Четвер, 28.03.2024, 11:53

Вітаю Вас Гость | RSS

На межі / Man on a Ledge (2012)фільми онлайн Місія нездійсненна: Протокол Фантом / Mission: Impossible - Ghost ProtocolДивитись фільми онлайн 7 днів і ночей з Мерилін / My Week with Marilyn фільми онлайн 4 дні в травні / 4 дня в мае фільми онлайн Хроніка / Chronicle (2012)фільми онлайн На Байкал (2011)фільми онлайн Сутичка / The Grey (2012)фільми онлайн Спочатку кохання, потім весілля (2011)фільми онлай Висоцький. Дякую, що живий (2011)фільми онлайн дивитись Час / In Time (2011)фільми онлайн дивитись Дім / Дом (2011) Дивитись фільми онлайн Як вкрасти хмарочос / Tower Heist (2011) DVDRipДивитись фільм онлайн П'ять наречених / Пять невест (2011)фільми онлайн Мальчишник 2: Из Вегаса в Бангкок / The Hangover Part II (2011) фільми онлайн дивитись Перший месник / Captain America: The First Avenger (2011)Дивитись фільми онлайн Ріо / Рио (2011)фільми онлайн Лінкольн для адвоката / The Lincoln Lawyer (2011)фільми онлайн Митниця дає добро / Rien а declarer (2010)фільми онлайн Орел Дев'ятого легіону (2011) DVDRipфільми онлайн Пирамммида (2010)фільми онлайн Залізний лицар / Ironclad (2011)Дивитись фільми онлайн
прокрутить вправо
прокрутить влево

Пошук

 
[Розширений пошук]
За алфавітом: За жанром: За роком:
Вибрати фільми:
А Б В Г Д Е Є Ж З І Ї К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ю Я
Нові фільми Популярні фільми Нові серіали Популярні серіали

Фільми DIvX

« 1 2 ... 333 334 335 336 »
«Снайпер помиляється лише двічі в житті. Другий раз, коли не помиляється інший снайпер. А перший - коли вибирає свою професію ». Легендарний стрілець, ветеран таємних операцій Том Бекетт засвоїв цю жорстоку істину в неодноразових дуелях зі Смертю і часто давав клятву кинути своє страшне ремесло. Але завжди повертався до ладу, як зараз, коли його просять усунути найнебезпечнішого терориста в світі. От тільки нова місія відразу йде наперекосяк: герой раптово впізнає в своїй «мішені» ... старого друга! Схоже, агенти спецслужб багато чого йому недоговорюють. І єдиний спосіб для Бекетта дізнатися правду і залишитися в живих - перестати грати за правилами, які, до того ж, йому невідомі.

Жанр: бойовик, трилер, драма.
Режисер: П.Дж. Пішо.
У ролях: Том Беренджер, Байрон Манн, Джон Доумен, Денис Арндт, Вільям Даффі.

Якість: DVDRip.
Переклад: Професійний.

Категорія: Бойовики / Військовi | Переглядів: 1832 | Дата: 01.10.2010| Коментарі (0)

Група молодих винахідливих грабіжників здійснює зухвалу аферу, в результаті якої ховається з 20 мільйонами доларів. Справа ускладнюється тим, що по сліду банди йде не менш сильний суперник - поліцейський детектив Джек Уеллс.

Жанр: бойовик, трилер, кримінал
Режисер: Джон Льюсенхоп
У ролях: Пол Уокер, Кріс Браун, Хейден Крістенсен, Ті Ай, Ідріс Ельба, Метт Діллон, Майкл Або, Стів Харріс, Джей Ернандез, Зої Салдана, Джонатон Шаєх.

Якість: TS.
Переклад: Професійний (одноголосий).

Категорія: Кримінал | Переглядів: 1363 | Дата: 01.10.2010| Коментарі (0)

У похмурих джунглях Панами затівається сходняк, на який повинен прибути знатний наркобарон з Колумбії. Після чого буде призначений державний переворот.Американський уряд відряджає на сходняк свого представника - кращого снайпера в регіоні, сержанта морської піхоти Томаса Беккета у виконанні Тома Беренджер. У парі із сержантом Беккетом іде навідником молодий, недосвідчений і слабохарактерний олімпійський чемпіон із цивільних. Суть - конфлікт між "синком і дідусем", між боязню за власну шкуру і почуттям обов'язку.

