як вкрасти хмарочос / Tower Heist (2011) DVDRipДивитись фільм онлайн П'ять наречених / Пять невест (2011)фільми онлайн Мальчишник 2: Из Вегаса в Бангкок / The Hangover Part II (2011) фільми онлайн дивитись Перший месник / Captain America: The First Avenger (2011)Дивитись фільми онлайн Ріо / Рио (2011)фільми онлайн Лінкольн для адвоката / The Lincoln Lawyer (2011)фільми онлайн Митниця дає добро / Rien а declarer (2010)фільми онлайн Орел Дев'ятого легіону (2011) DVDRipфільми онлайн Пирамммида (2010)фільми онлайн Залізний лицар / Ironclad (2011)Дивитись фільми онлайн
прокрутить вправо
прокрутить влево

Пошук

 
[Розширений пошук]
За алфавітом: За жанром: За роком:
Вибрати фільми:
А Б В Г Д Е Є Ж З І Ї К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ю Я
Нові фільми Популярні фільми Нові серіали Популярні серіали

Фільми DIvX

Чим би ще зайнятися огру, який вже воював зі злим драконом, врятував прекрасну принцесу і вберіг від біди королівство родичів по лінії дружини? Що ж, якщо ви Шрек, то, самі того не помітивши, ви раптом сядете будинку і станете насолоджуватися спокоєм у колі сім'ї. Замість того щоб як раніше лякати сільських жителів, тепер Шрек, хоч і з небажанням, але погоджується залишати автографи на їх вилах. А куди ж подівся знаменитий рик цього об? ..

Жанр: фентезі, комедія, пригоди, сімейний, мультфільм.
Режисер: Майк Мітчел.
У ролях: Майк Майерс, Едді Мерфі, Кемерон Діаз, Антоніо Бандерас, Джулі Ендрюс, Джон Хемм, Джон Кліз, Крейг Робінсон, Уолт Дорн, Джейн Лінч.

Виробництво: США.
Тривалість: 1:21:52.

Якість: TS.
Переклад: Дубльований.

Категорія: Мультфільми | Переглядів: 1461 | Дата: 21.10.2010| Коментарі (0)

Головний герой історії - колишній журналіст, що став агентом ЦРУ, посланий до Аммана, щоб співпрацювати з йорданською розвідкою в справі відстежування лідера Аль Каїди, плануючого теракт в Америці.

Жанр: бойовик, трилер, драма.
Режисер: Рідлі Скотт.
У ролях: Леонардо ДіКапріо, Рассел Кроу, Марк Стронг, Golshifte Farahani, Оскар Айзек, Алі Сулімен, Алон Абутбул, Вінс Колосімо, Саймон МакБерні, Мехді Неббу.

Випущено: США, De Line Pictures.
Тривалість: 2:02:45.

Якість: DVDRip.
Переклад: Дубльований.

Категорія: Бойовики / Військовi | Переглядів: 1180 | Дата: 21.10.2010| Коментарі (0)

Проблема дітей та батьків актуальна у всьому світі. Чи завжди батьки розуміють своїх дітей? У учня 11 класу Навніта схильність до гуманітарних наук, проте батько будь-що-будь хоче зробити з нього інженера. У хвилину відчаю підліток кінчає життя самогубством. Його друзі звертаються за допомогою до адвоката Санджай, вимагають покарати батька - самодура ...

Жанр: Драма.
Режисер: Удджвал Сінгх.
У ролях: Мітхун Чакраборті, Пріяш Сінгх, Раті Агніхотрі, Канвалджіт Сінгх.

Випущено: Індія.
Тривалість: 2:12:21.

Якість: TVRip.
Переклад: Професійний.

Категорія: Індійські | Переглядів: 1474 | Дата: 21.10.2010| Коментарі (0)

Історія молодого і успішного, але безпринципного адвоката - Арджуна Капура (Арджун Рампал), чиї знання і агресивна інтерпретація закону зробили його ім'я дуже відомим в певних колах. Він може виправдати будь-якого злочинця, незважаючи на тяжкість вчиненого ним злочину. Не дивно, що в кримінальному світі дуже цінують його. Арджуну подобається популярність, і заради цього він готовий на багато що, а моральна сторона не дуже його турбує. Так тривало кілька років. Але одного разу йому довелося пережити дуже сильне почуття провини, і він вирішує залишити свою адвокатську практику, змінивши себе назавжди. Однак це зовсім не входить в плани тих, кого він захищав всі ці роки. Тепер Арджун повинен щось зробити, поки ще не пізно ...

