П`ятниця, 26.04.2024, 22:48

Вітаю Вас Гость | RSS

На межі / Man on a Ledge (2012)фільми онлайн Місія нездійсненна: Протокол Фантом / Mission: Impossible - Ghost ProtocolДивитись фільми онлайн 7 днів і ночей з Мерилін / My Week with Marilyn фільми онлайн 4 дні в травні / 4 дня в мае фільми онлайн Хроніка / Chronicle (2012)фільми онлайн На Байкал (2011)фільми онлайн Сутичка / The Grey (2012)фільми онлайн Спочатку кохання, потім весілля (2011)фільми онлай Висоцький. Дякую, що живий (2011)фільми онлайн дивитись Час / In Time (2011)фільми онлайн дивитись Дім / Дом (2011) Дивитись фільми онлайн Як вкрасти хмарочос / Tower Heist (2011) DVDRipДивитись фільм онлайн П'ять наречених / Пять невест (2011)фільми онлайн Мальчишник 2: Из Вегаса в Бангкок / The Hangover Part II (2011) фільми онлайн дивитись Перший месник / Captain America: The First Avenger (2011)Дивитись фільми онлайн Ріо / Рио (2011)фільми онлайн Лінкольн для адвоката / The Lincoln Lawyer (2011)фільми онлайн Митниця дає добро / Rien а declarer (2010)фільми онлайн Орел Дев'ятого легіону (2011) DVDRipфільми онлайн Пирамммида (2010)фільми онлайн Залізний лицар / Ironclad (2011)Дивитись фільми онлайн
прокрутить вправо
прокрутить влево

Пошук

 
[Розширений пошук]
За алфавітом: За жанром: За роком:
Вибрати фільми:
А Б В Г Д Е Є Ж З І Ї К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ю Я
Нові фільми Популярні фільми Нові серіали Популярні серіали

Фільми DIvX

Молодий харизматичний ірландський гітарист і американська віолончелістка з престижної сім'ї полюбили один одного. Після чарівної зустрічі в Нью-Йорку, обставини виявляються сильнішими за них і вони змушені розлучитися. Народжена дитина, Август Раш, по настільки ж нещасливому збігу обставин опиняється в одному з нью-йоркських притулків. Дванадцять років потому Август Раш, незвичайно талановитий для свого віку музикант, відчайдушно прагне знайти своїх батьків.

Жанр: Мелодрама, драма, музика.
Режисер: Кірстен Шерідан.
У ролях: Фредді Хаймор, Кері Расселл, Джонатан Ріс-Майерс, Терренс Ховард Дешон, Робін Вільямс, Вільям Седлер, Меріен Селдес, Майкелті Вільямсон, Леон Дж. Томас III, Аарон Стетон.

Випущено: США.
Тривалість: 1:49:10.

Якість: DVDRip.
Переклад: Професійний (багатоголосий).

Категорія: Мелодрами/Драми | Переглядів: 1497 | Дата: 27.10.2010| Коментарі (0)

Привабливий «нероба-байкер» Сергій Марін цією роллю дебютує у великому кіно.Відсутність досвіду роботи на знімальному майданчику компенсує досвідом життєвим. Домагаючись руки і серця своєї дружини, він побував в тій же ситуації, що і його герой.

Жанр: Мелодрама, кримінал.
Режисер: Ілля Хотиненко.
Актори: Марія Іващенко, Сергій Марін, Андрій Біланом, Олексій Огурцов, Олеся Поташинськая, В'ячеслав Разбєгаєв.

Випущено: Росія.
Тривалість: 1:19:40.

Якість: SATRip.
Переклад: Оригінал (Російський).

Категорія: Мелодрами/Драми | Переглядів: 1955 | Дата: 27.10.2010| Коментарі (0)

Франческа - дружина американського фермера і мати двох дітей. Вона родом із Італії, де її романтичним мріям не судилося збутися. Раптово в її монотонне життя вривається доля: зустріч з Робертом. Роберт - вільний фотограф, він давно вже звик жити сам. Але ця зустріч змінює і його долю. Вони пристрасно і без оглядки закохалися один в одного. На цю любов, про яку вони мріяли все життя, їм відраховано всього 4 дні.

Жанр: Мелодрама.
Режисер: Клінт Іствуд.
У ролях: Клінт Іствуд, Меріл Стріп, Енні Корлі, Джим Хейні, Елісон Вігерт.

Випущено: США.
Тривалість: 2:07:20.

Якість: DVDRip.
Переклад: Професійний (багатоголосий, закадровий).

Категорія: Мелодрами/Драми | Переглядів: 1365 | Дата: 27.10.2010| Коментарі (0)

Сюзанн - дружина успішного хірурга і мати двох дітей. Одноманітність сімейного життя пригнічує її, і вона вирішує повернутися до лікарській практиці. Чоловік наймає робітника для облаштування кабінету. Життя Сюзанн, налагоджена роками, валиться в один момент, коли між нею і будівельником Іваном виникає непереборний потяг ... Чи захоче вона відмовитися від благополучного життя заради примарного жіночого щастя? ..

Жанр: мелодрама, драма.
Режисер: Катрін Корсіні.
У ролях: Крістін Скотт Томас, Сержі Лопес, Іван Атталь, Бернар Бланкан, Аладін Райбел, Олександр Відал, Дейзі Брум, Berta Esquirol, Жерар Лартіго, Женев'єв Казіль.

Випущено: Франція.
Тривалість: 1:22:03.

Якість: DVDRip.
Переклад: Любительський (одноголосий).

