П`ятниця, 19.04.2024, 17:38

Вітаю Вас Гость | RSS

На межі / Man on a Ledge (2012)фільми онлайн Місія нездійсненна: Протокол Фантом / Mission: Impossible - Ghost ProtocolДивитись фільми онлайн 7 днів і ночей з Мерилін / My Week with Marilyn фільми онлайн 4 дні в травні / 4 дня в мае фільми онлайн Хроніка / Chronicle (2012)фільми онлайн На Байкал (2011)фільми онлайн Сутичка / The Grey (2012)фільми онлайн Спочатку кохання, потім весілля (2011)фільми онлай Висоцький. Дякую, що живий (2011)фільми онлайн дивитись Час / In Time (2011)фільми онлайн дивитись Дім / Дом (2011) Дивитись фільми онлайн Як вкрасти хмарочос / Tower Heist (2011) DVDRipДивитись фільм онлайн П'ять наречених / Пять невест (2011)фільми онлайн Мальчишник 2: Из Вегаса в Бангкок / The Hangover Part II (2011) фільми онлайн дивитись Перший месник / Captain America: The First Avenger (2011)Дивитись фільми онлайн Ріо / Рио (2011)фільми онлайн Лінкольн для адвоката / The Lincoln Lawyer (2011)фільми онлайн Митниця дає добро / Rien а declarer (2010)фільми онлайн Орел Дев'ятого легіону (2011) DVDRipфільми онлайн Пирамммида (2010)фільми онлайн Залізний лицар / Ironclad (2011)Дивитись фільми онлайн
прокрутить вправо
прокрутить влево

Пошук

 
[Розширений пошук]
За алфавітом: За жанром: За роком:
Вибрати фільми:
А Б В Г Д Е Є Ж З І Ї К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ю Я
Нові фільми Популярні фільми Нові серіали Популярні серіали

Зникнення (2007) фільми DivX
Катя - удачлива бізнес-леді. У неї люблячий чоловік Сергій. Спільна - на пару з чоловіком - успішна фірма. Все настільки добре і благополучно, що вони вже подумують про заміський котедж - у три поверхи, з басейном. Але в один прекрасний день все змінюється. Подружжя збираються їхати на роботу, Катя вже готова завести мотор, але тут Сергій несподівано згадує, що забув вдома свій мобільний телефон. «Я швидко!» - Кричить він на ходу і ховається в під'їзді. Більше Сергія ніхто не бачить. Він зник. Катя звертається до міліції. Безрезультатно. Тоді вона починає власне розслідування. У цьому їй допомагає подруга Міла. Обійшовши всіх знайомих і незнайомих, жінки з'ясовують, що у Сергія, виявляється, є коханка. І позашлюбна дитина, яка дуже хвора. Катя зустрічає чоловіка в лікарні. Сергій перепрошує за зникнення і просить грошей на термінову операцію синові. Спочатку Катя відмовляє, але, поміркувавши, розпродає все майно і віддає чоловікові його частку. При цьому зникає сама. Кілька місяців наполегливих пошуків призводять Сергія на маленьку покинуту дачу Катиних батьків ... Катя там. Сергій розповідає, що гроші допомогли одужанню дитини, але його стосунки з тією жінкою повністю закінчені. Сергій благає Катю пробачити його. Він вважає, що їм потрібно почати все спочатку, і обов'язково народити дитину!

Жанр: Мелодрама
Режисер: Олена Стрижевська
У ролях: Дмитро Дюжев, Олена Дороніна, Денис Беспалий, Ольга Сутулова, Олег Кузнєцов, Марія Павлова, Вікторія Фішер

Випущено: Росія
Тривалість: 1:30:09

Якість: DVDRip
Переклад: Оригінал

Якщо у Вас фільм не показує, Скачайте DivX Web Player Plus для Windows або для Mac!
Категорія: Мелодрами/Драми | Переглядів: 1272 | Додав: icard | Теги: мелодрама, з1 | Рейтинг: 0.0/0

Детективи - 11 друзів Оушена / Oceans Eleven (2001)
Бойовики / Військовi - Макс Пейн / Max Payne (2008)
Мелодрами/Драми - Секс, наркотики і рок-н-рол / Sex & Drugs & Rock & Roll (2010)
Бойовики / Військовi - Відшкодування шкоди / Collateral Damage (2002) фільми DivX
Бойовики / Військовi - Тонка червона лінія / The Thin Red Line (1998)
Індійські - Неймовірна любов / Kambakkht Ishq (2009)
Бойовики / Військовi - Непрощений / Unforgiven (1992)
Кримінал - Козирні тузи/Smokin 'Aces (2006)
Фантастика/Фентезі - Вторгнення Драконів / Dragon Hunter (2008) фільми DivX
Бойовики / Військовi - Поліцейська історія / Police Story (1985)
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

У нашому кінопалац Ви знайдете різноманітні стрічки вітчизняного і зарубіжного виробництва. Усі фільми представлені у кодуванні DivX. Цей формат дозволяє здійснювати перегляд онлайн фільмів у якості яка значно перевищує FLV.

Бажаємо Вам приємного перегляду.

І хоч нині кількість фільмів онлайн запропонованих до перегляду не велика, адміністрація сайту докладає усіх зусиль для подальшого розширення ресурсу і поліпшення його якості.