Понеділок, 06.05.2024, 05:32

Вітаю Вас Гость | RSS

На межі / Man on a Ledge (2012)фільми онлайн Місія нездійсненна: Протокол Фантом / Mission: Impossible - Ghost ProtocolДивитись фільми онлайн 7 днів і ночей з Мерилін / My Week with Marilyn фільми онлайн 4 дні в травні / 4 дня в мае фільми онлайн Хроніка / Chronicle (2012)фільми онлайн На Байкал (2011)фільми онлайн Сутичка / The Grey (2012)фільми онлайн Спочатку кохання, потім весілля (2011)фільми онлай Висоцький. Дякую, що живий (2011)фільми онлайн дивитись Час / In Time (2011)фільми онлайн дивитись Дім / Дом (2011) Дивитись фільми онлайн Як вкрасти хмарочос / Tower Heist (2011) DVDRipДивитись фільм онлайн П'ять наречених / Пять невест (2011)фільми онлайн Мальчишник 2: Из Вегаса в Бангкок / The Hangover Part II (2011) фільми онлайн дивитись Перший месник / Captain America: The First Avenger (2011)Дивитись фільми онлайн Ріо / Рио (2011)фільми онлайн Лінкольн для адвоката / The Lincoln Lawyer (2011)фільми онлайн Митниця дає добро / Rien а declarer (2010)фільми онлайн Орел Дев'ятого легіону (2011) DVDRipфільми онлайн Пирамммида (2010)фільми онлайн Залізний лицар / Ironclad (2011)Дивитись фільми онлайн
прокрутить вправо
прокрутить влево

Пошук

 
[Розширений пошук]
За алфавітом: За жанром: За роком:
Вибрати фільми:
А Б В Г Д Е Є Ж З І Ї К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ю Я
Нові фільми Популярні фільми Нові серіали Популярні серіали

Фільми DIvX

« 1 2 ... 5 6 7 8 »
Дія картини розгортається в двох часових пластах: в наші дні і в роки війни, під час важких оборонних боїв серпня 1942-го. Головні герої стрічки - четверо «чорних слідопитів» (людей цієї сумнівної професії називають також «чорними копачами») - Борман, Череп, Чуха і Спирт. Вони ведуть розкопки в тих місцях, де колись йшли бої, щоб потім продати знайдені медалі, ордени, документи і німецьку зброю.

Жанр: Пригоди.
Режисер: Андрій Малюков.
У ролях: Катерина Клімова, Данило Козловський, Володимир Яглич, Дмитро Волкострелов, Андрій Терентьєв, Данило Страхов, Борис Галкін, Сергій Маховиков.

Випущено: Росія.
Тривалість: 1:55:35.

Якість: DVDRip.
Переклад: Оригінал (Російський).

Категорія: Пригодницькі | Переглядів: 1713 | Дата: 06.11.2010| Коментарі (0)

Золоте століття карибських піратів закінчується - армада, що підкоряється Ост-Індської Компанії, на чолі з «Летючим Голландцем» і його диявольським капітаном Деві Джонсом (Найі), без суду і слідства знищують вольних розбійників на морських просторах від Багам до Тринідаду. Уїлл Тернер (Блум), Елізабет Сван (Найтлі) і капітан Барбоса (Раш) уживають відчайдушну подорож через пів-світу в далекий Сінгапур, щоб битися з ватажком китайських піратів, капітаном Сао Фенгом (Юнь-Фат), заручитися підтримкою могутнього Братерства Дев'яти Лордів, повернути «Чорну перлину» з морської безодні й вирвати Джека Горобця (Депп) з полону Деві Джонса.

Жанр: пригоди, комедія, Фантастика.
Режисер: Гора Вербінські, Джері Брукхаймера.
У ролях: Джонні Депп, Орландо Блум, Кіра Найтлі, Джеффрі Раш, Джонатан Прайс, Білл Найі, Юнь-Фат Чоу, Том Холландер, Стеллан Скарсгаард, Кевін Макналлі, Джек Девенпорт.

Випущено: США, Warner Bros. Pictures.
Тривалість: 2:48:29.

Якість: DVDRip.
Переклад: Дубльований.

Категорія: Пригодницькі | Переглядів: 1726 | Дата: 06.11.2010| Коментарі (0)

Найбільший в історії сищик Шерлок Холмс разом зі своїм вірним соратником Ватсоном вступають в сутичку, що вимагає неабиякої фізичної і розумової підготовки, адже їх ворог представляє загрозу для всього Лондона.

Жанр: пригоди, детектив, драма, містика.
Режисер: Гай Річі.
У головних ролях: Роберт Дауні-мол. (Шерлок Холмс), Джуд Лоу (Доктор Ватсон), Рейчел Макадамс, Марк Стронг, Келлі Райлі, Едді Марсен, Ханс Метісон, Роберт Стоун, Вільям Хоуп, Роберт Мейллет, Девід Геррік.