Жанр: Бойовик, трилер, драма
Режисер: Луїс Ллоса
У ролях: Том Беренджер, Біллі Зейн, Дж.Т. Уолш, Аден Янг, Кен Редлі, Рейнальдо Аренас

Якість: DVDRip.
Переклад: Професійний.

Категорія: Бойовики / Військовi | Переглядів: 1807 | Дата: 01.10.2010| Коментарі (0)

Девід Білла - один з найбільших злочинців міжнародного масштабу, за ним полюють спецслужби багатьох країн світу, в той час як сам він ховається в Малайзії. Вже кілька років детектив Джайпракаш стежить за пересуваннями Білли, розробляючи план його затримання. Він сам і його малазійська команда практично готові знищити злочинне угруповання короля бандитів, проте, в результаті випадкової перестрілки з поліцією, Білла отримує серйозне поранення і вмирає прямо на очах Джайпракаша. Опинившись єдиним свідком смерті Білли, детектив розуміє, що для знищення всієї банди, смерть Білли йому необхідно зберегти в таємниці, навіть від своїх помічників.

Жанр: Бойовик, трилер, мелодрама.
Режисер: Мехер Рамеш / Meher Ramesh.
У ролях: Прабхас, Анушка Шетті, Наміта, Хансіка Мотвані, Супра, Келлі Дорджі, Рехаман, Алі, Суббараджу, Адітья Аравінд.

Якість: DVDRip.
Переклад: Професійний.

Категорія: Індійські | Переглядів: 1459 | Дата: 01.10.2010| Коментарі (0)

Троє молодих хлопців потрапляють до виправної колонії для підлітків. Потрапивши в неї, кожен повинен вибрати одну з двох боків, бути сильним і непримиренним, або стати жертвою знущань і принижень ...

Жанр: кримінал, драма.
Режисер: Кім Шапірон / Kim Chapiron.
У ролях: Адам Батчер, Шані Кіппел, Матео Моралес, Лоуренс Бейн, Брайан Мерфі, Олександр Конті, Тім Тарнелл, Деушан Вільямс, Грег Батчер, Джейсон Дейлі.

Країна: Канада, Франція, Великобританія.
Тривалість: 1:30:59.

Якість: DVDRip.
Переклад: Любительський (одноголосий закадровий).

Категорія: Кримінал | Переглядів: 1394 | Дата: 01.10.2010| Коментарі (0)

Головний герой історії прокидається на Брайтон Біч пораненим і з повної амнезії.Всі ключі до минулого зводяться лише до-єдиною татуюванні XIII, поступово виводить його на змову проти уряду США.

Жанр: Бойовик, Триллер
Режисер: Дуейн Кларк
У ролях: Стівен Дорфф, Вел Кілмер, Грег Брік, Катаріна Мурано і ін

Якість: DVDRip
Переклад: Професійний (багатоголосий).

Категорія: Бойовики / Військовi | Переглядів: 1236 | Дата: 01.10.2010| Коментарі (0)

Заснована на справжній історії, Marine 2 була повністю знята на місці подій в Пхукет, Таїланд і в ролі морського розвідника-снайпера Джо Лінвуд знявся суперзірка рестлінга Тед Дібіаз. Так само як і в 2001, в Дос Пальмас, поїздка Лінвуд в рай разом з дружиною раптово розбудовується, коли партизани беруть під контроль відокремлений п'ятизірковий курорт і просять значний викуп.Партизанські лідери починають вбивати заручників, як тільки годинник проб'є північ, змушуючи Джо згадати свої спецнавикі, щоб врятувати заручників від неминучої смерті.

Жанр: бойовик.
Режисер: Роел Рейн.
У ролях: Майкл Рукер, Темуера Моррісон, Лара Кокс, Тед ДіБіасе мл, Able Wanamakok, Джозі Д. Лі, Камерон Пірсон, Нік Деш, Масамі Косака, Ponomareva Marina.

Якість: DVDRip
Переклад: Любительський (багатоголосий).

Категорія: Бойовики / Військовi | Переглядів: 1820 | Дата: 01.10.2010| Коментарі (0)

Холодної різдвяної вночі шість кращих друзів вирішили зіграти в безневинну гру, заради розваги. Ом, Ебі, Джейдіп, Імрен, Ганіта і Йотіка весело провели час ... мало розуміючи, що ця ніч змінить їх життя назавжди. 12 років по тому, коли одні стануть боротися зі спогадами тієї фатальної ночі, інші просто про неї забудуть. І ось одного разу минуле жорстоко увірветься в їхні голови. Воно знову почне їх переслідувати.

