Субота, 04.05.2024, 19:40

Вітаю Вас Гость | RSS

На межі / Man on a Ledge (2012)фільми онлайн Місія нездійсненна: Протокол Фантом / Mission: Impossible - Ghost ProtocolДивитись фільми онлайн 7 днів і ночей з Мерилін / My Week with Marilyn фільми онлайн 4 дні в травні / 4 дня в мае фільми онлайн Хроніка / Chronicle (2012)фільми онлайн На Байкал (2011)фільми онлайн Сутичка / The Grey (2012)фільми онлайн Спочатку кохання, потім весілля (2011)фільми онлай Висоцький. Дякую, що живий (2011)фільми онлайн дивитись Час / In Time (2011)фільми онлайн дивитись Дім / Дом (2011) Дивитись фільми онлайн Як вкрасти хмарочос / Tower Heist (2011) DVDRipДивитись фільм онлайн П'ять наречених / Пять невест (2011)фільми онлайн Мальчишник 2: Из Вегаса в Бангкок / The Hangover Part II (2011) фільми онлайн дивитись Перший месник / Captain America: The First Avenger (2011)Дивитись фільми онлайн Ріо / Рио (2011)фільми онлайн Лінкольн для адвоката / The Lincoln Lawyer (2011)фільми онлайн Митниця дає добро / Rien а declarer (2010)фільми онлайн Орел Дев'ятого легіону (2011) DVDRipфільми онлайн Пирамммида (2010)фільми онлайн Залізний лицар / Ironclad (2011)Дивитись фільми онлайн
прокрутить вправо
прокрутить влево

Пошук

 
[Розширений пошук]
За алфавітом: За жанром: За роком:
Вибрати фільми:
А Б В Г Д Е Є Ж З І Ї К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ю Я
Нові фільми Популярні фільми Нові серіали Популярні серіали

Фільми DIvX

« 1 2 3 4 5 ... 10 11 »
"Севастопольські оповідання" - найяскравіші і значні події історії Севастополя і Чорноморського флоту. Цикл телефільмів знятий на стику документалістики та ігрового кіно в актуальному жанрі infotainment. Це місто більше двох століть вірно служило своїй Вітчизні - Росії. З моменту заснування Катериною Великою, Севастополь першим брав удар на себе, викликав захоплення, був надійним форпостом спочатку російської, а потім і радянської держави. Творці циклу вирішили оживити ключові сторінки вітчизняної історії і з допомогою методу історичної реконструкції показати, ЯК це було - починаючи з часів Катерини і закінчуючи 50-ми роками XX століття. Автори спиралися на численні архівні джерела, мемуари, свідчення очевидців.

Жанр: документальний
Режисер: немає даних
У ролях: дослідники

Випущено: Росія
Тривалість: 00:48:25

Якість: DVDRip
Переклад: Оригінал
Категорія: Документальні | Переглядів: 6332 | Дата: 21.09.2011| Коментарі (1)

Увечері 12 вересня в бразильському Сан-Паулу відбувся 60-й щорічний міжнародний конкурс «Міс Всесвіт - 2011». Приблизно в 7 ранку за московським часом «Міс Всесвіт - 2010» мексиканка Хімена Наваррете передасть діамантову корону нової переможниці конкурсу. Цього року за титул боротимуться дівчата з 80 країн світу.

Жанр: Конкурс, Музичне шоу

Випущено: Телеканал "СТС"
Тривалість: 1:22:24

Якість: SATRip
Переклад: Російський (Професійний двоголосий)
Категорія: Документальні | Переглядів: 2331 | Дата: 17.09.2011| Коментарі (0)

Школа, школа, я сумую? Не в цей раз! Храм знань давно перетворився на поле бою. Дітки знущаються над однолітками і б'ються з вчителями. За побитих дітей заступаються батьки. Хто вийде переможцем з шкільних "боїв без правил"? Найсильніша, найстарший ... або найбагатший? Чи є межа підліткового беззаконня і як вижити в школі, якщо це школа виживання?

Жанр: Документальний
Режисер: Ігор Ніколаєв
У ролях: дослідники

Випущено: Росія, телеканал ТНТ
Тривалість: 00:45:39

Якість: SATRip
Переклад: Не потрібно
Категорія: Документальні | Переглядів: 1156 | Дата: 16.09.2011| Коментарі (0)

Авіаційна катастрофа, яка стала національним лихом. Чому двадцятирічний захисник команди Юрій Урич все ж полетів до Білорусі з травмою руки, а двоє хокеїстів клубу залишилися в Ярославлі? Що відбувалося в житті хокеїстів перед тим фатальним днем? 7 вересня 2011-го року стало чорним днем?? Російського хокею, коли не стало ярославської команди "Локомотив". Разом з літаком Як-42Д зруйнувалися надії десятків тисяч людей, уболівальників, сімей та друзів загиблих хокеїстів.

