П`ятниця, 29.03.2024, 16:38

Вітаю Вас Гость | RSS

На межі / Man on a Ledge (2012)фільми онлайн Місія нездійсненна: Протокол Фантом / Mission: Impossible - Ghost ProtocolДивитись фільми онлайн 7 днів і ночей з Мерилін / My Week with Marilyn фільми онлайн 4 дні в травні / 4 дня в мае фільми онлайн Хроніка / Chronicle (2012)фільми онлайн На Байкал (2011)фільми онлайн Сутичка / The Grey (2012)фільми онлайн Спочатку кохання, потім весілля (2011)фільми онлай Висоцький. Дякую, що живий (2011)фільми онлайн дивитись Час / In Time (2011)фільми онлайн дивитись Дім / Дом (2011) Дивитись фільми онлайн Як вкрасти хмарочос / Tower Heist (2011) DVDRipДивитись фільм онлайн П'ять наречених / Пять невест (2011)фільми онлайн Мальчишник 2: Из Вегаса в Бангкок / The Hangover Part II (2011) фільми онлайн дивитись Перший месник / Captain America: The First Avenger (2011)Дивитись фільми онлайн Ріо / Рио (2011)фільми онлайн Лінкольн для адвоката / The Lincoln Lawyer (2011)фільми онлайн Митниця дає добро / Rien а declarer (2010)фільми онлайн Орел Дев'ятого легіону (2011) DVDRipфільми онлайн Пирамммида (2010)фільми онлайн Залізний лицар / Ironclad (2011)Дивитись фільми онлайн
прокрутить вправо
прокрутить влево

Пошук

 
[Розширений пошук]
За алфавітом: За жанром: За роком:
Вибрати фільми:
А Б В Г Д Е Є Ж З І Ї К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ю Я
Нові фільми Популярні фільми Нові серіали Популярні серіали

Гордість і упередження / Pride and Prejudice (1995) фільми DivX
Розкішна екранізація найвідомішого і загальновизнаного роману Джейн Остін "Гордість і упередження». Це історія дівчини Елізабет, однією з п'яти незаміжніх дочок небагатого, але шановного сімейства Беннет. Головною метою свого життя місіс Беннет бачить заміжжя своїх дочок, але оскільки тим не судилося мати велике придане (відповідно до закону про майораті, все володіння у спадщину повинно перейти єдиному представнику чоловічої статі в родині - їх кузену, містеру Коллінзу), вона не упускає жодної можливості, часом виходячи за рамки пристойності, прилаштувати своїх дівчаток найбільш гідним чином (тобто за подружжя з чималим статком). Коли по сусідству поселяються два завидних холостяка, містер Чарльз Бінглі і містер Фіцуїльям Дарсі, життя кожної з дочок Беннет наповнюється вихором подій. Додайте до цієї суміші снобістську сестру містера Бінглі - міс Керолайн, кращу подругу Елізабет - Шарлотту Лукас, владну тітку Дарсі - Леді Кетрін де Бург та її дочку Енн, підлого лейтінанта Уікхема і деяких інших, і Ви отримаєте захоплюючий роман про любов, гордість і упередження.

Жанр: Мелодрама
Режисер: Саймон Ленгтон
У ролях: Колін Ферт, Дженніфер Або, Кріспін Бонем-Картер, Ганна Ченселлор, Сюзанна Харкер, Барбара Лі-Хант, Елісон Стедмен

Випущено: British Broadcasting Corporation (BBC)
Тривалість: 6 x ~ 00:55:42

Якість: DVDRip
Переклад: Професійний багатоголосий
 
  
  
  
  
 
Завантажити фільм:


Якщо у Вас фільм не показує, Скачайте DivX Web Player Plus для Windows або для Mac!
Категорія: Романтичні фільми про кохання | Переглядів: 3963 | Додав: feoh | Теги: мелодрама, г1 | Рейтинг: 0.0/0

Бойовики / Військовi - Хаос / Chaos (2006) фільми DivX
Бойовики / Військовi - Люди мафії/Made Men (1999)
Індійські - Середа / A Wednesday (2008)
Бойовики / Військовi - Не брати живим / Green Zone (2010)
Мультфільми - Тутанхамончік: Битва фараонів / Tutenstein (2008) мультфільми DivX
Пригодницькі - V Центурія. У пошуках зачарованих скарбів (2010) фільми DivX
Кримінал - Зеро 2 / Zero 2 (2010)
Бойовики / Військовi - Файрбола / Fireball (2009)
Бойовики / Військовi - Гудзонський яструб / Hudson Hawk (1991) фільми DivX
Бойовики / Військовi - Безіменна - одна жінка в Берліні / Anonyma - Eine Frau in Berlin (2008)
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

У нашому кінопалац Ви знайдете різноманітні стрічки вітчизняного і зарубіжного виробництва. Усі фільми представлені у кодуванні DivX. Цей формат дозволяє здійснювати перегляд онлайн фільмів у якості яка значно перевищує FLV.

Бажаємо Вам приємного перегляду.

І хоч нині кількість фільмів онлайн запропонованих до перегляду не велика, адміністрація сайту докладає усіх зусиль для подальшого розширення ресурсу і поліпшення його якості.