Вівторок, 23.04.2024, 16:25

Вітаю Вас Гость | RSS

На межі / Man on a Ledge (2012)фільми онлайн Місія нездійсненна: Протокол Фантом / Mission: Impossible - Ghost ProtocolДивитись фільми онлайн 7 днів і ночей з Мерилін / My Week with Marilyn фільми онлайн 4 дні в травні / 4 дня в мае фільми онлайн Хроніка / Chronicle (2012)фільми онлайн На Байкал (2011)фільми онлайн Сутичка / The Grey (2012)фільми онлайн Спочатку кохання, потім весілля (2011)фільми онлай Висоцький. Дякую, що живий (2011)фільми онлайн дивитись Час / In Time (2011)фільми онлайн дивитись Дім / Дом (2011) Дивитись фільми онлайн Як вкрасти хмарочос / Tower Heist (2011) DVDRipДивитись фільм онлайн П'ять наречених / Пять невест (2011)фільми онлайн Мальчишник 2: Из Вегаса в Бангкок / The Hangover Part II (2011) фільми онлайн дивитись Перший месник / Captain America: The First Avenger (2011)Дивитись фільми онлайн Ріо / Рио (2011)фільми онлайн Лінкольн для адвоката / The Lincoln Lawyer (2011)фільми онлайн Митниця дає добро / Rien а declarer (2010)фільми онлайн Орел Дев'ятого легіону (2011) DVDRipфільми онлайн Пирамммида (2010)фільми онлайн Залізний лицар / Ironclad (2011)Дивитись фільми онлайн
прокрутить вправо
прокрутить влево

Пошук

 
[Розширений пошук]
За алфавітом: За жанром: За роком:
Вибрати фільми:
А Б В Г Д Е Є Ж З І Ї К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ю Я
Нові фільми Популярні фільми Нові серіали Популярні серіали

Фільми DIvX

На цей раз гітарист Ель Марьячи намагається перешкодити могутньому наркобарону Баррільо повалити президента Мексики. Це завдання він отримує від продажного агента ЦРУ Сендса, який не хоче ризикувати власним життям заради порятунку життя глави чужої держави. Пригоди Ель Марьячи починаються на тлі прийдешньої революції, загальної плутанини і кровної помсти. Головний герой чудово справляється як з гітарою, так і з пістолетом, і, незважаючи на всі труднощі й рани, завжди домагається успіху ...

Жанр: Бойовик, Кримінал, Детектив, Політика.
Режисер: Роберт Родрігес.
У ролях: Антоніо Бандерас, Сальма Хайєк, Джонні Депп, Рубен Блейдс, Єва Мендес, Віллем Дефо, Міккі Рурк, Денні Трехо, Енріке Іглесіас, Марко Леонарді, Чіч Марін.

Випущено: США.
Тривалість: 1:37:34.

Якість: DVDRip.
Переклад: Професійний (багатоголосий).

Категорія: Бойовики / Військовi | Переглядів: 1437 | Дата: 25.10.2010| Коментарі (0)

Джекі Чан грає сироту Бака, який завжди мріяв стати спецагентом. З дитинства вивчав бойові мистецтва. Одного разу допоміг поліції в затриманні грабіжників банку. Бак постійно стикається з підозрілими фактами про минуле життя свого батька, який за словами приватного детектива Ліу є мільйонером. Детектив переконав Бака відправитися на зустріч з «батьком» до Туреччини, а потім Корею.Бак і не здогадується, що його батько фактично виявляється північно-корейським шпіоном.Такім чином сирота стає адрессатом для відвідувань його поруч таємничих людей. Він навіть не припускав, що виявиться заплутаним у справі зі злодійством вірусу, що викликає рак легень, з американського урядового наукового департаменту. І тепер йому доведеться використовувати все своє вміння й хоробрість, щоб зупинити вірус від влучення не в ті руки ...

Жанр: бойовик, трилер, комедія.
Режисер: Тедді Чан.
У ролях: Джекі Чан; Ерік Цан; Вівіан Хсю; мін Кім; Hsing-kuo Wu; Альфред Чунг; Ентоні Рене; Джонс Глорі; Саймон Бредлі; Джеймс Аллан.

Випущено: Гонконг.
Тривалість: 1:23:43.

Якість: DVDRip.
Переклад: Дубльований.

Категорія: Бойовики / Військовi | Переглядів: 1331 | Дата: 25.10.2010| Коментарі (0)

Відчайдушний панджабскій хлопець Самір викрадає Зару, дружину бізнесмена Джатін Кампані, відвозить її на віллу Вудсток і вимагає за неї викуп в розмірі 5 млн. рупій. Екстравагантна жінка таким чином хоче перевірити, як сильно її любить чоловік. Однак Зара несподівано помирає ....

Жанр: Трилер.
Режисер: Хансал Мехта.
У ролях: Санджай Датт, Гюльшан Гроувер, Арбаз Кхан, Сачин Кхедекар, Неха Оберой.

Випущено: Індія.
Тривалість: 1:34:25.

Якість: DVDRip.
Переклад: Професійний (багатоголосий).

Категорія: Індійські | Переглядів: 1118 | Дата: 25.10.2010| Коментарі (0)

Він хотів одного - зникнути. Замість цього за Борном тепер полюють люди, які зробили його таким, яким він є. Він втратив пам'ять і людину, яку він любив. Але його не вдається стримати навіть новому поколінню професійних вбивць. У нього тільки одна мета: повернутися до початку і дізнатися ким він був, Джейсон Борн.
Він кидається від Москви до Парижа, через Мадрид і Лондон в Танжер і Нью-Йорк, намагаючись розкрити останні загадки свого минулого, у той час як урядові агенти і Інтерпол намагаються перешкодити йому відновити всю картину до кінця.

Жанр: Бойовики, Трилери.
Режисер: Пол Грінграсс.
У ролях: Метт Деймон, Джулія Стайлз, Девід Стретейрн, Скотт Гленн, Педді Консідайн, Едгар Рамірез.

Виробництво: США, Universal Pictures.
Тривалість: 1:51:55.

Якість: DVDRip.
Переклад: Дубльований.

Категорія: Бойовики / Військовi | Переглядів: 1324 | Дата: 25.10.2010| Коментарі (0)

Вночі поліція виявила труп молодої жінки. Всі докази показують, що злочинець - Джіммі. Він працює інженером-механіком вдень і на дискотеці DJ вночі, також він повинен сплатити борг свого батька. Джиммі зізнається у вбивстві і його засуджують до смерті. Чому молода людина зробила це злочин? Тільки Джиммі знає правду.

Жанр: Трилер.
Режисер: Раджів Н.C. Сіппі.
У ролях: Мімох Чакраборті, Вівана, Зульфія Заєд, Раті Агніхотрі, Рахул Дів, Шакті Капур.

Випущено: Індія.
Тривалість: 1:50:34.

Якість: DVDRip.
Переклад: Професійний.

Категорія: Індійські | Переглядів: 1267 | Дата: 25.10.2010| Коментарі (0)

Суперагент ЦРУ Джейсон Борн знов виявляється підставленим і змушений крім покладеної на нього завдання державного значення рятувати себе, а заодно й інших небайдужих йому людей.
У процесі виконання місії доля заносить Борна в Росію, де його чекає безліч характерних для країни, але незвичних західній людині сюрпризів.

