Неділя, 19.05.2024, 07:44

Вітаю Вас Гость | RSS

На межі / Man on a Ledge (2012)фільми онлайн Місія нездійсненна: Протокол Фантом / Mission: Impossible - Ghost ProtocolДивитись фільми онлайн 7 днів і ночей з Мерилін / My Week with Marilyn фільми онлайн 4 дні в травні / 4 дня в мае фільми онлайн Хроніка / Chronicle (2012)фільми онлайн На Байкал (2011)фільми онлайн Сутичка / The Grey (2012)фільми онлайн Спочатку кохання, потім весілля (2011)фільми онлай Висоцький. Дякую, що живий (2011)фільми онлайн дивитись Час / In Time (2011)фільми онлайн дивитись Дім / Дом (2011) Дивитись фільми онлайн Як вкрасти хмарочос / Tower Heist (2011) DVDRipДивитись фільм онлайн П'ять наречених / Пять невест (2011)фільми онлайн Мальчишник 2: Из Вегаса в Бангкок / The Hangover Part II (2011) фільми онлайн дивитись Перший месник / Captain America: The First Avenger (2011)Дивитись фільми онлайн Ріо / Рио (2011)фільми онлайн Лінкольн для адвоката / The Lincoln Lawyer (2011)фільми онлайн Митниця дає добро / Rien а declarer (2010)фільми онлайн Орел Дев'ятого легіону (2011) DVDRipфільми онлайн Пирамммида (2010)фільми онлайн Залізний лицар / Ironclad (2011)Дивитись фільми онлайн
прокрутить вправо
прокрутить влево

Пошук

 
[Розширений пошук]
За алфавітом: За жанром: За роком:
Вибрати фільми:
А Б В Г Д Е Є Ж З І Ї К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ю Я
Нові фільми Популярні фільми Нові серіали Популярні серіали

Фільми DIvX

« 1 2 ... 46 47 48 49 50 51 »
У «Зеленій зоні» окупованого Іраку - території, що знаходиться під контролем армії Сполучених Штатів - агенти ЦРУ марно шукають сліди зброї масового ураження.Необ'єктивність розслідування стає очевидною офіцеру Рою Міллеру, котрий спробував надати розголосу отримані результати. Але як далеко можуть зайти генерали, що вирішили в що б те не стало навести порядок в нестабільному регіоні?

Жанр: бойовик, трилер, драма.
Режисер: Пол Грінграсс.
У ролях: Метт Деймон, Ігал Наор, Саїд Фарадж, Faycal Attougui, Aymen Hamdouchi, Метт Деймон, Нікою Бенкс, Джеррі Делла Салла, Шон Хьюз, Майкл Двайер, Едуард Х. Р. Глюк.

Випущено: США, Universal Pictures.
Тривалість: 01:44:37.

Якість: DVDRip.
Переклад: Дубльований.

Категорія: Бойовики / Військовi | Переглядів: 1368 | Дата: 03.10.2010| Коментарі (0)

За часів правління династії Мін Імператор заснував секретну службу безпеки, яка підпорядковувалася тільки його указам, Цзіньівей, або Охорона у парчевих халатах. Члени цього органу наділялися самими широкими повноваженнями і діяли виключно в інтересах глави держави. Непідсудні. Безжальні. Непереможні.
Дія фільму розгортається на заході династії Мін, коли службою керували євнухи. У вигнанні нудиться принц Чин, виношуючи план помсти. На удачу він зумів переманити на свою сторону головного євнуха Цзя Цзин Чжон, і той віддає імператорський наказ чолі Цзіньівей - Чин Лону - схопити Радника Чжао Шень еня і забрати його шкатулку нібито зі списком зрадників. Та ось біда, там зберігалася Імператорська печатка, символ влади, яку слід оберігати як зіницю ока. І Чин Лон усвідомив, що його здорово підставили. Уникаючи пасток, він намагається з'ясувати правду, але століття члена Цзіньівей недовгий, смерть біжить по п'ятах, чи виконає Чин Лон своє останнє завдання?

Жанр: бойовик, трилер, драма.
Режисер: Деніел Лі.
У ролях: Донні Єн, Чжао Вей, Чун Ву, Кейт Цуй, Чен Зі Хуї, Саммо Хунг, Кам-Бо, Даміан Лау.

Випущено: Гонконг, Китай / Shanghai Film Group
Тривалість: 1:48:14.

Якість: DVDRip.
Переклад: професійний, багатоголосий.

Категорія: Бойовики / Військовi | Переглядів: 1165 | Дата: 03.10.2010| Коментарі (0)

У недалекому майбутньому штучні органи будуть доступні всім і навіть у кредит.Якщо ж людина не в змозі сплатити борг, то приймаються вкрай жорсткі заходи.Одного разу до нього в будинок може вломитися Різник, який здатний подавити будь-який опір і повинен вилучити з нього штучний орган, власність компанії Union.Ремі якраз такий - і мисливець, і жертва - він Різник і він же не може оплатити пересадку серця, а тому змушений пуститися в перегони ...

