Вівторок, 23.04.2024, 08:42

Вітаю Вас Гость | RSS

На межі / Man on a Ledge (2012)фільми онлайн Місія нездійсненна: Протокол Фантом / Mission: Impossible - Ghost ProtocolДивитись фільми онлайн 7 днів і ночей з Мерилін / My Week with Marilyn фільми онлайн 4 дні в травні / 4 дня в мае фільми онлайн Хроніка / Chronicle (2012)фільми онлайн На Байкал (2011)фільми онлайн Сутичка / The Grey (2012)фільми онлайн Спочатку кохання, потім весілля (2011)фільми онлай Висоцький. Дякую, що живий (2011)фільми онлайн дивитись Час / In Time (2011)фільми онлайн дивитись Дім / Дом (2011) Дивитись фільми онлайн Як вкрасти хмарочос / Tower Heist (2011) DVDRipДивитись фільм онлайн П'ять наречених / Пять невест (2011)фільми онлайн Мальчишник 2: Из Вегаса в Бангкок / The Hangover Part II (2011) фільми онлайн дивитись Перший месник / Captain America: The First Avenger (2011)Дивитись фільми онлайн Ріо / Рио (2011)фільми онлайн Лінкольн для адвоката / The Lincoln Lawyer (2011)фільми онлайн Митниця дає добро / Rien а declarer (2010)фільми онлайн Орел Дев'ятого легіону (2011) DVDRipфільми онлайн Пирамммида (2010)фільми онлайн Залізний лицар / Ironclad (2011)Дивитись фільми онлайн
прокрутить вправо
прокрутить влево

Пошук

 
[Розширений пошук]
За алфавітом: За жанром: За роком:
Вибрати фільми:
А Б В Г Д Е Є Ж З І Ї К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ю Я
Нові фільми Популярні фільми Нові серіали Популярні серіали

Фільми DIvX

Історія Джона Брікнера про чоловіка, який нещодавно звільнився умовно з в'язниці і намагається стати на правильний шлях. Але йому це не вдається і він потрапляє в незаконний світ підземної боротьби.

Жанр: Бойовик.
Режисер: Джефф Кінг.
У ролях: Лаура Вандервурт, Стів Остін, Уолтон Гоггінс, Лінда Бойд, Філліп Мітчел, Адріан Холмс, Кліфтон Маккейб Мюррей, Ерік Кінлісайд, Джиллз Пентон, Джорджі Монтез.

Випущено: США.
Тривалість: 1:41:52.

Якість: DVDRip.
Переклад: любительський (багатоголосий).

Категорія: Бойовики / Військовi | Переглядів: 1472 | Дата: 22.10.2010| Коментарі (0)

Хітмен (персонаж гри Hired Guns) йде проти свого колишнього боса після того, як стає свідком провезення ядерної зброї контрабандою на територію США. Фільм знятий за мотивами відомої комп'ютерної гри Hired Guns.

Жанр: Бойовик.
Режисер: Бред Юрдженс / Brad Jurjens.
У ролях: Шейн Вуд, Майкл Медсен, Ілля Волох, Йохан Урб, Esther Canata, Оскар Діллон, Фахім Фазлі, Саїд Фарадж, Міка Вальтер, Рене Еськапіте ...

Країна: США.
Тривалість: 1:46:33.

Якість: DVDScr.
Переклад: Професійний (двоголосий).

Категорія: Бойовики / Військовi | Переглядів: 1227 | Дата: 22.10.2010| Коментарі (0)

Фільм від знаменитого режисера Роджера Дональдсона заснований на реальних подіях, що відбувалися у Великобританії в 1971 році. Після 35 років забуття ми нарешті дізнаємося про одне з самих легендарних пограбувань банку в історії Великобританії, коли не було проведено жодного арешту і не було знайдено анінайменшого сліду викрадених грошей.

Жанр: Трилери, Кримінал.
Режисер: Роджер Дональдсон
У ролях: Джейсон Стетхем, Саффрон Берроуз, Стефен Кемпбелл Мур, Деніел Мейс, Джеймс Фолкнер.

Виробництво: Великобританія, Arclight Films Pty. Ltd.
Тривалість: 1:47:04.

Якість: DVDRip.
Переклад: Дубльований.

Категорія: Кримінал | Переглядів: 1496 | Дата: 22.10.2010| Коментарі (0)

Після того, як хвиля цунамі стрясла Східне узбережжя Америки, залишивши в руїнах всі прибережні міста, збирається команда вчених, якій належить з'ясувати причину настільки руйнівного явища. Серед інших в групу увійшли експерт з антропогенних екологічних катастроф і зброї масового знищення Джон Мак Адамс і океанограф Софі Марло.

Жанр: Катастрофа, бойовик.
Режисер: Брюс МакДоналд.
У ролях: Андреас Апергіс, Луї Філіп Дандено, Еллен Девід, Ларрі Дей, Брюс Дінсмор, Крістофер Хейєрдал, Ганна Хопкінс, Джеймс МакГауен, Стівен МакХетті, Том Скеррітт, Майк Цар, Власта Врана.

Країна: США.
Тривалість: 2:47:57.

Якість: DVDRip.
Переклад: Професійний (багатоголосий).

Категорія: Катастрофи | Переглядів: 3378 | Дата: 22.10.2010| Коментарі (0)

Подружня пара (Ракеш Бапат і Світу Васудеван) подорожує по красивих місцях Дарджілінга. Там вони зустрічають колишнього коханого дружини (Суданшу Пандей, серіал "Дві зірки / Dishayen", "Король Сінгх / Singh is Kinng", "Згадати все / Yakeen"). А після зустрічі з місцевою ворожкою (СУПР Карні) їх сімейне життя починає мінятися ... Чудова робота оператора Раві Бхат, красиві мелодії дуету композиторів Никхил і Віная, невимушена гра акторів роблять перегляд цієї мелодрами приємним розвагою ...

Жанр: Мелодрама.
Режисер: Дев Басу.
У ролях: Ракеш Бапат, Миру Васудеван, Супра Карні, Суданшу Пандей, Миру Васудеван, Парікшит Сахни, Абхай Бхаргав.

Випущено: Індія.
Тривалість: 1:45:55.

Якість: DVDRip.
Переклад: Професійний.

Категорія: Індійські | Переглядів: 1400 | Дата: 22.10.2010| Коментарі (0)

Чотири друзі-невдахи випадково потрапляють в ситуацію, коли вмираючий мафіозі повідомляє їм, де він залишив 100 мільйонів ... І все було б нічого, але на голову їм звалюється якийсь інспектор Кабір, який десять років полював за цим мафіозі ... Звичайно ж починається смішна гонитва за грошима ...

Жанр: Комедія.
Режисер: Індра Кумар.
У ролях: Рітеш Дешмукх, Аршад Варсі, Джавед Джеффрі, Санджай Датт.

Випущено: Індія.
Тривалість: 2:10:02.

Якість: DVDRip.
Переклад: Професійний.

Категорія: Індійські | Переглядів: 1200 | Дата: 22.10.2010| Коментарі (0)

Що, якщо вбивця одного разу пробуджується зі стертою пам'яттю? Його злочин припинило б існувати? Або невинний хлопець одного разу пробуджується зі стертою пам'яттю і відчуває себе злочинцем? Нове сприйняття змінило б його життя? Тимчасова втрата пам'яті стирає вашу індивідуальність, кидаючи вас в прірву болісної агонії. Герої фільму люди, у яких сенс минулого зник у тумані. Вони прокинулися, щоб виявити, що дійсність може бути тільки грою їх уяви. Хіба ваш інстинкт виживання не змусив би вас відмовитися від самого себе, щоб вижити?

