Неділя, 28.04.2024, 15:25

Вітаю Вас Гость | RSS

На межі / Man on a Ledge (2012)фільми онлайн Місія нездійсненна: Протокол Фантом / Mission: Impossible - Ghost ProtocolДивитись фільми онлайн 7 днів і ночей з Мерилін / My Week with Marilyn фільми онлайн 4 дні в травні / 4 дня в мае фільми онлайн Хроніка / Chronicle (2012)фільми онлайн На Байкал (2011)фільми онлайн Сутичка / The Grey (2012)фільми онлайн Спочатку кохання, потім весілля (2011)фільми онлай Висоцький. Дякую, що живий (2011)фільми онлайн дивитись Час / In Time (2011)фільми онлайн дивитись Дім / Дом (2011) Дивитись фільми онлайн Як вкрасти хмарочос / Tower Heist (2011) DVDRipДивитись фільм онлайн П'ять наречених / Пять невест (2011)фільми онлайн Мальчишник 2: Из Вегаса в Бангкок / The Hangover Part II (2011) фільми онлайн дивитись Перший месник / Captain America: The First Avenger (2011)Дивитись фільми онлайн Ріо / Рио (2011)фільми онлайн Лінкольн для адвоката / The Lincoln Lawyer (2011)фільми онлайн Митниця дає добро / Rien а declarer (2010)фільми онлайн Орел Дев'ятого легіону (2011) DVDRipфільми онлайн Пирамммида (2010)фільми онлайн Залізний лицар / Ironclad (2011)Дивитись фільми онлайн
прокрутить вправо
прокрутить влево

Пошук

 
[Розширений пошук]
За алфавітом: За жанром: За роком:
Вибрати фільми:
А Б В Г Д Е Є Ж З І Ї К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ю Я
Нові фільми Популярні фільми Нові серіали Популярні серіали

Фільми DIvX

« 1 2 ... 11 12 13
Російський бандит провертає хитру земельну операцію, залишаючи буквально на поверхні мільйони доларів, які нібито може прийти і забрати хто завгодно.Природно, вся організована злочинність Лондона негайно починає ганятися за цими грошима, підставляючи і вбиваючи один одного.

Жанр: бойовик, комедія, кримінал.
Режисер: Гай Річі.
У ролях: Джерард Батлер, Том Уілкінсон, Тенді Ньютон, Марк Стронг, Ідріс Ельба, Том Харді, Тобі Кеббелл, Джеремі Півен, Лудакріс.

Випущено: США / Великобританія, Dark Castle Entertainment.
Тривалість: 1:54:16.

Якість: DVDRip.
Переклад: Дубльований.

Категорія: Кримінал | Переглядів: 1282 | Дата: 04.10.2010| Коментарі (0)

Викладач вищої школи міліції Ірина дізналася, що її коханий - бізнесмен Ігор - арештували за шахрайство. Незабаром йому винесли вирок - вісім років ув'язнення, і відважна жінка, кинувши хорошу роботу в Москві, поїхала слідом за ним в маленьке містечко. Йому стояло відбувати там покарання, а їй ... стати офіцером-вихователем у місцевій жіночій колонії. Звикання до тюремних буднях проходило важко - світ ув'язнених дуже жорстокий. Кожен день нового життя перетворився для Ірини на справжню перевірку на міцність ...

Жанр: Кримінальна драма.
Режисер: Михайло Вассербаум.
У ролях: Ірина Низина, Ярослав Бойко, В'ячеслав Разбєгаєв, Дар'я Михайлова, Марія Звонарьова, Олександр Сірін, Тимофій Трібунцев.

Випущено: Росія.
Тривалість: 01:34:47.

Якість: SATRip.
Переклад: Оригінал - російська.

Категорія: Кримінал | Переглядів: 1915 | Дата: 03.10.2010| Коментарі (0)

Фільм розповідає три різні історії: про призовників-дезертир, про господаря компанії з поховань, в казино програв усі гроші, і про трьох дрібних злодюжок. Усіх цих героїв, які не мають нічого спільного між собою, у фіналі зводить випадок.