Жанр: Трилер.
Режисер: Діпак Тіджорі.
У ролях: Арджун Рампал, Санні Деол, Сагаріка Гхайде, вудить Госвамі, Рітупарна Сенгупта, Віпул Гупта.

Випущено: Індія.
Тривалість: 1:51:25.

Якість: DVDRip.
Переклад: Любительський.

Категорія: Індійські | Переглядів: 1393 | Дата: 21.10.2010| Коментарі (0)

Невиліковно хворий кримінальний бос наймає кілера на ім'я Френк виконати своє власне вбивство, а також вбивство жінки, яку він любить. Але коли з'ясовується що жінка - давно втрачена любов Френка, він обертається проти боса, тим самим підставивши себе під удар.

Жанр: бойовик, драма, кримінал.
Режисер: Марк Клебаноф.
У ролях: Френк Крюгер, Сара Томпсон, Чад Еверетт, Маккензі Фіргенз, Майкл Медсен, Чарльз Дернінг, Меттью Джонс, Джеймс Руссо, Девід Керрадайн.

Випущено: США, Full Force Films.
Тривалість: 01:23:55.

Якість: DVDRip.
Переклад: Любительський.

Категорія: Бойовики / Військовi | Переглядів: 1180 | Дата: 21.10.2010| Коментарі (0)

Кращий удар у всій окрузі - будь то лівою або правою рукою ... Кращий бетсмен - майбутня надія індійського крикету. Одна маааааленькай проблемка: цей бетсмен, ця надія - дівчина. І інша маааааалюсенька проблема епічного масштабу - як у нас боягуз не грає в хокей, так у них в крикет на серйозний рівень не допускаються змішані команди, а відповідно - дівчата.
Але крикет, виявляється, спорт сміливих, відважних ... і хитрих. Спорт тих, у кого є мрія. І на шляху до цієї мрії в гримерці пересувного провінційного театру народжується Вир Пратап Сінгх, брат Віри! От тільки як бути "братові", коли його власний тренер починає доглядати за його сестрою?

Жанр: Спортивний, комедія, мелодрама.
Режисер: Анураг Сінгх / Anurag Singh.
У ролях: Рані Мукхерджі / Rani Mukherjee, Шахід Капур / Shahid Kapoor, Анупам Кхер / Anupam Kher, Даліп Тахіл / Dalip Tahil, Пунам Дхіллон / Poonam Dhillon, Ракха Савант / Rakhi Sawant, Шерлін Чопра / Sherlyn Chopra, Табу / Tabu.

Випущено: Індія.
Тривалість: 2:26:40.

Якість: DVDRip.
Переклад: Професійний.

Категорія: Індійські | Переглядів: 1386 | Дата: 20.10.2010| Коментарі (0)

Дія стрічки розгортається в 208 році, коли об'єднані сили двох воєначальників Сан Цюаня і Лю Бао перемогли набагато сильнішу армію воєначальника Цао Цао.Головні ролі виконали тут Тоні Люн Чі Вей, що знімався в «Жадання», і Такеши Канешіро з «Будинку літаючих кинджалів». Понад 1000 чоловік массовки, величезну кількість спецефектів - і Джон Ву, схоже, створив воістину вражаючу, масштабну картину.

Жанр: Бойовик, драма, пригоди.
Режисер: Джон Ву.
У ролях: Чен Чанг, Йонг Хоу, Джан Ху, Такеши Канешіро, Чі Вей, Чи-Лінг Лін, Шідо Накамура, Джіа Сонг, Чун Сунь.

Виробництво: Китай.
Тривалість: 2:16:05.

Якість: DVDRip.
Переклад: Професійний (багатоголосий).

