П`ятниця, 19.04.2024, 00:16

Вітаю Вас Гость | RSS

На межі / Man on a Ledge (2012)фільми онлайн Місія нездійсненна: Протокол Фантом / Mission: Impossible - Ghost ProtocolДивитись фільми онлайн 7 днів і ночей з Мерилін / My Week with Marilyn фільми онлайн 4 дні в травні / 4 дня в мае фільми онлайн Хроніка / Chronicle (2012)фільми онлайн На Байкал (2011)фільми онлайн Сутичка / The Grey (2012)фільми онлайн Спочатку кохання, потім весілля (2011)фільми онлай Висоцький. Дякую, що живий (2011)фільми онлайн дивитись Час / In Time (2011)фільми онлайн дивитись Дім / Дом (2011) Дивитись фільми онлайн Як вкрасти хмарочос / Tower Heist (2011) DVDRipДивитись фільм онлайн П'ять наречених / Пять невест (2011)фільми онлайн Мальчишник 2: Из Вегаса в Бангкок / The Hangover Part II (2011) фільми онлайн дивитись Перший месник / Captain America: The First Avenger (2011)Дивитись фільми онлайн Ріо / Рио (2011)фільми онлайн Лінкольн для адвоката / The Lincoln Lawyer (2011)фільми онлайн Митниця дає добро / Rien а declarer (2010)фільми онлайн Орел Дев'ятого легіону (2011) DVDRipфільми онлайн Пирамммида (2010)фільми онлайн Залізний лицар / Ironclad (2011)Дивитись фільми онлайн
прокрутить вправо
прокрутить влево

Пошук

 
[Розширений пошук]
За алфавітом: За жанром: За роком:
Вибрати фільми:
А Б В Г Д Е Є Ж З І Ї К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ю Я
Нові фільми Популярні фільми Нові серіали Популярні серіали

Фільми DIvX

« 1 2 ... 289 290 291 292 293 ... 335 336 »
Сюзанн - дружина успішного хірурга і мати двох дітей. Одноманітність сімейного життя пригнічує її, і вона вирішує повернутися до лікарській практиці. Чоловік наймає робітника для облаштування кабінету. Життя Сюзанн, налагоджена роками, валиться в один момент, коли між нею і будівельником Іваном виникає непереборний потяг ... Чи захоче вона відмовитися від благополучного життя заради примарного жіночого щастя? ..

Жанр: мелодрама, драма.
Режисер: Катрін Корсіні.
У ролях: Крістін Скотт Томас, Сержі Лопес, Іван Атталь, Бернар Бланкан, Аладін Райбел, Олександр Відал, Дейзі Брум, Berta Esquirol, Жерар Лартіго, Женев'єв Казіль.

Випущено: Франція.
Тривалість: 1:22:03.

Якість: DVDRip.
Переклад: Любительський (одноголосий).

Категорія: Мелодрами/Драми | Переглядів: 1307 | Дата: 27.10.2010| Коментарі (0)

Ірина, здавалося б, щаслива жінка: у неї люблячий чоловік, двоє дітей і гарна робота. Але в один прекрасний день Ірина безоглядно закохується. Захопила її почуття настільки сильно, Ірина вирішується зруйнувати сім'ю. Вона і не підозрює, до яких наслідків це призведе ...

Жанр: Мелодрама.
Режисер: Микола Михайлов.
Актори: Олена Ксенофонтова, Станіслав Бондаренко, Анатолій Журавльов, Катерина Шинок, Олександр Сигуєв, Анжеліка Вольська (Вострікова), Олеся Жураковська, Раїса Рязанова.

Випущено: Україна.
Тривалість: 1:38:17.

Якість: DVDRip.
Переклад: Оригінал (Російський).

Категорія: Мелодрами/Драми | Переглядів: 3157 | Дата: 27.10.2010| Коментарі (0)

Історія життя гейші Сайюрі, яку маленькою дівчинкою продали навчатися до школи гейш, щоб забезпечити їй хоч якесь майбутнє. Шлях до підкорення мистецтва був довгий, дівчинка була норовливої, намагалася втекти, шукала сестру, з якою її розлучили, була розжалуваний у служниці і позбавлена можливості вчитися.

Жанр: мелодрама, драма.
Режисер: Роб Маршал.
У ролях: Цзиі Чжан, Сузука Ого, Кен Ватанабе, Коші Якусо, Йоукі Кудо, Лі Гонг, Каорі Момой, Тсаі Чин, Зої Вайзенбаум, Кері-Хіроюкі Тагава, Кеннет Цан, Рендолл Дак Кім, Тед Лівайн, Пол Адельштейн, Саманта Фатерман , Томас Ікеда, Мішель Йео.

Виробництво: США.
Тривалість: 2:25:05.