Жанр: фантастика, бойовик, трилер.
Режисер: Мігель Сапочник.
У ролях: Джуд Лоу, Форест Уїтакер, Алісі Брага, Лів Шрайбер, Керіс Ван Хаутен, Чандлер Кентербері, Джо Пінг, Ліза Лапіра, Тіффані Еспенсен.

Випущено: США, Universal Pictures.
Тривалість: 1:45:25.

Якість: DVDRip.
Переклад: Дубльований.

Категорія: Бойовики / Військовi | Переглядів: 1322 | Дата: 03.10.2010| Коментарі (0)

Джордж Чамберс, колишній чемпіон світу з боксу під час візиту до Росії випадково потрапляє в кримінальну розбірку, пов'язану з вищими урядовими чинами, і проти нього фабрикується помилкова справа. Дорога додому буде довгою і важкою, що проходить через сувору російську в'язницю ...

Жанр: Бойовик, драма, кримінал, спорт.
Режисер: Айзек Флорентайн.
У ролях: Майкл Джей Уайт, Бен Кросс, Елі Данкер, Марк Іванір, Кен Кенер.

Країна: США
Тривалість: 1:33:32

Якість: DVDRip.
Переклад: Професійний (багатоголосий).

Категорія: Бойовики / Військовi | Переглядів: 1556 | Дата: 02.10.2010| Коментарі (0)

Отримавши термін за згвалтування і позбувшись свого зоряного титулу, чемпіон з боксу у важкій вазі Джеймс Чемберс опиняється в знаменитій своїми жорстокими порядками в'язниці Світуотер, де вже 10 років незаперечним чемпіоном є грізний Монро Хатчинс. Непереможний Чемберс знає, що в світі немає боксера краще за нього, і він готовий це довести. Але і Хатчинс не збирається здаватися професіоналові на очах у сотень досвідчених карних злочинців. Незабаром на тюремному рингу зустрінуться два великі бійця, і це буде поєдинок не на життя, а на смерть!

Жанр: Детектив, Драма, Триллер
Режисер: Уолтер Хілл.
У ролях: Уеслі Снайпс, Вінг Реймс, Пітер Фальк, Майкл Рукер, Джон Сива, Уес Стаді, Фішер Стівенс, Джоні Уїльямс.

Випущено: США - Німеччина.
Тривалість: 1:33:39.

Якість: DVDRip.
Переклад: Професійний (одноголосий).

Категорія: Бойовики / Військовi | Переглядів: 1756 | Дата: 02.10.2010| Коментарі (0)

Юрій Бойка російський чемпіон підпільних боїв у в'язниці «Чорні пагорби» травмований після поразки з Джорджем Чемберсом отримує шанс повернутися на ринг. Глава мафії і організатор боїв на прізвисько Гага оплачує операцію з відновлення коліна Бойки, тепер Бойка отримує секретну зброю титанову вставку в коліні для нанесення нокаутів і можливість довести що він незаперечний.

Жанр: бойовик.
Режисер: Айзек Флорентайн.
У ролях: Скотт Едкінс, Майкл Шеннон Дженкінс, Марк Іванір, Христо Шопов, Марко Зарор, Michael Baral, Ілрам Чої, Латіф Кроудер, Роберт Костанцо, Вернон Добчефф.

Випущено: США.
Тривалість: 00:01:51.

Якість: DVDRip.
Переклад: Професійний (одноголосий).

Категорія: Бойовики / Військовi | Переглядів: 1419 | Дата: 02.10.2010| Коментарі (0)

Молода жінка наймає в допомогу найманця, що б той навчив її стріляти, таким чином вона зможе вистежити людей і поквитатися з ними, за вбивство своєї сім'ї ...

Жанр: Вестерн.
Режисер: Шейн Ван Дайк.
У ролях: Сейдж Мірс, Аня Бентон, Джейсон Еллефсон, Грег Евіган, Валері К. Гарсія, Ерін Марі Хоган, Джофф Мід, Джонатан Нейшн, Рілей Полянський, Джуд Герард.

Випущено: США, The Global Asylum.
Тривалість: 1:35:34.

Якість: DVDRip.
Переклад: Професійний (багатоголосий).

Категорія: Бойовики / Військовi | Переглядів: 1230 | Дата: 02.10.2010| Коментарі (0)

Після того, як Джессі Джеймс поранений, його банда розділяється, що б через чотири дні зустрітися в покинутому місті Джила Уельс. Але, коли вони зустрічаються, виявляють, що рішучий Маршал Кейн влаштував їм справжню пастку ...