Категорія: Бойовики / Військовi | Переглядів: 1289 | Дата: 20.10.2010| Коментарі (0)

Повітряна в'язниця - транспортний підрозділ поліції США, що перевозить особливо небезпечних злочинців. Одним з цих рейсів повертається додому Кемерон По, звільнений з в'язниці після 8 років ув'язнення. Він так довго чекав цього і ніщо не повинно зупинити його на шляху додому. Раптово Кемерон виявляється свідком захоплення літака, організованого найнебезпечнішим рецидивістом Сирусом Вірусом Гріссомом. Він вирішує взяти ситуацію у свої руки і допомогти поліції, адже для нього це - єдиний шанс потрапити додому. Тільки одна людина на землі готовий повірити йому - шериф Вінс Ларкін, який змушений долати неймовірні труднощі, щоб запобігти втечі злочинців і не дозволити своїм запопадливим начальникам підірвати літак разом з усіма пасажирами.

Жанр: Бойовики, Трилери, Кримінал.
Режисер: Саймон Уест.
У ролях: Ніколас Кейдж, Джон Кьюсак, Джон Малкович, Вінг Реймс, Нік Чінланд, Стів Бушемі, Колм Міні, Рейчел Тікотін.

Виробництво: США, Simon West.
Тривалість: 2:03:25.

Якість: DVDRip.
Переклад: Дубльований.

Категорія: Бойовики / Військовi | Переглядів: 1299 | Дата: 20.10.2010| Коментарі (0)

"Шанс танцювати" - історія талановитого і, наповненого пристрастю до танцю, молодого хлопця Саміра. Самовпевнений і енергійний Самір береться за будь-яку роботу, щоб утриматися на плаву. Але це все заради його єдиною мрії .. стати зіркою! На цьому шляху в Саміра багато злетів і падінь, надій і розчарувань. Він бореться з кожною перешкодою на своєму шляху, тому що він знає, що шлях до здійснення своєї найбільшої мрії тернистий і не легкий .. Дивіться фільм!Переживайте і радійте, плачте і смійтеся, і танцюйте і запалюйте разом з Саміром Бехлом ...

Жанр: Мюзикл, мелодрама.
Режисер: Кен Гхош.
У ролях: Шахід Капур, Женелія Де Суза, Мохніш Бехл, Парікшат Сахни, Сатіша Каушик.

Випущено: Індія.
Тривалість: 2:01:20.

Якість: DVDRip.
Переклад: Любительський.

Категорія: Індійські | Переглядів: 1462 | Дата: 20.10.2010| Коментарі (0)

Серіали DIvX

Страшна красуня / Страшная красавица (2012) Фільми DivX- Дивитись серіали онлайн
Татусеві дочки. Суперневести / Папины дочки. Суперневесты (2012) Серіали DIvX- Дивитись серіали онлайн
Матуся моя (1-4 серії з 4) / Мамочка моя (2011) Серіали DIvX- Дивитись серіали онлайн
Батьківський інстинкт (1-4 серія з 4) / Отцовский инстинкт (2012) Серіали DIvX- Дивитись серіали онлайн
Була тобі кохана (1-4 серії з 4) / Была тебе любимая (2011) Серіали DIvX- Дивитись серіали онлайн
Небесні родичі (8 серій з 8) / Небесные родственники (2011) Серіали DIvX- Дивитись серіали онлайн
Не було б щастя (1-4 серия из 4) / Не было бы счастья  (2012) Серіали DIvX- Дивитись серіали онлайн
Салямі (4 серии из 4) / Салями (2011) Серіали DIvX- Дивитись серіали онлайн
Пощастить у коханні (1-4 серія з 4) / Повезет в любви (2012) Серіали DIvX- Дивитись серіали онлайн
Смугасте щастя / Полосатое счастье (2012) серіали DivX- Дивитись серіали онлайн
Білі троянди надії (4 серії з 4) /  Белые розы надежды (2011) Серіали DIvX- Дивитись серіали онлайн
Небесний суд / Небесный суд (1-4 серия из 4) (2012) Серіали DIvX- Дивитись серіали онлайн

У нашому кінопалац Ви знайдете різноманітні стрічки вітчизняного і зарубіжного виробництва. Усі фільми представлені у кодуванні DivX. Цей формат дозволяє здійснювати перегляд онлайн фільмів у якості яка значно перевищує FLV.

Бажаємо Вам приємного перегляду.

І хоч нині кількість фільмів онлайн запропонованих до перегляду не велика, адміністрація сайту докладає усіх зусиль для подальшого розширення ресурсу і поліпшення його якості.