Категорія: Мелодрами/Драми | Переглядів: 1310 | Дата: 27.10.2010| Коментарі (0)

Ірина, здавалося б, щаслива жінка: у неї люблячий чоловік, двоє дітей і гарна робота. Але в один прекрасний день Ірина безоглядно закохується. Захопила її почуття настільки сильно, Ірина вирішується зруйнувати сім'ю. Вона і не підозрює, до яких наслідків це призведе ...

Жанр: Мелодрама.
Режисер: Микола Михайлов.
Актори: Олена Ксенофонтова, Станіслав Бондаренко, Анатолій Журавльов, Катерина Шинок, Олександр Сигуєв, Анжеліка Вольська (Вострікова), Олеся Жураковська, Раїса Рязанова.

Випущено: Україна.
Тривалість: 1:38:17.

Якість: DVDRip.
Переклад: Оригінал (Російський).

Категорія: Мелодрами/Драми | Переглядів: 3159 | Дата: 27.10.2010| Коментарі (0)

Історія життя гейші Сайюрі, яку маленькою дівчинкою продали навчатися до школи гейш, щоб забезпечити їй хоч якесь майбутнє. Шлях до підкорення мистецтва був довгий, дівчинка була норовливої, намагалася втекти, шукала сестру, з якою її розлучили, була розжалуваний у служниці і позбавлена можливості вчитися.

Жанр: мелодрама, драма.
Режисер: Роб Маршал.
У ролях: Цзиі Чжан, Сузука Ого, Кен Ватанабе, Коші Якусо, Йоукі Кудо, Лі Гонг, Каорі Момой, Тсаі Чин, Зої Вайзенбаум, Кері-Хіроюкі Тагава, Кеннет Цан, Рендолл Дак Кім, Тед Лівайн, Пол Адельштейн, Саманта Фатерман , Томас Ікеда, Мішель Йео.

Виробництво: США.
Тривалість: 2:25:05.

Якість: DVDRip.
Переклад: Дубльований.

Категорія: Мелодрами/Драми | Переглядів: 1372 | Дата: 27.10.2010| Коментарі (0)

Олена закохана в актора місцевого драмтеатру Миколи Черкасова, вона давно мріє познайомитися зі своїм кумиром. Однак Миколі більше подобається її сестра Маша, актор дуже швидко пропонує їй вийти за нього заміж. Олена дуже важко переживає звістку про весілля Маші і Миколи. Проходить час. Чоловік Маші поступово змінюється в гірший бік, стає байдужим, нахабним, а найжахливіше - постійно зраджує дружину з прихильницями. Маша, не витерпівши, йде від невірного чоловіка і незабаром знайомиться з дипломатом Артемом.

Жанр: Мелодрама.
Режисер: Михайло Туманішвілі.
У ролях: Катерина Клімова, Олексій Макаров, Петро Красилів, Карина Андоленко.

Випущено: Росія.
Тривалість: 01:28:37.

Якість: DVDRip.
Переклад: Оригінал (Російський).

Категорія: Мелодрами/Драми | Переглядів: 2173 | Дата: 27.10.2010| Коментарі (0)

Кір, Лея, Даша, Макс - ще студенти. У них все - вперше. Перші слова любові, перший секс, перші спільні мрії, перші помилки, перші розчарування і перші відкриття.

Жанр: мелодрама.
Режисер: Андрій Кавун.
У ролях: Лянка Гриу, Ганна Старшенбаум, Павло Прілучний, Дмитро Кубасов, Родіон Долгірев, Олексій Горбунов, Ірина Мерцалова, Олексій Шевченков.

Випущено: Росія.
Тривалість: 1:28:56.

Якість: DVDRip.
Переклад: Оригінал (Російський).


Категорія: Мелодрами/Драми | Переглядів: 1600 | Дата: 27.10.2010| Коментарі (0)

Дія мультфільму розгортається в 1942 році. Загін піонерів-героїв вступає в сутичку з фашистськими окупантами та примарами лицарів Лівонського ордена, викликаними з загробного світу нацистськими магами з сумно відомої організації Аненербе. Зрозуміло, головні герої - не прості піонери. Вони пройшли навчання в Шостому Відділі Управління Військової Розвідки. Цей відділ займається парапсихологією і окультизмом. І тепер вони готові захищати Батьківщину на невидимому для простих смертних фронті.

Жанр: фентезі, пригоди, мультфільм.
Режисер: Йошіхару Ашин.
У ролях: Олена Чебатуркіна, Михайло Тихонов, Дамір Ельдаров, Людмила Шувалова, Ірина Савіна.

Виробництво: Росія, Канада, Японія.
Тривалість: 00:57:19.

Якість: DVDRip.
Переклад: Дубльований.

Категорія: Мультфільми | Переглядів: 1162 | Дата: 27.10.2010| Коментарі (0)

Анімований, комедійний DVD фільм написаний і випущений оригінальними письменниками та виконавчими продюсерами Dave Jeser і Matt Silverstein. Фільм є першим релізом Drawn Together після зняття серіалу з ефіру і сам фільм про це.Були повернуті оригінальні голоси персонажів Drawn Together. Фільм буде містити голоси таких гостей, як Сет Макфарлейн (Family Guy) для "І.З.Р.А.І.Л.Ь."(Інтелектуальна Здоровенна Робото Аниматор Винищувальна Леді), і Вернон Уеллс, як голос інтернету. Фільм був спродюсований Six Point Harness і повністю зроблений на Flash анімації.

