Четвер, 25.04.2024, 10:12

Вітаю Вас Гость | RSS

На межі / Man on a Ledge (2012)фільми онлайн Місія нездійсненна: Протокол Фантом / Mission: Impossible - Ghost ProtocolДивитись фільми онлайн 7 днів і ночей з Мерилін / My Week with Marilyn фільми онлайн 4 дні в травні / 4 дня в мае фільми онлайн Хроніка / Chronicle (2012)фільми онлайн На Байкал (2011)фільми онлайн Сутичка / The Grey (2012)фільми онлайн Спочатку кохання, потім весілля (2011)фільми онлай Висоцький. Дякую, що живий (2011)фільми онлайн дивитись Час / In Time (2011)фільми онлайн дивитись Дім / Дом (2011) Дивитись фільми онлайн Як вкрасти хмарочос / Tower Heist (2011) DVDRipДивитись фільм онлайн П'ять наречених / Пять невест (2011)фільми онлайн Мальчишник 2: Из Вегаса в Бангкок / The Hangover Part II (2011) фільми онлайн дивитись Перший месник / Captain America: The First Avenger (2011)Дивитись фільми онлайн Ріо / Рио (2011)фільми онлайн Лінкольн для адвоката / The Lincoln Lawyer (2011)фільми онлайн Митниця дає добро / Rien а declarer (2010)фільми онлайн Орел Дев'ятого легіону (2011) DVDRipфільми онлайн Пирамммида (2010)фільми онлайн Залізний лицар / Ironclad (2011)Дивитись фільми онлайн
прокрутить вправо
прокрутить влево

Пошук

 
[Розширений пошук]
За алфавітом: За жанром: За роком:
Вибрати фільми:
А Б В Г Д Е Є Ж З І Ї К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ю Я
Нові фільми Популярні фільми Нові серіали Популярні серіали

Одного разу в Ірландії / The Guard (2011) фільми DivX
Одна з кращих кримінальних комедій останніх років, історія бравого сільського копа однієй з Ірландських провінцій. Буквально перші хвилини фільму вже дають нам уявлення про особистість сержанта Джеррі Бойла. Стаючи свідком аварії п'яних підлітків, перед тим, як перевірити їх на наявність ознак життя, він насамперед, обнишпорює їхні кишені в пошуках наркотичних засобів, і, знайшовши марочки кислоти - негайно кладе її в рот. Бойл - ексцентричний «поганий» поліцейський, пиво для нього є еквівалентом мінеральної води, він не проти провести час у компанії повій і не скупиться на міцні вирази. Але при цьому він дуже добродушний чоловік, і, незважаючи на неабияку частку цинізму в своїх судженнях - готовий допомогти тому, хто цього потребує.

Жанр: Триллер, комедія
Режисер: Джон Майкл МакДонах / John Michael McDonagh
У ролях: Брендан Глісон, Дон Чідл, Марк Стронг, Ліам Каннінгем, Девід Вілмот, Рорі Кінен, Фіоннула Фленаган, Домінік МакЕллігот, Сара Грін, Катаріна КЕС

Країна: Ірландія
Тривалість: 1:36:38

Якість відео: DVDScreener
Переклад: Любительський (одноголосий закадровий)
Завантажити фільм:


Якщо у Вас фільм не показує, Скачайте DivX Web Player Plus для Windows або для Mac!
Категорія: Комедії | Переглядів: 1083 | Додав: feoh | Теги: о1, триллер, комедія | Рейтинг: 0.0/0

Бойовики / Військовi - Роккі / Rocky (1976)
Індійські - Хто правий, хто винуватий / Right Ya Wrong (2008) FLV
Бойовики / Військовi - Пекло в піднебессі / Das Inferno - Flammen uber Berlin (2007)
Бойовики / Військовi - На грі (2009) фільми DivX
Бойовики / Військовi - Місія "Алмаз" / Witness to a Kill (2001) фільми DivX
Індійські - Джиммі / Jimmy (2008) фільми DivX
Бойовики / Військовi - Джона Хекс / Jonah Hex (2010)
Індійські - Фотографія 8х10 / 8x10 Tasveer (2009) фільми DivX
Мультфільми - Мисливці На Драконів / Chasseurs de Dragons (2008) мультфільми DivX
Кримінал - Зеро Сиреневая Литва / Zero. Alyvine Lietuva (2006)
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

У нашому кінопалац Ви знайдете різноманітні стрічки вітчизняного і зарубіжного виробництва. Усі фільми представлені у кодуванні DivX. Цей формат дозволяє здійснювати перегляд онлайн фільмів у якості яка значно перевищує FLV.

Бажаємо Вам приємного перегляду.

І хоч нині кількість фільмів онлайн запропонованих до перегляду не велика, адміністрація сайту докладає усіх зусиль для подальшого розширення ресурсу і поліпшення його якості.