Жанр: Трилер.
Режисер: Супарн Варма.
У ролях: Фардін Кхан, Афтаб Шівдасані, Діно Мореа, Дія Мірза, Денні Дензонгпа, Манодж Баджпай, Ірфан Кхан, Гульшан Гровер.

Виробництво: Індія.
Тривалість: 1:43:25.

Якість: DVDRip.
Переклад: Любительський.

Категорія: Індійські | Переглядів: 1168 | Дата: 22.10.2010| Коментарі (0)

Цей фільм для тих, хто молодий серцем і романтичний, він змусить вас закохатися ще раз і дозволить вам оцінити вашу любов ще більше. Це особливий фільм! 2009 рік - Джай і Mира - сучасна пара живе в Лондоні. Вони дуже щасливі разом, але не вірять в зобов'язання, тому, варто було їм роз'їхатися в різні міста, вони вирішують розлучитися назавжди, так як на їх думку любов на відстані неможлива.1965 †"Віра Сингха ніби вдарило блискавкою, коли він побачив Харлін вперше. Він проїхав на поїзді тисячі кілометрів, став під балконом будинку, в якому вона живе, щоб побачити мигцем її обличчя. При цьому вони навіть ніколи не розмовляли один з одним. Акторський дует Саіф Алі Кхан і Діпіка Падукон прекрасно зіграв дві закохані пари в різні епохи, довівши що любов вічна!

Жанр: Драма.
Режисер: Імтіаз Алі / Imtiaz Ali.
У ролях: Саіф Алі Кхан, Діпіка Падукон, Ріші Капур, Рахул Кханна, Флоренс Бруденелль-Брюс, Каві Шастрі і ін

Виробництво: Індія.
Тривалість: 02:08:16.

Якість: DVDRip.
Переклад: Професійний.

Категорія: Індійські | Переглядів: 5204 | Дата: 22.10.2010| Коментарі (0)

Джай (Аршад Варсі) і Сухель (Джон Абрахам) - ТБ журналісти з Індії у пошуках сенсації для новиннoй статті 9 / 11 післявоєнний Афганістан: обличчям до обличчя з Талібаном. Імран Хан Афріді - солдат ненависного талібану, який намагається уникнути люті афганців і втекти у свою країну, Пакистан. Хубер - гордий афганець, що бачить руйнування своєї країни за десятиліття. Джессіка Бекхем - американський фотожурналіст готовий ризикувати життям, щоб сфотографувати таліби. П'ятеро людей з різних світів, їх шляхи перетинаються в жорстокій країні, спустошеній війною ...

Жанр: Драма, бойовик, трилер, комедія.
Режисер: Кабір Кхан.
У ролях: Джон Абрахам, Аршад Варсі, Салман Шахід, Лінда Арсеніо, Хадер Ерійа.

Виробництво: Індія.
Тривалість: 1:44:41.

Якість: DVDRip.
Переклад: Професійний.

Категорія: Індійські | Переглядів: 1501 | Дата: 22.10.2010| Коментарі (0)

У 1997 році, перед візитом Папи Римського в Ріо де-Жанейро, капітан Насцименто з БОПО (Батальйону особливих поліцейських операцій) отримує завдання усунути небезпеку, витікаючу від наркоторговців, що діють в небезпечних трущобах поблизу від резиденції Папи. Капітан Насцименто шукає людину, здатну замінити його, оскільки дружина капітана вагітна і він збирається залишити БОПО і стати наставником новобранців. Тим часом, двоє друзів-ідеаліста Нето і Матіас починають службу у військовій поліції, розраховуючи стати чесними поліцейськими і боротися з криміналом. Проте вони стикаються у військовій поліції з корупцією, недоліком професіоналізму і бюрократичним ідіотизмом. Після серйозного інциденту в Моро та Бабілонія вони вирішують вступити в ряди БОПО. Шляхи капітана Насцименто, Нето і Матіаса тісно переплітаються впродовж декількох місяців, спочатку в період жорстких тренувань, потім в операції проти наркоторговців. Насцименто вірить, що Нето може замінити його, але імпульсивна натура Нето ускладнює прийняття рішення. Пізніше кандидатура інтелігентного Матіаса здається коректним вибором, але Матіасу потрібно довести, що у нього є серце.

Жанр: Бойовик, Триллер, Драма, Кримінал.
Режисер: Жозе Паділья.
У ролях: Вагнер Мора, Каю Жункейра, Андре Раміро, Мілхом Цортаз, Луїз Гонзага де Алмеіда, Фернанда Де Фрейтас, Бруно Делія, Марцель Есцорел, Андре Феліпе, Тхелмо Фернандо.

Країна: США, Бразилія, Нідерланди.
Тривалість: 1:54:43.

Якість: DVDRip.
Переклад: Професійний (двоголосий).

Категорія: Бойовики / Військовi | Переглядів: 1241 | Дата: 22.10.2010| Коментарі (0)

Джон з дитинства мріяв стати великим гонщиком. Завадилa одна обставина - він боявся ... швидкості! Щоб перебороти свій страх, Джон вибирався подалі з великих трас і ганяв на величезних швидкостях, поки не потрапив в аварію, в якій постраждав підліток. Тепер хлопчикові потрібна термінова операції, на яку немає грошей. І Джон вирішує взяти участь в найнебезпечніших вуличних гонках. Він ставить на кін усе, навіть власне життя, щоб отримати виграш і врятувати дитину.

Жанр: бойовик.
Режисер: Тео Конуралп.
У ролях: Роберт Пайк Деніел, Дороті Друрі, Клінт Браунінг.

Випущено: США.
Тривалість: 1:22:22.

Якість: DVDRip.
Переклад: Професійний (багатоголосий).

Категорія: Бойовики / Військовi | Переглядів: 1785 | Дата: 22.10.2010| Коментарі (0)

Вночі в під'їзді свого будинку убита молода жінкаНа тілі не виявлено ніяких слідів насильства ... Хитка рівновага між Світлими і Темними порушена. І чаша ваг схиляється в бік Темних. Але вбита - Темна інша, а значить підозра падає на Світлих. Гессер терміново збирає команду: звинувачення у вбивстві - серйозна проблема. Він зобов'язаний реагувати. І, перш за все, зрозуміти хто де був і чим займався у вказаний Темними час. З'ясовується, що алібі відсутнє тільки у Городецького ...

Жанр: Фантастика, Бойовики
Режисер: Тимур Бекмамбетов
У ролях: Костянтин Хабенський, Володимир Меньшов, Віктор Вержбицький, Марія Порошина, Діма Мартинов, Жанна Фріске, Олексій Чадов, Галина Тюніна, Гоша Куценко, Олексій Маклаков, Олександр Самойленко, Ганна Слю, Микола Олялін, Ігор Ліфанов, Сергій Лук'яненко.

Виробництво: Росія.
Тривалість: 2:19:25.

Якість: DVDRip.
Переклад: Оригінал (Російський).

Категорія: Фантастика/Фентезі | Переглядів: 1251 | Дата: 22.10.2010| Коментарі (0)

Професійний вбивця Леон, що не знає пощади і жалості, знайомиться зі своєю чарівною сусідкою Матільдою, сім'ю якою розстрілюють поліцейські, замішані в торгівлі наркотиками. Завдяки цьому знайомству він вперше переживає почуття любові, але ... як коротке життя професійного вбивці.

