Понеділок, 29.04.2024, 21:48

Вітаю Вас Гость | RSS

На межі / Man on a Ledge (2012)фільми онлайн Місія нездійсненна: Протокол Фантом / Mission: Impossible - Ghost ProtocolДивитись фільми онлайн 7 днів і ночей з Мерилін / My Week with Marilyn фільми онлайн 4 дні в травні / 4 дня в мае фільми онлайн Хроніка / Chronicle (2012)фільми онлайн На Байкал (2011)фільми онлайн Сутичка / The Grey (2012)фільми онлайн Спочатку кохання, потім весілля (2011)фільми онлай Висоцький. Дякую, що живий (2011)фільми онлайн дивитись Час / In Time (2011)фільми онлайн дивитись Дім / Дом (2011) Дивитись фільми онлайн Як вкрасти хмарочос / Tower Heist (2011) DVDRipДивитись фільм онлайн П'ять наречених / Пять невест (2011)фільми онлайн Мальчишник 2: Из Вегаса в Бангкок / The Hangover Part II (2011) фільми онлайн дивитись Перший месник / Captain America: The First Avenger (2011)Дивитись фільми онлайн Ріо / Рио (2011)фільми онлайн Лінкольн для адвоката / The Lincoln Lawyer (2011)фільми онлайн Митниця дає добро / Rien а declarer (2010)фільми онлайн Орел Дев'ятого легіону (2011) DVDRipфільми онлайн Пирамммида (2010)фільми онлайн Залізний лицар / Ironclad (2011)Дивитись фільми онлайн
прокрутить вправо
прокрутить влево

Пошук

 
[Розширений пошук]
За алфавітом: За жанром: За роком:
Вибрати фільми:
А Б В Г Д Е Є Ж З І Ї К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ю Я
Нові фільми Популярні фільми Нові серіали Популярні серіали

Фільми DIvX

« 1 2 ... 290 291 292 293 294 ... 335 336 »
Головна героїня новітнього пригодницького мультика "Тутанхамончік" - звичайна школярка, яка вечорами підробляє, прибираючи величезні і похмурі зали музею стародавнього світу. Протираючи пил в залі єгиптології, попелюшка з музею випадково робить чудо - вона пожвавлює мумію юного принца Єгипту.

Жанр: Мультфільм.
Режисер: Чарльз Гросвенор.

Випущено: США.
Тривалість: 1:10:32.

Якість: DVDRip.
Переклад: Професійний (багатоголосий).

Категорія: Мультфільми | Переглядів: 1313 | Дата: 27.10.2010| Коментарі (0)

Кожна дитина вірить, що коли він залишає свої іграшки одні, вони починають займатися своїми справами ... Хлопчику Едді дарують нову іграшку - космічного рейнджера База Квіточки. Тепер Баз - улюблена іграшка хлопчика. Цим страшно незадоволений ковбой Вудді - колишній улюбленець Едді. При переїзді Вудді скидає База у вікно. Про це довідаються інші іграшки й викидають Вудді туди ж.Тепер їм обом необхідно знайти шлях додому, і два заклятих вороги стають кращими друзями ...

Жанр: Анімаційний, Дитячий, Комедія, Пригоди, Сімейний, Фентазі.
Режисер: Джон Лессетер.

Виробництво: США.
Тривалість: 1:21:04.

Якість: DVDRip.
Переклад: Дубльований.

Категорія: Мультфільми | Переглядів: 1606 | Дата: 27.10.2010| Коментарі (0)

Навіть нетямущий малюк знає те, про що не здогадується жоден дорослий: якщо вимкнути в кімнаті світло і щільно закрити за собою двері, нерухомі іграшки оживуть і відправляться в захоплюючу подорож. У цьому чудовому мультфільмі ви потрапляєте в самий незвичайний світ, який тільки бачили, і дізнаєтеся, в які дивовижні ігри грають іграшки, коли вдалині затихають ваші кроки.

Примітка: Чудове продовження знаменитого діснеївського мультфільму, що заслужив визнання і любов глядачів різного віку по всьому світу - тепер ще яскравіше, увлекательней і цікавіше!

Жанр: Анімаційний, Дитячий, Комедія, Пригоди, Сімейний, Фентазі.
Режисер: Джон Лессетер.

Виробництво: США.
Тривалість: 1:32:25.

Якість: DVDRip.
Переклад: Дубльований.