Жанр: анімація, комедія.
Режисер: Грег Франклін.
У ролях: Адам Каролла, Джесс Харнелл, Еббі МакБрайд, Джек Тесляр, Тара Стронг, Крі Саммер, Джеймс Арнольд Тейлор.

Виробництво: США.
Тривалість: 1:11:14.

Якість: DVDRip.
Переклад: Любительський (багатоголосий).

Категорія: Мультфільми | Переглядів: 1077 | Дата: 27.10.2010| Коментарі (0)

Лаура дуже схвильована, вона їде зі своєю родиною в Китай, де її мама повинна давати концерт. Зірочка відправляється разом з Лорою. Під час польоту вона пропадає. З'ясовується, що китайська дівчинка, Лін Лін, її знайшла і взяла з собою.Скоро обидві дівчинки зустрічаються в опері, так як тітка Лін Лін і мама Лори дають спільний концерт. Дівчатка починають сперечатися, намагаючись поділити зірку, вона ударяється об костюм дракона, після чого він оживає ...

Жанр: сімейний, мультфільм.
Режисер: П'є де Рікер, Тіло Роткірч.
У ролях: Аннабел Вульф, Меріан Шнайдер, Дірк Бах, Сандро Янотта, Генріх Шафмейстер, Грегор Хеппнер, Віктор Вайсс.

Виробництво: Німеччина.
Тривалість: 1:12:20.

Якість: DVDRip.
Переклад: Любительський (багатоголосий).

Категорія: Мультфільми | Переглядів: 1267 | Дата: 27.10.2010| Коментарі (0)

Відразу після медового місяця Шрек та його молода дружина Фіона вирушають у компанії всюдисущого осла-балакуна в Тридев'яте Королівство знайомитися з батьками принцеси. Треба сказати прямо - особливого захоплення незграбний громила-зять у Короля не викликав: адже він пообіцяв, що його дочка вийде заміж за сина Феї-Хресної - прекрасного принца Чармінг! Під тиском незадоволеної Феї Його Величність вирішується на відчайдушний крок - таємно найняти досвідченого експерта-душогуба для ліквідації Шрека ...

Жанр: фентезі, комедія, пригоди, сімейний, мультфільм.
Режисер: Ендрю Адамсон, Келлі Асбарі, Конрад Вернон.
У ролях: Майк Майерс, Едді Мерфі, Кемерон Діаз, Джулі Ендрюс, Антоніо Бандерас, Джон Кліз, Руперт Еверетт, Дженніфер Сoндерс, Арон Уорнер.

Виробництво: США.
Тривалість: 1:32:25.

Якість: DVDRip.
Переклад: Дубльований.

Категорія: Мультфільми | Переглядів: 1409 | Дата: 27.10.2010| Коментарі (0)

Жив собі у казковой державі великий зелений велетень на ім'я Шрек. Жив він у гордій самоті у лісі, на болоті, яке вважав своїм. Але одного разу злобний коротун - лорд Фаркуад, правитель чарівного королівства, безжалісно зігнав на шрекове болото всіх казкових мешканців. І безтурботному життю зеленого троля прийшов кінець. Але лорд Фаркуад пообіцяв повернути Шреку болото, якщо велетень здобуде йому прекрасну принцесу Фіону, яка тужить в неприступній башті, що охороняється вогнедихаючим драконом ...

Жанр: Дитячий, Сімейний, Анімаційний.
Режисер: Ендрю Адамсон / Andrew Adamson /, Вікі Дженсон / Vicky Jenson.
У ролях: Майк Майерс (Mike Myers), Едді Мерфі (Eddie Murphy), Кемерон Діаз (Cameron Diaz).

Виробництво: США.
Тривалість: 1:26:22.

Якість: DVDRip.
Переклад: Дубльований.

Категорія: Мультфільми | Переглядів: 1388 | Дата: 27.10.2010| Коментарі (0)

Головна героїня новітнього пригодницького мультика "Тутанхамончік" - звичайна школярка, яка вечорами підробляє, прибираючи величезні і похмурі зали музею стародавнього світу. Протираючи пил в залі єгиптології, попелюшка з музею випадково робить чудо - вона пожвавлює мумію юного принца Єгипту.

Жанр: Мультфільм.
Режисер: Чарльз Гросвенор.

Випущено: США.
Тривалість: 1:10:32.

Якість: DVDRip.
Переклад: Професійний (багатоголосий).

Категорія: Мультфільми | Переглядів: 1312 | Дата: 27.10.2010| Коментарі (0)

Кожна дитина вірить, що коли він залишає свої іграшки одні, вони починають займатися своїми справами ... Хлопчику Едді дарують нову іграшку - космічного рейнджера База Квіточки. Тепер Баз - улюблена іграшка хлопчика. Цим страшно незадоволений ковбой Вудді - колишній улюбленець Едді. При переїзді Вудді скидає База у вікно. Про це довідаються інші іграшки й викидають Вудді туди ж.Тепер їм обом необхідно знайти шлях додому, і два заклятих вороги стають кращими друзями ...

Жанр: Анімаційний, Дитячий, Комедія, Пригоди, Сімейний, Фентазі.
Режисер: Джон Лессетер.

Виробництво: США.
Тривалість: 1:21:04.

Якість: DVDRip.
Переклад: Дубльований.

Категорія: Мультфільми | Переглядів: 1605 | Дата: 27.10.2010| Коментарі (0)

Навіть нетямущий малюк знає те, про що не здогадується жоден дорослий: якщо вимкнути в кімнаті світло і щільно закрити за собою двері, нерухомі іграшки оживуть і відправляться в захоплюючу подорож. У цьому чудовому мультфільмі ви потрапляєте в самий незвичайний світ, який тільки бачили, і дізнаєтеся, в які дивовижні ігри грають іграшки, коли вдалині затихають ваші кроки.