Випущено: США, Warner Bros. Pictures.
Тривалість: 2:08:24.

Якість: DVDRip.
Переклад: Дубльований.

Категорія: Пригодницькі | Переглядів: 1126 | Дата: 06.11.2010| Коментарі (0)

Третя частина захоплюючих пригод Флінн Карсена, в якій Флінн знову належить врятувати світ, але вже від загрозливого загальному спокою воскресіння Графа Дракули. Перебуваючи у відпустці, Флін знайомиться із запаморочливою красунею Сімоною, яка абсолютно несподівано для Фліна впізнає в ньому бібліотекаря і звертається до нього за допомогою. Разом вони намагаються випередити російського лиходія у пошуках Чаші Іуду, яка одна здатна воскресити до життя великого вампіра.

Жанр: Комедія, Бойовик, Фентазі.
Режисер: Джонатан Фрейкс.
У ролях: Ной Уайл, Боб Ньюхарт, Стану Катіч, Джейн Куртін, Брюс Девісон, Джейсон Дуглас, Елізабет Берванд, Девід Борн.

Випущено: США.
Тривалість: 1:26:39.

Якість: DVDRip.
Переклад: Професійний (багатоголосий).

Категорія: Пригодницькі | Переглядів: 1261 | Дата: 05.11.2010| Коментарі (0)

Флін Карсен, молодий юнак, все так само працює в Нью Йоркської бібліотеці. Але в ньому завжди жила пристрасть до пригод, тайнствам і всього того, чим зайнятий розум будь-якого хлопчисько. І одного разу, йому на очі потрапляє праця про легендарні Копальні царя Соломона. Флін вирішивши знайти міфічні скарби, змінює затхле повітря приміщення і книжкових клопів на дух романтики і авантюризму. Пускається в дорогу до закрутити голову, спробі приміряти лаври Індіани Джонса на свою молоду і гарячу голову ...

Жанр: Бойовик, Фентезі, Пригоди.
Режисер: Джонатан Фрейкс.
У ролях: Ной Уайл, Габріель Анвар, Боб Ньюхарт, Джейн Картин, Олімпія Дукакіс, Ерік Аварія.

Випущено: США.
Тривалість: 01:28:40.

Якість: DVDRip.
Переклад: Професійний (багатоголосий).

Категорія: Пригодницькі | Переглядів: 1349 | Дата: 05.11.2010| Коментарі (0)

Отримавши запрошення на співбесіду до столичної бібліотеки, студент Флінн Карсен навіть і не думав, що ця робота стане змістом його життя. Однак, те, що пропонували йому работодавці, сильно відрізнялося від буденної напівсонної роботи бібліотекаря який перебирає картки відвідувачів і розставляє книги по полицях.

Жанр: Бойовик, Пригоди.
Режисер: Пітер Уінтер.
У ролях: Ноа Уайл, Кайл МакЛаклен, Боб Ньюхарт, Келлі Ху, Ліза Бреннер, Джейн Кертін, Олімпія Дукакіс, Девід Дейен Фішер, Клайд Кусатсу, Маріо Айвен Мартінес, Соня Уолгер.

Випущено: США.
Тривалість: 1:30:54.

Якість: DVDRip.
Переклад: Професійний (багатоголосий).

Категорія: Пригодницькі | Переглядів: 1400 | Дата: 05.11.2010| Коментарі (0)

Головний герой цієї екранізації культової комп'ютерної гри, юний принц Дастан завжди перемагав ворогів у бою, але втратив королівство через підступи злого чарівника. Тепер Дастану належить викрасти з рук лиходіїв могутній магічний артефакт, здатний повернути час назад і зробити свого власника володарем світу.Допомогти здолати ворогів Дастану допоможуть його блискучі навички володіння холодною зброєю, а також незвичайні здібності до акробатики і еквілібристики.

Жанр: бойовик, фентезі, мелодрама, пригоди
Режисер: Майк Ньюелл
У ролях: Джейк Джілленхол, Джемма Артертон, Бен Кінгслі, Альфред Моліна, Стів Туссену, Тобі Кеббелл, Річард Койл, Рональд Пікап, Рис Річи, Гіслен Орн Гардарссон

Випущено: США
Тривалість: 1:43:55

Якість: DVDRip
Переклад: Дубльованій

Категорія: Пригодницькі | Переглядів: 1416 | Дата: 02.11.2010| Коментарі (0)

Квітень 1945 року. Війська Червоної армії впритул підійшли до Берліну. Групі російських солдатів, які ввірвалися в старовинний замок, вдається буквально з печі врятувати загадкові артефакти - жезл, діадему, амулет, кинджал і браслет ... Солдати поділили трофеї між собою ... У наші дні нащадок німецького барона, якому колись належали ті самі п'ять артефактів, вирішує повернути втрачені скарби. Люди барона знаходять в Росії Сергія Потьомкіна - пройдисвіта і авантюриста, допомагають йому позбутися від проблем із законом і пропонують вигідну, на перший погляд, угоду - знайти розкидані по всьому світу предмети за винагороду в мільйон євро. Сергій погоджується, навіть не підозрюючи, яка небезпека загрожує світові, якщо він виконає завдання барона ...