Категорія: Мультфільми | Переглядів: 1690 | Дата: 27.10.2010| Коментарі (0)

Жителі тихої американської провінції стають свідками сліпучого спалаху і падіння величезного літаючого об'єкта. Через кілька днів хлопчисько на ім'я Хогарт Хьюз знаходить в околицях гігантського робота, що прилетів на Землю з далекої космічної галактики. Незважаючи на свій грізний вигляд, інопланетний гість виявляється найдобрішим створенням. Між ним і відважним хлопчиськом зав'язується справжня дружба. Але дізнавшись про існування робота уряд і військові вирішили знищити прибульця. Хогарт - єдиний, хто може врятувати сталевого гіганта.

Жанр: Фантастика, пригоди, сімейний, мультфільм.
Режисер: Бред Бьорд.
У ролях (озвучували): Дженніфер Еністон, Харрі Коннік мл., Він Дізель, Джеймс Гаммон, Клоріс Лічмен, Крістофер МакДональд.

Виробництво: США.
Тривалість: 1:23:16.

Якість: DVDRip.
Переклад: Дубльований.

Категорія: Мультфільми | Переглядів: 1956 | Дата: 27.10.2010| Коментарі (0)

Прокинувшись після зимової сплячки, лісові мешканці - ведмідь, білка, опосум і борсук по кличці Ер Джей - виявляють, що від всього величезного лісу уцілів тільки їх клаптик зелені. А на місці колишньої гущавини височіє коттеджне селище. І поки звірі вирішують, як діяти в ситуації, що склалася, Ер Джей, новачок в їх компанії, пропонує здається таким простим вихід ...

Жанр: анімація, комедія, сімейний.
Режисер: Тім Джонсон, Кері Керкпетрік.
У ролях: ролі озвучували: Брюс Вілліс, Геррі Шендлінг, Стів Карелл, Томас Хейден Черч, Омід Джалілі, Еллісон Дженні, Авріль Лавінь, Юджин Леві, Нік Нолті, Кетрін О'Хара, Уільям Шетнер, Уонда Сайкс, російський дубляж: Гоша Куценко .

Випущено: США.
Тривалість: 1:23:10.

Якість: DVDRip.
Переклад: Професійний (дубльований).

Категорія: Мультфільми | Переглядів: 1711 | Дата: 27.10.2010| Коментарі (0)

Маленький Крішна, бешкетник і улюбленець Вріндавана, зростає, оточений любов'ю і турботою батька Нанди і мами Яшоди. Він грається зі своїми друзями і сміливо ламає могутніх демонів, посланих царем камси, таких як Путана і Трінаварта. Від гордості царя небес Індри не залишається і сліду, коли Маленький Крішна, немов парасольку, піднімає мізинцем пагорб Говардхан. Опинившись в кільцях змія калії, улюбленець Вріндавана вступає з ним у захоплюючу підводну сутичку і рятує Вриндаван.

Жанр: Мультфільм.
Режисер: Вінсент Едвардс / Vincent Edwards.

Випущено: Індія.
Тривалість: 1:24:54.

Якість: DVDRip.
Переклад: Професійний (одноголосий).

Категорія: Мультфільми | Переглядів: 1324 | Дата: 27.10.2010| Коментарі (0)

Серед прекрасних тропічних морських стихій живе риба-клоун по імені Марлін. Він ростить свого єдиного синочка Немо. Океан і існуючі в ньому небезпеки дуже лякають Марліна, і він як може убезпечує сина від них, але молодий Немо, страждає зайвою цікавістю, дуже хоче дізнатися більше про таємничого рифі, поряд з яким вони живуть ..

Жанр: Дитячий, Сімейний, Анімаційний.
Режисер: Ендрю Стентон / Andrew Stanton /, Лі Ункріч / Lee Unkrich /.
У ролях: Альберт Брукс, Еллен Дедженерес, Олександр Гулд, Віллем Дефо, Бред Геррет.

Виробництво: США, Австралія.
Тривалість: 1:36:26.

Якість: DVDRip.
Переклад: Дубльований.

Категорія: Мультфільми | Переглядів: 1669 | Дата: 27.10.2010| Коментарі (0)

Ви дізнаєтеся про історію підлітка Іккінга, якому не надто близькі традиції його героїчного племені, багато років ведучого війну з драконами. Світ Іккінга перевертається з ніг на голову, коли він несподівано зустрічає дракона Беззубіка, який допоможе йому та іншим вікінгам побачити звичний світ із зовсім іншого боку ...

