Субота, 18.05.2024, 13:59

Вітаю Вас Гость | RSS

На межі / Man on a Ledge (2012)фільми онлайн Місія нездійсненна: Протокол Фантом / Mission: Impossible - Ghost ProtocolДивитись фільми онлайн 7 днів і ночей з Мерилін / My Week with Marilyn фільми онлайн 4 дні в травні / 4 дня в мае фільми онлайн Хроніка / Chronicle (2012)фільми онлайн На Байкал (2011)фільми онлайн Сутичка / The Grey (2012)фільми онлайн Спочатку кохання, потім весілля (2011)фільми онлай Висоцький. Дякую, що живий (2011)фільми онлайн дивитись Час / In Time (2011)фільми онлайн дивитись Дім / Дом (2011) Дивитись фільми онлайн Як вкрасти хмарочос / Tower Heist (2011) DVDRipДивитись фільм онлайн П'ять наречених / Пять невест (2011)фільми онлайн Мальчишник 2: Из Вегаса в Бангкок / The Hangover Part II (2011) фільми онлайн дивитись Перший месник / Captain America: The First Avenger (2011)Дивитись фільми онлайн Ріо / Рио (2011)фільми онлайн Лінкольн для адвоката / The Lincoln Lawyer (2011)фільми онлайн Митниця дає добро / Rien а declarer (2010)фільми онлайн Орел Дев'ятого легіону (2011) DVDRipфільми онлайн Пирамммида (2010)фільми онлайн Залізний лицар / Ironclad (2011)Дивитись фільми онлайн
прокрутить вправо
прокрутить влево

Пошук

 
[Розширений пошук]
За алфавітом: За жанром: За роком:
Вибрати фільми:
А Б В Г Д Е Є Ж З І Ї К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ю Я
Нові фільми Популярні фільми Нові серіали Популярні серіали

Фільми DIvX

« 1 2 ... 6 7 8 9 10 11 »
Вона може зникнути, не залишивши жодних слідів, а може вибухнути з величезною силою і рознести в тріски цілий будинок. Вона може безболісно пройти крізь тіло, не заподіявши ніякої шкоди, а може повністю спалити людину зсередини або залишити на шкірі страшні опіки у вигляді химерних малюнків. Вона вибирає своїх жертв, керуючись тільки їй одній відомим планом - може кокетливо загравати, вражаючи свідка своєї неземною красою, або жорстоко розправитися, не залишаючи ні найменшої надії на порятунок. Вона любить кільця і воду і ненавидить, коли з неї звертаються без належної поваги. Вона потайлива й обережна - ще жодному смертному вона не відкрила своєї таємниці. І людство з незапам'ятних часів і до нашого часу ламає собі голову над простим питанням - що ж це за диво? Кульова блискавка - так домовилися називати цю таємничу гостю вчені. Але ні в красивому назві, ні в товстих наукових книжках і підручниках немає розгадки її таємниці. Вона не дає спати сотням вчених по всьому світу і тисячам випадкових свідків її таємничих появ, тому що ніхто зі смертних не знає відповіді на просте питання - хто ж вона? Авторам фільму вдалося зібрати унікальний матеріал, який дозволить підняти завісу таємниці й спробувати відповісти на це питання. У фільмі беруть участь провідні дослідники кульової блискавки, все своє життя присвятили вивченню цього загадкового явища

Жанр: Документальний
Режисер: Іван Макаров

Випущено: Росія (ВГТРК)
Тривалість: 00:43:24

Якість: DVDRip
Переклад: Оригінал

Категорія: Документальні | Переглядів: 919 | Дата: 25.01.2011| Коментарі (0)

Однією з основних загадок, пов'язаних з ковчегом Завіту, в якому зберігалися отримані Моїсеєм на горі Синай божественні заповіді, є таємниця його сучасного місцезнаходження. Старий Завіт детально описує процес і цілі створення Ковчега, його подальші переміщення і дії, які він робив. Однак у текстах немає ні слова про те, коли і куди він зник. Нині існує кілька версій місцезнаходження Ковчега Завіту. За однією з них, він зберігається нині в Ефіопії: в маленькій каплиці міста Аксум - стародавньої столиці цієї країни. Чи так це? .. І якщо так, то як він там опинився? .. Чому його перевезли саме сюди? .. У пошуках відповідей на ці питання автори фільму виходять на цілий ряд таємниць і загадок історії не тільки самого Ковчега, а й людської цивілізації в цілому. Фільм заснований на матеріалах російської знімально-дослідної експедиції в Ефіопію в березні 2008 року.