 
Жанр: Комедія, пригоди
Режисер: Руслан Бальтцер
У ролях: Денис Нікіфоров, Інна Гомес, Евклід Кюрдзідіс, Олег Долін, Хек Су Пак, Володимир Зайцев, Наталя Рудова, Георгій Піцхелаурі, Їла Санько, Сергій Лобинцев

Випущено: Росія
Тривалість: 1:43:00

Якість: DVDRip
Переклад: Оригінал

Категорія: Пригодницькі | Переглядів: 1700 | Дата: 28.10.2010| Коментарі (0)

Ця історія про те як і яким чином, лучник армії Річарда Левине Серце, що б'ється з нормандськими загарбниками, став легендарним розбійником.
Фільм чудово костюмований, захоплюючі батальні сцени і декорації.

Жанр: бойовик, драма.
Режисер: Рідлі Скотт.
У ролях: Рассел Кроу, Марк Стронг, Метью Макфейден, Кейт Бланшетт, Кевін Дюран, Денні Х'юстон, Вільям Херт, Макс фон Сюдов, Скотт Граймз, Оскар Айзек.

Випущено: США / Великобританія, Universal Pictures.
Тривалість: 2:07:34.

Якість: DVDRip.
Переклад: Дубльований.

Категорія: Пригодницькі | Переглядів: 1911 | Дата: 18.10.2010| Коментарі (0)

Вони живуть на граничній швидкості. Вони - стрітрейсери, вуличні гонщики. Для них гонки - сенс життя. Пристрасть, здатна об'єднати самих різних людей. Навіть таких, як Степан і Докер. Обидва не тільки люблять автомобілі - вони не мислять життя без швидкості і ризику. Але для одного мета ніколи не виправдає засобів, а для іншого визначальне значення має лише розмір гонорару. Коли з'являється справа «на мільйон доларів» - організувати в один вечір угін дорогих елітних автомобілів, - Докер розуміє, що без заклятого друга йому не обійтися. Коли Катя, улюблена дівчина Докера, йде до Степана, стає зрозумілим, що конфлікту не уникнути ...

Жанр: пригоди.
Режисер: Олег Фесенко.
У ролях: Олексій Чадов, Марина Александрова, Лев Пригунов, Олексій Гуськов, Ельвіра Болгова, Микола Чиндяйкін, Станіслав Бондаренко.

Виробництво: Росія, Студія Черепаха
Тривалість: 1:48:41.

Якість: DVDRip.
Переклад: Оригінал.

Категорія: Пригодницькі | Переглядів: 2737 | Дата: 04.10.2010| Коментарі (0)

Серіали DIvX

Страшна красуня / Страшная красавица (2012) Фільми DivX- Дивитись серіали онлайн
Татусеві дочки. Суперневести / Папины дочки. Суперневесты (2012) Серіали DIvX- Дивитись серіали онлайн
Матуся моя (1-4 серії з 4) / Мамочка моя (2011) Серіали DIvX- Дивитись серіали онлайн
Батьківський інстинкт (1-4 серія з 4) / Отцовский инстинкт (2012) Серіали DIvX- Дивитись серіали онлайн
Була тобі кохана (1-4 серії з 4) / Была тебе любимая (2011) Серіали DIvX- Дивитись серіали онлайн
Небесні родичі (8 серій з 8) / Небесные родственники (2011) Серіали DIvX- Дивитись серіали онлайн
Не було б щастя (1-4 серия из 4) / Не было бы счастья  (2012) Серіали DIvX- Дивитись серіали онлайн
Салямі (4 серии из 4) / Салями (2011) Серіали DIvX- Дивитись серіали онлайн
Пощастить у коханні (1-4 серія з 4) / Повезет в любви (2012) Серіали DIvX- Дивитись серіали онлайн
Смугасте щастя / Полосатое счастье (2012) серіали DivX- Дивитись серіали онлайн
Білі троянди надії (4 серії з 4) /  Белые розы надежды (2011) Серіали DIvX- Дивитись серіали онлайн
Небесний суд / Небесный суд (1-4 серия из 4) (2012) Серіали DIvX- Дивитись серіали онлайн

У нашому кінопалац Ви знайдете різноманітні стрічки вітчизняного і зарубіжного виробництва. Усі фільми представлені у кодуванні DivX. Цей формат дозволяє здійснювати перегляд онлайн фільмів у якості яка значно перевищує FLV.

Бажаємо Вам приємного перегляду.

І хоч нині кількість фільмів онлайн запропонованих до перегляду не велика, адміністрація сайту докладає усіх зусиль для подальшого розширення ресурсу і поліпшення його якості.