Четвер, 18.04.2024, 20:04

Вітаю Вас Гость | RSS

На межі / Man on a Ledge (2012)фільми онлайн Місія нездійсненна: Протокол Фантом / Mission: Impossible - Ghost ProtocolДивитись фільми онлайн 7 днів і ночей з Мерилін / My Week with Marilyn фільми онлайн 4 дні в травні / 4 дня в мае фільми онлайн Хроніка / Chronicle (2012)фільми онлайн На Байкал (2011)фільми онлайн Сутичка / The Grey (2012)фільми онлайн Спочатку кохання, потім весілля (2011)фільми онлай Висоцький. Дякую, що живий (2011)фільми онлайн дивитись Час / In Time (2011)фільми онлайн дивитись Дім / Дом (2011) Дивитись фільми онлайн Як вкрасти хмарочос / Tower Heist (2011) DVDRipДивитись фільм онлайн П'ять наречених / Пять невест (2011)фільми онлайн Мальчишник 2: Из Вегаса в Бангкок / The Hangover Part II (2011) фільми онлайн дивитись Перший месник / Captain America: The First Avenger (2011)Дивитись фільми онлайн Ріо / Рио (2011)фільми онлайн Лінкольн для адвоката / The Lincoln Lawyer (2011)фільми онлайн Митниця дає добро / Rien а declarer (2010)фільми онлайн Орел Дев'ятого легіону (2011) DVDRipфільми онлайн Пирамммида (2010)фільми онлайн Залізний лицар / Ironclad (2011)Дивитись фільми онлайн
прокрутить вправо
прокрутить влево

Пошук

 
[Розширений пошук]
За алфавітом: За жанром: За роком:
Вибрати фільми:
А Б В Г Д Е Є Ж З І Ї К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ю Я
Нові фільми Популярні фільми Нові серіали Популярні серіали

Фільми DIvX

« 1 2 ... 334 335 336
У червоному районі Відня Алекс працює шофером у власника борделя, він веде таємний роман з однією з повій Тамарою. Безвихідь ситуації призводить до того, що Алекс вирішує пограбувати банк ... У австрійській сільській місцевості, Роберт і Сюзанна побудували затишний будинок і намагаються побудувати сім'ю. Він працює поліцейським у селі, вона працює в місцевому продуктовому магазині і по неділях бере свого старезного, овдовілого сусіда в церкву ... Що може піти не так?

Жанр: Триллер, драма, кримінал.
Режисер: Гьотц Шпільману.
У ролях: Йоханнес Кріш, Ірина Потапенко, Андреас Люст, Йоханесс Танхейзер, Урсула Штраусс.

Якість: DVDRip.
Переклад: професійний (багатоголосий закадровий).
Категорія: Кримінал | Переглядів: 1361 | Дата: 01.10.2010| Коментарі (0)

Ватажок кримінальної банди Прімо Спарацці готовий заплатити мільйон доларів за картярського шулера Бадді Ізразля по кличці «Тузи» - той же, у свою чергу, має всі докази проти злочинців перед служителями закону. ФБР прагне всіма силами перешкодити планам Спарацці і бере Бадді під свою опіку і спостереження, коли він вирішує на час зникнути в таємному місці поблизу озера Тахо. Ситуація в гонці за головою Бадді Ізраеля розжарюється з кожною хвилиною, в неї залучені дикі і нещадні головорізи, жорстокі вбивці - всі вони хочуть зірвати куш і стерти фокусника з лиця Землі.

Жанр: бойовик, трилер, драма, кримінал.
Режисер: Джо Карнахан.
У ролях: Бен Аффлек, Енді Гарсіа, Райан Рейнольдс, Рей Ліотта, Мартін Хендерсон, Джейсон Бейтман.

Якість: DVDRip.
Переклад: Дубльований.
Категорія: Кримінал | Переглядів: 1471 | Дата: 01.10.2010| Коментарі (0)

Напередодні Різдва в Лондоні при пологах вмирає молода російська жінка, зовсім юна, майже підліток. На руках акушерки Ганни залишається немовля і щоденник, який вона знайшла в речах дівчини. Ганна жахається її історії життя і починає власне розслідування, яке прямо веде в лігво російської мафії.