Жанр: Бойовики, Драми.
Режисер: Люк Бессон / Luc Besson /.
У ролях: Жан Рено / Jean Reno /, Наталі Портман / Natalie Portman /, Гері Олдмен / Gary Oldman /, Денні Айелло / Danny Aiello /, Пітер Еппел / Peter Appel /, Майкл Бадалуччо / Michael Badalucco /.

Виробництво: Франція, Gaumont.
Тривалість: 2:14:00.

Якість: DVDRip.
Переклад: Професійний.

Категорія: Бойовики / Військовi | Переглядів: 1172 | Дата: 22.10.2010| Коментарі (0)

Мейєр (Сушміта Сен) і Дів (Рандіп Худа) - пара з Нью-Йорка. Після декількох років сімейного життя їх інтерес один до одного кілька охолола. На носі індійське свято Холі - барвистий фестиваль, що символізує в індії пріходВесни. Парочка вирішує відзначити цю подію разом з близькими друзями. Немає нічого веселіше, ніж потанцювати індійські танці, поспівати індійські пісні - прогнати ностальгію і поганий настрій. Спільний захід пішло не так, як треба, весела вечірка вилилася у численні скандали, те, що молоді люди вважали своїми секретами, виплило назовні. Відбулася маленька міжусобна катастрофа, після якої стало незрозуміло, чи зможуть друзі і раніше, жити як раніше.

Жанр: Драма.
Режисер: Меніш Гупта.
У ролях: Сушміта Сен, Рандіп Худа, Наомі Кемпбелл, Раті Агніхотрі, Суреш ОберойЛіза Бренч, Вінсент Куратоло, дрен Де Ніро, Стіккі Фінгаз.

Виробництво: Індія.
Тривалість: 1:30:15.

Якість: DVDRip.
Переклад: Професійний.

Категорія: Індійські | Переглядів: 1324 | Дата: 22.10.2010| Коментарі (0)

«Справи сердечні» - це історія трьох молодих людей - Санджан, Рохіта і Шекхара.Для Санджан (Аміта Патхак) любов священна і цнотлива, для Рохіта (Адхьяян Суман) - любов - головна мета його життя, а для Шекхара (Накул Мехта) любов - лише засіб отримання задоволення від життя. Несподівано для себе Санджана опиняється перед вибором - чи залишатися вірною своїм ідеалам або зв'язати своє життя з прекрасним, але не досконалим молодою людиною? ..

Жанр: Драма.
Режисер: Аніл Девган / Anil Devgan.
У ролях: Аміта Патхак, Адхьяян Суман, Накул Мехта, Мукеш Тиварі, Хімані Шивпурі.

Виробництво: Індія.
Тривалість: 2:09:44

Якість: DVDRip.
Переклад: Професійний (двоголосий).

Категорія: Індійські | Переглядів: 1247 | Дата: 22.10.2010| Коментарі (0)

Після вдалої вечірки Сонам збиває на дорозі людину і він застряє в лобовому склі.Вона так налякана, що їде додому і ставити машину в гараж. Виявляється, що збитий пішохід живий і він благає допомогти йому. Але Сонам хвилює власна доля і вона готова піти на все. Але збитий чоловік теж готовий боротися за своє життя до кінця. Фільм заснований на реальних подіях.

Жанр: Триллер, драма, кримінал.
Режисер: Махеш Наїр.
У ролях: Селіна Джейтлі, Фарук Шайх, Сінг Амбхімані Шехар, Манхмет Сінх.

Випущено: Індія.
Тривалість: 1:44:07.

Якість: SATRip.
Переклад: Професійний.

Категорія: Індійські | Переглядів: 1151 | Дата: 22.10.2010| Коментарі (0)

Вірен вперше приїжджає в Індію в свій маєток і там знайомитися з молодою і красивою сусідкою Паллава. Вірен закохується в неї, але у дівчини вже є наречений, за якого вона і виходить заміж. Щастя їх було недовгим, чоловік гине.Вмирає й Паллава, давши життя дочки. У пам'ять про свою любов Вірен, що живе в Лондоні, стає опікуном дівчинки. Їх зустріч відбувається лише через багато років, і виявляється, що дівчина Пуджа як дві краплі води схожа на свою матір ... За іронією долі Пуджа закохується у свого опікуна. Вірен біжить від цієї любові, але витівки Пуджі, її молодість і відданість підкорюють серце Вірена ...

Жанр: Драма, мелодрама, мюзикл.
Режисер: Яш Чопра.
У ролях: Аніл Капур, Шрідеві, Вахіда Рехман, Анупам Кхер, Діпак Малхотра, Лаліт Тиварі, Ела Арун.

Виробництво: Індія.
Тривалість: 3:07:50

Якість: DVDRip.
Переклад: Професійний (багатоголосий).

Категорія: Індійські | Переглядів: 1371 | Дата: 22.10.2010| Коментарі (0)

Головна героїня фільму (Турман) за професією - найманий вбивця. Вона відома як Наречена, інша її кличка - Чорна Мамба. За наказом її наймача Білла (Керредайн) її вбивають на її ж весіллі, попутно кладуть купу народу, присутнього на церемонії.Наречена, однак, виживає, незважаючи на кулю в голові, але залишається в комі протягом п'яти років. Потім несподівано приходить до тями і згадує все. Тепер перед Нареченою стоїть священна мета - помститися, тобто - знайти і знищити членів банди Білла, а самого його залишити на закуску, убивши останнім. Для того, щоб здійснити цей план, Нареченій доводиться їздити по всьому світу.

Жанр: Бойовики, Драми.
Режисер: Квентін Тарантіно.
У ролях: Ума Турман, Девід Керредін, Люсі Ліу, Деріл Ханна, Вівіка Е. Фокс, Майкл Медсен і інші.

Виробництво: США.
Тривалість: 2:14:46.

Якість: DVDRip.
Переклад: Дубльований.

Категорія: Бойовики / Військовi | Переглядів: 1184 | Дата: 22.10.2010| Коментарі (0)

Головна героїня фільму (Турман) за професією - найманий вбивця. Вона відома як Наречена, інша її кличка - Чорна Мамба. За наказом її наймача Білла (Керредайн) її вбивають на її ж весіллі, попутно кладуть купу народу, присутнього на церемонії.Наречена, однак, виживає, незважаючи на кулю в голові, але залишається в комі протягом п'яти років. Потім несподівано приходить до тями і згадує все. Тепер перед Нареченою стоїть священна мета - помститися, тобто - знайти і знищити членів банди Білла, а самого його залишити на закуску, убивши останнім. Для того, щоб здійснити цей план, Нареченій доводиться їздити по всьому світу.

Жанр: Бойовики, Драми
Режисер: Квентін Тарантіно
У ролях: Ума Турман, Девід Керредін, Люсі Ліу, Деріл Ханна, Вівіка Е. Фокс, Майкл Медсен і інші

Виробництво: США.
Тривалість: 1:52:15.

Якість: DVDRip.
Переклад: Дубльований.

Категорія: Бойовики / Військовi | Переглядів: 1158 | Дата: 22.10.2010| Коментарі (0)

Літній злодій, що спеціалізується на крадіжці коштовностей, бере в напарники менш досвідченого колегу, щоб зробити грандіозне пограбування (мова піде про знамениті яйця Фаберже) в рахунок сплати боргу російської мафії.

Жанр: Кримінал.
Режисер: Мімі Ледер.
У ролях: Антоніо Бандерас, Морган Фріман, Велізaр Бінев, Ентоні Бірн, Кеті Чонакас, Роберт Форстер, Тодд Дженсен, Марсель Юрес.

Виробництво: Німеччина, США.
Тривалість: 1:43:48.

Якість: DVDRip.
Переклад: Професійний (багатоголосий).

