Субота, 18.05.2024, 07:48

Вітаю Вас Гость | RSS

На межі / Man on a Ledge (2012)фільми онлайн Місія нездійсненна: Протокол Фантом / Mission: Impossible - Ghost ProtocolДивитись фільми онлайн 7 днів і ночей з Мерилін / My Week with Marilyn фільми онлайн 4 дні в травні / 4 дня в мае фільми онлайн Хроніка / Chronicle (2012)фільми онлайн На Байкал (2011)фільми онлайн Сутичка / The Grey (2012)фільми онлайн Спочатку кохання, потім весілля (2011)фільми онлай Висоцький. Дякую, що живий (2011)фільми онлайн дивитись Час / In Time (2011)фільми онлайн дивитись Дім / Дом (2011) Дивитись фільми онлайн Як вкрасти хмарочос / Tower Heist (2011) DVDRipДивитись фільм онлайн П'ять наречених / Пять невест (2011)фільми онлайн Мальчишник 2: Из Вегаса в Бангкок / The Hangover Part II (2011) фільми онлайн дивитись Перший месник / Captain America: The First Avenger (2011)Дивитись фільми онлайн Ріо / Рио (2011)фільми онлайн Лінкольн для адвоката / The Lincoln Lawyer (2011)фільми онлайн Митниця дає добро / Rien а declarer (2010)фільми онлайн Орел Дев'ятого легіону (2011) DVDRipфільми онлайн Пирамммида (2010)фільми онлайн Залізний лицар / Ironclad (2011)Дивитись фільми онлайн
прокрутить вправо
прокрутить влево

Пошук

 
[Розширений пошук]
За алфавітом: За жанром: За роком:
Вибрати фільми:
А Б В Г Д Е Є Ж З І Ї К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ю Я
Нові фільми Популярні фільми Нові серіали Популярні серіали

Фільми DIvX

« 1 2 ... 7 8 9 10 11 »
Він змінив світ: сучасна музика і в цілому поп-культура сформувалися під величезним впливом його творчості. Світ змінив його: ставши божеством сцени, він позбувся свободи бути простою людиною. Майкл Джексон - символ ХХ століття, одухотвореного і жорстокого. У XXI столітті артист готувався до грандіозного туру, який змінив би уявлення про концерти мегазіркового рівня.

Жанр: Документальний, Музика
Режисер: Кенні Ортега
У ролях: Майкл Джексон, Алекс Аль, Алехандра Апярова, Нік Басс, Майкл Берден, Ірина Бречер, Даніел Целебре, Мекіа Цох, Кріс Грант, Міша Гебріел Хемілтон

Випущено: США
Тривалість: 1:51:18

Якість: HDRip
Озвучування: Професійне (багатоголосе)


Категорія: Документальні | Переглядів: 982 | Дата: 29.12.2010| Коментарі (0)

У цьому фільмі Ви дізнаєтеся, що вдає із себе кімната для допитів та познайометесь з прийомами, які слідчі використовують, щоб змусити підозрюваних зізнатися.


Жанр: Документальний
Режисер: Discovery

Випущено: США
Тривалість: 00:44:35

Якість: SATRip
Переклад: Професійний (одноголосий)


Категорія: Документальні | Переглядів: 996 | Дата: 22.12.2010| Коментарі (0)

«Лускунчик і Щурячий Король» - унікальний міжнародний 3D-проект за участю зірок американського і європейського кіно. Це захоплюючий фільм з вражаючими спецефектами, над якими працювали провідні голлівудські фахівці. Розвиток сучасних 3D-технологій та комп'ютерної графіки дозволило Андрію Кончаловському реалізувати задуманий ще 40 років тому сценарій і зробити знайому всім казку по-справжньому приголомшливою ...

