П`ятниця, 26.04.2024, 14:14

Вітаю Вас Гость | RSS

На межі / Man on a Ledge (2012)фільми онлайн Місія нездійсненна: Протокол Фантом / Mission: Impossible - Ghost ProtocolДивитись фільми онлайн 7 днів і ночей з Мерилін / My Week with Marilyn фільми онлайн 4 дні в травні / 4 дня в мае фільми онлайн Хроніка / Chronicle (2012)фільми онлайн На Байкал (2011)фільми онлайн Сутичка / The Grey (2012)фільми онлайн Спочатку кохання, потім весілля (2011)фільми онлай Висоцький. Дякую, що живий (2011)фільми онлайн дивитись Час / In Time (2011)фільми онлайн дивитись Дім / Дом (2011) Дивитись фільми онлайн Як вкрасти хмарочос / Tower Heist (2011) DVDRipДивитись фільм онлайн П'ять наречених / Пять невест (2011)фільми онлайн Мальчишник 2: Из Вегаса в Бангкок / The Hangover Part II (2011) фільми онлайн дивитись Перший месник / Captain America: The First Avenger (2011)Дивитись фільми онлайн Ріо / Рио (2011)фільми онлайн Лінкольн для адвоката / The Lincoln Lawyer (2011)фільми онлайн Митниця дає добро / Rien а declarer (2010)фільми онлайн Орел Дев'ятого легіону (2011) DVDRipфільми онлайн Пирамммида (2010)фільми онлайн Залізний лицар / Ironclad (2011)Дивитись фільми онлайн
прокрутить вправо
прокрутить влево

Пошук

 
[Розширений пошук]
За алфавітом: За жанром: За роком:
Вибрати фільми:
А Б В Г Д Е Є Ж З І Ї К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ю Я
Нові фільми Популярні фільми Нові серіали Популярні серіали

Іван Охлобистін. Поп-зірка (2011) фільми DivX
Письменник, сценарист, режисер, актор, священик, філософ, ювелір і топ-менеджер однієї з великих компаній. Бунтар і вигадник. Зразковий чоловік і багатодітний батько.
Все це - Іван Охлобистін. Багатоликий, багатогранний, дивний, нерідко викликає неоднозначне ставлення. З упевненістю можна сказати тільки одне: Охлобистін - особистість! Що б він не робив, це незмінно привертає увагу сотень тисяч людей.
Іван Іванович живе в режимі "на межі можливостей". Його день починається на світанку. За умовами жорсткого контракту з телекомпанією, до пізньої ночі Охлобистін не покидає знімальний майданчик. Робота над роллю доктора Бикова в одному із серіалів займає у Охлобистіна масу часу і сил. При цьому паралельно зі зйомками "світлий охлобистінскій розум" безперервно генерує все нові ідеї та проекти. Здається, що Охлобистін придумує, пише, знімає, знімається, виступає, співає і керує одночасно.
Сьогодні він на сцені МХАТу говорить про наболіле. Завтра - на пітерських підмостках, післязавтра - в Твері на рок-фестивалі. У найближчих планах - для "спілкування по душам" зібрати один з центральних стадіонів країни. Охлобистін на гребені хвилі, на піку популярності. У телевізорі, на кіноекрані, вуличних плакатах і в пресі. Немислимим чином він встигає буквально скрізь і не приховує, що слава йому потрібна. Потрібна заради грошей, а гроші - для сім'ї. Це - головне!
З дружиною Оксаною вони разом вже 16 років. Для неї Ваня, перш за все, отець Іоанн. Охлобистін каже, що Ксюха або КИса, як він називає дружину, "захоплення всього його життя" і, що саме ця любов привела його до Бога. День зустрічі вони пам'ятають до найменших подробиць. Ваня одразу зробив обраниці пропозицію, і вже через два місяці вони розписалися. Незабаром народилася Анфіса, потім Євдокія, Варвара, Василь, Іоанна і Сава. Сьогодні дітей у сім'ї Охлобистіним шестеро, всі дуже різні, але однаково улюблені. Охлобистін називає сім'ю "циганським табором" і запевняє, що наймолодший, Савелій - це не останнє їх з Оксаною "творіння", вони будуть раді і сьомому, і восьмому і дев'ятому чаду ....
Глядачі фільму вперше побачать дивного і невловимого Охлобистіна в усіх іпостасях: в процесі роботи, творчості, в безперервних поїздках по країні, на сцені і на кіномайданчику, за лаштунками, в компанії друзів і з рідними. Побувають у його "циганському таборі". І, що найважливіше, зможуть відчути божевільний життєвий ритм і енергію одного з найуспішніших, обговорюваних і, дійсно, улюблених героїв нашого часу.

Жанр: Документальний, біографічний
Рік виходу: 2011
Ведучий: Вадим Демчог

Випущено: Росія, Перший канал
Тривалість: 00:51:54

Якість: SATRip
Мова: Російський

Якщо у Вас фільм не показує, Скачайте DivX Web Player Plus для Windows або для Mac!
Категорія: Документальні | Переглядів: 1532 | Додав: icard | Теги: і1, документальний, біографічний | Рейтинг: 0.0/0

Фантастика/Фентезі - Аліса в країні чудес / Alice in Wonderland (2010) фільми DivX
Бойовики / Військовi - Потрійний форсаж: Токійський Дріфт / The Fast and the Furious: Tokyo Drift (2006)
Індійські - Відчайдушні / Стиль / Tashan (2008) фільми DivX
Кримінал - Господарі ночі / We Own the Night (2007) DivX онлайн
Бойовики / Військовi - Закусочна на колесах / Wheels on Meals (1984)
Індійські - Дружба / Dostana (2008)
Бойовики / Військовi - Роккі / Rocky (1976)
Бойовики / Військовi - Зброя за наймом / Hired Gun (2009) фільми DivX
Кримінал - Вбивця всередині мене / The Killer Inside Me (2010)
Кримінал - Природжені вбивці / Natural Born Killers (1994) фільми DivX
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

У нашому кінопалац Ви знайдете різноманітні стрічки вітчизняного і зарубіжного виробництва. Усі фільми представлені у кодуванні DivX. Цей формат дозволяє здійснювати перегляд онлайн фільмів у якості яка значно перевищує FLV.

Бажаємо Вам приємного перегляду.

І хоч нині кількість фільмів онлайн запропонованих до перегляду не велика, адміністрація сайту докладає усіх зусиль для подальшого розширення ресурсу і поліпшення його якості.