Жанр: Бойовики.
Режисер: Пол Грінграсс.
У ролях: Метт Деймон, Франка Потенте, Джоан Аллен, Брайан Кокс, Джулія Стайлс.

Виробництво: Німеччина, США.
Тривалість: 1:48:31.

Якість: DVDRip.
Переклад: Дубльований.


Категорія: Бойовики / Військовi | Переглядів: 1045 | Дата: 25.10.2010| Коментарі (0)

Санджай Датт грає батька, дочку якого викрадають прямо у нього з під носа. Але викрадачі ще не усвідомили у яку заворушку вони потрапили, адже Санджай Датт готовий знищити всіх, щоб повернути свою дочку назад.

Жанр: трилер, кримінал.
Режисер: Санджай Гадшві.
У ролях: Санджай Датт, Імран Кхан, Мініша Ламба, Бачачи Малваде, Парт Давей.

Випущено: Індія.
Тривалість: 2:21:54.

Якість: DVDRip.
Переклад: Професійний (багатоголосий).

Категорія: Індійські | Переглядів: 1383 | Дата: 25.10.2010| Коментарі (0)

Джамал Малік, 18-річний сирота з трущоб в Мумбаї, всього в одному кроці від перемоги в телегрі «Хто хоче стати мільйонером?» І виграшу 20 мільйонів рупій.Перервавши гру, його заарештовує поліція за підозрою в шахрайстві. Звідки молодик, що виріс на вулиці, може знати так багато?

Жанр: комедія, мелодрама, драма, кримінал.
Режисер: Денні Бойл, Лавлін Тандан.
У ролях: Дев Патель, Фрейда Пінто, Мадхур Мітталом, Аніл Капур, Ірфан Кхан, Саубрабх Шукла, Ражендранат Зутші.

Випущено: Індія.
Тривалість: 2:00:34.

Якість: DVDRip.
Переклад: Професійний.

Категорія: Індійські | Переглядів: 1666 | Дата: 25.10.2010| Коментарі (0)

Уявіть собі, що значить бути одним з найбільш успішних підприємців країни.Санджай Сінгханья (Аамір Хан) - багатий і успішний бізнесмен, який володіє компанією з виробництва стільникових телефонів. Калпана (Асин) - модель, яка любить похвалитися перед друзями. Вона вигадує і розповідає всім історію про свій роман із Санджаєм, хоча насправді вони навіть не знайомі. Санджай, дізнавшись про цю історію, вирішує прояснити ситуацію і розвіяти ілюзії своєї анонімної шанувальниці. Але по дорозі він бачить красиву дівчину, що допомагає групі дітей-інвалідів перейти дорогу. Санджай закохується з першого погляду.Пізніше він дізнається, що дівчина, яку він зустрів, працює моделлю, і її звуть Калпана, що саме ця дівчина видає себе за його подругу. Санджай знайомиться з Калпаною, але приховує своє справжнє ім'я. Між ними зароджується любов ...

Жанр: Бойовик, трилер, мелодрама, драма, детектив.
Режисер: А.Р. Муругадос.
У ролях: Тінну Ананд, Асин, Вібха Чіббер, Суніл Гроувер, Амір Кхан, Джія Кхан, Ріяз Кхан, Анджум Раджабаліi, Сона Сегал, Халід Сіддікуі.

Випущено: Індія.
Тривалість: 3:04:43.

Якість: DVDRip.
Переклад: Любительський.

Категорія: Індійські | Переглядів: 1515 | Дата: 25.10.2010| Коментарі (0)

Ватажок зграї мародерів Семен орудує в закритій радіаційній зоні. Покинуті людьми речі, коштовності і техніка стають легкою здобиччю злочинців, що діють під прикриттям влади та міліції.

Жанр: бойовик.
Режисер: Віктор Дерюгін.
У ролях: Юозас Кіселюс, Віктор Костромін, Станіслав Садальський, Марина Гайзідорская, Віктор Михайлов, Вітаутас Томкус, Михайло Пахоменко ...

Виробництво: СРСР.
Тривалість: 1:15:35.

Якість: DVDRip.
Переклад: Оригінал (Російський).

Категорія: Бойовики / Військовi | Переглядів: 1308 | Дата: 25.10.2010| Коментарі (0)

У служительниці закону Кері є всього три дні на те, щоб за допомогою пілота вертольота зловити першого серійного вбивцю в історії Антарктиди, після чого континент накриє полярна ніч ...

Жанр: бойовик, трилер, драма, кримінал.
Режисер: Домінік Сена.
У ролях: Кейт Бекінсейл, Гебріел Махт, Том Скерріт, Коламбус Шорт, Алекс О `Лахлан, Шоун Дойл, Джоель З. Келлер, Джессі Тодд, Артур Холден.

Випущено: США, Канада.
Тривалість: 1:33:54.

Якість: DVDRip.
Переклад: Дубльований.

Категорія: Бойовики / Військовi | Переглядів: 1192 | Дата: 25.10.2010| Коментарі (0)

Команда італійського риболовецького судна знаходить у водах Середземного моря тіло чоловіка. У нього два кульові поранення в спині і імплантований в стегно мікрофільм, помічений номером швейцарського банку. Коли незнайомець опам'ятовується, виявляється, що він не пам'ятає хто він, і що з ним трапилося, проте він може говорити на декількох мовах і володіє іншими незвичайними здібностями.
Отримавши в Цюріху гроші з вказаного банківського рахунку, він дізнається своє ім'я Джейсон Борн. Але справжнє це його ім'я чи ні? Намагаючись відновити своє минуле, він знаходить свою адресу в Парижі, але разом з цим розуміє, що відстежується вбивцею. Борн умовляє німецьку студентку Мері відвезти його до Парижа, щоб з'ясувати все про своє минуле і зрозуміти, хто хоче його вбити ...

Жанр: Бойовики, Детектив.
Режисер: Дуг Ліман.
У ролях: Метт Деймон, Франка Потенте, Кріс Купер, Клайв Оуен, Брайан Кокс, Джулія Стайлс.

Виробництво: Німеччина, Чехія, Universal Pictures.
Тривалість: 1:53:36.

Якість: DVDRip.
Переклад: Дубльований.

Категорія: Бойовики / Військовi | Переглядів: 1390 | Дата: 25.10.2010| Коментарі (0)

Лічені години залишаються до закриття 13-го поліцейського ділянки. Але поки його співробітники на чолі з сержантом Роуніком готуються до зустрічі Нового року, снігова буря розвертає до них спецавтобус зі злочинцями. У їх числі і тільки що захоплений гангстер Меріон Бішоп.

Жанр: Бойовик, Триллер, Драма, Кримінал
Режисер: Жан-Франсуа Ріше
У ролях: Етан Хоук, Лоренс Фішберн, Гебріел Бірн, Марія Біло, Дреа Де Маттео, Джон Легуізамо, Брайан Деннехі, Джа Рул, Каррі Грехем, Аїша Хіндс ...

Випущено: США, Франція.
Тривалість: 1:48:49.

Якість: DVDRip.
Переклад: Професійний (багатоголосий).