Якість: DVDRip.
Переклад: Дубльований.

Категорія: Мелодрами/Драми | Переглядів: 1370 | Дата: 27.10.2010| Коментарі (0)

Олена закохана в актора місцевого драмтеатру Миколи Черкасова, вона давно мріє познайомитися зі своїм кумиром. Однак Миколі більше подобається її сестра Маша, актор дуже швидко пропонує їй вийти за нього заміж. Олена дуже важко переживає звістку про весілля Маші і Миколи. Проходить час. Чоловік Маші поступово змінюється в гірший бік, стає байдужим, нахабним, а найжахливіше - постійно зраджує дружину з прихильницями. Маша, не витерпівши, йде від невірного чоловіка і незабаром знайомиться з дипломатом Артемом.

Жанр: Мелодрама.
Режисер: Михайло Туманішвілі.
У ролях: Катерина Клімова, Олексій Макаров, Петро Красилів, Карина Андоленко.

Випущено: Росія.
Тривалість: 01:28:37.

Якість: DVDRip.
Переклад: Оригінал (Російський).

Категорія: Мелодрами/Драми | Переглядів: 2170 | Дата: 27.10.2010| Коментарі (0)

Кір, Лея, Даша, Макс - ще студенти. У них все - вперше. Перші слова любові, перший секс, перші спільні мрії, перші помилки, перші розчарування і перші відкриття.

Жанр: мелодрама.
Режисер: Андрій Кавун.
У ролях: Лянка Гриу, Ганна Старшенбаум, Павло Прілучний, Дмитро Кубасов, Родіон Долгірев, Олексій Горбунов, Ірина Мерцалова, Олексій Шевченков.

Випущено: Росія.
Тривалість: 1:28:56.

Якість: DVDRip.
Переклад: Оригінал (Російський).


Категорія: Мелодрами/Драми | Переглядів: 1596 | Дата: 27.10.2010| Коментарі (0)

Дія мультфільму розгортається в 1942 році. Загін піонерів-героїв вступає в сутичку з фашистськими окупантами та примарами лицарів Лівонського ордена, викликаними з загробного світу нацистськими магами з сумно відомої організації Аненербе. Зрозуміло, головні герої - не прості піонери. Вони пройшли навчання в Шостому Відділі Управління Військової Розвідки. Цей відділ займається парапсихологією і окультизмом. І тепер вони готові захищати Батьківщину на невидимому для простих смертних фронті.

Жанр: фентезі, пригоди, мультфільм.
Режисер: Йошіхару Ашин.
У ролях: Олена Чебатуркіна, Михайло Тихонов, Дамір Ельдаров, Людмила Шувалова, Ірина Савіна.

Виробництво: Росія, Канада, Японія.
Тривалість: 00:57:19.

Якість: DVDRip.
Переклад: Дубльований.

Категорія: Мультфільми | Переглядів: 1161 | Дата: 27.10.2010| Коментарі (0)

Анімований, комедійний DVD фільм написаний і випущений оригінальними письменниками та виконавчими продюсерами Dave Jeser і Matt Silverstein. Фільм є першим релізом Drawn Together після зняття серіалу з ефіру і сам фільм про це.Були повернуті оригінальні голоси персонажів Drawn Together. Фільм буде містити голоси таких гостей, як Сет Макфарлейн (Family Guy) для "І.З.Р.А.І.Л.Ь."(Інтелектуальна Здоровенна Робото Аниматор Винищувальна Леді), і Вернон Уеллс, як голос інтернету. Фільм був спродюсований Six Point Harness і повністю зроблений на Flash анімації.

Жанр: анімація, комедія.
Режисер: Грег Франклін.
У ролях: Адам Каролла, Джесс Харнелл, Еббі МакБрайд, Джек Тесляр, Тара Стронг, Крі Саммер, Джеймс Арнольд Тейлор.

Виробництво: США.
Тривалість: 1:11:14.

Якість: DVDRip.
Переклад: Любительський (багатоголосий).

Категорія: Мультфільми | Переглядів: 1075 | Дата: 27.10.2010| Коментарі (0)

Лаура дуже схвильована, вона їде зі своєю родиною в Китай, де її мама повинна давати концерт. Зірочка відправляється разом з Лорою. Під час польоту вона пропадає. З'ясовується, що китайська дівчинка, Лін Лін, її знайшла і взяла з собою.Скоро обидві дівчинки зустрічаються в опері, так як тітка Лін Лін і мама Лори дають спільний концерт. Дівчатка починають сперечатися, намагаючись поділити зірку, вона ударяється об костюм дракона, після чого він оживає ...