Примітка: Чудове продовження знаменитого діснеївського мультфільму, що заслужив визнання і любов глядачів різного віку по всьому світу - тепер ще яскравіше, увлекательней і цікавіше!

Жанр: Анімаційний, Дитячий, Комедія, Пригоди, Сімейний, Фентазі.
Режисер: Джон Лессетер.

Виробництво: США.
Тривалість: 1:32:25.

Якість: DVDRip.
Переклад: Дубльований.

Категорія: Мультфільми | Переглядів: 1687 | Дата: 27.10.2010| Коментарі (0)

Жителі тихої американської провінції стають свідками сліпучого спалаху і падіння величезного літаючого об'єкта. Через кілька днів хлопчисько на ім'я Хогарт Хьюз знаходить в околицях гігантського робота, що прилетів на Землю з далекої космічної галактики. Незважаючи на свій грізний вигляд, інопланетний гість виявляється найдобрішим створенням. Між ним і відважним хлопчиськом зав'язується справжня дружба. Але дізнавшись про існування робота уряд і військові вирішили знищити прибульця. Хогарт - єдиний, хто може врятувати сталевого гіганта.

Жанр: Фантастика, пригоди, сімейний, мультфільм.
Режисер: Бред Бьорд.
У ролях (озвучували): Дженніфер Еністон, Харрі Коннік мл., Він Дізель, Джеймс Гаммон, Клоріс Лічмен, Крістофер МакДональд.

Виробництво: США.
Тривалість: 1:23:16.

Якість: DVDRip.
Переклад: Дубльований.

Категорія: Мультфільми | Переглядів: 1953 | Дата: 27.10.2010| Коментарі (0)

Прокинувшись після зимової сплячки, лісові мешканці - ведмідь, білка, опосум і борсук по кличці Ер Джей - виявляють, що від всього величезного лісу уцілів тільки їх клаптик зелені. А на місці колишньої гущавини височіє коттеджне селище. І поки звірі вирішують, як діяти в ситуації, що склалася, Ер Джей, новачок в їх компанії, пропонує здається таким простим вихід ...

Жанр: анімація, комедія, сімейний.
Режисер: Тім Джонсон, Кері Керкпетрік.
У ролях: ролі озвучували: Брюс Вілліс, Геррі Шендлінг, Стів Карелл, Томас Хейден Черч, Омід Джалілі, Еллісон Дженні, Авріль Лавінь, Юджин Леві, Нік Нолті, Кетрін О'Хара, Уільям Шетнер, Уонда Сайкс, російський дубляж: Гоша Куценко .

Випущено: США.
Тривалість: 1:23:10.

Якість: DVDRip.
Переклад: Професійний (дубльований).

Категорія: Мультфільми | Переглядів: 1710 | Дата: 27.10.2010| Коментарі (0)

Маленький Крішна, бешкетник і улюбленець Вріндавана, зростає, оточений любов'ю і турботою батька Нанди і мами Яшоди. Він грається зі своїми друзями і сміливо ламає могутніх демонів, посланих царем камси, таких як Путана і Трінаварта. Від гордості царя небес Індри не залишається і сліду, коли Маленький Крішна, немов парасольку, піднімає мізинцем пагорб Говардхан. Опинившись в кільцях змія калії, улюбленець Вріндавана вступає з ним у захоплюючу підводну сутичку і рятує Вриндаван.

Жанр: Мультфільм.
Режисер: Вінсент Едвардс / Vincent Edwards.

Випущено: Індія.
Тривалість: 1:24:54.

Якість: DVDRip.
Переклад: Професійний (одноголосий).

Категорія: Мультфільми | Переглядів: 1322 | Дата: 27.10.2010| Коментарі (0)

Серед прекрасних тропічних морських стихій живе риба-клоун по імені Марлін. Він ростить свого єдиного синочка Немо. Океан і існуючі в ньому небезпеки дуже лякають Марліна, і він як може убезпечує сина від них, але молодий Немо, страждає зайвою цікавістю, дуже хоче дізнатися більше про таємничого рифі, поряд з яким вони живуть ..

Жанр: Дитячий, Сімейний, Анімаційний.
Режисер: Ендрю Стентон / Andrew Stanton /, Лі Ункріч / Lee Unkrich /.
У ролях: Альберт Брукс, Еллен Дедженерес, Олександр Гулд, Віллем Дефо, Бред Геррет.

Виробництво: США, Австралія.
Тривалість: 1:36:26.

Якість: DVDRip.
Переклад: Дубльований.

Категорія: Мультфільми | Переглядів: 1668 | Дата: 27.10.2010| Коментарі (0)

Ви дізнаєтеся про історію підлітка Іккінга, якому не надто близькі традиції його героїчного племені, багато років ведучого війну з драконами. Світ Іккінга перевертається з ніг на голову, коли він несподівано зустрічає дракона Беззубіка, який допоможе йому та іншим вікінгам побачити звичний світ із зовсім іншого боку ...

Жанр: фентезі, комедія, пригоди, сімейний, мультфільм.
Режисер: Дін Деблуа, Кріс Сандерс.
У ролях: Джей Барушель, Джерард Батлер, Крейг Фергюсон, Америка Феррера, Джона Хілл, Крістофер Мінц-Плассе, ТіДжей Міллер, Крістен Уіг, Робін Аткін Даунс, Філіп Макгрейді.