Жанр: фентезі, комедія, пригоди, сімейний, мультфільм.
Режисер: Дін Деблуа, Кріс Сандерс.
У ролях: Джей Барушель, Джерард Батлер, Крейг Фергюсон, Америка Феррера, Джона Хілл, Крістофер Мінц-Плассе, ТіДжей Міллер, Крістен Уіг, Робін Аткін Даунс, Філіп Макгрейді.

Випущено: США.
Тривалість: 1:30:03.

Якість: DVDRip.
Переклад: Професійний (російська, українська).

Категорія: Мультфільми | Переглядів: 2023 | Дата: 27.10.2010| Коментарі (0)

«Гудзонський Яструб» - прізвисько неперевершеного злодія Едді, який зможе розкрити який завгодно сейф за лічені секунди. Вийшовши з в'язниці, король крадіжки вирішує піти на заслужений відпочинок. Але багато хто на волі зацікавлений у його теперішньому кримінальному таланті.
За допомогою шантажу підступні зловмисники змушують Еді здійснити пограбування століття: він повинен потягти три шедеври Леонардо Да Вінчі із самих охоронюваних музеїв світу за кілька днів! «Гудзонський Яструб» знову вирушає на полювання, але насправді, зараз в безкрайньому небі він не самотній ...

Жанр: бойовик, комедія.
Режисер: Майкл Леманн.
У ролях: Брюс Вілліс, Денні Айелло, Енді Макдауелл, Джеймс Коберн, Річард Е. Грант, Сандра Бернхард, Дональд Бертон, Дон Харві, Девід Карузо.

Випущено: США.
Тривалість: 1:39:56.

Якість: DVDRip.
Переклад: Дубльований.

Категорія: Бойовики / Військовi | Переглядів: 1439 | Дата: 27.10.2010| Коментарі (0)

Розлючені фермери, втомлені від постійних нападок хитрого лиса на їх курники, готуються знищити свого ворога і його «хитре» сімейство.

Жанр: комедія, пригоди, сімейний, мультфільм.
Режисер: Уес Андерсон.
У ролях: Джордж Клуні, Меріл Стріп, Джейсон Шварцман, Білл Мюррей, Уоллес Володарськи, Ерік Чейз Андерсон, Майкл Гембон, Віллем Дефо, Оуен Уїлсон, Джарвіс Кокер.

Виробництво: США, Великобританія.
Тривалість: 1:26:44.

Якість: DVDRip.
Переклад: Дубльований (ліцензія).

Категорія: Мультфільми | Переглядів: 1342 | Дата: 27.10.2010| Коментарі (0)

Серіали DIvX

Страшна красуня / Страшная красавица (2012) Фільми DivX- Дивитись серіали онлайн
Татусеві дочки. Суперневести / Папины дочки. Суперневесты (2012) Серіали DIvX- Дивитись серіали онлайн
Матуся моя (1-4 серії з 4) / Мамочка моя (2011) Серіали DIvX- Дивитись серіали онлайн
Батьківський інстинкт (1-4 серія з 4) / Отцовский инстинкт (2012) Серіали DIvX- Дивитись серіали онлайн
Була тобі кохана (1-4 серії з 4) / Была тебе любимая (2011) Серіали DIvX- Дивитись серіали онлайн
Небесні родичі (8 серій з 8) / Небесные родственники (2011) Серіали DIvX- Дивитись серіали онлайн
Не було б щастя (1-4 серия из 4) / Не было бы счастья  (2012) Серіали DIvX- Дивитись серіали онлайн
Салямі (4 серии из 4) / Салями (2011) Серіали DIvX- Дивитись серіали онлайн
Пощастить у коханні (1-4 серія з 4) / Повезет в любви (2012) Серіали DIvX- Дивитись серіали онлайн
Смугасте щастя / Полосатое счастье (2012) серіали DivX- Дивитись серіали онлайн
Білі троянди надії (4 серії з 4) /  Белые розы надежды (2011) Серіали DIvX- Дивитись серіали онлайн
Небесний суд / Небесный суд (1-4 серия из 4) (2012) Серіали DIvX- Дивитись серіали онлайн

У нашому кінопалац Ви знайдете різноманітні стрічки вітчизняного і зарубіжного виробництва. Усі фільми представлені у кодуванні DivX. Цей формат дозволяє здійснювати перегляд онлайн фільмів у якості яка значно перевищує FLV.

Бажаємо Вам приємного перегляду.

І хоч нині кількість фільмів онлайн запропонованих до перегляду не велика, адміністрація сайту докладає усіх зусиль для подальшого розширення ресурсу і поліпшення його якості.