Субота, 18.05.2024, 13:10

Вітаю Вас Гость | RSS

На межі / Man on a Ledge (2012)фільми онлайн Місія нездійсненна: Протокол Фантом / Mission: Impossible - Ghost ProtocolДивитись фільми онлайн 7 днів і ночей з Мерилін / My Week with Marilyn фільми онлайн 4 дні в травні / 4 дня в мае фільми онлайн Хроніка / Chronicle (2012)фільми онлайн На Байкал (2011)фільми онлайн Сутичка / The Grey (2012)фільми онлайн Спочатку кохання, потім весілля (2011)фільми онлай Висоцький. Дякую, що живий (2011)фільми онлайн дивитись Час / In Time (2011)фільми онлайн дивитись Дім / Дом (2011) Дивитись фільми онлайн Як вкрасти хмарочос / Tower Heist (2011) DVDRipДивитись фільм онлайн П'ять наречених / Пять невест (2011)фільми онлайн Мальчишник 2: Из Вегаса в Бангкок / The Hangover Part II (2011) фільми онлайн дивитись Перший месник / Captain America: The First Avenger (2011)Дивитись фільми онлайн Ріо / Рио (2011)фільми онлайн Лінкольн для адвоката / The Lincoln Lawyer (2011)фільми онлайн Митниця дає добро / Rien а declarer (2010)фільми онлайн Орел Дев'ятого легіону (2011) DVDRipфільми онлайн Пирамммида (2010)фільми онлайн Залізний лицар / Ironclad (2011)Дивитись фільми онлайн
прокрутить вправо
прокрутить влево

Пошук

 
[Розширений пошук]
За алфавітом: За жанром: За роком:
Вибрати фільми:
А Б В Г Д Е Є Ж З І Ї К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ю Я
Нові фільми Популярні фільми Нові серіали Популярні серіали

Фільми DIvX

« 1 2 3 4 5 6 ... 10 11 »
У фільмі «Небывалое землетрясение: Час, который потряс Японию». Discovery Channel представить унікальні кадри, зняті під час буйства стихії. Ви дізнаєтеся, як був повністю знищений аеропорт Сендай - перший пункт призначення на шляху руйнівної хвилі. Ви побачите, як були затоплені цілі міста і дізнаєтеся, що трапилося з поїздом, який виїхав з Сендая і безслідно зник. Проте жертв було б у десятки разів більше, якби не унікальна система раннього оповіщення про сейсмічну небезпеку. За хвилину до початку землетрусу вся країна вже знала про нього, і година, яка пройшла від цієї хвилини до того моменту, як цунамі обрушилося на узбережжя, дала можливість врятуватися тисячам людей. Ви зустрінетесь з вченими, інженерами, рятувальниками, лікарями, бійцями Сил самооборони, чиї зусилля мінімізували трагедію, і дізнаєтеся, як в країні, де відбувається понад 1000 землетрусів на рік, люди все-таки знаходять компроміс зі всемогутньою і часом безжальної природою.

Жанр: документальний
Режисер: немає даних
У ролях: дослідники, рятувальники

Випущено: Великобританія
Тривалість: 00:43:38

Якість: SATRip
Переклад: Професійний (одноголосий, закадровий)
Категорія: Документальні | Переглядів: 935 | Дата: 17.05.2011| Коментарі (0)

Апокаліпсис передбачали багато стародавніх віщунів. Але як розглянути ознаки катастрофи, що наближається і спробувати запобігти їй? Іоанну Богослову було бачення чотирьох вершників Апокаліпсису. Вони несли людям війну, голод, хвороби і смерть. Те, чого ми боїмося найбільше і те, що супроводжувало нашу цивілізацію на всьому шляху її існування. Ми винайшли антибіотики і розшифрували ДНК, ми навіть знаємо, як виглядає вірус, але це знання нам не допомагає. Епідемії продовжують забирати мільйони людських життів.

Жанр: документальний
Режисер: Володимир Марамишкін
У ролях: дослідники

Випущено: Росія, Телекомпанія "Скай продакшн"
Тривалість: 00:45:03

Якість: SATRip
Переклад: Російський
Категорія: Документальні | Переглядів: 1135 | Дата: 16.05.2011| Коментарі (0)

Новітні злодійські прийоми, сучасні способи обману, виверти, що допомагають обікрасти власника автомобіля - все це розсекретять і покажуть глядачам. А попереджений, значить озброєний! До групи «Викрадення» входять чотири детектива: найвідоміший «таксист» Олексій Куличків, тележурналіст Олександр Карпов та експерти з протівоугонним системам Андрій Кондрашов та Олексій Курчанов.