Випущено: США.
Тривалість: 1:30:03.

Якість: DVDRip.
Переклад: Професійний (російська, українська).

Категорія: Мультфільми | Переглядів: 2022 | Дата: 27.10.2010| Коментарі (0)

«Гудзонський Яструб» - прізвисько неперевершеного злодія Едді, який зможе розкрити який завгодно сейф за лічені секунди. Вийшовши з в'язниці, король крадіжки вирішує піти на заслужений відпочинок. Але багато хто на волі зацікавлений у його теперішньому кримінальному таланті.
За допомогою шантажу підступні зловмисники змушують Еді здійснити пограбування століття: він повинен потягти три шедеври Леонардо Да Вінчі із самих охоронюваних музеїв світу за кілька днів! «Гудзонський Яструб» знову вирушає на полювання, але насправді, зараз в безкрайньому небі він не самотній ...

Жанр: бойовик, комедія.
Режисер: Майкл Леманн.
У ролях: Брюс Вілліс, Денні Айелло, Енді Макдауелл, Джеймс Коберн, Річард Е. Грант, Сандра Бернхард, Дональд Бертон, Дон Харві, Девід Карузо.

Випущено: США.
Тривалість: 1:39:56.

Якість: DVDRip.
Переклад: Дубльований.

Категорія: Бойовики / Військовi | Переглядів: 1437 | Дата: 27.10.2010| Коментарі (0)

Розлючені фермери, втомлені від постійних нападок хитрого лиса на їх курники, готуються знищити свого ворога і його «хитре» сімейство.

Жанр: комедія, пригоди, сімейний, мультфільм.
Режисер: Уес Андерсон.
У ролях: Джордж Клуні, Меріл Стріп, Джейсон Шварцман, Білл Мюррей, Уоллес Володарськи, Ерік Чейз Андерсон, Майкл Гембон, Віллем Дефо, Оуен Уїлсон, Джарвіс Кокер.

Виробництво: США, Великобританія.
Тривалість: 1:26:44.

Якість: DVDRip.
Переклад: Дубльований (ліцензія).

Категорія: Мультфільми | Переглядів: 1340 | Дата: 27.10.2010| Коментарі (0)

Затягнутий в строгий костюм рекламний агент-трудоголік Нельсон Мосс біжить по життю вистрибом і не уявляє собі іншого стилю життя. Але жива ексцентрична Сара Дівер, наполовину - сооблазнітельніца, наполовину - філософ, дуже навіть представляє.

Жанр: Мелодрама, драма.
Режисер: Пет О `Коннор.
У ролях: Кіану Рівз, Шарліз Терон, Джейсон Айзекс, Грег Германн, Лайам Аікен, Роберт Джой, Лорен Грем, Майкл Розенбаум, Френк Ланджелла, Джейсон Кравіц, Рей Бейкер, Том Баллок, Л. Пітер Келлендер, Келвін Ан Йі, Девід Файн , Елізабет Вебер, Дорін Фу Крофт, Кеті Гарвер, Ігор Хіллер.

Випущено: США.
Тривалість: 1:57:44.

Якість: DVDRip.
Переклад: Любительський (одноголосий).

Категорія: Мелодрами/Драми | Переглядів: 2068 | Дата: 27.10.2010| Коментарі (0)

Професійний кілер Джон Лі отримує нове завдання - прикінчити поліцейського. Але у вирішальний момент він не зміг натиснути на курок: під прицілом опинився дитина.А мафія не прощає помилок.
На заміну вона посилає своїх людей, і Джон стає мішенню. У дані момент він і шахрайка Мег, яка ненавмисно стає учасницею всіх подій, потрапляють під моторошний перехресний вогонь злочинців і поліції. Дійсно єдиний спосіб звільнитися від переслідування і тих і інших - сховатися, але все одно їм доведеться зустрітися віч-на-віч.

Жанр: Бойовик, Кримінал, Триллер
Режисер: Антуан Фукуа
У ролях: Чоу Юн-Фат, Майра Сорвіно, Майкл Рукер, Юрген Прохнов, Карлос Гомес, Френк Медрано ...

Виробництво: США.
Тривалість: 1:24:03.

Якість: DVDRip.
Переклад: Дубльований.

Категорія: Бойовики / Військовi | Переглядів: 1298 | Дата: 27.10.2010| Коментарі (0)

Коли в Лондоні таємничим чином зникають діаманти, за справу береться Шерлок Холмс, якому допомагають Том і Джері. Повільно, але впевнено, наші кіт і мишеня виявляють, що ці крадіжки всього лише прелюдія до більш диявольською схемою, в якій їм доведеться битися з самим більшим ворогом великого детектива.

Жанр: мультфільм.
Режисер: Джефф Сьергей.
У ролях: Том, Джеррі, Шерлок Холмс.

Випущено: США
Тривалість: 0:47:47.

Якість: DVDRip.
Переклад: Дубльований.

Категорія: Мультфільми | Переглядів: 1446 | Дата: 27.10.2010| Коментарі (0)

Перед тим, як виконати свій останній борг і побудувати свій власний будинок на острові Мату Нуї, шестеро великих героїв Тоа повертаються в Метру Нуї і знаходять свій, колись велике місто, оповитий тінню і павукової мережею, сплів яку підступний Вісорак. Перетворившись в дивних монстрообразних істот, відомих як Тоа Хордіка, герої Тоа починають свою місію по звільненню Маторана, захопленого в мережі темними силами - битва належить кривава!