Категорія: Бойовики / Військовi | Переглядів: 1258 | Дата: 25.10.2010| Коментарі (0)

Шериф графства Макнейра Буфорд Пассер, залишався на своєму посту три терміни поспіль. За час своєї служби він відчайдушно боровся зі злочинністю, не раз вступаючи в нерівну сутичку. Після вбивства його коханої дружини він відчув себе абсолютно безпорадним. Але от солдатів особливих військ армії США Кріс Ваугн повертається додому, сподіваючись налагодити невеликий сімейний бізнес, за час його відсутності багато що змінилося ...

Жанр: бойовик, трилер, комедія, драма, біографія
Режисер: Кевін Брей
Актори: Дуейн «Скеля» Джонсон, Джоні Ноксвіл, Ніл МакДонаф, Крістен Уїлсон, Ешлі Скотт ...

Випущено: США.
Тривалість: 1:22:48.

Якість: DVDRip.
Переклад: Професійний (багатоголосий).

Категорія: Бойовики / Військовi | Переглядів: 1518 | Дата: 25.10.2010| Коментарі (0)

У багатого торговця Чарльза Хауарда дозріває ідея - продати землі фермерів промисловцям під фабрики і заводи. Він наймає бандита Тейта, щоб той будь-якими способами очистив територію від фермерських поселень. Обурені злочинним свавіллям, фермери кинули виклик Тейту і його головорізів ...

Жанр: Бойовик, мелодрама, драма, пригоди, вестерн.
Режисер: Крейг Р. Бекслі.
У ролях: Каспер Ван Дін, Брюс Бокслейтнер, Ернест Боргнайн, Джефф Кобер, Джек Ноузворфі, Вільям Атертон, Джейк Томас, Родні Скотт, Дірдрі Куінн, Вікторія Чала.

Випущено: США.
Тривалість: 1:31:36.

Якість: DVDRip.
Переклад: Професійний (багатоголосий).

Категорія: Бойовики / Військовi | Переглядів: 1271 | Дата: 25.10.2010| Коментарі (0)

Для сина боса мафії помилки і відчуття - непростима розкіш. Метті довелося дорого заплатити, щоб зрозуміти це. Після довгих пошуків «законної» роботи він звертається до батька, і той дає йому шанс ...

Жанр: Бойовик, Триллер, Комедія, Драма, Кримінал
Режисер: Брайан Коппельман, Девід Левієн
У ролях: Беррі Пеппер Ендрю Деволі Сет Грін Він Дізель Джон Малкович Артур Дж. Наскарелла Том Нунен Ніколас Паско Шоун Дойл Кевін Гейдж ...

Випущено: США.
Тривалість: 1:31:36.

Якість: DVDRip.
Переклад: Професійний (багатоголосий).

Категорія: Кримінал | Переглядів: 2113 | Дата: 25.10.2010| Коментарі (0)

"Захоплення" - фільм у жанрі екшн-трилер. Оповідання будується навколо Вікрама Мадана, який працює авіаційним техніком в аеропорту Чандігарх. Він досить-таки замкнутий, і всі його спілкування з зовнішнім світом зводиться до начальника служби безпеки - Раджіфу. Волею долі рейс з Армістара в Делі, на якому летить дочка Вікрама, захоплюють викрадачі.

Жанр: бойовик, трилер.
Режисер: Куна Шівдасані.
У ролях: Шіней Ахуджа, Мона Ембігаонкар, Мукеш Чаббра, Ішіта, Уйвал Чопра, Еша Деол, ашвін Дар, Бомі Є. Дотівала, Саніл Годзі, Шруті Гупта.

Випущено: Індія.
Тривалість: 2:02:27.

Якість: DVDRip.
Переклад: Професійний (багатоголосий).

Категорія: Індійські | Переглядів: 1247 | Дата: 25.10.2010| Коментарі (0)

Що станеться, якщо ви зведете разом двох хлопців, що ненавидять один одного, і фатальну красуню, якій не можна довіряти.? Швидше за все нічого хорошого!Разом з ними ви відправитеся в подорож по чудовій Індії і станете свідками подій, які змінять життя кожного з героїв фільму. У цьому вирі подій навіть ворогам доведеться довіритися один одному, щоб залишитися в живих ... Але проблема в тому, що в цьому світі довіряти не можна нікому!

Жанр: Бойовик.
Режисер: Віджай Крішна Ачар'я.
У ролях: Акшай Кумар, Саіф Алі Кхан, Каріна Капур, Аніл Капур та ін

Випущено: Індія.
Тривалість: 2:27:13.

Якість: DVDRip.
Переклад: Професійний (багатоголосий).

Категорія: Індійські | Переглядів: 1246 | Дата: 25.10.2010| Коментарі (0)

Історія легендарної американської ескадрильї «Лафайєт» часів Першої світової війни. Льотний склад цієї ескадрильї складали добровольці-іноземці з країн, які не перебували у стані війни з Німеччиною. У центрі фільму - історія американських молодиків, випускників льотних курсів, які потрапляють на війну, яка сильно відрізнялася від «французького курорту», куди вони їхали. Це фільм про любов, чоловічу дружбу, мужність, відвагу і про фантастичні літаки, що підкорили небо ...

Жанр: Бойовик, мелодрама, драма, пригоди, військовий.
Режисер: Тоні Білл.
У ролях: Джеймс Франко, Мартін Хендерсон, Девід Еллісон, Дженніфер Декер, Тайлер Лебін, Абдул Селіс, Рут Бредлі, Карен Форд, Тім Піготт-Сміт, Тодд Бойс.

Тривалість: 2:12:56.

Якість: DVDRip.
Переклад: Дубльований.


Категорія: Бойовики / Військовi | Переглядів: 1433 | Дата: 25.10.2010| Коментарі (1)

Четирехпалий Френкі повинен був переправити крадений алмаз з Англії в США своєму босові Еві. Але замість цього герой потрапляє в епіцентр великих неприємностей. Зробивши ставку на підпільному боксерському поєдинку, Френкі потрапив у вир досить небажаних подій. Навколо героя і його вантажу розгортається складна інтрига за участю безлічі колоритних персонажів лондонського дна - російського гангстера, трьох невдах грабіжників, хитрого боксера на прізвисько Міккі Один Удар, похмурого громила й грізного мафіозі Цегли, кожний з яких норовить поодинці зірвати Великий Куш. Настільки ж небезпечна, наскільки й анекдотична, ситуація поступово виходить з-під контролю і перетворюється на величезний ком проблем для її учасників, споро що котиться до несподіваного і дотепних фіналу.

Жанр: Комедії, Пригоди, Кримінал.
Режисер: Гай Рітчі.
У ролях: Бред Пітт, Джейсон Флемінг, Юен Бремнер, Раде Сербеджію, Майк Рід, Джейсон Стетем, Вінні Джоунс, Елан Форд, Роберт Джі, Джеймс Ленні.

Виробництво: США, Columbia Pictures.
Тривалість: 1:38:34.

Якість: DVDRip.
Переклад: Дубльований.

Категорія: Кримінал | Переглядів: 1430 | Дата: 25.10.2010| Коментарі (0)

Після приголомшливої перемоги на турнірі з кіберспорту команді геймерів вручають диски з тільки що розробленою грою. Запустивши гру, кожен з них піддається дії, що переводить їх ігрові здібності в реальні. Тепер і в житті вони кращі бійці, стрільці і гонщики.