Категорія: Кримінал | Переглядів: 1336 | Дата: 22.10.2010| Коментарі (0)

В основу сюжету картини покладена реальна історія перестрілки між поліцейськими і гангстерами в Свамі Самарнатхе, передмісті Мумбая, який тепер відомий як Локандвала.
Це трапилося в 1992 році, коли засіли в одній з квартир 6 ватажків мафії відстрілювалися від поліцейських протягом 6 годин. Чи не перестрілка, а справжня битва, в якому було задіяно 255 поліцейських, очолюваних поліцейським інспектором Кханом, і випущено 1755 куль. Під час цієї операції Кхан настільки перевищив повноваження щодо зачистки, що потрапив під внутрішнє розслідування у своєму ж департаменті.

Жанр: бойовик, драма, кримінал.
Режисер: Апурва Лакхія.
У ролях: Санджай Датт, Суніл Шетті, Амітабх Баччан, Вівек Оберой, Тусшар Капур, Арбааз Кхан, Рохіт Рой, Шаббір Алувалія, Адітья Лакхія та ін

Виробництво: Індія.
Тривалість: 1:56:50

Якість: DVDRip.
Переклад: Професійний (багатоголосий, закадровий).

Категорія: Індійські | Переглядів: 1173 | Дата: 22.10.2010| Коментарі (0)

Колишній шпигун Джейкоб Кин знову втягнутий в похмурий світ міжнародного шпигунства, коли знов з'являється його колишня колега Марта, якої було цілих 17 років і що намагається тепер сховатися від жорстоких вбивць.

Жанр: бойовик.
Режисер: Рон Олівер.
У ролях: Шеннен Доерті, Роберт Гант, Фрейзер Браун, Джон Ріс-Девіс, Ян Робертс, Хелен Вонг.

Випущено: Німеччина-США.
Тривалість: 01:30:45.

Якість: DVDRip.
Переклад: Професійний (багатоголосий).

Категорія: Бойовики / Військовi | Переглядів: 1340 | Дата: 22.10.2010| Коментарі (0)

Найбільше на світі жителі Елвуда бояться, що на їх землі вторгнуться дракони.Братство Елвуда - остання надія на порятунок. Вони спрямовуються в Стародавній Замок, що зберігає секрет воїна драконів - того, кому судилося здолати крилату смерть. Дарій впевнений в тому, що саме він обраний, адже мати казала, що в їхньому роду з'явиться легендарний лицар. Але старший брат і не підозрює, що помиляється і в пророцтві говорилося зовсім не про нього ...

Жанр: Пригоди, Бойовик, Триллер, Фентезі.
Режисер: Стевен Шимек.
У ролях: Ньюелл Олександр, Ерік Дентон, Адам Джонсон, Бред Джонсон, Брайан Кинг, Девід Морган, Орландо Сил.

Випущено: США, Dragon Hunter Films.
Тривалість: 1:30:39.

Якість: DVDRip.
Переклад: Професійний (багатоголосий).

Категорія: Фантастика/Фентезі | Переглядів: 1565 | Дата: 22.10.2010| Коментарі (0)

Рівно через 48 годин в Москві прогримить вибух. Це остання інформація, яку встиг передати перед смертю загиблий агент. До розслідування підключаються всі спецслужби, але особливі надії покладають на недавно створену незалежну оперативну групу. У неї входять: юна дівчина-хакер, що колись зламала сервер Пентагону; колишній спецназівець, що любить швидкість і адреналін; жінка-психолог, чиї зовнішні достоїнства для багатьох затьмарюють і її розум, і її звання майора; і сліпий сапер, якому нюх і інтуїція замінюють зір ... І Старший - єдиний, що зумів зібрати їх разом і навчився їх контролювати. Тільки ця команда здатна, знаючи, коли, обчислити хто, а головне де ...

Жанр: Бойовик, Трилер.
Режисер: Вадим Шмельов.
У ролях: Андрій Мерзлікін, Максим Суханов, Оксана Акіньшина, Леонід Ярмольник, Анастасія Макєєва, Олег Штефанко, Андрій Ільїн.

Виробництво: Росія.
Тривалість: 1:45:16.

Якість: DVDRip.
Переклад: Оригінал (Російський).

Категорія: Бойовики / Військовi | Переглядів: 1416 | Дата: 22.10.2010| Коментарі (0)

У Камбоджі маленьких хлопчиків забирають у батьків і виховують їх як собак. В результаті природного відбору вижили дітки стають чудовими бійцями і найманими вбивцями. Хлопець на ім'я Пан (Едісон Чен) якраз з таких. Він приїжджає в Гонконг, для того щоб виконати "замовлення". По гарячих слідах на нього виходять два детективи. У результаті невмілих дій поліцейських та професіоналізму (або бажання вижити) Пана гине, все більше правоохоронців. І вже незрозуміло хто більше звір - вбивця-одинак або озвірілі поліцейські. А тут ще Пан закохався в дівчину-бомжиху і тепер вони пробираються в Камбоджі разом ...

Жанр: Бойовик.
Випущено: Гонконг.
Режисер: Чен За Шуй.
У ролях: Едісон Чен, Сем Лі, Лам Сюет, Хо Ям, Аск Лі.

Випущено: Гонконг.
Тривалість: 01:48:05.

Якість: DVDRip.
Переклад: Любительський (одноголосий).

Категорія: Бойовики / Військовi | Переглядів: 1430 | Дата: 22.10.2010| Коментарі (0)

Команда молодих агентів Інтерполу прибуває до Гонконгу, щоб дати свідчення проти місцевого кримінального авторитета Пуми. Серед них американський агент Енді Хай, тайваньський поліцейський Ваннесс Чан і місцевий законник Лок. Але озброєний конвой, що перевозив Пуму до суду, атакує группасеверо-корейських агентів під проводом міжнародного терориста Петроса Давінчі. І незабаром вулиці Гонконгу перетворюються в справжню бійню ...

Жанр: Бойовик, Детектив
Режисер: Деніел Лі / Daniel Lee /
У ролях: Саммо Хунг Кам-Бо / Sammo Hung Kam-Bo /, Майкл Бьен / Michael Biehn /, Jun-ho Heo, Ваннесс У / Vanness
Wu /, Лоуренс Чоу / Lawrence Chou /

Випущено: Гонконг.
Тривалість: 1:50:32.

Якість: DVDRip.
Переклад: Професійний (багатоголосий).

Категорія: Бойовики / Військовi | Переглядів: 1178 | Дата: 22.10.2010| Коментарі (0)

Керівник спеціального загону ФБР зі звільнення заручників Джек Бендер був звільнений з-за своєї нездатності працювати в команді.
А кілька місяців по тому він сам виявляється заручником на борту літака, захопленого групою озброєних терористів, що загрожують підірвати ядерну боєголовку в разі, якщо вони не отримають мільярд доларів.

Жанр: Бойовик, Трилер.
Режисер: Арман Мастрояні.
У ролях: Дін Кейн, Ентоні Майкл Холл, Ліа Томпсон, Вільям Форсaйт, Ерні Хaдсон, Трейсі Голд, Річард Раундтрі, Джудіт Хоаг, Санні Мабрі та ін

Випущено: США.
Тривалість: 2:42:05.

Якість: DVDRip.
Переклад: Професійний (багатоголосий).

Категорія: Бойовики / Військовi | Переглядів: 1255 | Дата: 22.10.2010| Коментарі (0)

У центрі сюжету виявляються письменник і переслідує його шпигун, який вірить, ніби той зберігає вкрадені його покійної нареченою діаманти на кілька мільйонів доларів.