Жанр: Фантастика, Анімаційний.
У ролях: Крістофер Газі, Майкл Добсон, Пол Добсон, Табіта Ст. Джермейн, Брайан Драммонд, Тревор Девалль, Алессандро Джуліані, Джерард Планкетт, Лі Токар.

Виробництво: США.
Тривалість: 1:15:16.

Якість: DVDRip.
Переклад: Дубльований (ліцензія).

Категорія: Мультфільми | Переглядів: 1288 | Дата: 27.10.2010| Коментарі (0)

Денні Фішер, новоорлеанський приголомшливий поліцейський, заарештовує Майлса Джексона, одного з найбільш небезпечних і розшукуваних злочинців в світі. Однак при цьому ужастно нещасний випадок забирає життя подруги Майлса. Через рік бажаючий помсти Джексон здійснює втечу з в'язниці і викрадає подругу Денні.Вимушений взяти участь у 12 раундах, неймовірно небезпечних ігор, розставлених по всьому місту, Денні робитиме все, щоб покінчити з хворої грою цього божевільного і досягти своєї дійсної целідо того як постраждають безневинні люди, а любов всього його життя піде назавжди.

Жанр: Бойовик.
Режисер: Ренні Харлін.
У ролях: Джон Сіна, Ейдан Джиллен, Ешлі Скотт, Стів Харріс, Брайан Дж. Уайт, Гонсало Менендес, Тейлор Коул, Кайл Расселл Клементс, Пітер Неві Туясосопо, Тревіс Девіс.

Випущено: USA, Mark Gordon Company.
Тривалість: 1:43:40.

Якість: DVDRip.
Переклад: Дубльований.

Категорія: Бойовики / Військовi | Переглядів: 1344 | Дата: 27.10.2010| Коментарі (0)

Коли таємничі темні сили починають загрожувати чудовому місту Метру Нуї, шести воїнам доведеться швидко опанувати отриманої силою і довести, що вони гідні бути під проводом знаменитого вождя і врятувати жителів міста!

Жанр: Фантастика, Анімаційний.
У ролях: Крістофер Газі, Майкл Добсон, Пол Добсон, Табіта Ст. Джермейн, Брайан Драммонд, Тревор Девалль, Алессандро Джуліані, Джерард Планкетт, Лі Токар.

Виробництво: США.
Тривалість: 1:12:07.

Якість: DVDRip.
Переклад: Дубльований (ліцензія).

Категорія: Мультфільми | Переглядів: 1396 | Дата: 27.10.2010| Коментарі (0)

Приголомшливий зразок сучасної комп'ютерної анімації, ця захоплююча стрічка Генрі Гілроя - перший у світі тривимірний мультфільм, створений "за мотивами" серії іграшок "Лего". Знамениті персонажі всесвіту "Бионикл" - в неймовірній пригоді іграшкових роботів "Бионикл: Маска Світла".

Жанр: Фантастика, Пригоди, Анімаційний.
Режисер: Девід Моліна / David Molina /, Террі Шекспір / Terry Shakespeare /.
У ролях: Джейсон Мікас / Jason Michas /, Ендрю Френсіс / Andrew Francis /, Скотт МакНіл / Scott McNeil /, Лі Токар / Lee Tockar /, Крістофер Гейз / Christopher Gaze /, Катлін Барр / Kathleen Barr /.

Виробництво: США.
Тривалість: 1:14:19.

Якість: DVDRip.
Переклад: Дубльований (ліцензія).

Категорія: Мультфільми | Переглядів: 1390 | Дата: 27.10.2010| Коментарі (0)

Кетрін Маккуїн, красива жінка-адвокат, сама того не підозрюючи, ненавмисно втрутилася у велику гру працівників з колишнього КДБ. Її хочуть усунути як дрібну, але прикру перешкоду. Проте випадок зводить її з детективом Максом Кіркпатрік, який теж виявляється, без сумніву, втягнутим в «гру» і втрачає трьох своїх друзів.
Разом вони намагаються зникнути, але їх місцезнаходження весь час виявляється відомо переслідувачам. Починається справжнє полювання, в якій ще не ясно хто мисливець, а хто жертва.
Добротний, динамічний бойовик з прекрасними трюками, стріляниною і погонями.

Жанр: Бойовик
Режисер: Ендрю Сайпс
У ролях: Вільям Болдуїн, Сінді Кроуфорд, Стівен Беркофф, Крістофер Макдоналд, Селма Хайек, Мігель Сандовал, Джинетт Голдштайн, Олек Крупа, Джон Бедфорд Ллойд, Дон Йессен, Сонні Карл Девіс, Скотт Майкл Кемпбелл, Джоанн Карло, Френк Медрано

Випущено: США.
Тривалість: 1:27:00.

Якість: DVDRip.
Переклад: Професійний (багатоголосий).

Категорія: Бойовики / Військовi | Переглядів: 1378 | Дата: 27.10.2010| Коментарі (0)

Літальний апарат NASA терпить крах на одній з віддалених планет галактики. Пілот корабля встигає вчасно катапультуватися і залишається живий. Але мешканці планети зустрічають космонавта з великим побоюванням. Інопланетним аборигенам красивий, рослий хлопець здається дивним і потворним прибульцем з небаченої ним цивілізації. Корабель полагодити неможливо ... Що ж, треба налагоджувати контакт!

Жанр: фентезі, комедія, пригоди, сімейний, мультфільм.
Режисер: Хорхе Бланко, Хав'єр Абад, Маркос Мартінез.
У ролях: Дуейн Джонсон, Джессіка Біл, Джастін Лонг, Гарі Олдман, Шонн Вільям Скотт, Джон Кліз, Фредді Бенедикт, Алан Марріотт, Метью Хорн, Джеймс Корден.