Жанр: Бойовик, Пригоди.
Режисер: Павло Санаєв.
У ролях: Сергій Чирков, Марина Петренко, Олексій Бардуков, Агнія Дітковскіте, Павло Прілучний, Віктор Вержбицький, Ігор Скляр, Тихон Жізневський, Євген Харланов, Нодар Сірадзе, Олександр Ликов, Борис Тенін, Михайло Трухін, Михайло Горевий, Сергій Газаров і ін

Випущено: Росія, Karoprokat.
Тривалість: 1:25:20.

Якість: DVDRip.
Переклад: Оригінал (Російський).

Категорія: Бойовики / Військовi | Переглядів: 1243 | Дата: 25.10.2010| Коментарі (0)

Немає такого виду спорту, який був би недоступний Сліму, Отісу, Френку і Алексу.Але їм миліше те, що лоскоче нерви і стимулює викид адреналіну. Стрибнути з мосту, впасти в море, сидячи у вантажівці - немає проблем! А вже про роликовий слалом по загачених машин і говорити нічого.
Тільки просто ризикувати життям хлопцям не цікаво. І все це вони роблять, попередньо обчистивши черговий банк. Зрештою, лідер команди Слім, приймає рішення про те, що пора зав'язувати. Він розуміє, що остання операція буде дуже не проста, вся поліція міста буде у них на хвості, і це ще не все ...

Жанр: бойовик, трилер, кримінал.
Режисер: Жерар Пірес.
У ролях: Стівен Дорфф, Наташа Хенстридж, Брюс Пейн, Стівен Беркофф, Кле Беннет, Стівен МакКарті, Карен Кліше, Андреас Апергіс, Том МакКамус, Бретт Уотсон і ін

Виробництво: Канада, Франція, Великобританія.
Тривалість: 1:20:46.

Якість: DVDRip.
Переклад: Дубльований.

Категорія: Бойовики / Військовi | Переглядів: 1683 | Дата: 25.10.2010| Коментарі (0)

Події картини оповідають про кровопролитну битву при Фермопілах в 480 році до н.е., в якій триста відважних спартанців на чолі зі своїм царем Леонідом перегородили шлях багатотисячної армії персидського царя Ксеркса.
Незважаючи на чисельну перевагу персів, спартанці продовжували наполегливу оборону, проявивши мужність і відвагу. Їх безстрашність і героїзм надихнули всю Грецію на об'єднання проти непереможного ворога, переламавши тим самим хід Греко-перських воєн ...

Жанр: Історичні, Фентезі.
Режисер: Зак Снайдер.
У ролях: Джерард Батлер, Лена Хеді, Домінік Уест, Девід Венхам, Вінсент Ріган, Майкл Фассбендер, Том Уісдом, Ендрю Плевін, Ендрю Тірнан, Родріго Санторо.

Виробництво: США.
Тривалість: 1:45:09.

Якість: DVDRip.
Переклад: Дубльований.

Категорія: Історичні | Переглядів: 2015 | Дата: 25.10.2010| Коментарі (0)

На такій висоті - не вмирають, на такій висоті - не живуть.
Група альпінісстов виявилася похованою живцем в міжгір'ї у вершини К-2, другий після Евересту гори світу. На такій висоті їм залишалося жити лічені години.Шестеро відчайдушних сміливців вирішують піднятися на фатальну відмітку, щоб визволити їх з крижаної могили. Але для цього їм доведеться обігнати свою головну суперницю, яка вже спускається по схилах задушливим холодом і несподіваними лавинами - саму смерть.

Жанр: Пригоди, Трилери.
Режисер: Мартін Кемпбелл.
У ролях: Кріс ОДоннелл, Робін Тані, Скотт Гленн, Ізабелла Скорупко, Білл Пекстон, Ніколас Ліа, Олександр Сіддінг, Роберт Тейлор, Темура Моррісон, Стюарт Вілсон.

Виробництво: Німеччина, США.
Тривалість: 1:59:22.

Якість: DVDRip.
Переклад: Дубльований.

Категорія: Трилери | Переглядів: 1274 | Дата: 25.10.2010| Коментарі (0)

Джесіку викрадають і замикають на горищі. Вся її надія на несправний, ледве працюючий телефон. Зателефонувавши за першого-ліпшого номером, вона повідомляє Райану (випадковому молодій людині) про своє викрадання і про те, що її хочуть убити, а також і її чоловіка і сина, за якими тепер відправилися викрадачі.
Вона не знає, де знаходиться, а у єдиного можливого рятівника скоро сяде батарея телефону. Тепер Райану, знайомому з Джесікою тільки за її панічного голосу, доведеться боротися з часом, якого залишається все менше, і постійними проблемами зі зв'язком і особою зіткнутися з вбивством і обманом.

Жанр: бойовик, трилер, кримінал.
Режисер: Девід Р. Елліс.
У ролях: Кім Бейсінгер, Джессіка Біл, Кріс Еванс, Ерік Крістіан Олсен, Джейсон Стетхем, Ерік Етебарі, Вільям Х. Мейсі, Річард Берджі, Метт МакКольм, Едді Дрісколл та ін

Випущено: Німеччина, США, New Line Cinema, Electric Entertainment, LFG Film Produktions GmbH & Co. KG.
Тривалість: 01:30:00.

Якість: DVDRip.
Переклад: Дубльований.

Категорія: Бойовики / Військовi | Переглядів: 1175 | Дата: 25.10.2010| Коментарі (0)

Нереально круту бійку замовляли? Готується за рецептом: 3 дуже-дуже погані дівчини, 1 пустеля, 1 заряджений "Тандерберд", 1473 ствола, 1 безжалісний злочинний авторитет, контрабанда на 206 млн. USD, коп, який може зовсім і не коп, ще сотні копів, які вже точно копи (хоча хто його знає ...), 317 найманців, пара кілерів з баштою, що з'їхала, кілька пар спідньої білизни «Шляхи Пусс», один хитрий пристрій з червоною кнопкою, яка може змести з цієї планети все під три чорти, два трейлери бабла, 1 чумна панк-група Nusty Nuns, банда феміністок у стрінгах, 1 озброєний психопат, гарячі жінки в барі, кілька двійників Елвіса, смертельні секс іграшки, 1 відділ боротьби з організованою злочинністю, 1 міжконтинентальна заваруха, дівчата один на одному, що б'ються в багнюці ( додавати за смаком), потвори з цирку і ще більша купа чогось неймовірного ... Всі спритно змішати, сильно збовтати і швидко підпалити! І відійди хоч на метр від екрану, а то як рвоне - мізки не збереш!

Жанр: бойовик.
Режисер: Рік Джейкобсон.
У ролях: Джулія Ось, Ерін Каммінгс, Америка Оліво, Майкл Херст, Рон Мелендес, Вільям Грегорі Лі, Міна Нодзі, Скотт Хенлі, Кевін Сорбо, Денніс Кейффер.

Випущено: США, Condor VFX.
Тривалість: 1:41:29.

Якість: DVDRip.
Переклад: Професійний (багатоголосий).

Прикрепления: Картинка 1
Категорія: Бойовики / Військовi | Переглядів: 1221 | Дата: 25.10.2010| Коментарі (0)

3вичайний хлопець з Пенджабу Суріндер Сахни приїжджає в гості до свого колишнього професора на весілля його дочки Тані, в яку благополучно закохується з першого погляду. На жаль, біда не питає, в який дім постукати. У день весілля наречений гине, а батько Тані потрапляє до лікарні з інфарктом. На смертному одрі він благає Суріндера одружитися на його дочці, щоб не залишати її зовсім одну. Хто знає, може сам Бог з'єднав цю пару?