Жанр: бойовик, трилер, комедія.
Режисер: Тібор Такач.
У ролях: Крістіан Слейтер, Кьюба Гудінг мл., Сара Енн Шульц, Кріста Кемпбелл, Роберт Джардіні, Локлін Манро, Домінік Сальваторе.

Випущено: США, Grand Army Entertainment.
Тривалість: 01:35:00.

Якість: DVDRip.
Переклад: Професійний (багатоголосий).

Категорія: Бойовики / Військовi | Переглядів: 1244 | Дата: 22.10.2010| Коментарі (0)

Історія подорожі хлопчика Чандрама Сінгх, під псевдонімом Чаммку, його родина була жорстоко вбита. Його ж переправили на південь. Там його поселили в табір, в якому сотень таких же як він, учили вбивати! Через кілька років навчання його відібрали за задумом RAW і IB. Він був натренований для того, що б вбивати. Він виявився найкращим у своїй справі. Політичні вбивства, міжнародні викрадання, зустрічі з впливовими людьми, все це він клацав як горіхи. Йому доручали найскладніші завдання, з якими він справлявся, навіть не замислюючись. Його життя змінило любов, яка раптово прийшла до нього, вона змінила його життя, показала красу і радість, проте його минуле заважає йому стати новою людиною ...

Жанр: трилер.
Режисер: Кабір Каушик.
У ролях: Бобі Деол, Пріянка Чопра, Ірфан Кхан, Аршад Варсі, Рітеш Дешмукх, Арья Баббар, Мукеш Бхатт, Денні Дензонгпа.

Випущено: Індія.
Тривалість: 1:45:37.

Якість: DVDRip.
Переклад: Професійний.

Категорія: Індійські | Переглядів: 1192 | Дата: 22.10.2010| Коментарі (0)

Історія актриси на ім'я Ріа, яка знімається в кліпах і рекламі, мріючи про великі ролях у кіно. Одного разу на зйомках її рятує каскадер Дев. Між ними зав'язуються романтичні відносини. В цей же час фахівець з кастингу Ріші Ганді пропонує їй головну роль у своєму фільмі, але з умовою, що вона поїде на кілька днів у Сімлу.По приїзді Ріа знайомиться з режисером Муні Ганді, який захоплений нею і схвалює її участь у фільмі. Але навколо героїні починають відбуватися дивні речі ...

Жанр: Триллер, детектив.
Режисер: Нірадж Патхак.
У ролях: Діно Мореа, Махіма Чаудхарі, Суман Ранганатхан, Разак Кхан, Ракха Савант, Говинд Намдео, Мадан Джейн, Ірфан Кхан.

Випущено: Індія.
Тривалість: 1:54:33.

Якість: DVDRip.
Переклад: Професійний.

Категорія: Індійські | Переглядів: 996 | Дата: 22.10.2010| Коментарі (0)

Під час загострення індо-пакистанського конфлікту в 1965 році Ранжіт Сінгх, армійський офіцер, випадково перетнув кордон і опинився в полоні ворога. В Індії у нього залишилася молода дружина ПАММ і сестра. Сестра закохана в виконавця народних пісень, і вони повинні одружитися. Але наречений дає обітницю - весілля не буде, поки її брат не повернеться додому. Офіційно він числиться як «безвісти зниклий». Довгі п'ять років, день за днем вони поступово втрачають надію на його повернення. Але одного разу ...

Жанр: Мелодрама.
Режисер: Раман Кумар.
У ролях: Санджай Датт, Табу, Махіма Чаудхарі, Чандрачур Сінгх, Рахул Дев.

Випущено: Індія.
Тривалість: 1:48:11.

Якість: DVDRip.
Переклад: Професійний (багатоголосий).

Категорія: Індійські | Переглядів: 1252 | Дата: 22.10.2010| Коментарі (0)

Популярний співак Хімеш Решаммія знаходить мрію свого життя, прий. Дівчина також закохана в нього і після завершення гастролей Хімеша в Німеччині, вони планують одружитися. Але життя вносить корективи в їх плани. Хімеша укладають підлогу варту за полозренію у вбивстві журналістки Наліі, причому є неспростовні докази його вини. Батько прий не бажає більше нічого чути про Хімеше і змушує її вийти заміж за іншого ...

Жанр: Триллер, мелодрама, драма.
Режисер: Чадха Прашанта.
У ролях: Хімеш Решаммія, Маліка Шерават, Ананд Махадеван, Радж Баббар, Ішіта, Райан Естрада, Сачин Кхедекар.

Випущено: Індія.
Тривалість: 2:04:12.

Якість: DVDRip.
Переклад: любительський.

Категорія: Індійські | Переглядів: 1182 | Дата: 22.10.2010| Коментарі (0)

Шарп і Харпер отримують депешу в якій Губернатор запрошує їх на бал і просить розібратися з бунтівником Читу. Шарп відмовляється, адже він більше не перебуває на службі у Його Величності. Тоді губернатор просить виконати його особисте прохання - супроводити наречену майора Юбер в форт Калімгон який знаходиться по дорозі до Калькутти, в яку спрямовуються Шарп і Харпер для відплиття до Англії ...

Жанр: Бойовик, драма, пригоди, військовий, історія.
Режисер: Том Клегг.
У ролях: Шон Бін, Дару О `Меллі, Керолайн Карвер, Майкл Кокрейн, Джонатан Койн, паяв Гхош, Мартін Хенкок, Девід Генрі, Раза Джеффрі.

Випущено: Великобританія, Celtic Production Company.
Тривалість: 1:41:54.

Якість: DVDRip.
Переклад: Професійний.

Категорія: Бойовики / Військовi | Переглядів: 1262 | Дата: 22.10.2010| Коментарі (0)

Тара (Шахан Госвамі) і Ніхіл (Рандіп Худа) закохана пара. Вона молода талановита актриса і співачка. Ніхіл процвітаючий бізнесмен. Але в їх маленькому любовному раю починаються проблеми. Ніхіл забуває надавати маленькі знаки уваги своїй коханій, які зміцнюють відносини. І настає день, коли Тара відмовляється прощати, розуміти і чекати. Вона вирішує діяти. У цей момент втручаються воістину містичні сили. Йому дається шанс зрозуміти, що жити потрібно лише сьогодні. Не можна відкладати на завтра нічого, тому що завтрашній день може не настати ...

Жанр: Мелодрама.
Режисер: Арджун Балі.
У ролях: Рандіп Худа, шаха Госвамі, Раті Агніхотрі, Кулбушхан Кхарбанда, Джайянт Кріплані.

Випущено: Індія.
Тривалість: 1:43:37.

Якість: DVDRip.
Переклад: Професійний (багатоголосий).

Категорія: Індійські | Переглядів: 1627 | Дата: 22.10.2010| Коментарі (0)

Звільнений з ФБР за надмірне застосування сили агент Марк Камінський працює шерифом у маленькому містечку. Але коли знадобилася людина, щоб потрапити до чиказьку мафію, колишнє начальство Марка вирішило, що краще за нього з цим завданням не впорається ніхто. Марку доведеться діяти без будь-якої підтримки місцевої поліції, нічого не знає про його таємну місію. Діючи поодинці проти цілого гангстерського синдикату, Марк повинен `взяти` могутнього і жорстокого главу чиказької організованої злочинності. У разі успіху Марка проголосять героєм і відновлять на службі. Марк охоче береться за справу. Він сповнений рішучості `залізною рукою` навести порядок в Чикаго ...