Виробництво: США, Великобританія, Іспанія.
Тривалість: 1:31:01.

Якість: DVDRip.
Переклад: Дубльований (ліцензія).

Категорія: Мультфільми | Переглядів: 1541 | Дата: 27.10.2010| Коментарі (0)

Суперзірки Нью-Йоркського зоопарку за великим непорозуміння потрапляють на екзотичний острів, в лоно дикої природи, абсолютно для них незнайомої. У своєрідному реаліті-шоу "Останній герой" вимушено беруть участь: лев, що зарвався Алекс, істерична зебра Марті, гламурна гіппопотамиха Глорія і іпохондрик жираф Мелман. Щоб горе-туристам не було нудно, до них приєднуються ненормальні тусовщики-лемури і чокнуті пінгвіни, які постійно плетуть клубок змов ...

Жанр: Пригоди, Комедія, Сімейний.
Режисер: Ерік Дарнелл, Том Макграт.

Випущено: США
Тривалість: 1:22:24.

Якість: DVDRip.
Переклад: Дубльований.

Категорія: Мультфільми | Переглядів: 1492 | Дата: 27.10.2010| Коментарі (0)

У горах після сходу сніжної лавини губляться 5 чоловік. На їх пошуки вирушає найкращий альпініст з гірських провідників - Гейб Уокер.
Раптово він розуміє, що його спеціально заманили в гори для абсолютно іншої справи.
Також стає ясно, що Гейб ставати небажаним свідком, від якого без роздуми «позбавляться».
Але своє життя він втрачати зовсім не збирається і оголошує безжалісну війну банді озброєних до зубів бойовиків під проводом безжалісного міжнародного терориста Еріка Куалена ...

Жанр: Бойовик, Пригоди, Триллер
Режисер: Ренні Харлін
У ролях: Сильвестр Сталлоне, Джон Літгоу, Майкл Рукер, Джанін Тернер, Рекс Лінн, ...

Випущено: США.
Тривалість: 1:53:00.

Якість: DVDRip.
Переклад: Професійний (багатоголосий).


Категорія: Бойовики / Військовi | Переглядів: 1354 | Дата: 27.10.2010| Коментарі (0)

Всі телеканали вибухають новинами про те, як банда "Пурпурних Драконів" влаштувала сутичку з чотирма істотами, дуже схожими на гігантських черепах.Однак наші герої, Черепашки-ніндзя, абсолютно впевнені, що цю злощасну ніч вони провели вдома в спокійній і заспокійливою обстановці!

Жанр: бойовик, трилер, комедія, пригоди, мультфільм.
Режисер: Рой Бурдін, Ллойд Голдфайн.
У ролях: Майкл Сінтерніклаас, Вейн Грейсон, Сем Ригел, Френк Френксон, Даррен Данстен, Марк Томпсон, Вероніка Тейлор, Скотті Рей, Грег Кері, Карен Ніл.

Виробництво: США.
Тривалість: 1:12:36.

Якість: DVDRip.
Переклад: Любительський (багатоголосий, Німе Кіно).

Категорія: Мультфільми | Переглядів: 1746 | Дата: 27.10.2010| Коментарі (0)

Зустрічайте старих друзів: лева Алекса, зебру Марті, жирафа Мелмана, бегемота Глорію, короля лемурів Джуліана і кмітливих пінгвінів. Бажаючи вибратися з острова Мадагаскар, вони придумують божевільний план - перелетіти океан на старому літаку. Пінгвіни піднімають стару машину в повітря, але вона несподівано "приземляється" десь на безкрайніх просторах Африки. Незабаром герої розуміють, що пустельний континент здорово відрізняється від кам'яних джунглів Нью-Йорка. Втім, він не такий вже й поганий ...

Жанр: Пригоди, Комедія, Сімейний.
Режисер: Ерік Дарнелл, Том Макграт.

Випущено: США
Тривалість: 1:29:24.

Якість: DVDRip.
Переклад: Дубльований.

Категорія: Мультфільми | Переглядів: 1352 | Дата: 27.10.2010| Коментарі (0)

Баррі Бі Нельсон - бджілка, тільки що закінчила коледж і вельми розчарована подальшою кар'єрою. Адже єдиний вибір, що відкривається перед нею - збір меду.Відправившись світ за очі, Баррі потрапляє у халепу, з якої його визволяє Ванесса, нью-йоркська квіткарка. Баррі негайно закохується в рятівницю, і перебирається жити ближче до неї. Саме в Нью-Йорку він дізнається, що мед, який з такою працею здобувають бджоли, люди з'їдають. І Баррі вирішує пред'явити людству позов.

Жанр: Мультфільм, сімейний.
Режисер: Стів Хикнер, Саймон Дж. Сміт.
У ролях: Джеррі Сейнфелд, Рене Зельвегер, Меттью Бродерік, Джон Гудман, Кріс Рок, Рей Ліотта.

Виробництво: США.
Тривалість: 1:26:58.

Якість: DVDRip.
Переклад: Дубльований.

Категорія: Мультфільми | Переглядів: 1501 | Дата: 27.10.2010| Коментарі (0)

Сімпсони - це найвідоміше сімейство в світі! І тепер вони постануть і на великому екрані. Після того, як Гомер помилково забруднює річку токсичними відходами атомної станції, власті міста починають евакуацію жителів Спрінгфілда. Цілком можливо, що місто більше ніколи не буде придатним для життя ...