Жанр: Мелодрама, драма, мюзикл.
Режисер: Адітья Чопра / Aditya Chopra.
У ролях: Шахрукх Кхан, Винай Патхак, М.К. Рейну, Манміт Сингх і ін

Випущено: Індія.
Тривалість: 3:06:20.

Якість: DVDRip.
Переклад: Професійний.

Категорія: Індійські | Переглядів: 1766 | Дата: 25.10.2010| Коментарі (0)

Французький шеф-кухар клянеться помститися вбивцям за жорстоке напад на сім'ю своєї дочки в Гонконзі, в ході якого було вбито її чоловік і її двоє дітей. Для пошуку вбивць, він наймає трьох місцевих кілерів, періодично працюють на мафію ...

Жанр: бойовик, трилер, кримінал.
Режисер: Джонні То.
У ролях: Сю-Фай Чун, Джонні Холлідей, Лам Ка Тун, Лам Сюет, Тін, Їп Нг, Меггі Сю, Вінсент Зе, Сільві Тестю, Ентоні Вонг, Чау-Санг, Фелікс Вонг, Саймон Ям, Мішель Йе.

Країна: Франція, Гонконг.
Тривалість: 1:48:37.

Якість: DVDRip.
Переклад: Любительський.

Категорія: Бойовики / Військовi | Переглядів: 1142 | Дата: 25.10.2010| Коментарі (0)

Джай має здатність входити і оживляти фотографію і має можливість бачити минуле і сьогодення. Батько Джая, багатий бізнесмен, у якого було зіпсовано відносини з сином раптово вмирає. Далі з'ясовується що батько не просто помер а його вбили. І Джай вирішує знайти вбивць свого батька. У цій справі замішаний брат Джая, Джіт якого він втратив у дитинстві.

Жанр: Трилер.
Режисер: Нагеш Кукунур / Nagesh Kukunoor.
У ролях: Акшай Кумар, Аєша Такіа, Анант Махадеван, Джавед Джаффрі, Уттара Баокар та інші.

Випущено: Індія.
Тривалість: 1:58:16.

Якість: DVDRip.
Переклад: Любительський.

Категорія: Індійські | Переглядів: 1215 | Дата: 25.10.2010| Коментарі (0)

«Молоді вовки» Дри і Яніс виросли на «злих вулицях» Парижа і з юності не думали ні про що, крім кар'єри бандитів. Що ж, у них, захопилися таким небезпечним хобі, як пограбування інкасаторських машин, все вийшло. Тільки от якщо Яніс став ватажком впливової зграї, то його друг надовго потрапив у в'язницю. За гратами повно часу для роздумів, так що, вийшовши через 4 роки, Дри вирішив покінчити з криміналом. Але хіба старий приятель допустить, щоб друг залишився осторонь, коли він саме задумує грандіозну справу, після якого можна не думати про гроші?Всього одне останнє вірне справа, як у старі добрі часи! .. Та тільки часи змінилися, і воно дійсно може стати останнім для них обох ...

Жанр: Бойовик, Кримінал, Трилер.
Режисер: Мануель Бурсіньяк.
У ролях: Семі Насері, Клотільда Куро, Марія Гіллард, Мішель Дюшоссуа, Філіп Наон, Франсіс Рено, Люсьєн Жан-Баптист, Бібі Насері, Девід Саракіно.

Випущено: Франція.
Тривалість: 1:52:18.

Якість: DVDRip.
Переклад: Професійний (багатоголосий).

Категорія: Кримінал | Переглядів: 1314 | Дата: 25.10.2010| Коментарі (0)

Пішовши у відставку фахівець з підготовки елітного спецназу Ел Ті Бонем приєднується до команди ФБР, що йде по сліду жорстокого вбивці. Невловимий кілер, що віртуозно володіє бойовим ножем, - один з найобдарованіших учнів Ел Ті.Йому не потрібен будинок - в лісі він відчуває себе неуязвімим.Ему не потрібні гроші - все необхідне для життя він може добути сам. Йому не потрібна зброя - в його руках палиця або камінь страшніші кулемета. Він ідеальний воїн, і тільки тому, хто навчив холоднокровного злочинця майстерності вбивати «швидко, акуратно й ефективно», під силу зупинити мисливця на людей ...

Жанр: Трилери, Драми, Бойовики.
Режисер: Вільям Фрідкін.
У ролях: Томмі Лі Джонс, Бенісіо Дель Торо, Конні Нілсен, Леслі Стефансон, Джон Фінн, Хосе Зуніга, Рон Канада.

Виробництво: Lakeshore Entertainment.
Тривалість: 1:34:21.

Якість: DVDRip.
Переклад: Професійний.

Категорія: Трилери | Переглядів: 1441 | Дата: 25.10.2010| Коментарі (0)

Комедія-бойовик про простого кухаря з Чандні Чоук, помилково прийнятого за реінкарнацію стародавнього воїна Ліу Шенга відвідувачами з постійно гнобленої китайського села.

Жанр: Бойовик, комедія, драма.
Режисер: Никхил Адвані.
У ролях: Акшай Кумар, Діпіка Падуконе, Мітхун Чакраборті, Ранвір Шорі, Джа Хуї Лью, Роджер Йуан, Кіран Джунея, Юк_Тінг Лау, Джан Лі.

Випущено: Індія.
Тривалість: 2:29:58.

Якість: DVDRip.
Переклад: Любительський.

Категорія: Індійські | Переглядів: 1106 | Дата: 25.10.2010| Коментарі (0)

У багатого бізнесмена і його дружини два сини - прийомний Рахул і рідний Рохан.Рахул дружить з Нейной, яка закохана в нього, і батько передбачає одружити їх.Але Рахул зустрічає Анджалі, що живе в бідному районі, і закохується в неї.Незважаючи на даний батькові обіцянку відмовитися від дівчини, Рахул таємно одружується з нею, чим викликає гнів і прокльони батька. Рахул залишає рідний дім і їде в Лондон. Минає 10 років. Підросла Рохан, дивом перетворився з неповороткого товстуна і ненажери в атлета і красеня, дізнається про конфлікт між батьком і братом і клянеться повернути брата в сім'ю.

Жанр: Мелодрама, сімейний.
Режисер: Каран Джохар.
У ролях: Амітабх Баччан, Джая Бхадурі, Шахрукх Кхан, Каджол, Рітік Рошан, Каріна Капур, Рані Мукхерджі, Фарида Джалал.

Випущено: Індія.
Тривалість: 3:30:10.

Якість: DVDRip.
Переклад: Професійний.

Категорія: Індійські | Переглядів: 1921 | Дата: 25.10.2010| Коментарі (0)

Кожну мить свого життя людина перебуває під наглядом, навіть коли  впевнена, що її ніхто не бачить. 
У руки процвітаючого адвоката Роберта Діна потрапили страшні докази, що викривають високопосадового чиновника. Але секретна служба дізналася про це раніше Роберта і негайно прийняла заходи. У хід пішли самі новітні технології: у сучасному світі не потрібно бути магом, щоб змінити людську долю, - досить просто підійти до комп'ютера. За лічені дні з законослухняного громадянина Дін перетворився на небезпечного злочинця, на якого було оголошено справжнє полювання. Коли адвокат знайде союзників і передасть їм таємничу доказ, полетять багато голів ... якщо до цього він не позбудеться своєї ...