Жанр: фентезі, бойовик, сімейний, ...
Режисер: Андрій Кончаловський
У ролях: Ель Фаннінг, Натан Лейн, Джон Туртурро, Френсіс Де Ла Тур, Річард Е. Грант, Юлія Висоцька, Ширлі Хендерсон, Аарон Майкл Дрозін, Чарлі Роу, Пітер Елліотт

Країна: Великобританія, Угорщина
Тривалість: 00:53:40

Якість: DVDRip
Переклад: Дубляж


Категорія: Документальні | Переглядів: 1132 | Дата: 22.12.2010| Коментарі (0)

Занурення в одну з найжахливіших долин Афганістану разом з другим взводом є поглядом зсередини на їхнє життя і являє собою сюрреалістичний симбіоз фізичної праці, смертельних сутичок і духу братства у боротьбі солдатів з Талібаном.

Жанр: документальний, військовий
Режисер: Тім Хетерінгтон, Себастьян Юнге

Випущено: США
Тривалість: 1:33:41

Якість: HDRip
Переклад: Професійний (одноголосий)


Категорія: Документальні | Переглядів: 1037 | Дата: 20.12.2010| Коментарі (0)

Запальні вечірки, подарунки з живою начинкою, Снігуронька без комплексів і кримінальник з бородою з вати. Вони чекають цього свята цілий рік і змусять нас заплатити по повній!


Жанр: документальний
Режисер картини: Дарія Огір

Випущено: США
Тривалість: 0:44

Якість: SATRip
Переклад: Оригінал (Російський)


Категорія: Документальні | Переглядів: 1233 | Дата: 20.12.2010| Коментарі (0)

Знятий повністю тривимірними камерами IMAX ®, цей новий фільм переміщує глядачів в одні із самих екзотичних і ізольованих підводних місць на Землі, включаючи Південну Австралію і Великий Бар'єрний риф, а так само Папуа-Нову Гвінею та Індонезію в знаменитому Кораловому трикутнику. У фільмі показані звички і середовище проживання великих білих акул, яскравою каракатиці, покритих листям морських драконів, гігантських скатів, медуз, зелених морських черепах, грайливих австралійських морських левів, шестіфутовой вугрів і безліч інших барвистих риб і мешканців морського життя.

Жанр: Документальний
Режисер: Ховард Холл

Випущено: США, Канада
Тривалість: 00:40:51

Якість: BDRip
Переклад: Професійний (одноголосний закадровий)

Категорія: Документальні | Переглядів: 1047 | Дата: 13.12.2010| Коментарі (0)

Програма на честь 60-ї річниці найвідомішого списку злочинців. Зустрітися з самими знаменитими злочинцями минулих років і сьогоднішніх днів.


Жанр: Документальний
Режисер: Discovery
У ролях: Richard Teahan

Країна: США
Тривалість: 1:27:50

Якість: SATRip
Переклад: Професійний (одноголосий)

Категорія: Документальні | Переглядів: 1010 | Дата: 10.12.2010| Коментарі (0)

Чи можна отруїтися водою з звичайного чайника? До якого холодильника краще не притулятися? І чи може обігрівач стати причиною загибелі людини? На жаль, з кожним роком побутова техніка, без якої ми вже не уявляємо наше життя, стає розумнішою, більш досконалий і ... небезпечніше.
Настя і Ваня Брежнєва загинули під час пожежі. Дерев'яний будинок моментально спалахнув і за кілька хвилин згорів дотла. Причина пожежі - звичайний масляний обігрівач. З незрозумілої причини начебто справний прилад вибухнув. Кипляче масло моментально розлилося по будинку. Дітей врятувати не вдалося. Як потім визначили експерти, в обігрівачі був несправний регулятор температури.
Ми вирішили з'ясувати, чому масляні обігрівачі вибухають і як цього не допустити.На наше прохання інженери випробувального центру підірвали масляний обігрівач.І розповіли, як вибрати безпечний.