Жанр: Бойовик.
Режисер: Джон Ірвін.
У ролях: Арнольд Шварценеггер / Arnold Schwarzenegger /, Кетрін Херролд / Kathryn Harrold /, Даррен МакГевін / Darren McGavin /, Сем Уенамейкер / Sam Wanamaker /, Пол Шенар / Paul Shenar /, Стівен Хілл / Steven Hill /, Джо Регалбуто / Joe Regalbuto /, Роберт Дави / Robert Davi /, Ед Лоутер / Ed Lauter /, Бланш Бейкер / Blanche Baker.

Випущено: США.
Тривалість: 1:42:02.

Якість: DVDRip.
Переклад: Авторський, одноголосий.

Категорія: Бойовики / Військовi | Переглядів: 1378 | Дата: 22.10.2010| Коментарі (0)

Під час московського концерту американської зірки, якy відвідав російський прем'єр-міністр, терористи влаштовують диверсію. Всі входи і виходи заблоковані, а єдина надія багатотисячного натовпу - перкусійний барабанщик, у минулому служив у морській піхоті.

Жанр: бойовик, трилер.
Режисер: Дольф Лундгрен.
У ролях: Дольф Лундгрен, Мелісса Сміт, Христо Шопов, Девід Леджено, Захарі Бахаров, Івайло Герасько, Шеллі Вароді.

Випущено: США, Nu Image Films.
Тривалість: 1:41:04.

Якість: DVDRip.
Переклад: Любительський.

Категорія: Бойовики / Військовi | Переглядів: 1149 | Дата: 22.10.2010| Коментарі (0)

Ізгой, що живе спогадами про власне трагічне минуле, рятує від вірної смерті немовляти, виявившись вплутаним в урядову змову. Разом з повією, догоджати фантазії клієнтів про грудне вигодовування і бере на себе турботу про малюка, герой відлічує останні днинки двох корумпованих чиновників.

Жанр: Бойовики, Комедії, Пригоди.
Режисер: Майкл Девіс.
У ролях: Клайв Оуен, Моніка Беллуччі, Пол Джаматті, Грег БРАЙКО, Стівен МакХетті, Рамона Прінгл, Джейн Маклін, Сидні Менде-Гібсон, Лукас Менде-Гібсон, Кейлін Йеллоуліс, Деніел Пілон.

Виробництво: США, New Line Cinema.
Тривалість: 1:26:33.

Якість: DVDRip.
Переклад: Дубльований.

Категорія: Бойовики / Військовi | Переглядів: 1230 | Дата: 22.10.2010| Коментарі (0)

Він - холоднокровний і небезпечний злочинець. Він завжди працює один і ніколи не залишає слідів.
Дії разворачіваються в Санкт-Петербурзі.
Майор Кузнєцов зі своїми хлопцями з ГУВС беруть в оперативну розробку Соліста, небезпечного злочинця, який приїхав до Пітера нібито з метою «злити» фальшиві гроші. Намагаючись зупинити Соліста, гине друг і напарник Кузнєцова. З цієї причини Кузнєцов йде на співпрацю з процвітаючим бізнесменом Ігорем Самаріним, у якого власні рахунки з Солістом ...

Жанр: Детектив, бойовик.
Режисер: Віктор Татарський.
У ролях: Георгій Піцхелаурі, Олег Штефанко, Костя Панченко, Олександр Большаков, Євген Дятлов, Маріанна Коробейнікова, Сергій Чудаков, Сергій Гамов, Сергій Кошонін, Олег Чернов.

Виробництво: Росія.
Тривалість: 1:34:58.

Якість: DVDRip.
Переклад: Оригінал (Російський).

Категорія: Детективи | Переглядів: 1519 | Дата: 22.10.2010| Коментарі (0)

Після своїх останніх пригод в Майамі, Френк Мартін вирішив поміняти роботу «перевізника» на спокійне і відокремлене життя у французькій Рив'єрі. Але його планам не судилося збутися, коли до нього звернувся колишній солдат із загону «Дельта» Йонас Джонсон. Він розповів, що за замовленням корпорації «Ecocorp», що займається переробкою та утилізацією відходів, викрадена Валентина - дочка українського міністра з охорони навколишнього середовища Леоніда Фазільова - щоб шляхом здирства отримати офіційний дозвіл для утилізації отруйних відходів в Україні. Тепер завдання героя - доставити Валентину через Європу до Одеси. Щоб забезпечити виконання завдання, Джонсон одягає Френку і Валентині електронні браслети, які можуть вибухнути, якщо їх володарі віддаляються на 20 метрів від автомобіля. Виконуючи це завдання, головному героєві доведеться зіткнутися з новими небезпеками, які пов'язані не тільки з його замовленням ...

Жанр: бойовик.
Режисер: Олів'є Мегатон.
У ролях: Джейсон Стетхем, Наталя Рудакова, Франсуа Берлеан, Роберт Неппер, Ерун Краббе, Алекс Коболд, Девід Атракчі, Ян Сандберг, Ерік Ебоні, Девід Камменос.

Випущено: Франція, Europa Corp.
Тривалість: 1:35:06.

Якість: DVDRip.
Переклад: Дубльований.

Категорія: Бойовики / Військовi | Переглядів: 1702 | Дата: 22.10.2010| Коментарі (0)

Колишній співробітник спецпідрозділу Френк Мартін, відомий також як Перевізник, йде від справ та поселяється в Маямі, де влаштовується шофером в багату сім'ю.З маленьким сином цього сімейства у нього зав'язуються дружні відносини.
Коли ж хлопчика викрадають, Мартіну доводиться використовувати свої професійні навички, щоб повернути хлопчину в цілості й схоронності, а також розкрити зловісний план викрадача ...

Жанр: Бойовики, Трилери, Кримінал.
Режисер: Луї Летер'є / Louis Leterrier /.
У ролях: Джейсон Стетем / Jason Statham /, Ембер Валлетта / Amber Valletta /, Хантер Кларі / Hunter Clary /, Джефф Чейз / Jeff Chase /, Франсуа Берлеан / Francois Berleand /, Кіт Девід / Keith David /.

Виробництво: 20th Century Fox.
Тривалість: 1:24:01.

Якість: DVDRip.
Переклад: Дубльований.

Категорія: Бойовики / Військовi | Переглядів: 1257 | Дата: 22.10.2010| Коментарі (0)

Колись Френк Мартін служив у частинах особливого призначення, а зараз влаштувався на середземноморському узбережжі Франції, заробляючи собі на життя перевезенням різних вантажів.
Виконуючи секретні і деколи небезпечні завдання, Френк дотримується трьох основних правил: 1. ніколи не порушувати умов угоди 2. ніяких імен 3. ніколи не заглядати в багаж. Останній вантаж, схоже, нічим не відрізняється від всіх інших.Однак обставини змушують порушити Френка правило номер три. Два інших заборони, від яких залежать безпека і життя Френка, також скоро порушуються. У результаті «перевізник» опиняється на шляху, на якому його чекають небезпечні і непереборні перешкоди.

Жанр: Бойовики, Трилери, Кримінал.
Режисер: Луї Летер'є, Корі Юен.
У ролях: Джейсон Стетем, Кі Шу, Метт Шульце, Франсуа Берлеан, Рік Янг, Дуг Ренд, Тоніо Десканвель.

Виробництво: Europa Corp. / TF1 Films Productions (Франція, США).
Тривалість: 1:26:27.

Якість: DVDRip.
Переклад: Дубльований.