Жанр: Комедія, Анімаційний.
Режисер: Девід Сілверман / David Silverman /.
У ролях: Ден Кастелланета, Джулія Кавнер, Ненсі Картрайт, Ярдлі Сміт, Хенк Азарія, Гаррі Ширер, Марсія Уоллес, Памела Хейден, Руссі Тейлор, Тресс Макнілл, Меггі Росвелл і т.д.

Виробництво: США.
Тривалість: 1:26:44.

Якість: DVDRip.
Переклад: Дубльований.

Категорія: Мультфільми | Переглядів: 1476 | Дата: 27.10.2010| Коментарі (0)

Марсіани знаходять на своїй планеті пристрій з дослідження космосу. Вони з'ясовують, що воно було відправлено з Землі. Мешканці «червоної планети» помилково вважають, що земляни планують вторгнутися на Марс. Щоб «випередити суперників», марсіани вирішують зруйнувати Землю прямо напередодні Різдва ...

Жанр: мультфільм, сімейний.
Режисер: Хосе Алехандро Гарсія Муньос.

Випущено: США, Мексика.
Тривалість: 00:43:17.

Якість: DVDRip.
Переклад: Професійний (багатоголосий, закадровий, ліцензія).

Категорія: Мультфільми | Переглядів: 1382 | Дата: 27.10.2010| Коментарі (0)

Ведучий кулінарного телешоу в Мельбурні Джекі (Джекі Чан, `Розбирання в Бронксі`, `Година пік`) ненавмисно стає володарем відеокасети з записом кривавого розбирання між бандами наркоторговців. На цьому, треба зізнатися, спокійні дні для Джеки закінчилися і перетворилися вбесконечную гонку на виживання. Він би із задоволенням віддав касету, якби знав, де вона. Але ті не задавали питань, а в Джекі не було відповідей. Зате було треноване тіло і невимовно блискавичні кулаки.

Жанр: Бойовик, Комедія.
Режисер: Чуа Лем.
У ролях: Джекі Чан, Річард Нортон, Саммо Хунг.

Випущено: США, Австралія, Гонконг.
Тривалість: 1:24:37.

Якість: DVDRip.
Переклад: Дубльований.

Категорія: Бойовики / Військовi | Переглядів: 1505 | Дата: 27.10.2010| Коментарі (0)

У 1897 році в палац короля Тайіланда вриваються бойовики мафіозного клану і викрадають антикварні цінності, призначені в подарунок уряду США. Всі викрадачі були знищені главою королівської варти Майстром Свонг, проте таємниця, де заховані скарби, гине разом з останнім викрадачем.
У наші дні голова сучасної тайської мафії наймає колишнього директора Американського військового центру підземних досліджень і його асистентів, щоб ті знайшли втрачене скарб. Тим часом правнуку Майстра Свонг вдається знайти слід втраченої святині. Разом зі студенткою, що вивчає археологію, йому доведеться протистояти могутньої мафії і врятувати національний скарб Таїланду.

Жанр: бойовик
Режисер: Танапон Маліван
У ролях: Майкл Б., Расселл Вонг, Патхараварін Тімкул, Ерік Маркус Шуетз, Браги Ачаббак, Kaecha Kampakdee ...

Країна: Таїланд.
Тривалість: 1:22:55.

Якість: DVDRip.
Переклад: Любительський.

Категорія: Бойовики / Військовi | Переглядів: 1245 | Дата: 27.10.2010| Коментарі (0)

Серіали DIvX

Страшна красуня / Страшная красавица (2012) Фільми DivX- Дивитись серіали онлайн
Татусеві дочки. Суперневести / Папины дочки. Суперневесты (2012) Серіали DIvX- Дивитись серіали онлайн
Матуся моя (1-4 серії з 4) / Мамочка моя (2011) Серіали DIvX- Дивитись серіали онлайн
Батьківський інстинкт (1-4 серія з 4) / Отцовский инстинкт (2012) Серіали DIvX- Дивитись серіали онлайн
Була тобі кохана (1-4 серії з 4) / Была тебе любимая (2011) Серіали DIvX- Дивитись серіали онлайн
Небесні родичі (8 серій з 8) / Небесные родственники (2011) Серіали DIvX- Дивитись серіали онлайн
Не було б щастя (1-4 серия из 4) / Не было бы счастья  (2012) Серіали DIvX- Дивитись серіали онлайн
Салямі (4 серии из 4) / Салями (2011) Серіали DIvX- Дивитись серіали онлайн
Пощастить у коханні (1-4 серія з 4) / Повезет в любви (2012) Серіали DIvX- Дивитись серіали онлайн
Смугасте щастя / Полосатое счастье (2012) серіали DivX- Дивитись серіали онлайн
Білі троянди надії (4 серії з 4) /  Белые розы надежды (2011) Серіали DIvX- Дивитись серіали онлайн
Небесний суд / Небесный суд (1-4 серия из 4) (2012) Серіали DIvX- Дивитись серіали онлайн

У нашому кінопалац Ви знайдете різноманітні стрічки вітчизняного і зарубіжного виробництва. Усі фільми представлені у кодуванні DivX. Цей формат дозволяє здійснювати перегляд онлайн фільмів у якості яка значно перевищує FLV.

Бажаємо Вам приємного перегляду.

І хоч нині кількість фільмів онлайн запропонованих до перегляду не велика, адміністрація сайту докладає усіх зусиль для подальшого розширення ресурсу і поліпшення його якості.