Жанр: Документальний
Режисер: Катерина Абдулова

Випущено: Росія
Тривалість: 00:47:49

Якість: SATRip
Озвучування: Російський

Категорія: Документальні | Переглядів: 1016 | Дата: 03.12.2010| Коментарі (0)

Куликовська битва - одна з найбільших подій російської історії. Вважається, що битва на Куликовому полі в 1380 році булa першим кроком на шляху звільнення російських земель від монголо-татарського ярма. Але чи так це було насправді?Результати багаторічних досліджень російських вчених говорять зовсім про інше.Про те, що не було в той час на Русі ніяких завойовників. Що не було трьохсотлітнього іга Золотої Орди. Що на Куликовому полі війська Дмитра Донського билися не зі степовими кочівниками. У них був зовсім інший супротивник.Та й саме місце, яке вважається сьогодні Куликовим полем, носить свою назву незаслужено. Про це красномовно говорять і археологічні знахідки, і стародавні літописи. Так де ж насправді відбувалися відомі історичні події? Де ж воно, це поле Куликове?


Жанр: Документальний, альтернативна історія
Режисер: Іван Мазепа

Випущено: Росія
Тривалість: 00:52:26

Якість: DVDRip
Переклад: Оригінал (Російськa)

Категорія: Документальні | Переглядів: 1501 | Дата: 01.12.2010| Коментарі (0)

Пан Великий Новгород: хто ти? Великий Новгород посідав особливе місце серед стародавніх російських міст. За право називатися столицею Русі він змагався спочатку з Києвом, а потім і з Москвою. Це була багатюща боярська республіка.Торговий оборот цього міста не мав собі рівних на Русі. Саме через Великий Новгород проходив знаменитий шлях "із варяг у греки", що пов'язував Скандинавію з Візантією. Але археологічні розкопки і аналіз стародавніх літописів дають підставу стверджувати, що сучасний Новгород на річці Волхов ніколи не був великим державним і торговим центром. А деякі фрагменти стародавніх текстів суперечать російській історії взагалі та історії Великого Новгорода зокрема. Так дійсно місто на Волхові - це знаменитий Пан Великий Новгород?

Жанр: Документальний, альтернативна історія
Режисер: Наталя Ісакова

Випущено: Росія
Тривалість: 00:52:00

Якість: DVDRip
Переклад: Оригінал (Російськa)

Категорія: Документальні | Переглядів: 978 | Дата: 01.12.2010| Коментарі (0)

Серіали DIvX

Страшна красуня / Страшная красавица (2012) Фільми DivX- Дивитись серіали онлайн
Татусеві дочки. Суперневести / Папины дочки. Суперневесты (2012) Серіали DIvX- Дивитись серіали онлайн
Матуся моя (1-4 серії з 4) / Мамочка моя (2011) Серіали DIvX- Дивитись серіали онлайн
Батьківський інстинкт (1-4 серія з 4) / Отцовский инстинкт (2012) Серіали DIvX- Дивитись серіали онлайн
Була тобі кохана (1-4 серії з 4) / Была тебе любимая (2011) Серіали DIvX- Дивитись серіали онлайн
Небесні родичі (8 серій з 8) / Небесные родственники (2011) Серіали DIvX- Дивитись серіали онлайн
Не було б щастя (1-4 серия из 4) / Не было бы счастья  (2012) Серіали DIvX- Дивитись серіали онлайн
Салямі (4 серии из 4) / Салями (2011) Серіали DIvX- Дивитись серіали онлайн
Пощастить у коханні (1-4 серія з 4) / Повезет в любви (2012) Серіали DIvX- Дивитись серіали онлайн
Смугасте щастя / Полосатое счастье (2012) серіали DivX- Дивитись серіали онлайн
Білі троянди надії (4 серії з 4) /  Белые розы надежды (2011) Серіали DIvX- Дивитись серіали онлайн
Небесний суд / Небесный суд (1-4 серия из 4) (2012) Серіали DIvX- Дивитись серіали онлайн

У нашому кінопалац Ви знайдете різноманітні стрічки вітчизняного і зарубіжного виробництва. Усі фільми представлені у кодуванні DivX. Цей формат дозволяє здійснювати перегляд онлайн фільмів у якості яка значно перевищує FLV.

Бажаємо Вам приємного перегляду.

І хоч нині кількість фільмів онлайн запропонованих до перегляду не велика, адміністрація сайту докладає усіх зусиль для подальшого розширення ресурсу і поліпшення його якості.