Жанр: документальний
Режисер: немає даних
У ролях: рятувальники

Випущено: Росія
Тривалість: 00:43:16

Якість: IPTVRip
Переклад: Не потрібно
Категорія: Документальні | Переглядів: 922 | Дата: 16.09.2011| Коментарі (0)

Мало хто з музикантів удостоюються такої честі - бути увічненими у пам'ятнику або на полотні. Любов шанувальників з часом згасає. Лише в колекціях завзятих меломанів можна зустріти колись відомий альбом, відображене на ньому обличчя музиканта або фотографію групи. У пам'яті людей залишаються одиниці. Музикант, актор і поет Віктор Цой, чия фігура продовжує притягувати до себе увагу людей на протязі вже більше ніж тридцяти років, є тому яскравим прикладом. Він загинув несподівано. В автокатастрофі. Будучи улюбленим мільйонами шанувальників в Росії (тодішньому Радянському Союзі) за свої прекрасні пісні.

Жанр: Документальний
Режисер: Ірина Тулупова, Олександр Бутаков

Випущено: Росія
Тривалість: 00:44:58

Якість: SATRip
Переклад: Оригінал (Російський)
Категорія: Документальні | Переглядів: 1177 | Дата: 05.09.2011| Коментарі (0)

Письменник, сценарист, режисер, актор, священик, філософ, ювелір і топ-менеджер однієї з великих компаній. Бунтар і вигадник. Зразковий чоловік і багатодітний батько.
Все це - Іван Охлобистін. Багатоликий, багатогранний, дивний, нерідко викликає неоднозначне ставлення. З упевненістю можна сказати тільки одне: Охлобистін - особистість! Що б він не робив, це незмінно привертає увагу сотень тисяч людей.
Іван Іванович живе в режимі "на межі можливостей". Його день починається на світанку. За умовами жорсткого контракту з телекомпанією, до пізньої ночі Охлобистін не покидає знімальний майданчик. Робота над роллю доктора Бикова в одному із серіалів займає у Охлобистіна масу часу і сил. При цьому паралельно зі зйомками "світлий охлобистінскій розум" безперервно генерує все нові ідеї та проекти. Здається, що Охлобистін придумує, пише, знімає, знімається, виступає, співає і керує одночасно.
Сьогодні він на сцені МХАТу говорить про наболіле. Завтра - на пітерських підмостках, післязавтра - в Твері на рок-фестивалі. У найближчих планах - для "спілкування по душам" зібрати один з центральних стадіонів країни. Охлобистін на гребені хвилі, на піку популярності. У телевізорі, на кіноекрані, вуличних плакатах і в пресі. Немислимим чином він встигає буквально скрізь і не приховує, що слава йому потрібна. Потрібна заради грошей, а гроші - для сім'ї. Це - головне!
З дружиною Оксаною вони разом вже 16 років. Для неї Ваня, перш за все, отець Іоанн. Охлобистін каже, що Ксюха або КИса, як він називає дружину, "захоплення всього його життя" і, що саме ця любов привела його до Бога. День зустрічі вони пам'ятають до найменших подробиць. Ваня одразу зробив обраниці пропозицію, і вже через два місяці вони розписалися. Незабаром народилася Анфіса, потім Євдокія, Варвара, Василь, Іоанна і Сава. Сьогодні дітей у сім'ї Охлобистіним шестеро, всі дуже різні, але однаково улюблені. Охлобистін називає сім'ю "циганським табором" і запевняє, що наймолодший, Савелій - це не останнє їх з Оксаною "творіння", вони будуть раді і сьомому, і восьмому і дев'ятому чаду ....
Глядачі фільму вперше побачать дивного і невловимого Охлобистіна в усіх іпостасях: в процесі роботи, творчості, в безперервних поїздках по країні, на сцені і на кіномайданчику, за лаштунками, в компанії друзів і з рідними. Побувають у його "циганському таборі". І, що найважливіше, зможуть відчути божевільний життєвий ритм і енергію одного з найуспішніших, обговорюваних і, дійсно, улюблених героїв нашого часу.

Жанр: Документальний, біографічний
Рік виходу: 2011
Ведучий: Вадим Демчог

Випущено: Росія, Перший канал
Тривалість: 00:51:54

Якість: SATRip
Мова: Російський
Категорія: Документальні | Переглядів: 1532 | Дата: 30.08.2011| Коментарі (0)

Warrior's Dance festival - епічне супер-ударне запальне шоу: півтори години від забійних класиків танцювальної музики, наповнені оглушливими басами і видовищним шоу. Це наймасштабніше шоу The Prodigy перед 65-тисячною аудиторією, аншлаг в Milton Keynes National Bowl.