Жанр: Бойовик, трилер, драма.
Режисер: Тоні Скотт.
У ролях: Вілл Сміт, Джин Хекмен, Джон Войт, Реджина Кінг, Лорен Дін, Джейк Бьюзі, Баррі Пеппер, Джейсон Лі, Гебріел Бірн, Ліза Боні, Джек Блек, Джеймі Кеннеді, Скотт Каан.

Виробництво: США.
Тривалість: 1:51:15.

Якість: DVDRip.
Переклад: Дубльований.

Категорія: Бойовики / Військовi | Переглядів: 1449 | Дата: 25.10.2010| Коментарі (0)

Нью-Йорк в стані бойової готовності. Російська наркомафія склала список смертників із прізвищ службовців департаменту поліції. Менеджер нічного клубу Джозеф дізнається, що два перші рядки займають прізвища його батька і брата і намагається змінити хід речей.

Жанр: Драми, Кримінал, Трилери.
Режисер: Джеймс Грей.
У ролях: Хоакін Фенікс, Марк Уолберг, Роберт Дюваль, Єва Мендес, Тоні Мусанте, Едвард Конлон, Ентоні Короні, Алекс Видів, Кеті Кондідоріо, Бертон Перез і ін

Виробництво: США, 2929 Productions.
Тривалість: 1:57:31.

Якість: DVDRip.
Переклад: Любительський.

Категорія: Кримінал | Переглядів: 1292 | Дата: 25.10.2010| Коментарі (0)

Фільм розповідає про молодого чоловіка на ім'я Каран. На перший погляд він щасливий, любить грати з небезпекою, живе без правил. І ось знайомиться з Саною - привабливою і соромливою дівчиною, яка на відміну від Карана живе за правилами. Одним словом - зустрічаються дві протилежності і їм є чому одне в одного повчитися. Проте у долі свої плани ... У цей час дядько Карана - вчений Ятіндер Ханна винаходить машину часу. Каран і Сяну дуже щасливі, вони хочуть одружиться! Але стався нещасний случай.в слідстві чого дівчина гине ...

Жанр: Фантастика, мелодрама.
Режисер: Harry Baweja.
У ролях: Пріянка Чопра, Харман Баведжа, Бома Ірані, Archana Puran Singh, Harsh Vasisht, Mehezabeen Sarela, Rachit Trehan, Karan Verma, Kurush Deboo.

Випущено: Індія.
Тривалість: 2:51:19.

Якість: DVDRip.
Переклад: Любительський.

Категорія: Індійські | Переглядів: 1781 | Дата: 25.10.2010| Коментарі (0)

У мисливській сторожці на окраїні унікального заповідника живе Єгер, Василь Клінцов - молодий відставний капітан спецназу. У невелике містечко неподалік, в компанії з губернатором, приїжджає пополювати солідний німецький бюргер.Полювання на кабана - справа серйозна і небезпечна. Крім того, як на зло, з розташованої в цьому районі колонії суворого режиму втік особливо небезпечний ув'язнений. Потрібно скасовувати полювання! Але ставка для чиновників - занадто висока. «Грошовий мішок» готовий інвестувати свої гроші відразу в кілька великих проектів. У надії на перевірене «російське авось» Губернатор дає «добро» на загін звіра.

Жанр: Бойовик.
Режисер: Олександр Цацуєв.
У ролях: Оксана Сташенко, Віктор Степанов, Ганна Большова, Андрій Федорцов, Ігор Ліфанов, Анатолій Гущин.

Виробництво: Росія.
Тривалість: 1:41:00.

Якість: DVDRip.
Переклад: Оригінал (Російський).

Категорія: Бойовики / Військовi | Переглядів: 1751 | Дата: 25.10.2010| Коментарі (0)

Боббі - щасливий і удачливий хлопець, вічно поспішає кудись. Лалабхай - несподівано стає багачем після того, як виграє в лотереї 10 мільйонів рупій. Але незабаром опиняється на узбіччі життя, оскільки його бізнес зазнає невдачі, і він втрачає всі свої деньгі.Гаурав - залишився без роботи піар-менеджер. Маник - манекенник, прагне зробити велику кар'єру і заради цього готовий на все. Ашіма Капур - популярна телеведуча, незадоволена своєю нинішньою роботою. Вона мріє стати актрисою в Боллівуді. Шруті - подає надії дизайнер одежди.В один прекрасний день всі вони отримують SMS, в якому повідомляється, що вони стали власниками багатомільярдної корпорації. Проте їх радість від цієї новини триває недовго. Незабаром адвокат цієї компанії повідомляє їм, що на корпорацію накладено великий штраф і до того моменту, поки штраф не буде погашений, всі її власники повинні знаходиться під домашнім арештом.

Жанр: Комедія, драма.
Режисер: Ганеш Ачар'я.
У ролях: Говінда, Манодж Баджпай, Афтаб Шівдасані, Селіна Джейтлі, Хансіка Мотвані, Еша Деол, упень Патель, Раві Кіссе, Прем Чопра.

Випущено: Індія.
Тривалість: 2:17:57.

Якість: DVDRip.
Переклад: Професійний.

Категорія: Індійські | Переглядів: 1196 | Дата: 25.10.2010| Коментарі (0)

Два брата-близнюка Чарлі і Гудден народилися і виросли в нетрях Бомбея.Обидва хочуть вибратися з убогості. Вони зовсім різні і не можуть терпіти один одного. Чарлі шепілявіт, а Гудден заїкається. Але в одну фатальну дощову ніч їх шляху все ж перехрестилися. У Чарлі все закрутилося в смертельній спробі швидко розбагатіти, а Гудден розуміє, що його улюблена мимоволі встановила ціну за його життя і сама перебуває в небезпеці. Брати потрапляють в світ наркотиків, зброї і грошей. Їх життя стикаються лоб в лоб з життям бандитів, повстанських солдатів, політиків-ізгоїв і продажних копів. У центрі цього божевільного пригоди, брати повинні захистити себе, свої мрії, свою любов ...

Жанр: Бойовик, Мелодрама, Драма.
Режисер: Вишал Бхардвадж.
У ролях: Шахід Капур, Пріянка Чопра, Амоле Гупта, Шівкумар Субраманьям, Патриція Булл, Раятаба Датта, Сандеш Джадхав, Хрішікеші Джоші, Хариш Кумар, Деб Мукерджі, Тенцинг Німа, Карлос Пака, Ерік Сантос, Чандала Рой Саньял, Чандала Саньял.

Випущено: Індія.
Тривалість: 2:14:13.

Якість: DVDRip.
Переклад: Професійний.

Категорія: Індійські | Переглядів: 1231 | Дата: 25.10.2010| Коментарі (0)

Френкі Макгуайер - найнебезпечніший терорист Ірландської Республіканської Армії.Прибувши до Америки з місією покупки зброї, він знаходить притулок у будинку Тома О'Міра, Нью-Йоркського поліцейського, який не знає нічого про особистості і реального життя свого гостя. Всі відкривається, коли сім'я Тома потрапляє під перехресний вогонь терористів з вини Френкі. Принципи поліцейського і юного месника стикаються. Боротьба між головними героями приводить до несподіваної розв'язки ...

