Субота, 27.04.2024, 22:54

Вітаю Вас Гость | RSS

На межі / Man on a Ledge (2012)фільми онлайн Місія нездійсненна: Протокол Фантом / Mission: Impossible - Ghost ProtocolДивитись фільми онлайн 7 днів і ночей з Мерилін / My Week with Marilyn фільми онлайн 4 дні в травні / 4 дня в мае фільми онлайн Хроніка / Chronicle (2012)фільми онлайн На Байкал (2011)фільми онлайн Сутичка / The Grey (2012)фільми онлайн Спочатку кохання, потім весілля (2011)фільми онлай Висоцький. Дякую, що живий (2011)фільми онлайн дивитись Час / In Time (2011)фільми онлайн дивитись Дім / Дом (2011) Дивитись фільми онлайн Як вкрасти хмарочос / Tower Heist (2011) DVDRipДивитись фільм онлайн П'ять наречених / Пять невест (2011)фільми онлайн Мальчишник 2: Из Вегаса в Бангкок / The Hangover Part II (2011) фільми онлайн дивитись Перший месник / Captain America: The First Avenger (2011)Дивитись фільми онлайн Ріо / Рио (2011)фільми онлайн Лінкольн для адвоката / The Lincoln Lawyer (2011)фільми онлайн Митниця дає добро / Rien а declarer (2010)фільми онлайн Орел Дев'ятого легіону (2011) DVDRipфільми онлайн Пирамммида (2010)фільми онлайн Залізний лицар / Ironclad (2011)Дивитись фільми онлайн
прокрутить вправо
прокрутить влево

Пошук

 
[Розширений пошук]
За алфавітом: За жанром: За роком:
Вибрати фільми:
А Б В Г Д Е Є Ж З І Ї К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ю Я
Нові фільми Популярні фільми Нові серіали Популярні серіали

Фільми DIvX

« 1 2 ... 10 11 12 13 »
Фільм від знаменитого режисера Роджера Дональдсона заснований на реальних подіях, що відбувалися у Великобританії в 1971 році. Після 35 років забуття ми нарешті дізнаємося про одне з самих легендарних пограбувань банку в історії Великобританії, коли не було проведено жодного арешту і не було знайдено анінайменшого сліду викрадених грошей.

Жанр: Трилери, Кримінал.
Режисер: Роджер Дональдсон
У ролях: Джейсон Стетхем, Саффрон Берроуз, Стефен Кемпбелл Мур, Деніел Мейс, Джеймс Фолкнер.

Виробництво: Великобританія, Arclight Films Pty. Ltd.
Тривалість: 1:47:04.

Якість: DVDRip.
Переклад: Дубльований.

Категорія: Кримінал | Переглядів: 1499 | Дата: 22.10.2010| Коментарі (0)

Літній злодій, що спеціалізується на крадіжці коштовностей, бере в напарники менш досвідченого колегу, щоб зробити грандіозне пограбування (мова піде про знамениті яйця Фаберже) в рахунок сплати боргу російської мафії.

Жанр: Кримінал.
Режисер: Мімі Ледер.
У ролях: Антоніо Бандерас, Морган Фріман, Велізaр Бінев, Ентоні Бірн, Кеті Чонакас, Роберт Форстер, Тодд Дженсен, Марсель Юрес.

Виробництво: Німеччина, США.
Тривалість: 1:43:48.

Якість: DVDRip.
Переклад: Професійний (багатоголосий).

Категорія: Кримінал | Переглядів: 1337 | Дата: 22.10.2010| Коментарі (0)

У цих дівчаток тече одна кров, але вони ненавидять один одного. Діні - вісім, вона грає на скрипці і мріє стати актрисою. Світі - вже тринадцять, вона відмінно стріляє і хоче стати снайпером у Чечні. Ці юні істоти змушені жити у світі, де панують вовчі порядки. У світі, де крадуть і вбивають дітей, а закон - всього лише блідий і безсилий привид ...

Жанр: Бойовик, Драма.
Режисер: Сергій Бодров.
У ролях: Оксана Акіньшина, Катя Горіна, Роман Агеєв, Тетяна Колганова, Дмитро Орлов, Кирило Пирогов, Олександр Баширов, Андрій Краско, Тетяна Ткач.

Випущено: Росія.
Тривалість: 1:20:08.

Якість: DVDRip.
Переклад: Оригінал (Російський).