Жанр: Документальний
Режисер: Андрій Скляров
У ролях: Андрій Скляров, Олексій Павлов, Андрій Жуков

Випущено: Росія
Тривалість: 1:49:36

Якість: DVDRip
Переклад: Оригінал

Категорія: Документальні | Переглядів: 1074 | Дата: 25.01.2011| Коментарі (0)

Завдяки зйомкам на високошвидкісні камери високої чіткості ви побачите рухи, які природа заховала від наших очей. Відкрийте разом з ведучим Джефом Ліберманом альтернативну реальність, де предмети, що здавалися нерухомими, набувають чарівну динаміку, а знайомі речі постають у самих фантастичних обрисах. У цій реальності повітряна кулька, наповнена водою, лопаючись, виглядає як розквітаючий феєрверк, куля летить повільно і плавно, залишаючи за собою шлейф розсіченого повітря, а ніс боксера під впливом удару міняє форму, наче зроблений з пластиліну.

Жанр: документальний, науково-популярний
Режисер: Філл Франк
У ролях: вчені

Випущено: США, Creative Differences Productions
Тривалість: 00:43:31

Якість: HDTVRip
Озвучування: російська (професійний)

Категорія: Документальні | Переглядів: 1060 | Дата: 25.01.2011| Коментарі (0)

Незважаючи на всю складність своєї організації, людське тіло не може саме виростити пошкоджені частини заново. Але наука вже близька до вирішення цього завдання: в даний час медики вчаться вирощувати людські тканини і використовувати їх у боротьбі з пошкодженнями органів, заподіяними хворобами і нещасними випадками.

Жанр: документальний
Режисер: Джудіс Бантінг
У ролях: фахівці-медики

Випущено: BBC, Worldwide Ltd
Тривалість: 00:48:46

Якість: DVDRip
Озвучування: російська (професійний, двоголосий)

Категорія: Документальні | Переглядів: 888 | Дата: 25.01.2011| Коментарі (0)

Чудова навчальна відеопрограма.
 
Жанр: Навчальний відеофільм

Про фільм:
1. Будова хребта.
2. Гімнастика для зняття больового синдрому в різних частинах хребта.
3. Масаж хребта.
4. Лікувальні трав'яні чаї, доступні в аптеках.
5. Правильна постава, в тому числі при піднятті важких предметів.

Випущено: Росія
Тривалість: 1:03:00

Якість: DVDRip
Озвучування: Оригінал (Російський)

Категорія: Документальні | Переглядів: 1735 | Дата: 24.01.2011| Коментарі (0)

Під такою назвою відбувся прем'єрний показ документального кіно в США про співучасницю фінансових махінацій Лазаренка - Юлії Тимошенко. В одному з найпрестижніших кінотеатрів Арклайт (Arclight Theatre Hollywood), який зірки Голлівуду давно облюбували для своїх кінопоказів, пройшла прем'єра телевізійного документального фільму "Вкрадений попкорн". До прем'єри зміст свого фільму автори тримали в секреті, але розклияні по Лос-Анджелесу рекламні афіші не залишали сумнівів, що це кіно має саме пряме відношення до України - на першому плані зображена вражаюча панночка з косою "а-ля Тимошенко", що годує овець дешевим попкорном. "Коли на екрані з'явилося слово" Кінець ", глядачі стоячи аплодували режисерові Бретту Аллену.

Жанр: Документальний
Режисер: Бретт Аллен
У ролях: Марта Борщ, Джейсон Фелш та ін

Випущено: США
Тривалість: 00:29:27

Якість відео: DVDRip
Переклад: одноголосий закадровий (професійний)

Категорія: Документальні | Переглядів: 1059 | Дата: 24.01.2011| Коментарі (0)

Фільм Таємниці Ведичної цивілізації - це унікальне зібрання сотень фотографій, аудіо і відеозаписів, чудові анімовані схеми. Але найголовніше - зміст. Матеріали фільму засновані на давньоіндійських ведичних текстах та фільмі Заборонена Археологія. Якщо ви цікавитеся гіпотезою про будівництво пірамід за допомогою звуку, реінкарнацією людини, фундаментальними законами Всесвіту і творцем цих законів - могутнім свідомістю, свідченням чого можуть бути мудрі ведичні тексти, вам просто неможливо пройти повз цього фільму. Різні культури світу незалежно один від одного надають свідчення того, що явища природи і розгул стихій не обходяться без втручання вищого розуму. Як пов'язані закони природи між собою, яке з призначення? Звідки насправді походить людина? Що таке Циклічне Час? До чого призвели дослідження долини Інду? Про це, і про багато інших речей, настільки ж загадкових, наскільки і цікавих, ви дізнаєтеся з перегляду кіно

Жанр: Науково-популярний
Режисер: Студія Премананда

Випущено: Росія
Тривалість: 1:16:39

Якість: DVDRip
Озвучування: Російський, професійний


Категорія: Документальні | Переглядів: 1117 | Дата: 24.01.2011| Коментарі (0)

Ви дізнаєтеся про унікальні ракетни катера на повітряній подушці «Бора» і «Самум».
Ідея розмістити протикорабельні ракетні комплекси на маленьких швидкохідних катерах виникла ще на початку шістдесятих років у Ленінградському конструкторському бюро «Алмаз». Спочатку реакція у світі на чергове «дивацтво руських» була стримано-скептичною. І тільки коли в жовтні 1967 під час знаменитої «шестиденної війни» єгипетський катер радянського виробництва ракетним залпом потопив ізраїльський ескадрений міноносець «Ілатов», скептикам стало очевидно, що в тактиці морської війни почалася нова епоха.

