Четвер, 25.04.2024, 16:16

Вітаю Вас Гость | RSS

На межі / Man on a Ledge (2012)фільми онлайн Місія нездійсненна: Протокол Фантом / Mission: Impossible - Ghost ProtocolДивитись фільми онлайн 7 днів і ночей з Мерилін / My Week with Marilyn фільми онлайн 4 дні в травні / 4 дня в мае фільми онлайн Хроніка / Chronicle (2012)фільми онлайн На Байкал (2011)фільми онлайн Сутичка / The Grey (2012)фільми онлайн Спочатку кохання, потім весілля (2011)фільми онлай Висоцький. Дякую, що живий (2011)фільми онлайн дивитись Час / In Time (2011)фільми онлайн дивитись Дім / Дом (2011) Дивитись фільми онлайн Як вкрасти хмарочос / Tower Heist (2011) DVDRipДивитись фільм онлайн П'ять наречених / Пять невест (2011)фільми онлайн Мальчишник 2: Из Вегаса в Бангкок / The Hangover Part II (2011) фільми онлайн дивитись Перший месник / Captain America: The First Avenger (2011)Дивитись фільми онлайн Ріо / Рио (2011)фільми онлайн Лінкольн для адвоката / The Lincoln Lawyer (2011)фільми онлайн Митниця дає добро / Rien а declarer (2010)фільми онлайн Орел Дев'ятого легіону (2011) DVDRipфільми онлайн Пирамммида (2010)фільми онлайн Залізний лицар / Ironclad (2011)Дивитись фільми онлайн
прокрутить вправо
прокрутить влево

Пошук

 
[Розширений пошук]
За алфавітом: За жанром: За роком:
Вибрати фільми:
А Б В Г Д Е Є Ж З І Ї К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ю Я
Нові фільми Популярні фільми Нові серіали Популярні серіали

Моє останнє перше кохання / Моя последняя первая любовь (2011) фільми DivX
Артуру Бутузову тридцять п'ять. Він відмінний фахівець в області іміджу та піару. Він не дурний собою, розумний, добре освічений і має почуття гумору. А ще Артур важко і невиліковно хворий. Одного разу лікуючий лікар говорить Артуру, що йому залишилося жити кілька місяців. І ось, лежачи в лікарняній палаті, він прокручує подумки все своє життя і розуміє, що прожив її бездарно - в суєті, чварах, інтригах, гонитві за містичної славою і бігу за кар'єрним ростом. І по-справжньому не прожив жодного дня!
Що ж таке життя? Задається Артур питанням і тут же знаходить відповідь. Життя це кохання. І ... розуміє, що завжди таємно був закоханий в прекрасну телеведучу новин, точніше ту, яка мовить нам на всю країну прогноз погоди на завтрашній день. Але вона для Артура, як і для всіх нас чоловіків - міф, недосяжна казка. Може, і немає її зовсім, а просто відмінно зроблена комп'ютерна графіка. Але це не так. Вона є, і вона десь живе, їздить на роботу, простоює в задушливих пробках, раз на місяць платить черговий кредит по іпотеці, може бути, у неї навіть є дитина і вона розлучена.
За відповідями на всі ці питання і вирушає Артур в Москву. Загалом, якщо любити так Королеву, але ... немає мільйона, який повинен бути додатком до Королеви. Артуру нічого втрачати. Він розуміє, що все життя боявся жити. Боявся закону, боявся громадської думки та осуду. Він розробляє хитромудрий, і в той же самий час простий як все геніальне план банківської афери. І все у нього складається добре, але банк наймає приватного детектива, який повинен знайти і повернути вкрадений мільйон, а афериста жорстко покарати.

Жанр: Кримінал, мелодрама
Режисер: Андрій Щербінін
У ролях: Данило Дунаєв, Ігор Лепіхін, Ігор Бочкин, Марія Валешная

Країна: Росія
Тривалість: 1:25:37

Якість: SATRip
Мова: Російська
Завантажити фільм:


Якщо у Вас фільм не показує, Скачайте DivX Web Player Plus для Windows або для Mac!
Категорія: Мелодрами/Драми | Переглядів: 1638 | Додав: feoh | Теги: м1, Кримінал, мелодрама | Рейтинг: 0.0/0

Мелодрами/Драми - Коко до Шанель / Coco avant Chanel (2009) фільми DivX
Мультфільми - Планета 51 / Planet 51 (2009) мультфільми DivX
Індійські - Спадкоємці / Yuvvraaj (2008) фільми DivX
Бойовики / Військовi - Вуличний гонщик / Street Racer (2008) фільми DivX
Бойовики / Військовi - Відплата / Vengeance (2009) фільми DivX
Бойовики / Військовi - Команда «А» / The A-Team (2010)
Бойовики / Військовi - Точка неповернення / Point of No Return (1993)
Комедії - Типу крутий охоронець / Observe and Report (2009)
Бойовики / Військовi - Джона Хекс / Jonah Hex (2010)
Бойовики / Військовi - Африканський Єрусалиму / Jerusalema (2008)
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

У нашому кінопалац Ви знайдете різноманітні стрічки вітчизняного і зарубіжного виробництва. Усі фільми представлені у кодуванні DivX. Цей формат дозволяє здійснювати перегляд онлайн фільмів у якості яка значно перевищує FLV.

Бажаємо Вам приємного перегляду.

І хоч нині кількість фільмів онлайн запропонованих до перегляду не велика, адміністрація сайту докладає усіх зусиль для подальшого розширення ресурсу і поліпшення його якості.