Жанр: трилер, драма, детектив.
Режисер: Девід Кроненберг.
У ролях: Наомі Уоттс, Вігго Мортенсен, Венсан Кассель, Шинейд Кьюсак, Армін Мюллер-Шталь, Єжи Сколімовський, Сара-Джинн Лабросс, Дональд Самптер, Майкл Сарн, Юсуф Алтін.

Якість: DVDRip.
Переклад: Дубльований.

Категорія: Трилери | Переглядів: 1397 | Дата: 01.10.2010| Коментарі (0)

Дія картини відбувається в Китаї 14-го століття. У той час Піднебесної правила Монголія. Китай роздирали міжусобні війни. Саме тоді з'явилися в Китаї таємничі, непереможні літаючі воїни. Вони досконало володіли секретами бойових мистецтв.Вони вміли красиво вбивати й красиво вмирати. І вони беззаперечно підкорялися своєму похмурому ватажку Чахалангу.

Режисер: Янг-Джан Кім.
У ролях: Хін-джан Шин, Хі-сун Кім, Джин-Янг Жонг, Ю-Джеонг Чой, Чу-бон Джі, Су Ро Кім.

Якість: DVDRip.
Переклад: Професійний.

Категорія: Бойовики / Військовi | Переглядів: 1311 | Дата: 01.10.2010| Коментарі (0)

Фільм 1. "Ельдорадо: У пошуках Храму Сонця". Скарби Ельдорадо притягують шукачів пригод з усього світу. Ось і Джек Уайлдер, археолог, все життя мріяв знайти це міфічне місце, відправляється на пошуки золотого міста інків. Правда, для того, щоб дізнатися шлях до Ельдорадо, йому необхідно знайти і розшифрувати календар інків, що знаходиться в храмі Сонця. Дорога туди виявиться непростою.

Фільм 2. "Ельдорадо: Дорога до золотого міста". Джек Уайлдер - геніальний археолог, він - єдиний, хто зумів знайти дорогу до золотого місту Ельдорадо.Цьому передувала небезпечна для життя "гра" з численними переслідувачами, по п'ятах супроводжували його на всьому шляху. Для людей, маніакально прагнуть опанувати багатством, Ельдорадо став золотий могилою. Для Джека Уайлдера і його друзів - потаємний місто інків перетворився в справджену мрію.

Режисер: Террі Каннінгем / Terry Cunningham.
У ролях: Шейн Уест, Люк Госс, Наталі Мартінез, Елден Хенсон, Хуліо Оскар Мечосо.

Якість: DVDRip.
Переклад: Професійний.

Категорія: Пригодницькі | Переглядів: 2264 | Дата: 01.10.2010| Коментарі (0)

Колишній гангстер Білл "кинув" одного з найкрутіших босів чиказької мафії і втік, прихопивши з собою 12 мільйонів готівкою. Вступивши в програму захисту свідків, Білл з дружиною намагається сховатися у Південній Кароліні. Але візиту бойовиків мафії уникнути не вдається. Гангстери наздоганяють Білла, однак справа приймає непередбачений оборот. У гру вступають шериф Декс з місцевими крутими хлопцями, торговцями наркотиками. І все полюють на Білла і приховані їм гроші.

Жанр: Бойовик, пригоди, комедія.
Режисер: Луї Морн.
У ролях: Джеймс Белуші, Тімоті Долтон, Майкл Біч, Стів Рейлсбек, Ванесса Ейнджел, Карлтон Уілборн, Джемі Херріс, Девід О'Доннелл.

