Субота, 04.05.2024, 12:10

Вітаю Вас Гость | RSS

На межі / Man on a Ledge (2012)фільми онлайн Місія нездійсненна: Протокол Фантом / Mission: Impossible - Ghost ProtocolДивитись фільми онлайн 7 днів і ночей з Мерилін / My Week with Marilyn фільми онлайн 4 дні в травні / 4 дня в мае фільми онлайн Хроніка / Chronicle (2012)фільми онлайн На Байкал (2011)фільми онлайн Сутичка / The Grey (2012)фільми онлайн Спочатку кохання, потім весілля (2011)фільми онлай Висоцький. Дякую, що живий (2011)фільми онлайн дивитись Час / In Time (2011)фільми онлайн дивитись Дім / Дом (2011) Дивитись фільми онлайн Як вкрасти хмарочос / Tower Heist (2011) DVDRipДивитись фільм онлайн П'ять наречених / Пять невест (2011)фільми онлайн Мальчишник 2: Из Вегаса в Бангкок / The Hangover Part II (2011) фільми онлайн дивитись Перший месник / Captain America: The First Avenger (2011)Дивитись фільми онлайн Ріо / Рио (2011)фільми онлайн Лінкольн для адвоката / The Lincoln Lawyer (2011)фільми онлайн Митниця дає добро / Rien а declarer (2010)фільми онлайн Орел Дев'ятого легіону (2011) DVDRipфільми онлайн Пирамммида (2010)фільми онлайн Залізний лицар / Ironclad (2011)Дивитись фільми онлайн
прокрутить вправо
прокрутить влево

Пошук

 
[Розширений пошук]
За алфавітом: За жанром: За роком:
Вибрати фільми:
А Б В Г Д Е Є Ж З І Ї К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ю Я
Нові фільми Популярні фільми Нові серіали Популярні серіали

Фільми DIvX

« 1 2 3 4 ... 10 11 »
Ракети, що забирають космічні зонди далеко в космос, звукові хвилі, які змушують тверді предмети зависати в повітрі, лазерні промені, спопеляючі ціль з математичною точністю. Чи є все це вражаючими прикладами сучасних технологій людства, або ж це просто сучасні втілення наукових досягнень, що мають свої корені в древньому минулому?

Жанр: документальний
Режисер: Кевін Барнс, Девід Сільвер
У ролях: дослідники

Випущено: США, History Channel
Тривалість: 00:44:04

Якість: HDTVRip
Переклад: Любительський, двоголосий
Категорія: Документальні | Переглядів: 4574 | Дата: 20.10.2011| Коментарі (0)

У Олександра Сергійовича Пушкіна був золотий перстень з сердоліком - подарунок Єлизавети Воронцової, коханої поета. Відомо, що Пушкін вважав цей перстень своїм талісманом. Саме йому поет присвятив знаменитий вірш "Бережи мене, мій талісман". Саме цей перстень красується на пальці поета на знаменитому портреті роботи Тропініна. Після загибелі поета перстень переходив з рук в руки, поки не зник. Був у Пушкіна та інший талісман - перстень із смарагдом. Кілька разів цей талісман рятував поетові життя. На думку експертів, кільце також було викрадено, а зберігається сьогодні в Пушкінському музеї - лише копія оригіналу. Кому могли знадобитися належавщі Пушкіну персні?

Жанр: документальний
Режисер: Роман Ганган
У ролях: Андрій І (Хорошев)

Випущено: Росія
Тривалість: 00:44:14

Якість: SATRip
Переклад: Російський
Категорія: Документальні | Переглядів: 941 | Дата: 20.10.2011| Коментарі (0)

Вона з'явилася нізвідки на 3-му році XXI століття. Жах за лічені дні паралізував людство, змусивши думати тільки про неї. Паніка, яка охопила світ, стерла кордони розуму. Наймогутніші держави закривалися від зовнішнього світу, намагаючись відгородитися від чужинців. Але невидима смерть все одно проникала через кордони. Вона акуратно обходила стороною одних, забираючи лише тих, кого вважала за потрібне. А потім все скінчилося.