Категорія: Бойовики / Військовi | Переглядів: 1905 | Дата: 22.10.2010| Коментарі (0)

Аджай, інспектор з кримінальної департаменту поліції важко поранений у перестрілці і прикутий до інвалідного крісла. Він просить свою дружину Аншіту допомогти йому піти з життя, попередньо застрахувавши своє життя на 50 млн. рупій Вона начебто згодна, так як у неї любовний роман з Санджу, зведеним братом чоловіка, який нещодавно повернувся з США і обіцяє їй райське життя в цій країні. Однак події розвиваються за зовсім іншим сценарієм. Несподівано гинуть Аншіта і Санджу.

Жанр: Трилер.
Режисер: Нірадж Патхак.
У ролях: Санні Деол, Ірфан Кхан, Іша Коппікар, Конкона вересня Шарма, Арав Чаудхрі, Арьян Вейд.

Випущено: Індія.
Тривалість: 2:04:40.

Якість: DVDRip.
Переклад: Любительський.

Категорія: Індійські | Переглядів: 1328 | Дата: 22.10.2010| Коментарі (0)

Самим звичайним ранком банда грабіжників захоплює банк і бере в заручники всіх, хто в ньому перебуває. Поліція оточує будівлю банку. Ватажок банди Лоренц вимагає викликати парламентера, наполягаючи на тому, що їм може бути тільки детектив Коннерс. А так як Коннерс значиться в поліції «на поганому рахунку», до нього приставляють напарника - новачка Деккера. Поки Коннерс веде переговори, у банк уривається поліцейський спецназ. У почався хаосі грабіжникам вдається змішатися із заручниками й вислизнути з банку. Але найдивнішим виявилося те, що грабіжники не винесли із собою ні єдиного цента ...

Жанр: Бойовик, кримінал, драма.
Режисер: Тоні Гігліо.
У ролях: Джейсон Стетхем, Райан Філіпп, Уеслі Снайпс, Генрі Черні, Джессіка Стін.

Випущено: США.
Тривалість: 1:41:59.

Якість: DVDRip.
Переклад: Дубльований.

Категорія: Бойовики / Військовi | Переглядів: 1359 | Дата: 22.10.2010| Коментарі (0)

Аладін Чаттерджі, що живе у вигаданому місті Бажання, сирота, якого з дитинства третирує Касій і його банда. Але його життя змінюється, коли Жасмін дає йому чарівну лампу - в ній живе джин на ім'я Геній. Джин, бажаючи виконати три бажання і тим самим закінчити «контракт» з лампою, створює Аладіну труднощі до тих пір, поки не з'являється загроза з боку колишнього джина на ім'я Інспектор манежу ...

Жанр: Пригоди.
Режисер: Суджой Гхош.
У ролях: Амітабх Баччан, Рітеш Дешмукх, Санджай Датт, Жаклін Фернандес, Ратна Патхак, Сахіл Кхан.

Випущено: Індія.
Тривалість: 2:12:00.

Якість: DVDRip.
Переклад: Професійний.

Категорія: Індійські | Переглядів: 2674 | Дата: 22.10.2010| Коментарі (0)

На радянську ще територію одного з гірських районів кордону проникає банда афганських "моджахедів". Їм необхідно підірвати заряди, щоб викликати сходження снігових лавин, які повинні знищити селища, мости і трубопровід. Пробиваючись гірськими стежками, "духи" стикаються з невеликим загоном прикордонників. У нерівному бою велика честь пограннаряда гине. Єдиний, що залишився в живих радист потрапляє в полон. Волею випадку до рук бандитів потрапляють дві студентки, які займаються археологічними розкопками в цьому районі. Борис Хмельницький у ролі ватажка бандитів. Понкратов-Чорний грає прапорщика з досвідом Афганської війни.

Жанр: Бойовик.
Режисер: Іван Соловов.
У ролях: Олександр Панкратов-Чорний, Борис Хмельницький, Олена Кондулайнен, Володимир Трещалов, Віктор Павлов, Джаміля Агамурадова та ін

Виробництво: СРСР.
Тривалість: 1:14:40.

Якість: DVDRip.
Переклад: Оригінал (Російський).

Категорія: Бойовики / Військовi | Переглядів: 1527 | Дата: 22.10.2010| Коментарі (0)

Після відставки армійський офіцер Сурьявір Сінгх довгий час не може знайти себе і коротає ночі в обнімку з пляшкою віскі. Одного разу йому дзвонить старий армійський приятель і пропонує в Бангкоку місце охоронця 8-річної дочки своїх добрих знайомих. З цього моменту життя Сурьявіра наповнюється змістом, він дуже сильно прив'язується до своєї нової підопічної, пустунці Анаміке. Але приходить біда, Анаміке викрадають і вимагають нечуваний викуп ...

Жанр: бойовик, кримінал.
Режисер: Апурва Лакхія.
У ролях: Амітабх Баччан, Арджун Рампал, Перізет Заребіен, Дайя Шанкар Пандея, Рахендранат Зутші, Rucha Vaidya, Vikram Chatwal.

Випущено: Індія.
Тривалість: 2:20:30.

Якість: DVDRip.
Переклад: Професійний.

Категорія: Індійські | Переглядів: 1334 | Дата: 22.10.2010| Коментарі (0)

Історія молодого хлопця, який повернувся з Афганістану і не витримав випробувань в умовах мирного життя. Вступивши у протиборство з мафією, герой сам стає злочинцем ...

Жанр: Бойовик.
Режисер: Олександр Муратов.
У ролях: Дмитро Пєвцов, Армен Джигарханян, Євгеній Євстигнєєв, Володимир Самойлов, Юрій Назаров, Валерій Носик, Лев Пригунов, Борис Щербаков, Віктор Філіппов, Борис Клюєв, Ігор Ясулович, Тетяна Скороходова, Володимир Анікін, Володимир Єрьомін, Олександр Аржіловскій, Борис Бачурін , Лариса Віккел, Шавкат Газієв, Вадим Яковлєв, Володимир Піцек.

Виробництво: СРСР.
Тривалість: 1:23:30.

Якість: DVDRip.
Переклад: Оригінал (Російський).

Категорія: Бойовики / Військовi | Переглядів: 2178 | Дата: 22.10.2010| Коментарі (0)

Після смерті дружини Парі, яка загибла у автокатастрофі, Рішаб залишається відданим її і не хоче нікого впускати у своє особисте жізнь.Поетому, коли нова співробітниця його фірми Дхані зізнається йому в коханні, він залишається равнодушним.Но несподівано з'ясовується, що існує незримий зв'язок Дхані з Парі ...

Жанр: мелодрамма.
Режисер: Атул Агніхотрі.
У ролях: Салман Кхан, Пріті Зінту, Бхуміка Чавла.

Випущено: Індія.
Тривалість: 2:13:45.

Якість: DVDRip.
Переклад: Професійний.

Категорія: Історичні | Переглядів: 1319 | Дата: 21.10.2010| Коментарі (0)

Любов не знає перешкод, вона тягнеться із сторіччя в сторіччя, з життя в життя.Безстрашний Бхайрава гине в 1600 році так і не зізнавшись у любові принцесі Мітре. Через 400 років їхня історія триває ...

Жанр: Пригоди, драма.
Режисер: С.С. Раджамоулі.
У ролях: Рам Чаран котедж, Каджал Агарвал, Сарат Бабу, Суніл, Браманандам.

Випущено: Індія.
Тривалість: 2:44:36.

Якість: DVDRip.
Переклад: Любительський.

Категорія: Індійські | Переглядів: 1401 | Дата: 21.10.2010| Коментарі (0)

3разковий зек Френк Леоні стає мішенню жорстокого й винахідливого Драмгула, що мріє згноїти його в тюрязі.