Жанр: Вестерн.
Режисер: Фред Олен Рей.
У ролях: Пітер Фонда, Тім Ебелл, Майкл Гальо, Джеффрі Комбс, Джордж Стульц, Ентоні Тайлер Куїнн, Сірі Барук, Йен Патрік Вільямс, Тед Монте, Кріс Вейр.

Випущено: США, ARO Entertainment.
Тривалість: 01:28:41.

Якість: DVDRip.
Переклад: Любительський (багатоголосий).

Категорія: Бойовики / Військовi | Переглядів: 1566 | Дата: 02.10.2010| Коментарі (0)

Повнометражна версія серіалу 80-х років «Команда А». Останній варіант історії, написаний Джейсоном Ротуеллом, обертається навколо групи ветеранів війни в Іраку. Їх розшукують збройні сили США за звинуваченням у злочині, якого герої не скоювали. Ховаючись від переслідування, вони встигають допомагати скривдженим і ображеним. Новизну старої історії надають залучені до неї нафтові верховоди і лазерні технології.

Жанр: Бойовик, трилер, пригоди.
Режисер: Джо Карнахан.
У ролях: Ліам Нісон, Бредлі Купер, Джессіка Біл, Куінтон Джексон, Шарлто Коплі, Патрік Вілсон, Джералд МакРейні, Генрі Черні, Юл Васкез, Брайан Блумті та ін

Випущено: США, Dune Entertainment
Тривалість: 1:47:44

Якість: DVDRip.
Переклад: Дубльоване.


Категорія: Бойовики / Військовi | Переглядів: 1383 | Дата: 02.10.2010| Коментарі (0)

Дванадцятирічний Дре Паркер (Джейден Сміт) разом з матір'ю-одинаком переїжджає з Детройта в незнайомий Пекін, не знаючи мови і місцевих традицій.Тут він зустрічає китайську дівчинку Мей Ін. Однак крім її батька, не схвалює їх дружбу з-за культурних забобонів, на його шляху встає банда хуліганів на чолі з Ченом, що володіє мистецтвом кунг-фу. Єдиний спосіб перемогти його - зустрітися з ворогом на наближення грандіозному турнірі бойових мистецтв. У цьому хлопчику вирішує допомогти знавець бойових мистецтв містер Хан (Джекі Чан).

Жанр: бойовик, драма, сімейний, спорт.
Режисер: Харольд Цварт.
У ролях: Джейден Сміт, Джекі Чан, Тараджі П. Хенсон, Жунгуан Ю, Zhensu Wu, Zhiheng Wang, Zhenwei Wang, Джаред МінНС, Shijia Lü, Йі Жао.

Випущено: США / Китай, Columbia Pictures.
Тривалість: 2:13:56.

Якість: DVDRip.
Переклад: дубльований.

Категорія: Бойовики / Військовi | Переглядів: 1870 | Дата: 02.10.2010| Коментарі (0)

Серіали DIvX

Страшна красуня / Страшная красавица (2012) Фільми DivX- Дивитись серіали онлайн
Татусеві дочки. Суперневести / Папины дочки. Суперневесты (2012) Серіали DIvX- Дивитись серіали онлайн
Матуся моя (1-4 серії з 4) / Мамочка моя (2011) Серіали DIvX- Дивитись серіали онлайн
Батьківський інстинкт (1-4 серія з 4) / Отцовский инстинкт (2012) Серіали DIvX- Дивитись серіали онлайн
Була тобі кохана (1-4 серії з 4) / Была тебе любимая (2011) Серіали DIvX- Дивитись серіали онлайн
Небесні родичі (8 серій з 8) / Небесные родственники (2011) Серіали DIvX- Дивитись серіали онлайн
Не було б щастя (1-4 серия из 4) / Не было бы счастья  (2012) Серіали DIvX- Дивитись серіали онлайн
Салямі (4 серии из 4) / Салями (2011) Серіали DIvX- Дивитись серіали онлайн
Пощастить у коханні (1-4 серія з 4) / Повезет в любви (2012) Серіали DIvX- Дивитись серіали онлайн
Смугасте щастя / Полосатое счастье (2012) серіали DivX- Дивитись серіали онлайн
Білі троянди надії (4 серії з 4) /  Белые розы надежды (2011) Серіали DIvX- Дивитись серіали онлайн
Небесний суд / Небесный суд (1-4 серия из 4) (2012) Серіали DIvX- Дивитись серіали онлайн

У нашому кінопалац Ви знайдете різноманітні стрічки вітчизняного і зарубіжного виробництва. Усі фільми представлені у кодуванні DivX. Цей формат дозволяє здійснювати перегляд онлайн фільмів у якості яка значно перевищує FLV.

Бажаємо Вам приємного перегляду.

І хоч нині кількість фільмів онлайн запропонованих до перегляду не велика, адміністрація сайту докладає усіх зусиль для подальшого розширення ресурсу і поліпшення його якості.