Жанр: документальний
Режисер: немає даних
У ролях: дослідники

Випущено: Росія
Тривалість: 00:41:52

Якість: TVRip
Переклад: Російський
Категорія: Документальні | Переглядів: 1760 | Дата: 20.10.2011| Коментарі (0)

Перші космонавти Афганістану, НДР, Польщі - колись їх імена гриміли на весь світ. Радянський Союз дав їм путівку в космос, а в себе на батьківщині вони стали справжніми героями, ідолами нації. Майбутнє уявлялося їм абсолютно зрозумілим, передбачуваним і райдужним. До тих пір, поки старий світовий порядок не завалився. Після розпаду Радянської імперії доля космонавтів з дружніх СРСР країн змінилася докорінно. Деяким загрожувала в'язниця, хтось позбувся статусу космонавта і засобів до існування, комусь довелося бігти зі своєї країни. Подолавши низку неабияких випробувань, вони знайшли своє особливе місце в новому житті. "Ідеологічні манекени" виявилися людьми виключно живучими. Школа "польотів по-російськи" багато чому їх навчила.

Жанр: Документальний
Режисер: Олександр Андрєєв
У ролях: Мирослав Гермашевскій, Зигмунд Йен з родиною, Абдул Ахад Моманд з родиною, генерал-лейтенант КДБ у відставці Микола Леонов, космонавти Володимир Ляхов і Петро Климук, журналісти Держтелерадіо СРСР Олександр Галкін і Дмитро Бірюков.

Випущено: Росія
Тривалість: 00:44:00

Якість: SATRip
Переклад: російська
Категорія: Документальні | Переглядів: 1006 | Дата: 20.10.2011| Коментарі (0)

Трудова міграція - явище глобального порядку, вона змінює вигляд європейських держав і, на сьогоднішній день, стає вирішальним фактором економічного розвитку. Росія зіткнулася з масовою трудовою міграцією тільки в новітній період історії, але саме в Росії ця проблема проявляється особливо гостро і болісно. У фільмі крок за кроком розплутується клубок суперечливих уявлень про сучасну трудової міграції, розкриваються її причини, що приводять у рух мільйони людей, і представляються різні сценарії розвитку подій.

Жанр: Документальний
Режисер: Владислав Арясов
У ролях: дослідники

Випущено: Росія, ВАТ "ТВ Центр"
Тривалість: 00:39:11

Якість: SATRip
Переклад: Російська
Категорія: Документальні | Переглядів: 1040 | Дата: 15.10.2011| Коментарі (0)

Чудовисько з ореолом просвітителя і маскою праведника. Психічний інвалід, який захоплено препарує психіку ближніх. Дослідник, який розкривав душі довірливих піддослідних. Світ пам'ятає його під ім'ям Зигмунд Фрейд. А що було робити, чи міг він працювати інакше? Ні, на відміну від дослідників фізичних тіл Зигмунд не міг застосовувати неживий матеріал, тому, в хід йшли довірливі пацієнти, які склали свої душі в основу дивовижної на ті часи теорії - психоаналіз.

Жанр: Документальний
Режисер: Сергій Куракин
У ролях: дослідники

Випущено: Росія
Тривалість: 00:45:22

Якість: SATRip
Переклад: Російський
Категорія: Документальні | Переглядів: 2203 | Дата: 11.10.2011| Коментарі (0)

Бермудський трикутник - майже два з половиною мільйонів квадратних кілометрів найзагадковішого, страшного і непередбачуваного океанічного простору на планеті. Деякі вижили, щоб розповісти нам правду, але багато хто вже ніколи не повернуться. Зануримося на саме океанічне дно, що б розгадати одну з найбільш таємничих загадок всіх часів - зникнення "вильоту 19".

Жанр: документальний
Режисер: Брюс Бургесс

Випущено: Великобританія / Discovery Channel
Тривалість: 00:43:43

Якість: SATRip
Озвучування: Професійне (одноголосе)
Категорія: Документальні | Переглядів: 3250 | Дата: 07.10.2011| Коментарі (0)

Він почав виступати з п'яти років - у групі "The Jacksons", створеної його братами. А в 1982 році вийшов "Триллер" - найбільш популярний альбом усіх часів, який приніс співакові вісім престижних "Греммі" і перетворив Майкла Джексона в зірку світового шоу-бізнесу номер один. Проте всесвітня слава погубила особисте життя Майкла Джексона, який увійшов до Книги рекордів Гіннесса як "найбільш популярний артист всіх часів". Страждаюча від самотності дитина подорослішала і перетворилася на самотню зірку ...