Жанр: трилер, бойовик, драма, кримінал.
Режисер: Джон Флінн.
У ролях: Сильвестр Сталлоне, Доналд Сазерленд, Сонні Лендем, Джон Еймос, Дарленн Флюгел, Том Сайзмор.

Виробництво: США.
Тривалість: 1:41:14.

Якість: DVDRip.
Переклад: Професійний (багатоголосий).

Категорія: Трилери | Переглядів: 1293 | Дата: 21.10.2010| Коментарі (0)

Ауро - 13 річний хлопчик, що страждає від невиліковної хвороби прогеріі. Хоча зовні він виглядає 80 літнім старцем, за своїм фізичному розвитку він не відстає від своїх однолітків. Хлопчик захоплюється грою в крикет і мріє знайти батька.Одного разу, до школи приїздить депутат парламенту Амол Арте, щоб вручити Ауро кубок за перемогу на конкурсі ...

Жанр: Драма.
Режисер: Р. Балки.
У ролях: Амітабх Баччан, Абхішек Баччан, Відья Балан, Пареш Рава.

Випущено: Індія.
Тривалість: 2:15:38.

Якість: DVDRip.
Переклад: Любительський.

Категорія: Індійські | Переглядів: 1184 | Дата: 21.10.2010| Коментарі (0)

Проблема дітей та батьків актуальна у всьому світі. Чи завжди батьки розуміють своїх дітей? У учня 11 класу Навніта схильність до гуманітарних наук, проте батько будь-що-будь хоче зробити з нього інженера. У хвилину відчаю підліток кінчає життя самогубством. Його друзі звертаються за допомогою до адвоката Санджай, вимагають покарати батька - самодура ...

Жанр: Драма.
Режисер: Удджвал Сінгх.
У ролях: Мітхун Чакраборті, Пріяш Сінгх, Раті Агніхотрі, Канвалджіт Сінгх.

Випущено: Індія.
Тривалість: 2:12:21.

Якість: TVRip.
Переклад: Професійний.

Категорія: Бойовики / Військовi | Переглядів: 1206 | Дата: 21.10.2010| Коментарі (0)

У поліцейську ділянку на околиці міста переведений новий інспектор - Вінсент Дріе. І він починає розслідувати справи, на які всі давно махнули рукою. Він бачить те, що ніхто не насмілюється помічати. Він висуває звинувачення незважаючи на чини і обличчя.

Жанр: бойовик, трилер, кримінал.
Режисер: Клод-Мішель Ром.
У ролях: Рішар Беррі, Паскаль Елбе, Забу Брайтмен, Айсса Майга, Бернар Бланкан, Джулейн Лондез, Мусса Мааскрі, Фрідерік Сорель, Жеральд Ларош, Жан-Луї Лока.

Випущено: Франція, Les Films de la Suane.
Тривалість: 1:34:01.

Якість: DVDRip.
Переклад: Професійний (багатоголосий).


Категорія: Бойовики / Військовi | Переглядів: 1245 | Дата: 21.10.2010| Коментарі (0)

У дорожній аварії з вини холодного, розважливого бізнесмена гинуть батьки чотирьох дітей. За вироком суду, щоб не потрапити у в'язницю, йому доведеться взяти на себе турботу про них. Але діти жадають помсти і не збираються вести мирне співіснування з вбивцею їх батьків. І тут з'являється няня - ангел з небес - з місією об'єднати нову сім'ю.

Жанр: Сімейний, комедія, фентезі.
Режисер: Куна Колі.
У ролях: Саіф Алі Кхан, Рані Мукхерджі, Аміші Патель, Ріші Капур, Раззаком Кхан, шарат Саксена, Махеш Тхакур, Айюші Бурман, Рачіті Сіда, Акшат Чопра, Таранов Раджа Карур, Бейбі Шрія Шарма.

Випущено: Індія.
Тривалість: 2:17:04.

Якість: DVDRip.
Переклад: Професійний.

Категорія: Індійські | Переглядів: 1248 | Дата: 21.10.2010| Коментарі (0)

Триллер-нуар від культового художника коміксів. Денні Кольту, детективові в масці, відомому всьому місту як «Месник», належить битися з психопатом - вченим по кличці «Спрут», що вбиває кожного, хто побачить його обличчя, і плануючим стерти з лиця землі Централ-Сіті.

Жанр: бойовик, трилер, комедія, пригоди.
Режисер: Френк Міллер.
У ролях: Семюел Л. Джексон, Єва Мендес, Скарлетт Йоханссон, Гебріел Махт, Джеймі Кінг, Сара Полсон, Ден Геррітом, Артур Кет, Кимберлі Кокс, Брайан Лучеро, Девід Б. Мартін, Френк Міллер.

Випущено: США, Lionsgate.
Тривалість: 1:33:32.

Якість: DVDRip.
Переклад: Любительський.
Категорія: Трилери | Переглядів: 1244 | Дата: 21.10.2010| Коментарі (0)

Картік Нараян несподівано усвідомлює, що він зовсім не пристосований до життя.На роботі його третирує начальник, а з дівчиною, яку він любить три роки, він не може освідчитися в коханні навіть по Інтернету. Одного разу в 5 годин ранку, коли він хоче запити водою снодійні таблетки, лунає телефонний дзвінок, і незнайомий голос почав вчити його розуму - розуму ...

Жанр: Триллер, комедія.
Режисер: Віджай Лалвані.
У ролях: Фархан Акхтар, Діпіка Подукон, Рам Капур, шефа Шетті, Віпін Шарма.

Випущено: Індія.
Тривалість: 2:35:20.

Якість: DVDRip.
Переклад: Любительський.

Категорія: Індійські | Переглядів: 1049 | Дата: 21.10.2010| Коментарі (0)

Серіали DIvX

Страшна красуня / Страшная красавица (2012) Фільми DivX- Дивитись серіали онлайн
Татусеві дочки. Суперневести / Папины дочки. Суперневесты (2012) Серіали DIvX- Дивитись серіали онлайн
Матуся моя (1-4 серії з 4) / Мамочка моя (2011) Серіали DIvX- Дивитись серіали онлайн
Батьківський інстинкт (1-4 серія з 4) / Отцовский инстинкт (2012) Серіали DIvX- Дивитись серіали онлайн
Була тобі кохана (1-4 серії з 4) / Была тебе любимая (2011) Серіали DIvX- Дивитись серіали онлайн
Небесні родичі (8 серій з 8) / Небесные родственники (2011) Серіали DIvX- Дивитись серіали онлайн
Не було б щастя (1-4 серия из 4) / Не было бы счастья  (2012) Серіали DIvX- Дивитись серіали онлайн
Салямі (4 серии из 4) / Салями (2011) Серіали DIvX- Дивитись серіали онлайн
Пощастить у коханні (1-4 серія з 4) / Повезет в любви (2012) Серіали DIvX- Дивитись серіали онлайн
Смугасте щастя / Полосатое счастье (2012) серіали DivX- Дивитись серіали онлайн
Білі троянди надії (4 серії з 4) /  Белые розы надежды (2011) Серіали DIvX- Дивитись серіали онлайн
Небесний суд / Небесный суд (1-4 серия из 4) (2012) Серіали DIvX- Дивитись серіали онлайн

У нашому кінопалац Ви знайдете різноманітні стрічки вітчизняного і зарубіжного виробництва. Усі фільми представлені у кодуванні DivX. Цей формат дозволяє здійснювати перегляд онлайн фільмів у якості яка значно перевищує FLV.

Бажаємо Вам приємного перегляду.

І хоч нині кількість фільмів онлайн запропонованих до перегляду не велика, адміністрація сайту докладає усіх зусиль для подальшого розширення ресурсу і поліпшення його якості.