Жанр: документальні, Electronic, Breakbeat
Якість: BDRip [Ріп з Blu-ray]

Тривалість: 1:10:21
Категорія: Документальні | Переглядів: 1016 | Дата: 09.08.2011| Коментарі (0)

2 липня 2011, «Imtech-Arena», Гамбург, Німеччина. Об'єднавчий поєдинок за титули чемпіона світу за версіями WBA, IBF, WBO і IBO в суперважкій вазі (понад 90,7 кг). Невже Девід Хей нарешті відповість за сказане? Чи, може, перерветься довгострокова суперважка гегемонія братів Кличків? Розв'язка наближається з невблаганною швидкістю, і в ніч з 2-го на 3-е липня боксерськії складовій вітчизняного рунета буде не до сну. Суперечки і сварки, взаємні привітання та образи - все це вийде на пік, як мінімум на тиждень зануривши в темряву події в іншому спортивному світі. Подібного струсу хевівейт не знав вже дуже давно.

Вид спорту: Бокс

Джерело: Спорт 1
Тривалість: 1:26:05

Якість: SATRip
Категорія: Документальні | Переглядів: 1331 | Дата: 04.07.2011| Коментарі (0)

Фільм розповідає про те, як починав свою кар'єру Джастін Бібер. Молодий хлопець з простої американської родини починає знаходити славу, виклавши відеоролик в інтернет ...

Жанр: документальний, музика
Режисер: Джон М. Чу
У ролях: Джастін Бібер, Boys II Men, Майлі Сайрус, Шон Кінгстон, Лудакріс, Джейден Сміт, Ашер, Дайан Дейл, Брюс Дейл, Райан Гуд

Випущено: США / AEG Live, Insurge Pictures, Island Def Jam Music Group
Тривалість: 1:45:08

Якість: HDRip
Озвучування: Любительське (багатоголосе)
Категорія: Документальні | Переглядів: 1793 | Дата: 15.06.2011| Коментарі (0)

29 квітня 2011 більше 2-х мільярдів чоловік дивилися по телевізору новітню екранізацію казки про Попелюшку - весілля британського принца Вільяма з простою дівчиною Кейт Мідлтон. Зворушлива історія любові зі щасливим кінцем. Але любов і смерть завжди йдуть поруч. Саме в цей день, подивившись урочисту церемонію, президент США Барак Абама віддав наказ про початок операції, яка повинна була стати ще однією казкою, на цей раз казкою про смерть Кощія Безсмертного, невловимого терориста № 1 Усами Бен Ладена ...

Жанр: Документальний
Режисер: Алла Дерюгіна
У ролях: Дослідники


Випущено: Росія
Тривалість: 00:26:35

Якість: SATRip
Переклад: Російський
Категорія: Документальні | Переглядів: 1315 | Дата: 17.05.2011| Коментарі (0)

Серіали DIvX

Страшна красуня / Страшная красавица (2012) Фільми DivX- Дивитись серіали онлайн
Татусеві дочки. Суперневести / Папины дочки. Суперневесты (2012) Серіали DIvX- Дивитись серіали онлайн
Матуся моя (1-4 серії з 4) / Мамочка моя (2011) Серіали DIvX- Дивитись серіали онлайн
Батьківський інстинкт (1-4 серія з 4) / Отцовский инстинкт (2012) Серіали DIvX- Дивитись серіали онлайн
Була тобі кохана (1-4 серії з 4) / Была тебе любимая (2011) Серіали DIvX- Дивитись серіали онлайн
Небесні родичі (8 серій з 8) / Небесные родственники (2011) Серіали DIvX- Дивитись серіали онлайн
Не було б щастя (1-4 серия из 4) / Не было бы счастья  (2012) Серіали DIvX- Дивитись серіали онлайн
Салямі (4 серии из 4) / Салями (2011) Серіали DIvX- Дивитись серіали онлайн
Пощастить у коханні (1-4 серія з 4) / Повезет в любви (2012) Серіали DIvX- Дивитись серіали онлайн
Смугасте щастя / Полосатое счастье (2012) серіали DivX- Дивитись серіали онлайн
Білі троянди надії (4 серії з 4) /  Белые розы надежды (2011) Серіали DIvX- Дивитись серіали онлайн
Небесний суд / Небесный суд (1-4 серия из 4) (2012) Серіали DIvX- Дивитись серіали онлайн

У нашому кінопалац Ви знайдете різноманітні стрічки вітчизняного і зарубіжного виробництва. Усі фільми представлені у кодуванні DivX. Цей формат дозволяє здійснювати перегляд онлайн фільмів у якості яка значно перевищує FLV.

Бажаємо Вам приємного перегляду.

І хоч нині кількість фільмів онлайн запропонованих до перегляду не велика, адміністрація сайту докладає усіх зусиль для подальшого розширення ресурсу і поліпшення його якості.