Категорія: Кримінал | Переглядів: 1575 | Дата: 08.10.2010| Коментарі (0)

Беручи участь у програмі по телебаченню, Данило Багров зустрічає своїх друзів по Чечнi. Одного з них раптово вбивають. Данило знає, що у того були неприємності через брата-хокеїста в Америці. Данило повинен разобраться.Теперь його фотографія ходить по руках російської і американської мафії. Новоявлені «Аль Капоне» розуміють, що нарвалися на професіонала ...

Жанр: бойовик, комедія, кримінал.
Режисер: Олексій Балабанов.
У ролях: Сергій Бодров, Віктор Сухоруков, Ірина Салтикова Сергій Маковецький.

Випущено: Росія.
Тривалість: 2:02:36.

Якість: DVDRip.
Переклад: Оригінал (Російський).

Категорія: Кримінал | Переглядів: 1983 | Дата: 05.10.2010| Коментарі (0)

Артем - професійний шахрай. На пару з приятелем вони «розводять» крупні компанії на гроші. Одного разу дівчина Артема Вера ставить умову: вона хоче познайомитися з його батьками. Підприємливому хлопцю нічого не залишається, окрім як знайти собі підставного батька. Потрапивши в ДТП за участю полковника у відставці Томіліна, Артем пропонує йому зіграти цю роль. Полковник, зрозуміло, відмовляється, але Артем допомагає йому вирішити у вирішенні численних проблем і добивається розташування Томіліна. Зрештою, полковник погоджується, не здогадуючись, в що виллється цей нешкідливий, здавалося б, спектакль ... Дуже скоро кримінальний бізнес Артема показує свою темну сторону: хлопця беруть в заручники. Приходить чергу Томіліна рятувати «сина». Йому належить пригадати своє армійське минуле, щоб вирвати Артема з рук покидьків. Син за батька не відповідає! Але за гріхи сина відповідати все одно батькові. Навіть якщо це не його син ...

Жанр: кримінал.
Режисер: Андрій Щербінін.
У ролях: Армен Джигарханян, Максим Дрозд, Андрій Зібров.

Випущено: Росія.
Тривалість: 1:28:12.

Якість: DVDRip.
Переклад: Оригінал (Російський).

Категорія: Кримінал | Переглядів: 1332 | Дата: 05.10.2010| Коментарі (0)

Це історія про героя нашого часу. Він любить, мріє так само, як і ти. Але одного разу йому доведеться зіткнутися з «зворотною стороною» життя, і його доля круто зміниться. Йому протистоїть Бек, людина з «темного світу». Жорстока сутичка двох сторін, де ціна перемоги - власне життя.

Жанр: бойовик, кримінал.
Режисер: Куат Ісаєв.
У ролях: Санжар Мадієв, Дмитро Дюжев, Аша Матай, Дмитро Скирта, Жанна Куанишева.

Випущено: Казахстан.
Тривалість: 1:15:57.

Якість: DVDRip.
Переклад: Оригінал (Російський).

Категорія: Кримінал | Переглядів: 1290 | Дата: 05.10.2010| Коментарі (0)

Злодій у законі Борис Богомолов не міг і припустити, що йому доведеться поміняти амплуа і розлучитися з минулим життям. Господиня-доля вирішила все за нього.Лікарі поставили страшний діагноз - рак мозку - і винесли смертельний вирок.Розуміючи, що жити йому залишилося недовго, Борис залишає столицю і їде в маленьке провінційне містечко, де за підробленими документами влаштовується вчителем літератури в місцеву школу.

Жанр: бойовик.
Режисер: Олександр Мохов.
У ролях: Юрій Бєляєв, Наталя Вдовіна, Христина Бабусина, Леонід Бічевін, Олександр Фісенко, Андрій Казаков, Тетяна Мухіна, Дар'я Калмикова.

Випущено: Росія, Україна.
Тривалість: 1:32:25.

Якість: DVDRip.
Переклад: Оригінал (Російський).

Категорія: Кримінал | Переглядів: 1708 | Дата: 05.10.2010| Коментарі (0)

«Розшукується герой» - кіно про пограбування, яке пішло не так, швидко переростає у фільм про місце, де є один єдиний хороший хлопець, випадкова жертва, за яку винить себе головний герой, купа покидьків і парочка поліцейських, що спостерігають за подіями з боку. Сюжет постійно стрибає із сьогодення в минуле, вважаючи за краще розглядати давні і недавні події через флешбеки, з кожним разом прeвнося в історію нові елементи.

Жанр: Бойовики, Драми, Кримінал.
Режисер: Брайан Смрз.
У ролях: Кьюба Гудінг мл., Рей Ліотта, Норман Рідус, Томмі Фленеган, Жан Смарт, Гарі Кейрнс II, Кім Коутс.