Жанр: бойовик, кримінал, трилер.
Режисер: Еміліс Велівіс.
У ролях: Адомас Станцікас, Скірмантас Валюліс, Саулюс Сіпаріс, Рамунас Рудокас.

Випущено: Литва.
Тривалість: 01:28:08

Якість: DVDRip. (Flv)
Переклад: Професійний (одноголосий).

Категорія: Кримінал | Переглядів: 1252 | Дата: 02.10.2010| Коментарі (0)

Що виходить, якщо поєднати гангстерський фільм з мильною оперою? "Зеро 2" - це очманіле поєднання кримінальної мелодрами і вабить насильства, що змушує сміятися. Коли кримінальний світ стикається з шоу-бізнесом, наймані вбивці і приятелі Макс і Сильвестр раптово опиняються втягнутими в гущу дивних подій і драматічесіх перипетій на межі абсурду. Під натиском дешевих інтриг і силіконових грудей вони повинні виконати поставлене перед ними завдання - повернути зниклий вантаж наркотиків і наркокур'єра, вбити купу людей і любити небезпечних жінок. Головне - не втратити голови. Або яєць. У залежності від того, що важливіше.

Жанр: бойовик, кримінальна комедія чорного гумору.
Режисер: Еміліс Велівіс.
У ролях: Вітаутас Шапранаускас, Рамунас Рудокас, Кястутіс Стасіс Якштас, Інга Янкаускайте, Алдона Вілутіте, Аушра штуки, Жеміна Ашмонтайте, Саулюс Сіпаріс, Донатас Шімукаускас, Андрюс Паулавічюс.

Випущено: Литва
Тривалість: 1:22:12

Якість: DVDRip.
Переклад: Професійний (одноголосий).

Категорія: Кримінал | Переглядів: 1353 | Дата: 02.10.2010| Коментарі (0)

1990-ті. Бандитський Київ. Бригада з чотирьох бійців отримує завдання привезти з Праги дівчину на прізвисько «Чужа». Вона - рідна сестра арештованого Бабая, чиї свідчення можуть нашкодити важливим людям.

Жанр: драма, кримінал.
Режисер: Антон Борматов.
У ролях: Наталя Романичева, Кирило Полухін, Євген Ткачук, Анатолій Отраднов, Олександр Голубков, Євген Мундум, Олег Байкулов, Олександр Корчагін, Дмитро Ратомський, Сергій Сипливий.

Випущено: Росія.
Тривалість: 1:39:34.

Якість: DVDRip.

Переклад: оригінал - російська.


Категорія: Кримінал | Переглядів: 1516 | Дата: 02.10.2010| Коментарі (0)

Група молодих винахідливих грабіжників здійснює зухвалу аферу, в результаті якої ховається з 20 мільйонами доларів. Справа ускладнюється тим, що по сліду банди йде не менш сильний суперник - поліцейський детектив Джек Уеллс.

Жанр: бойовик, трилер, кримінал
Режисер: Джон Льюсенхоп
У ролях: Пол Уокер, Кріс Браун, Хейден Крістенсен, Ті Ай, Ідріс Ельба, Метт Діллон, Майкл Або, Стів Харріс, Джей Ернандез, Зої Салдана, Джонатон Шаєх.

Якість: TS.
Переклад: Професійний (одноголосий).

Категорія: Кримінал | Переглядів: 1373 | Дата: 01.10.2010| Коментарі (0)

Троє молодих хлопців потрапляють до виправної колонії для підлітків. Потрапивши в неї, кожен повинен вибрати одну з двох боків, бути сильним і непримиренним, або стати жертвою знущань і принижень ...

Жанр: кримінал, драма.
Режисер: Кім Шапірон / Kim Chapiron.
У ролях: Адам Батчер, Шані Кіппел, Матео Моралес, Лоуренс Бейн, Брайан Мерфі, Олександр Конті, Тім Тарнелл, Деушан Вільямс, Грег Батчер, Джейсон Дейлі.

Країна: Канада, Франція, Великобританія.
Тривалість: 1:30:59.

Якість: DVDRip.
Переклад: Любительський (одноголосий закадровий).