Жанр: Документальний
Режисер: Леонід Млечин
У ролях: дослідники, артисти

Випущено: ТВЦ
Тривалість: 1:17:44

Якість: SATRip
Переклад: Російський
Категорія: Документальні | Переглядів: 1069 | Дата: 28.09.2011| Коментарі (0)

Фільм присвячений лову миня на середніх широтах. Зйомки проходили в Росії та Україні. Реальні місця, реальні снасті, реальний улов ... У фільмі все зрозуміло до краю. Де закидати, що насаджувати, як шукати місця. У місцях лову дані рельєф дна, глибини і схеми течій. Коротше, той, хто подивиться, миня зловить напевно. Зйомки велися на широтах від 50 градусів 26 хвилин СШ до 54 градусів 57 хвилин СШ. В рубриці «Рибальська кухня» показано, як закоптити миня на березі. Якщо коротко, це душевний, спокійний, зрозумілий і правильний фільм про лов цієї смачної прісноводної тріски.

Жанр:
Документальний
Режисер: Борис Саксонов 
У ролях: рибалки

Випущено: Україна
Тривалість: 1:02:00

Якість: DVDRip
Переклад: Не потрібно
Категорія: Документальні | Переглядів: 1112 | Дата: 22.09.2011| Коментарі (0)

Загадкова історія викрадення мільйонів доларів у самої Примадонни. Чому Пугачова довірила весь свій статок якомусь маловідомому банкірові, хто їх познайомив і чи повернула співачка свої гроші? Команді проекту вдалося взяти інтерв'ю у дружини цього таємного банкіра і дістати унікальні документи ...

Жанр: Документальний
Режисер: Дмитро Штоколов
У ролях: артисти

Випущено: Росія
Тривалість: 00:45:14

Якість: SATRip
Переклад: Оригінал
Категорія: Документальні | Переглядів: 989 | Дата: 21.09.2011| Коментарі (0)

Серіали DIvX

Страшна красуня / Страшная красавица (2012) Фільми DivX- Дивитись серіали онлайн
Татусеві дочки. Суперневести / Папины дочки. Суперневесты (2012) Серіали DIvX- Дивитись серіали онлайн
Матуся моя (1-4 серії з 4) / Мамочка моя (2011) Серіали DIvX- Дивитись серіали онлайн
Батьківський інстинкт (1-4 серія з 4) / Отцовский инстинкт (2012) Серіали DIvX- Дивитись серіали онлайн
Була тобі кохана (1-4 серії з 4) / Была тебе любимая (2011) Серіали DIvX- Дивитись серіали онлайн
Небесні родичі (8 серій з 8) / Небесные родственники (2011) Серіали DIvX- Дивитись серіали онлайн
Не було б щастя (1-4 серия из 4) / Не было бы счастья  (2012) Серіали DIvX- Дивитись серіали онлайн
Салямі (4 серии из 4) / Салями (2011) Серіали DIvX- Дивитись серіали онлайн
Пощастить у коханні (1-4 серія з 4) / Повезет в любви (2012) Серіали DIvX- Дивитись серіали онлайн
Смугасте щастя / Полосатое счастье (2012) серіали DivX- Дивитись серіали онлайн
Білі троянди надії (4 серії з 4) /  Белые розы надежды (2011) Серіали DIvX- Дивитись серіали онлайн
Небесний суд / Небесный суд (1-4 серия из 4) (2012) Серіали DIvX- Дивитись серіали онлайн

У нашому кінопалац Ви знайдете різноманітні стрічки вітчизняного і зарубіжного виробництва. Усі фільми представлені у кодуванні DivX. Цей формат дозволяє здійснювати перегляд онлайн фільмів у якості яка значно перевищує FLV.

Бажаємо Вам приємного перегляду.

І хоч нині кількість фільмів онлайн запропонованих до перегляду не велика, адміністрація сайту докладає усіх зусиль для подальшого розширення ресурсу і поліпшення його якості.