Виробництво: США, Hollywood Intermediate / NU Image.
Тривалість: 01:34:27.

Якість: DVDRip.
Переклад: Професійний (багатоголосий).

Категорія: Кримінал | Переглядів: 1475 | Дата: 04.10.2010| Коментарі (0)

Андрій, член групи радянських військ у Німеччині, отримує наказ повернутися до Росії. Залишається лише купити машину і разом з улюбленою дружиною Мариною відправитися в шлях додому на автомобілі.
На одній з ділянок дороги подружжя зупиняє для перевірки документів капітан міліції Мальків. У ту ж секунду звідки не візьмися з'являються бандити і нападають на пасажирів новенької іномарки. У нерівній сутичці Марина гине, а Андрія важко ранять.
Герой все-таки знаходить у собі сили дістатися до найближчого відділку міліції, щоб заявити про злочин. Але першим, хто попадається йому на очі, виявляється сам Мальків. Зрозумівши, що всі зусилля марні, Андрій йде. Однак бандитам вже відомо про вижив свідка нападу на дорозі, і вони починають полювання на офіцера. Тепер він один проти цілої банди.

Жанр: кримінальний бойовик.
Режисер: Сергій Краснов, Юлія Краснова.
У ролях: В'ячеслав Разбєгаєв, Ольга Павловец, Катерина Вуличенко, Павло Майков, Юрій Назаров, Олександр Шатохін, Володимир Юматов, Роман Радов, Михайло Станкевич, Денис Ігнатов, Дмитро Муляр, Олексій Герілович.


Випущено: Росія.
Тривалість: 1:27:31.

Якість: DVDRip.
Переклад: Оригінал - російська.

Категорія: Кримінал | Переглядів: 1362 | Дата: 04.10.2010| Коментарі (0)

Що трапляється, коли 3 групи людей вирішують пограбувати те ж саме, покладаються на той же самий день?

Жанр: Бойовик, трилер, кримінал, детектив.
Режисер: Саша Беннетт.
У ролях: Філіп Гленістер, Ешлі Уолтерс, Крістіан Солімено, Кевін Макнеллі, Джон Сімм, Кейт Магован, Кірсті Мітчел, Ліна Хафт, Алекс МакКвін, Ділан Браун.

Випущено: Великобританія, Hangman Film Company.
Тривалість: 1:18:36.

Якість: DVDRip.
Переклад: Професійний (багатоголосий).

Категорія: Кримінал | Переглядів: 1106 | Дата: 04.10.2010| Коментарі (0)

Серіали DIvX

Страшна красуня / Страшная красавица (2012) Фільми DivX- Дивитись серіали онлайн
Татусеві дочки. Суперневести / Папины дочки. Суперневесты (2012) Серіали DIvX- Дивитись серіали онлайн
Матуся моя (1-4 серії з 4) / Мамочка моя (2011) Серіали DIvX- Дивитись серіали онлайн
Батьківський інстинкт (1-4 серія з 4) / Отцовский инстинкт (2012) Серіали DIvX- Дивитись серіали онлайн
Була тобі кохана (1-4 серії з 4) / Была тебе любимая (2011) Серіали DIvX- Дивитись серіали онлайн
Небесні родичі (8 серій з 8) / Небесные родственники (2011) Серіали DIvX- Дивитись серіали онлайн
Не було б щастя (1-4 серия из 4) / Не было бы счастья  (2012) Серіали DIvX- Дивитись серіали онлайн
Салямі (4 серии из 4) / Салями (2011) Серіали DIvX- Дивитись серіали онлайн
Пощастить у коханні (1-4 серія з 4) / Повезет в любви (2012) Серіали DIvX- Дивитись серіали онлайн
Смугасте щастя / Полосатое счастье (2012) серіали DivX- Дивитись серіали онлайн
Білі троянди надії (4 серії з 4) /  Белые розы надежды (2011) Серіали DIvX- Дивитись серіали онлайн
Небесний суд / Небесный суд (1-4 серия из 4) (2012) Серіали DIvX- Дивитись серіали онлайн

У нашому кінопалац Ви знайдете різноманітні стрічки вітчизняного і зарубіжного виробництва. Усі фільми представлені у кодуванні DivX. Цей формат дозволяє здійснювати перегляд онлайн фільмів у якості яка значно перевищує FLV.

Бажаємо Вам приємного перегляду.

І хоч нині кількість фільмів онлайн запропонованих до перегляду не велика, адміністрація сайту докладає усіх зусиль для подальшого розширення ресурсу і поліпшення його якості.