Жанр: сімейний, мультфільм.
Режисер: П'є де Рікер, Тіло Роткірч.
У ролях: Аннабел Вульф, Меріан Шнайдер, Дірк Бах, Сандро Янотта, Генріх Шафмейстер, Грегор Хеппнер, Віктор Вайсс.

Виробництво: Німеччина.
Тривалість: 1:12:20.

Якість: DVDRip.
Переклад: Любительський (багатоголосий).

Категорія: Мультфільми | Переглядів: 1265 | Дата: 27.10.2010| Коментарі (0)

Відразу після медового місяця Шрек та його молода дружина Фіона вирушають у компанії всюдисущого осла-балакуна в Тридев'яте Королівство знайомитися з батьками принцеси. Треба сказати прямо - особливого захоплення незграбний громила-зять у Короля не викликав: адже він пообіцяв, що його дочка вийде заміж за сина Феї-Хресної - прекрасного принца Чармінг! Під тиском незадоволеної Феї Його Величність вирішується на відчайдушний крок - таємно найняти досвідченого експерта-душогуба для ліквідації Шрека ...

Жанр: фентезі, комедія, пригоди, сімейний, мультфільм.
Режисер: Ендрю Адамсон, Келлі Асбарі, Конрад Вернон.
У ролях: Майк Майерс, Едді Мерфі, Кемерон Діаз, Джулі Ендрюс, Антоніо Бандерас, Джон Кліз, Руперт Еверетт, Дженніфер Сoндерс, Арон Уорнер.

Виробництво: США.
Тривалість: 1:32:25.

Якість: DVDRip.
Переклад: Дубльований.

Категорія: Мультфільми | Переглядів: 1406 | Дата: 27.10.2010| Коментарі (0)

Жив собі у казковой державі великий зелений велетень на ім'я Шрек. Жив він у гордій самоті у лісі, на болоті, яке вважав своїм. Але одного разу злобний коротун - лорд Фаркуад, правитель чарівного королівства, безжалісно зігнав на шрекове болото всіх казкових мешканців. І безтурботному життю зеленого троля прийшов кінець. Але лорд Фаркуад пообіцяв повернути Шреку болото, якщо велетень здобуде йому прекрасну принцесу Фіону, яка тужить в неприступній башті, що охороняється вогнедихаючим драконом ...

Жанр: Дитячий, Сімейний, Анімаційний.
Режисер: Ендрю Адамсон / Andrew Adamson /, Вікі Дженсон / Vicky Jenson.
У ролях: Майк Майерс (Mike Myers), Едді Мерфі (Eddie Murphy), Кемерон Діаз (Cameron Diaz).

Виробництво: США.
Тривалість: 1:26:22.

Якість: DVDRip.
Переклад: Дубльований.

Категорія: Мультфільми | Переглядів: 1386 | Дата: 27.10.2010| Коментарі (0)

Серіали DIvX

Страшна красуня / Страшная красавица (2012) Фільми DivX- Дивитись серіали онлайн
Татусеві дочки. Суперневести / Папины дочки. Суперневесты (2012) Серіали DIvX- Дивитись серіали онлайн
Матуся моя (1-4 серії з 4) / Мамочка моя (2011) Серіали DIvX- Дивитись серіали онлайн
Батьківський інстинкт (1-4 серія з 4) / Отцовский инстинкт (2012) Серіали DIvX- Дивитись серіали онлайн
Була тобі кохана (1-4 серії з 4) / Была тебе любимая (2011) Серіали DIvX- Дивитись серіали онлайн
Небесні родичі (8 серій з 8) / Небесные родственники (2011) Серіали DIvX- Дивитись серіали онлайн
Не було б щастя (1-4 серия из 4) / Не было бы счастья  (2012) Серіали DIvX- Дивитись серіали онлайн
Салямі (4 серии из 4) / Салями (2011) Серіали DIvX- Дивитись серіали онлайн
Пощастить у коханні (1-4 серія з 4) / Повезет в любви (2012) Серіали DIvX- Дивитись серіали онлайн
Смугасте щастя / Полосатое счастье (2012) серіали DivX- Дивитись серіали онлайн
Білі троянди надії (4 серії з 4) /  Белые розы надежды (2011) Серіали DIvX- Дивитись серіали онлайн
Небесний суд / Небесный суд (1-4 серия из 4) (2012) Серіали DIvX- Дивитись серіали онлайн

У нашому кінопалац Ви знайдете різноманітні стрічки вітчизняного і зарубіжного виробництва. Усі фільми представлені у кодуванні DivX. Цей формат дозволяє здійснювати перегляд онлайн фільмів у якості яка значно перевищує FLV.

Бажаємо Вам приємного перегляду.

І хоч нині кількість фільмів онлайн запропонованих до перегляду не велика, адміністрація сайту докладає усіх зусиль для подальшого розширення ресурсу і поліпшення його якості.