Жанр: Бойовики, Трилери, Драми.
Режисер: Алан Дж. Пакула / Alan J. Pakula /.
У ролях: Харрісон Форд / Harrison Ford /, Бред Пітт / Brad Pitt /, Маргарет Колін / Margaret Colin /, Рубен Блейдс / Ruben Blades /, Вільям Етертон / William Atherton /, Пол Ронан / Paul Ronan /, Джулія Стайлс / Julia Stiles /.

Виробництво: США.
Тривалість: 1:51:15.

Якість: DVDRip.
Переклад: Дубльований.

Категорія: Бойовики / Військовi | Переглядів: 1115 | Дата: 25.10.2010| Коментарі (0)

Група друзів на канікулах вирішує відправитися в гори. Підйом виявляється більш ризикованим, ніж було заплановано, тим більше, що молоді люди скоро розуміють, що вони не єдині сміливці в горах. Пригода перетворюється на кошмар.

Жанр: Бойовик, трилер, пригоди.
Режисер: Абель Феррі.
У ролях: Justin Blanckaert, Ніколас Жіро, Raphaël Lenglet, Жоан Ліберо, Фанні Валетт, Maud Wyler.

Випущено: Франція, Sombrero Productions.
Тривалість: 1:20:58.

Якість: DVDRip.
Переклад: Професійний.

Категорія: Трилери | Переглядів: 1323 | Дата: 25.10.2010| Коментарі (0)

Париж ХІХ століття охоплений панікою. У його «череві» завівся серійний убивця, якого може обчислити тільки геніальний сищик Відок. Реальний історичний персонаж, який не знає впину - особливо у виконанні громоподібно Депардьє - ні у своїх перевтілень, ні в диявольській інтуїції.
Він мчиться по сліду загадкового Алхіміка. Чарівні декорації міста, який розривають спалахи блискавок, потаємні двері, дурманної наркотичним божевіллям, у хитромудру лабораторію, де паморочиться голова.

Жанр: Трилери, Детектив.
Режисер: Пітоф / Pitof /.
У ролях: Жерар Депардьє / Gerard Depardieu /, Гійом Кане / Guillaume Canet /, Інес Састр / Ines Sastre /, Андре Дюссолье / Andry Dussollier /, Едіт Скоб / Edith Scob / та інші.

Виробництво: Франція / TF1 Films Production.
Тривалість: 01:33:31.

Якість: DVDRip.
Переклад: Дубльований.

Категорія: Детективи | Переглядів: 1195 | Дата: 25.10.2010| Коментарі (0)

Дві сестри, які живуть у Мадриді, з ранніх років змушені самі піклуватися про себе: Ана заробляє на життя проституцією, а Аврора - злодійством і грабежами. Одного разу Ані усміхається удача: вона виходить заміж за свого багатого клієнта Фелікса. Незабаром її спіткає розчарування: для чоловіка вона - чергова іграшка.Ана вирішує помститися Феліксу і заволодіти його грошима. У свої плани вона присвячує подруг. Чотири жінки стають «сестрами по крові» в смертельно небезпечної боротьбі з бандою мексиканських наркоторговців. Хто візьме гору в цій в жорстокій і нещадної сутичці, особливо якщо у справу несподівано втручається кохання?

Жанр: бойовик, кримінал.
Режисер: Агустін Діас Янес / Agustin Diaz Yanes.
У ролях: Дієго Місяць, Вікторія Абріль, Аріадна Хіль, Пілар Лопес де Айяла, Олена Анайя, Хосе Марія, Язпі.

Країна: Іспанія, Мексика.
Тривалість: 2:09:00.

Якість: DVDRip.
Переклад: любительський (двоголосий).

Категорія: Кримінал | Переглядів: 1199 | Дата: 25.10.2010| Коментарі (0)

Олександр Демарре влаштовується на роботу в інкасаторську службу, що переживає нелегкі времена.За останній рік у трьох відчайдушних пограбуваннях не вижив жоден з інкасаторів, грабіжники явно діяли по наведенню, і тепер залишилися в живих співробітники щодня чекають нового нападу. Однак,
мовчазний і дивний Демарре завжди зберігає олімпійський спокій, Здається. Що на новоспеченому місці роботи в нього є певна нікому, не визнана вища мета. Хто він - звичайний безробітний, поліцейський під укриттях або навідник гангстерів?

Жанр: Бойовик, Трилер.
Режисер: Ніколя Букріеф.
У ролях: Альбер Дюпонтель, Жан Дюжарден, Ор Атіка, Клод Перон, Франсуа Берлен, Жюльєн Буаселье.

Виробництво: Франція.
Тривалість: 01:29:06.

Якість: DVDRip.
Переклад: Професійний.

Категорія: Бойовики / Військовi | Переглядів: 1570 | Дата: 25.10.2010| Коментарі (0)

У вересні 1967 року кудись в прикордонний район між В'єтнамом і Камбоджею прибув рядовий 25-го піхотного полку Кріс Тейлор. Прибув, щоб своїми очима побачити, як виглядає справжній Пекло. Чи не потойбічний, вигаданий, складений письменниками або художниками, а натуральний, тутешній, цілком земний Пекло, на території якого зійшлися один з одним сержант Боб Барнс і сержант Ілайес Гродін.Вони теж думали, що будуть воювати з партизанами-вьетконговца, але виявилося, що іноді доводиться битися зі своїми ...

Жанр: Драма, Військовий.
Режисер: Олівер Стоун.
У ролях: Том Беренджер, Віллем Дефо, Чарлі Шин, Форест Уїтакер, Франчесько Куїнн, Джон К. МакГінлі, Річард Едсон, Кевін Діллон, Джонні Депп.

Випущено: Metro Goldwyn Mayer.
Тривалість: 1:59:50.

Якість: DVDRip.
Переклад: Дубльований.

Категорія: Бойовики / Військовi | Переглядів: 1177 | Дата: 25.10.2010| Коментарі (0)

Школа для хлопчиків «Судзаран» відома дикими вдачами. За весь час існування там побувало неймовірну кількість малолітніх злочинців. Але жоден з них не зміг стати ватажком школи - завжди знаходився хтось, хто виборював титул, і бої йшли до нескінченності. У першій частині «Ворони: Початок» ватажком Судзарана стає Генджі Такайя - син голови бандитського клану. Дія «Ворони: Продовження» відбувається через 8 місяців після подій першого фільму. Перш, ніж закінчити школу, Генджі Такайя вирішує взяти верх над конкуруючої школою, лідер якої готує атаку на Судзаран ... Веселощі триває!

Жанр: бойовик, трилер
Режисер: Такаші Мііке / Takashi Miike
У ролях: Нубакі Канеко, Харумі Міура, Шун Огуро, Йосіюкі Ябе та ін

Випущено: Японія.
Тривалість: 2:12:59.

Якість: DVDRip.
Переклад: любительський (двоголосий).

Категорія: Трилери | Переглядів: 999 | Дата: 25.10.2010| Коментарі (0)

Заснована на реальних подіях, ця героїчна сага розповідає нам про антітеррорестічну операцію елітного підрозділу морських котиків в Іраку за чотири дні до загальновійськового вторгнення, званим «Щит пустелі» і його болісними наслідками, коли їх таємна місія виявилася під загрозою.