Якість: DVDRip.
Переклад: Любительський (двоголосий).
Категорія: Бойовики / Військовi | Переглядів: 1368 | Дата: 01.10.2010| Коментарі (0)

Популярний в США рестлер Джон Сіна дебютує на великому екрані в ролі морського піхотинця, який повернувся з війни в Іраку. Бойові навички прігождаются йому і в мирному житті - коли його дружину викрадають, колишній вояка встає на шлях помсти і тепер навряд чи що зможе його зупинити.

Жанр: Бойовик, Драма, Трилер.
Режисер: Джон Боніто.
У ролях: Джон Сіна, Роберт Патрік, Келлі Кларксон, Ентоні Рей Паркер, Абігейл Біанка, Джером Елерс.

Якість: DVDRip.
Переклад: Професійний (багатоголосий).

Категорія: Бойовики / Військовi | Переглядів: 2843 | Дата: 01.10.2010| Коментарі (0)

Великобританія, недалеке майбутнє. Смертельний і абсолютно невивчений вірус, названий «женців » («Reaper Virus») обрушився на країну, вбиваючи десятки і сотні тисяч жителів. Не маючи можливості вирішити проблему, уряд вирішує ізолювати вогнище зарази від не інфікованої місцевості, побудувавши навколо території буйства «Женця»стіну.
Проходить 30 років, але вірус знову заявив про себе. Тоді було вирішено послати в заражену область першокласну команду спецназу для пошуків можливих методів боротьби з вірусом. Заради виконання мети і збереження життів хлопцям доведеться пробиватися через справжній ожилий кошмар ...

Жанр: Фантастика, бойовик, трилер
Режисер: Ніл Маршалл
У ролях: Рона Мітра, Adeola Ariyo, Емма Клісбі, Крістін Томлінсон, Vernon Willemse, Paul Hyett, Деніел Рід

Випущено: Великобританія / Crystal Sky Pictures
Переклад: Дубльований

Якість: DVDRip
Тривалість: 1:52:50


Категорія: Фантастика/Фентезі | Переглядів: 1297 | Дата: 13.04.2010| Коментарі (0)

1-10 11-20 ... 3331-3340 3341-3350 3351-3358

Серіали DIvX

Страшна красуня / Страшная красавица (2012) Фільми DivX- Дивитись серіали онлайн
Татусеві дочки. Суперневести / Папины дочки. Суперневесты (2012) Серіали DIvX- Дивитись серіали онлайн
Матуся моя (1-4 серії з 4) / Мамочка моя (2011) Серіали DIvX- Дивитись серіали онлайн
Батьківський інстинкт (1-4 серія з 4) / Отцовский инстинкт (2012) Серіали DIvX- Дивитись серіали онлайн
Була тобі кохана (1-4 серії з 4) / Была тебе любимая (2011) Серіали DIvX- Дивитись серіали онлайн
Небесні родичі (8 серій з 8) / Небесные родственники (2011) Серіали DIvX- Дивитись серіали онлайн
Не було б щастя (1-4 серия из 4) / Не было бы счастья  (2012) Серіали DIvX- Дивитись серіали онлайн
Салямі (4 серии из 4) / Салями (2011) Серіали DIvX- Дивитись серіали онлайн
Пощастить у коханні (1-4 серія з 4) / Повезет в любви (2012) Серіали DIvX- Дивитись серіали онлайн
Смугасте щастя / Полосатое счастье (2012) серіали DivX- Дивитись серіали онлайн
Білі троянди надії (4 серії з 4) /  Белые розы надежды (2011) Серіали DIvX- Дивитись серіали онлайн
Небесний суд / Небесный суд (1-4 серия из 4) (2012) Серіали DIvX- Дивитись серіали онлайн

У нашому кінопалац Ви знайдете різноманітні стрічки вітчизняного і зарубіжного виробництва. Усі фільми представлені у кодуванні DivX. Цей формат дозволяє здійснювати перегляд онлайн фільмів у якості яка значно перевищує FLV.

Бажаємо Вам приємного перегляду.

І хоч нині кількість фільмів онлайн запропонованих до перегляду не велика, адміністрація сайту докладає усіх зусиль для подальшого розширення ресурсу і поліпшення його якості.