Жанр: документальний
Режисер: Олексій Фетісов
У ролях: Олексій Куличків, Олександр Карпов, Олексій Курчанов, Андрій Кондрашов

Випущено: Росія, ТОВ "Пелікан Продакшн"
Тривалість: 00:29:29

Якість: SATRip
Переклад: Російський
Категорія: Документальні | Переглядів: 1109 | Дата: 16.05.2011| Коментарі (0)

"Всі загадки, пов'язані з Затокою Свиней, вже вирішені, - говорив президент США Джон Фітцджеральд Кеннеді. - Крім одної. Як могли ті, хто планував цю операцію, розраховувати на успіх? Я цього не розумію. І не знаю, хто розуміє ". До 50-річчя невдалої військової операції на Плайя-Хірон, в затоці Свиней, підготовленої та проведеної керівництвом США 17-19 квітня 1961 року з метою повалення уряду Фіделя Кастро на Кубі. Автор і ведучий - Леонід Млечин.

Жанр: Документальний
Режисер: Катерина Гальперіна
У ролях: Дослідники

Випущено: Росія
Тривалість: 00:39:07

Якість: SATRip
Переклад: Російський
Категорія: Документальні | Переглядів: 1511 | Дата: 14.05.2011| Коментарі (0)

Чому кішки не літають у космос? 2011 указом президента, на честь 50-річчя польоту Гагаріна, оголошений роком російської космонавтики. До епохального польоту людини в космосі побували собаки, знамениті Білка і Стрілка. Пізніше на орбіті побувала маса різної живності: мавпи, жаби і навіть скорпіони.

Жанр: Документальний
Режисер: Алла Дерюгіна
У ролях: Дослідники

Випущено: Росія
Тривалість: 00:25:46

Якість: SATRip
Переклад: Російський
Категорія: Документальні | Переглядів: 1252 | Дата: 14.05.2011| Коментарі (0)

Досвід естетичної медицини в Росії невеликий - приблизно 20 років. Тому список послуг будь-якого салону або клініки здатний лише спантеличити клієнта: мезотерапія, озонотерапія, фотофорез, кріотерапія. Як розібратися у всьому цьому? І на що дійсно варто витратити гроші? Своїм досвідом поділяться: Надія Хорст, що зробила кругову підтяжку обличчя, Христина Сєдова, що збільшила груди, і Олег Корнєєв, що зважився на пересадку волосся.

Жанр: Документальний
Режисер: Дар'я Хренова
У ролях: Дослідники

Випущено: Росія
Тривалість: 00:39:06

Якість: SATRip
Переклад: Російський
Категорія: Документальні | Переглядів: 1055 | Дата: 12.05.2011| Коментарі (0)

СРСР прийнято було вважати країною святенницької моралі. Недарма в 1989 році в популярній програмі "Телеміст" одна з учасниць вимовила анекдотичну фразу: "В СРСР сексу немає". Але на зорі "безстатевої" радянської влади сексу в нашій країні було стільки, що "освічений" Захід приходив в жах. Цей фільм про один з найбільш одеозних сексуальних скандалів нашої забутої історії: декреті про усуспільнення жінок.

Жанр: Документальний
Режисер: Нема даних
У ролях: Дослідники

Випущено: Росія
Тривалість: 00:44:06

Якість: SATRip
Переклад: Російський
Категорія: Документальні | Переглядів: 2730 | Дата: 12.05.2011| Коментарі (0)

Залишивши свій будинок у Нью-Йорку, відомий художник Вік Муніс повертається на батьківщину в Бразилію, щоб відобразити найбільше сміттєве звалище у світі жарден-Грамашо, розташоване на околиці Ріо-де-Жанейро, і його мешканців - катадорес, що займаються сортуванням відходів. Спочатку Муніс збирався «написати » серію портретів за допомогою сміття. Виявилося, що спілкування з художником в роботі над цими портретами дозволило їм по-новому поглянути на себе і своє життя.

