Вівторок, 23.04.2024, 17:43

Вітаю Вас Гость | RSS

На межі / Man on a Ledge (2012)фільми онлайн Місія нездійсненна: Протокол Фантом / Mission: Impossible - Ghost ProtocolДивитись фільми онлайн 7 днів і ночей з Мерилін / My Week with Marilyn фільми онлайн 4 дні в травні / 4 дня в мае фільми онлайн Хроніка / Chronicle (2012)фільми онлайн На Байкал (2011)фільми онлайн Сутичка / The Grey (2012)фільми онлайн Спочатку кохання, потім весілля (2011)фільми онлай Висоцький. Дякую, що живий (2011)фільми онлайн дивитись Час / In Time (2011)фільми онлайн дивитись Дім / Дом (2011) Дивитись фільми онлайн Як вкрасти хмарочос / Tower Heist (2011) DVDRipДивитись фільм онлайн П'ять наречених / Пять невест (2011)фільми онлайн Мальчишник 2: Из Вегаса в Бангкок / The Hangover Part II (2011) фільми онлайн дивитись Перший месник / Captain America: The First Avenger (2011)Дивитись фільми онлайн Ріо / Рио (2011)фільми онлайн Лінкольн для адвоката / The Lincoln Lawyer (2011)фільми онлайн Митниця дає добро / Rien а declarer (2010)фільми онлайн Орел Дев'ятого легіону (2011) DVDRipфільми онлайн Пирамммида (2010)фільми онлайн Залізний лицар / Ironclad (2011)Дивитись фільми онлайн
прокрутить вправо
прокрутить влево

Пошук

 
[Розширений пошук]
За алфавітом: За жанром: За роком:
Вибрати фільми:
А Б В Г Д Е Є Ж З І Ї К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ю Я
Нові фільми Популярні фільми Нові серіали Популярні серіали

Штучний розум / Artificial Intelligence: AI (2001) фільми DivX
Роботи - це майбутнє, яке рано чи пізно настане, і людина не зможе обійтися без цієї найважливішогї економічної ланки в налагодженій структурі суспільства. Але ж роботи - це не собака, не кішка і навіть не папуга. Це машина, яка виконує ті чи інші функції, машина, яка не має права на любов, а саме головне не заслуговує її. Або ж ні? Але якщо дати роботу таке почуття як любов. Любов до матері, яка втратила сина. Робот дитина, яка ніколи не виросте, який завжди буде поруч і ніколи не зрадить. Це справжня мрія для втраченої жінки. Але питання полягає в іншому. Що якщо цей самий робот може дарувати любов, а людина ні? Девід - це самий нелюдський експеримент людини. Людина яка захотіла відчути себе Богам, створити істоту яка здатна любити, але не отримувати нічього взамін, не пояснивши, не показавши на скільки жорстокий світ, де варто людині повернути собі найдорожче і він маленький Девід стане не потрібний, його викинули на свавіля долі, де він повинен стати предметом полювання.

Жанр: Фантастика, драма
Режисер: Стівен Спілберг
У ролях: Хейлі Джоел Осмент, Френсіс О'Коннор, Джуд Лоу, Брендан Глісон, Сем Робардс, Вільям Херт, Джейк Томас, Кен Леунг, Кетрін Морріс, Едріен Греньє, Кларк Грегг

Країна: США
Тривалість: 2:25:50

Якість: BDRip
Переклад: Професійний (дубльований)
Завантажити фільм:


Якщо у Вас фільм не показує, Скачайте DivX Web Player Plus для Windows або для Mac!
Категорія: Фантастика/Фентезі | Переглядів: 963 | Додав: feoh | Теги: драма, ш1, фантастика | Рейтинг: 0.0/0

Мультфільми - Cтальной Гігант / The Iron Giant (1999) мультфільми DivX
Індійські - Любовна історія 2050 / Love Story 2050 (2008) фільми DivX
Бойовики / Військовi - Зброя за наймом / Hired Gun (2009) фільми DivX
Бойовики / Військовi - Роккі / Rocky (1976)
Мультфільми - Бионикл 3: У павутині тіней / Bionicle 3: Web of Shadows (2005) мультфільми DivX
Бойовики / Військовi - Морський піхотинець/The Marine (2006)
Бойовики / Військовi - Втеча з ГУЛАГу / So weit die tragen (2001)
Бойовики / Військовi - Птахи війни / Warbirds (2008)
Індійські - Раван / Raavan (2010) фільми DivX
Індійські - Середа / A Wednesday (2008)
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

У нашому кінопалац Ви знайдете різноманітні стрічки вітчизняного і зарубіжного виробництва. Усі фільми представлені у кодуванні DivX. Цей формат дозволяє здійснювати перегляд онлайн фільмів у якості яка значно перевищує FLV.

Бажаємо Вам приємного перегляду.

І хоч нині кількість фільмів онлайн запропонованих до перегляду не велика, адміністрація сайту докладає усіх зусиль для подальшого розширення ресурсу і поліпшення його якості.