Категорія: Кримінал | Переглядів: 1416 | Дата: 01.10.2010| Коментарі (0)

У червоному районі Відня Алекс працює шофером у власника борделя, він веде таємний роман з однією з повій Тамарою. Безвихідь ситуації призводить до того, що Алекс вирішує пограбувати банк ... У австрійській сільській місцевості, Роберт і Сюзанна побудували затишний будинок і намагаються побудувати сім'ю. Він працює поліцейським у селі, вона працює в місцевому продуктовому магазині і по неділях бере свого старезного, овдовілого сусіда в церкву ... Що може піти не так?

Жанр: Триллер, драма, кримінал.
Режисер: Гьотц Шпільману.
У ролях: Йоханнес Кріш, Ірина Потапенко, Андреас Люст, Йоханесс Танхейзер, Урсула Штраусс.

Якість: DVDRip.
Переклад: професійний (багатоголосий закадровий).
Категорія: Кримінал | Переглядів: 1365 | Дата: 01.10.2010| Коментарі (0)

Ватажок кримінальної банди Прімо Спарацці готовий заплатити мільйон доларів за картярського шулера Бадді Ізразля по кличці «Тузи» - той же, у свою чергу, має всі докази проти злочинців перед служителями закону. ФБР прагне всіма силами перешкодити планам Спарацці і бере Бадді під свою опіку і спостереження, коли він вирішує на час зникнути в таємному місці поблизу озера Тахо. Ситуація в гонці за головою Бадді Ізраеля розжарюється з кожною хвилиною, в неї залучені дикі і нещадні головорізи, жорстокі вбивці - всі вони хочуть зірвати куш і стерти фокусника з лиця Землі.

Жанр: бойовик, трилер, драма, кримінал.
Режисер: Джо Карнахан.
У ролях: Бен Аффлек, Енді Гарсіа, Райан Рейнольдс, Рей Ліотта, Мартін Хендерсон, Джейсон Бейтман.

Якість: DVDRip.
Переклад: Дубльований.
Категорія: Кримінал | Переглядів: 1476 | Дата: 01.10.2010| Коментарі (0)

1-10 11-20 ... 101-110 111-120 121-129

Серіали DIvX

Страшна красуня / Страшная красавица (2012) Фільми DivX- Дивитись серіали онлайн
Татусеві дочки. Суперневести / Папины дочки. Суперневесты (2012) Серіали DIvX- Дивитись серіали онлайн
Матуся моя (1-4 серії з 4) / Мамочка моя (2011) Серіали DIvX- Дивитись серіали онлайн
Батьківський інстинкт (1-4 серія з 4) / Отцовский инстинкт (2012) Серіали DIvX- Дивитись серіали онлайн
Була тобі кохана (1-4 серії з 4) / Была тебе любимая (2011) Серіали DIvX- Дивитись серіали онлайн
Небесні родичі (8 серій з 8) / Небесные родственники (2011) Серіали DIvX- Дивитись серіали онлайн
Не було б щастя (1-4 серия из 4) / Не было бы счастья  (2012) Серіали DIvX- Дивитись серіали онлайн
Салямі (4 серии из 4) / Салями (2011) Серіали DIvX- Дивитись серіали онлайн
Пощастить у коханні (1-4 серія з 4) / Повезет в любви (2012) Серіали DIvX- Дивитись серіали онлайн
Смугасте щастя / Полосатое счастье (2012) серіали DivX- Дивитись серіали онлайн
Білі троянди надії (4 серії з 4) /  Белые розы надежды (2011) Серіали DIvX- Дивитись серіали онлайн
Небесний суд / Небесный суд (1-4 серия из 4) (2012) Серіали DIvX- Дивитись серіали онлайн

У нашому кінопалац Ви знайдете різноманітні стрічки вітчизняного і зарубіжного виробництва. Усі фільми представлені у кодуванні DivX. Цей формат дозволяє здійснювати перегляд онлайн фільмів у якості яка значно перевищує FLV.

Бажаємо Вам приємного перегляду.

І хоч нині кількість фільмів онлайн запропонованих до перегляду не велика, адміністрація сайту докладає усіх зусиль для подальшого розширення ресурсу і поліпшення його якості.