Жанр: документальний
Режисер: Люсі Уолкер, Карен Харлі
У ролях: Вік Муніз та ін

Випущено: Бразилія, Великобританія / Almega Projects, O2 Filmes
Тривалість: 01:38:53

Якість: DVDRip
Озвучування: Професійне (багатоголосе) [ліцензія]

Нагороди
Оскар, 2011 рік
Номінації (1):
Кращий документальний фільм
Берлінський кінофестиваль, 2010 рік
Переможець (2):
Приз глядацьких симпатій (програма «Панорама»)
Приз міжнародного комітету з амністіям
Санденс, 2010 рік
Номінації (1):
Гран-прі в категорії «Документальний фільм» (Програма «Світ кіно)
Категорія: Документальні | Переглядів: 884 | Дата: 09.05.2011| Коментарі (0)

Одруження принца Уельського - знакова подія для британської корони. Після смерті принцеси Діани популярність монаршої родини помітно знизилася. І поява нового обличчя в королівській династії знову привернуло увагу британців і світової громадськості до Віндзора. Кейт Міддлтон, яку нерідко порівнюють з Діаною, намагаючись знайти подібність, вже стала улюбленицею англійців. Можливо, тому, що її любовна історія дуже нагадує сюжет відомої казки "Попелюшка". Батьки Кейт - Майкл і Елізабет Міддлтон не належать до британської знаті. Батько нареченої принца походить з середнього класу, мати - з сім'ї шахтарів. Довгий час батьки Кейт працювали в цивільній авіації: Елізабет - стюардесою, Майкл - пілотом. Розбагатіли вони після того, як заснували компанію посилкової торгівлі Party Pieces. Це дозволило Міддлтон дати донці престижну освіту, що в свою чергу зіграло вирішальну роль у її долі: в університеті Сент-Ендрюс Кейт познайомилася з принцем.

Жанр: Документальний
Рік виходу: 2011

Випущено: Україна. "Інтер"
Тривалість: 2:21:06

Якість: SATRip
Мова: Російська (Оригінал)
Категорія: Документальні | Переглядів: 1212 | Дата: 29.04.2011| Коментарі (0)

 
Успіх таких хітів, як «Розбирання в Бронксі», «Перший удар» та «Час пік» затвердив Джеки Чана як одного з найпопулярніших в світі акторів. Стиль виконання ним самим поставлених на екрані трюків зробив його ім'я відомим на всій планеті.
Тепер Джекі бере Вас за куліси, щоб показати, як він удосконалює своє небезпечне ремесло. Вперше є можливість поглянути зсередини на те, як Джекі і його команда ставлять бійки, падіння, перестрілки, вибухи і авіакатастрофи і їх наслідки.

Жанр: Документальний
Режисер: Джекі Чан
У ролях: Джекі Чан

Випущено: Тайвань
Тривалість: 01:33:27

Якість: DVDRip
Озвучування: професійне
 
Категорія: Документальні | Переглядів: 2075 | Дата: 23.04.2011| Коментарі (0)

Серіали DIvX

Страшна красуня / Страшная красавица (2012) Фільми DivX- Дивитись серіали онлайн
Татусеві дочки. Суперневести / Папины дочки. Суперневесты (2012) Серіали DIvX- Дивитись серіали онлайн
Матуся моя (1-4 серії з 4) / Мамочка моя (2011) Серіали DIvX- Дивитись серіали онлайн
Батьківський інстинкт (1-4 серія з 4) / Отцовский инстинкт (2012) Серіали DIvX- Дивитись серіали онлайн
Була тобі кохана (1-4 серії з 4) / Была тебе любимая (2011) Серіали DIvX- Дивитись серіали онлайн
Небесні родичі (8 серій з 8) / Небесные родственники (2011) Серіали DIvX- Дивитись серіали онлайн
Не було б щастя (1-4 серия из 4) / Не было бы счастья  (2012) Серіали DIvX- Дивитись серіали онлайн
Салямі (4 серии из 4) / Салями (2011) Серіали DIvX- Дивитись серіали онлайн
Пощастить у коханні (1-4 серія з 4) / Повезет в любви (2012) Серіали DIvX- Дивитись серіали онлайн
Смугасте щастя / Полосатое счастье (2012) серіали DivX- Дивитись серіали онлайн
Білі троянди надії (4 серії з 4) /  Белые розы надежды (2011) Серіали DIvX- Дивитись серіали онлайн
Небесний суд / Небесный суд (1-4 серия из 4) (2012) Серіали DIvX- Дивитись серіали онлайн

У нашому кінопалац Ви знайдете різноманітні стрічки вітчизняного і зарубіжного виробництва. Усі фільми представлені у кодуванні DivX. Цей формат дозволяє здійснювати перегляд онлайн фільмів у якості яка значно перевищує FLV.

Бажаємо Вам приємного перегляду.

І хоч нині кількість фільмів онлайн запропонованих до перегляду не велика, адміністрація сайту докладає усіх зусиль для подальшого розширення ресурсу і поліпшення його якості.