Жанр: бойовик, трилер.
Режисер: Shawn Aranha.
У ролях: Арджан Баджва, Пураб Колі, Sameer Kochhar, Аяз Кхан, Prasad Barve, Mohit Dutta, Pavail Gulati, Amruta Patki, Мріналіні Шарма, Nutan Shinde

Якість: DVDRip.
Переклад: Професійний (багатоголосий)

Категорія: Індійські | Переглядів: 1602 | Дата: 01.10.2010| Коментарі (0)

Під час замаху на сенатора, досвідчений найманець Мачете виявив, що знаходиться на мушці у снайпера. Насилу уникнувши смерті, він дізнається, що його підставили власні наймачі і тепер його метою є помста.

Жанр: Бойовик, трилер, кримінал.
Переклад: Дубльований.
Режисер (и): Етан Манікіс, Роберт Родрігес.
У ролях: Денні Трехо, Роберт Де Ніро, Джессіка Альба, Стівен Сігал, Мішель Родрігес, Джефф Фейі, Чіч Марін, Дон Джонсон, Ши Уігхем, Ліндсі Лохан.

Якість: DVDRip
Озвучування: Дубльоване (російська, українська).

Категорія: Бойовики / Військовi | Переглядів: 1562 | Дата: 01.10.2010| Коментарі (0)

Джон Холмс був першої світової порнозіркою. У Короля, знаменитого своїми унікальними розмірами, було більше 14 000 жінок, число його екранних робіт перевищувало 1000. У 1981 році, коли секс-монарх пішов на спочинок, занурившись в липкий кокаїновий дурман, четверо друзів Джона, які пограбували за його наводкою мільйонера-мафіозі, були жорстоко вбиті в будинку на Уондерленд-авеню. Цю жахливу бійню порівнювали з різаниною в маєтку Шерон Тейт; всі знали, що Король зіграв у ній не останню роль, але яку саме - невідомо й досі.

Жанр: трилер, драма, кримінал, детектив.
Режисер: Джеймс Кокс.
У ролях: Вел Кілмер, Кейт Босворт, Ліза Кудроу, Джош Лукас, Тім Блейк Нельсон, Ділан МакДермотт, Крістіна Епплгейт, Ерік Богосян, Керрі Фішер, Френкі Джі, М. К. Гейні, Джанін Гарофало.

Якість: DVDRip.
Переклад: Професійний (багатоголосий).
Категорія: Трилери | Переглядів: 1314 | Дата: 01.10.2010| Коментарі (0)

Серіали DIvX

Страшна красуня / Страшная красавица (2012) Фільми DivX- Дивитись серіали онлайн
Татусеві дочки. Суперневести / Папины дочки. Суперневесты (2012) Серіали DIvX- Дивитись серіали онлайн
Матуся моя (1-4 серії з 4) / Мамочка моя (2011) Серіали DIvX- Дивитись серіали онлайн
Батьківський інстинкт (1-4 серія з 4) / Отцовский инстинкт (2012) Серіали DIvX- Дивитись серіали онлайн
Була тобі кохана (1-4 серії з 4) / Была тебе любимая (2011) Серіали DIvX- Дивитись серіали онлайн
Небесні родичі (8 серій з 8) / Небесные родственники (2011) Серіали DIvX- Дивитись серіали онлайн
Не було б щастя (1-4 серия из 4) / Не было бы счастья  (2012) Серіали DIvX- Дивитись серіали онлайн
Салямі (4 серии из 4) / Салями (2011) Серіали DIvX- Дивитись серіали онлайн
Пощастить у коханні (1-4 серія з 4) / Повезет в любви (2012) Серіали DIvX- Дивитись серіали онлайн
Смугасте щастя / Полосатое счастье (2012) серіали DivX- Дивитись серіали онлайн
Білі троянди надії (4 серії з 4) /  Белые розы надежды (2011) Серіали DIvX- Дивитись серіали онлайн
Небесний суд / Небесный суд (1-4 серия из 4) (2012) Серіали DIvX- Дивитись серіали онлайн

У нашому кінопалац Ви знайдете різноманітні стрічки вітчизняного і зарубіжного виробництва. Усі фільми представлені у кодуванні DivX. Цей формат дозволяє здійснювати перегляд онлайн фільмів у якості яка значно перевищує FLV.

Бажаємо Вам приємного перегляду.

І хоч нині кількість фільмів онлайн запропонованих до перегляду не велика, адміністрація сайту докладає усіх зусиль для подальшого розширення ресурсу і поліпшення його якості.