Жанр: Бойовик.
Режисер: Марк С. Ендрюс.
У ролях: Джеремі Девіс, Кен Гембл, Зек МакГоун, Амол Шах, Кристоффер Гаррісон, Джессіка Меза, Кріс Ворнер, Ліза Карнахан.

Випущено: США, Four Minute Mile Productions.
Тривалість: 1:35:45.

Якість: DVDRip.
Переклад: любительський (двоголосий).

Категорія: Бойовики / Військовi | Переглядів: 7411 | Дата: 25.10.2010| Коментарі (0)

Отримавши незвичайне завдання довести в ПАР не тільки секретну депешу, а й коханку важливого британського чиновника, капітан королівських кур'єрів Стронг без розпитувань вирушає в дорогу. Але коли на африканській землі супутницю Стронга викрадають солдати фортуни торговця діамантами Вульфа, безстрашний посильний з ліцензією на вбивство розуміє, що навколо нього розгортаються дію, зрозуміти які він зможе, лише ставши центральною фігурою в смертельній грі спецслужб і королів алмазних копалень ...

Жанр: Бойовик, пригоди
Режисер: Даррелл Джеймс Рудт
У ролях: Гері Деніелс, Єва Хаберман, Франсуаза Їп, Іван Стендінг.

Виробництво: Канада.
Тривалість: 1:26:40.

Якість: DVDRip.
Переклад: Професійний.

Категорія: Бойовики / Військовi | Переглядів: 1293 | Дата: 25.10.2010| Коментарі (0)

Одного разу Вночі Вільям Арчер стає свідком жахливої кататстрофи. Він пробує врятувати постраждалого, але це благодіяння позначається для нього фатальним, оскільки аварія була підстроєна двома агентами ФБР. З цього моменту за Вільямом починають полювати вбивці ...

Жанр: Бойовики, Трилери.
Режисер: Томас Ян.
У ролях: Йен Сомерхалдер, Девід Шеллер, Штефані Де Ніколо, Мелісса Холройд.

Виробництво: Німеччина, American Cinema International.
Тривалість: 1:23:43.

Якість: DVDRip.
Переклад: Професійний.

Категорія: Бойовики / Військовi | Переглядів: 1181 | Дата: 25.10.2010| Коментарі (0)

І знову гангстер Денні Оушен збирає свою банду професійних грабіжників і шахраїв, в якій з'явилися і нові обличчя. На цей раз вони задумали провернути три пограбування в найбільших європейських столицях. Можливо, для цього банді доведеться розділитися на три групи.
Тим часом власник казино Террі Бенедикт, якого Оушен зі своїми приятелями обчистив в Лас-Вегасі, жадає помсти і буквально висить у них на хвості ... Він злий і намагається наздогнати банду, за якою також полюють агенти Європолу і таємничий французький конкурент на ім'я Діннер Джекет ...

Жанр: Детектив, Бойовики, Кримінал.
Режисер: Стівен Содерберг.
У ролях: Джордж Клуні, Бред Пітт, Джулія Робертс, Енді Гарсіа, Метт Деймон, Берні Мак, Кейсі Еффлек, Скотт Каан, Венсан Кассель, Кетрін Зіта-Джоунс.

Виробництво: США, Австралія, Warner Bros.
Тривалість: 2:05:17.

Якість: DVDRip.
Переклад: Професійний.

Категорія: Кримінал | Переглядів: 1402 | Дата: 25.10.2010| Коментарі (0)

Офіцер китайської розвідки приїжджає з Гонконгу в Париж, щоб брати участь у небезпечній операції, мета якої - заманити в пастку і взяти на місці злочину великого наркобарона. Але справи йдуть зовсім непередбачувано.
Герой потрапляє у подвійну пастку і стає підозрюваним у вбивстві c незаперечним доказами проти нього. Його життя тепер залежить від того, чи зуміє він піти від переслідування і довести свою невинність.

Жанр: бойовик, трилер, комедія, драма, кримінал.
Режисер: Кріс Наон.
У ролях: Джет Лі, Бріджит Фонду, Чеки Каріо, Макс Райан, Рік Янг, Берт Квук, Лоуренс Ешлі, Сиріл Раффаеллі, Дідьє Азулай, John Forgeham та ін

Випущено: США, Франція, Canal [fr], Current Entertainment, Europa Corp., Twentieth Century Fox Film Corporation.
Тривалість: 1:37:30.

Якість: DVDRip.
Переклад: Дубльований.

Категорія: Бойовики / Військовi | Переглядів: 1548 | Дата: 25.10.2010| Коментарі (0)

Кожні дванадцять годин, пропадає як мінімум одна дівчина. Назавжди ... Пересічна банда викрадає тільки багатих дівчат, або заради викупу, або для продажу органів. Ці люди цікавляться лише "особливими". Такими, як вона.Незвичайними ... Але, незабаром вона повернеться. З помстою ...

Жанр: Бойові мистецтва, драма.
Режисер: Рашан Лімтракул / Rashane Limtraku.
У ролях: Янін Вісмістананда, Патрік Тенг, Рунгтаван Джінданасі, Девід Буено, Марк Хоанг НДІ, Нуї Саендаенг, Сомпонг Лертвімонкаісом, Бунпрасайріт Саланг.

Країна: Таїланд
Тривалість: 1:49:00

Якість: DVDRip.
Переклад: любительський (одноголосний).

Категорія: Бойовики / Військовi | Переглядів: 1208 | Дата: 25.10.2010| Коментарі (0)

Серіали DIvX

Страшна красуня / Страшная красавица (2012) Фільми DivX- Дивитись серіали онлайн
Татусеві дочки. Суперневести / Папины дочки. Суперневесты (2012) Серіали DIvX- Дивитись серіали онлайн
Матуся моя (1-4 серії з 4) / Мамочка моя (2011) Серіали DIvX- Дивитись серіали онлайн
Батьківський інстинкт (1-4 серія з 4) / Отцовский инстинкт (2012) Серіали DIvX- Дивитись серіали онлайн
Була тобі кохана (1-4 серії з 4) / Была тебе любимая (2011) Серіали DIvX- Дивитись серіали онлайн
Небесні родичі (8 серій з 8) / Небесные родственники (2011) Серіали DIvX- Дивитись серіали онлайн
Не було б щастя (1-4 серия из 4) / Не было бы счастья  (2012) Серіали DIvX- Дивитись серіали онлайн
Салямі (4 серии из 4) / Салями (2011) Серіали DIvX- Дивитись серіали онлайн
Пощастить у коханні (1-4 серія з 4) / Повезет в любви (2012) Серіали DIvX- Дивитись серіали онлайн
Смугасте щастя / Полосатое счастье (2012) серіали DivX- Дивитись серіали онлайн
Білі троянди надії (4 серії з 4) /  Белые розы надежды (2011) Серіали DIvX- Дивитись серіали онлайн
Небесний суд / Небесный суд (1-4 серия из 4) (2012) Серіали DIvX- Дивитись серіали онлайн

У нашому кінопалац Ви знайдете різноманітні стрічки вітчизняного і зарубіжного виробництва. Усі фільми представлені у кодуванні DivX. Цей формат дозволяє здійснювати перегляд онлайн фільмів у якості яка значно перевищує FLV.

Бажаємо Вам приємного перегляду.

І хоч нині кількість фільмів онлайн запропонованих до перегляду не велика, адміністрація сайту докладає усіх зусиль для подальшого розширення ресурсу і поліпшення його якості.