Жанр: документальний
Режисер: Олександр Ільїн
У ролях: військові фахівці

Випущено: Росія
Тривалість: 00:26:09

Якість: SATRip
Озвучування: російська (оригінал)

Категорія: Документальні | Переглядів: 1217 | Дата: 24.01.2011| Коментарі (0)

Автор фільму - володар численних премій в галузі документального кіно. День у день протягом 18 місяців у чотирьох країнах світу камера Томаса Бальмеса неупереджено спостерігали за чотирма немовлятами з моменту їх перших кроків. У картині немає жодної постановочної сцени. Наскільки ретельним і розробленим був підхід до зйомки, настільки дивовижним і вражаючим виявився результат. Глядачам належить пережити чудові пригода і відкрити світ разом з Марі з Японії, Байярджаргал з Монголії, Хетті з США і Поніхао з Намібії.

Жанр: сімейний, документальний
Режисер: Томас Бальмес
У ролях: Байяр, Хетті, Марі, Поніхао

Випущено: Франція / Canal + [fr], Chez Wam, Studio Canal
Тривалість: 1:19:01

Якість: DVDRip
Переклад: оригінал, не потрібен

Категорія: Документальні | Переглядів: 1004 | Дата: 23.01.2011| Коментарі (0)

Що сталося б, якби всі люди на Землі просто зникли? Пішли. Не вмерли, просто пішли. Фільм "Земля: Життя без людей " - це вражаюча історія світу, який ми ніколи не будемо бачити. Світ без людей, де міські вулиці все ще населяються автомобілями, але без водіїв. Ніхто не полагодить мости, не відремонтує будівлі або підтримає електростанції. Будучи керованим людством протягом тисячоліть, природа відновлює землю.  Як довго хмарочоси, атомні електростанції, і наші будинки протягнули без нас?

 Жанр: Фантастика, документальний
 Режисер: Крістофер Роулі

 Випущено: США, Cream Productions
 Тривалість: 1:26:44

 Якість: DVDRip
 Переклад: Дубльований


Категорія: Документальні | Переглядів: 1413 | Дата: 04.01.2011| Коментарі (0)

Серіали DIvX

Страшна красуня / Страшная красавица (2012) Фільми DivX- Дивитись серіали онлайн
Татусеві дочки. Суперневести / Папины дочки. Суперневесты (2012) Серіали DIvX- Дивитись серіали онлайн
Матуся моя (1-4 серії з 4) / Мамочка моя (2011) Серіали DIvX- Дивитись серіали онлайн
Батьківський інстинкт (1-4 серія з 4) / Отцовский инстинкт (2012) Серіали DIvX- Дивитись серіали онлайн
Була тобі кохана (1-4 серії з 4) / Была тебе любимая (2011) Серіали DIvX- Дивитись серіали онлайн
Небесні родичі (8 серій з 8) / Небесные родственники (2011) Серіали DIvX- Дивитись серіали онлайн
Не було б щастя (1-4 серия из 4) / Не было бы счастья  (2012) Серіали DIvX- Дивитись серіали онлайн
Салямі (4 серии из 4) / Салями (2011) Серіали DIvX- Дивитись серіали онлайн
Пощастить у коханні (1-4 серія з 4) / Повезет в любви (2012) Серіали DIvX- Дивитись серіали онлайн
Смугасте щастя / Полосатое счастье (2012) серіали DivX- Дивитись серіали онлайн
Білі троянди надії (4 серії з 4) /  Белые розы надежды (2011) Серіали DIvX- Дивитись серіали онлайн
Небесний суд / Небесный суд (1-4 серия из 4) (2012) Серіали DIvX- Дивитись серіали онлайн

У нашому кінопалац Ви знайдете різноманітні стрічки вітчизняного і зарубіжного виробництва. Усі фільми представлені у кодуванні DivX. Цей формат дозволяє здійснювати перегляд онлайн фільмів у якості яка значно перевищує FLV.

Бажаємо Вам приємного перегляду.

І хоч нині кількість фільмів онлайн запропонованих до перегляду не велика, адміністрація сайту докладає усіх зусиль для подальшого розширення ресурсу і поліпшення його якості.